До моите посестрими! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До моите посестрими!
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1267 пъти
Здравейте! Надявам се денят ви да е хубав. Не се интересувам много дали някой ще прочете всичко написано тук, но все някой ще го направи, нали? :D
Пиша това до кралиците на драмата- моите посестрими! Момичетата по целия свят, които наблюдавам всеки път накъде се развиват. Чета коментари в интернет, слушам мои приятелки и познати, и със смелост мога да кажа, че всички момичета са едни мили и заблудени козички! И аз бях преди, но вземам да се опомням!
Гледам момичетата всеки ден страдат от най- различни драми с мъжете, сълзи, сополи и какво ли не! Днес гледах едни видеоклипове на Дневниците на вампира ( сериал, който не можех да понасям) и гледам миличките плачат и реват на някакъв клип между Карълайн и Клаус, после на Деймън и Елена, късат се, сърчицата им изкачат. Едни пък се карат кой е по- добър. Какво общо има с темата ли?

- Във всеки филм или сериал, има ли лош герой, мъж, който е много красив, момичетата се п о б ъ р к в а т! Падат си по него до КРАЙНОСТ! Защо ли? Защото е лош и това ги възбужда в онази им работа и стават едни любовни истерии по героите! Във всеки филм феновете момичета искат доброто момиче да е с лошия мъж, секси и мистериозен! Защо го правят? Защото НЕПРЕКЪСНАТО търсят Тъмнината!

Само че накрая същата тази тъмнина, която търсят ги поглъща и тях самите!
Изневеряват и зарязват добрите момчета, използват ги, после отиват с някакви мускулести мачовци, които пушат и пият, правят много и само секс, бият се с други мъже и дори обиждат тези момичета, а те козите реват и се опитват някак насила да ги променят!

Не можеш и няма да промениш мъжа, докато онова, което обичаш в него е тъмнината!!!
Тъмнината НЯМА любов, не и за дълго!!! Както бие другите и убива заради теб козичке, и теб ще бие един ден!!! Стой, не ми вярвай и един ден гледай!

Вманиачени истерични жени мислят, че ще са доброто момиче променило лошия мъж! Само, че нека ти кажа:
Ако искаш да привлечеш в живота си добър мъж, самата ти започни да харесваш светлината и харесай добротата! Не се осланяй на хормоните си! Промени заобикалящата си среда, спри да се наслаждаваш на злото, където и да се намираш!!
Една стойностна жена и добра никога няма да хареса мъж като Клаус или Деймън, защото ще познава своя живот и ще знае какво би било, ако срещне такива като тях! Това е във всеки сериал, но в реалния живот се получава същото!
Момичетата като мен се опитват с гримове и състезания, отмъщения към другите посестрими да спечелят един мъж и после се чудят защо живота не им върви!

Не ви вълнуват добрите момчета, за това хайде при хулиганите, ще ги променяме!

Една добра жена никога няма да нарани друга заради някакъв х..!
Гримовете ви не успяват да прикрият за дълго извратеността!
Не ме интересува дали някой се обижда, това е истината и е причината за страданията на хората!

Трябва да се отвратите от злото, за да се промени живота ви, а не да се подмокряте от него! Един човек дори само, ако се замисли е достатъчно. Никога от злото не излиза нещо добро, не и за дълго, ако човека сам не се промени!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: de613db3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Деймън накрая си става супер пичага.

Ама си грешна в съжденията си. Жените не харесват загубеняци, а това, че повечето добряги са загубеняци е просто жалко... за добрягите.

Жените обикновено не харесват и скуката. Имат нужда от страст, от емоции, които много трудно се доставят от добрия и хрисим господинчо, на който ако му резнеш един шамар ще се разреве преди любимата си.

Да не говорим, че добротата е спектрум и не винаги е едно и също за всеки.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 112ecd8bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че ти си козичка и почитателка на драмата (много изтъркана фраза, от най-баналните), не значи, че и другите сме като теб. Вместо да даваш акъли, които всъщност нямаш и вместо да истерясваш писмено, по мишкарски начин (анонимно), вземи някоя книжка да прочетеш, понеже толкова ти е беден речникът, че си опряла до най-клишираното. Но освен супер тъпа, си и неграмотна. Горката...
Други клишета също има, но не ми се занимава да ти ги цитирам. Излез от сериалите и филмите и ела в реалността. Най-добре в някоя психиатрия, злобно клмплексарче. Не си момиче, а най-вероятно педераст-женомразец, че може и нещо по-лошо - например, откачен педераст-женомразец. Свиквай с мисълта, че жените движат света или си разпори задника от злоба.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 64397ddd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Гледала съм посоченият сериал, и ми допадаха и образите на лошите момчета, и на добрите. Но все пак както и в живота, така и на екрана, няма само добри и лоши герои. Всеки е по-малко и от двете. Права си, много хлътват по лошите, но нима и мъжете не са същите? Нима и мъжете не си падат по момичета, които прахосват пари, запиват се, или са минали половината квартал? Същата работа е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f82f743539
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 вероятно е гей целящ да дискредитира жените.. ако наистина е момиче/жена... страшно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 782b08574f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не съм гледал скапания сериал, но доколкото си спомням бях чел, че авторката се оплакваше как демона/нечистия дух, който я вдъхновил я изтезавал, когато решила да напише, че главния герой е по-добър от останалите изверги/вампири/демони и не пиел човешка кръв а "само" животинска. Какво не знаете ли откъде идва вдъхновението за тези истории и сериали? Откъде на Роулинг и идва идеята за Хари Потър? Ми тя сама си казва, че нищо не е измисляла, всичко си идва наготово, пак от подобен източник. Хайде питайте чичко гугъл ако не ми вярвате, на един клик разстояние е. Иначе авторката е права разбира се, но за съжаление това е женска психология/патология. Аз и затова обичам да се ебавам с жените тук и да ги провокирам именно заради такива глупости.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: eef6d69f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Всичките сериали на CW са всъщност блудкави любовни драми, които имат някакв свръхестествени елементи.

А Дневниците на вампира е шедьовър, но не заради блудкавия история, любовните тиръгълници, слабите си и ненужни герои, както и това, че защитава действията а изнасилвачи и убийци... а защото много добре успя, да завърти главите на аудиторията си (13 до 24 годишни), поради факта, че е прелюдие към секс. Имаш тези, все някакви манекени и манекени, които имат някакъв глад, някаква нужда, да се наврът в някого, да го обгърнат и... да обменят телесни течности, и да е бурно... Да, за секс говорим.

Ако търсиш някакви по-дълбоки теми, няма да ги намериш.

И ко година сме? Ова шоу не иезе ли 2007-ма?

Виж, спри да мислиш глупсоти, за слабо написани сериали на по 10 години, чиято цел е, да пробутват софт порно на 14 годишни момиченца, придавайки прекалено много смисал на абсолютни глупсоти.

"Не ме интересува дали някой се обижда, това е истината и е причината за страданията на хората! "

Не знаех, че обърканите сексуални фантазии, на една тийнейджърка са причината за страданията на хората! Благодаря за информацията, Фройд!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: eef6d69f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уоу! Явно е минало мнгоо време без вампири... CW снимат не един, а ДВА серала в момента. Колко може, да дойш една умряла крава...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7209a0a316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това жени да реват заради лошите момчета от сериали, ми се струва характерно за тинейджърките. По- голяма жена трудно би се разревала за мъж в сериал. И на мен ми се е случвало да ревна, но на много тъжна сцена от филм, нямаща нищо общо с добри или лоши момчета.
Иначе, си права за това, че много от представителките на нежния пол си падат по така наречените "лоши момичета", от което губят те. Но има и една друга подробност и тя е че така наречените "добри" момчета често са безхарактерни, което отблъсква повечето жени.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 36d29ff533
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Според мен си от мъжки пол.
И си няка'в мухло.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 329185dea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер две,

Твоят коментар също е анонимен, селянке. Научи се как се пише "комплексарче", поне да не личи колко бездарно тъпа и неграмотна каруцарска отрепка си. В анонимен форум си цапната през устата, в реалността си само поредната утайчица. Нищо не движиш освен количката в супермаркета, където ходиш за краставица, която после мажеш с вазелин. И престани да проектираш какво чичо ти е правил със задника ти, даваш на жените с възпитание (и мозък) лоша репутация. Буквално един коментар не си оставила, в който да не псуваш, ругаеш, кълнеш или нещо друго. Бая си обсебена от думата педераст, явно само такива ти обръщат внимание (за друго всички знаят, че не ставаш).

Или си продукт на вековна инцеста, или са те изсилвали още в утробата, директно в мекия ти череп. Няма друго обяснение за психиатричните ти отклонения и занижен интелект. Сега направи на човечеството услуга и замени халоперидола с нафталин.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 94446b32ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2 опред. се засегна. Истината обаче не е за всеки :D и рядко се харесва на болшинството. Ако човек Реагира на нещо с такава страст и злоба, означава, че се е разпознал в нея. Тъжно за момичетата като нея тази 2, защото показва колко ниско е да сипе обиди. Ври и кипи :Д Жар, сол.... Лол..

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 94446b32ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   3 права си ❤️

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 64397ddd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Деймън стана пич на края. Клаус стана готов на всичко баща, който не даваше някой да пипне дъщеря му и даже умря заради нея. Така че, и лошите герои могат да се променят. В живота, уви, не е така.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 603aea5ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хаха, "истината"? 12, ако за теб това е истината, горката ти. Тъпа, банална, неграмотна, всъщност супер тъпа и банална си. Едно към едно с тролът, написал това говно.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9a8a7d5754
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   15 ти си същата тази 2, известна си явно със злобния речник и простотия. Добре и тебе те е наредил някой хубав мъж тук в коментарите. Темата може да е рязка за хора като теб и болезнена, но спри вече да се комплексираш от нея и стани добра, възпитана жена- съвет! С обиди, не, а с КЛАСА и самоуважение се доказва нещо. Имай класа, бъди Мила и нежна, а не зомби без етикет. Истината боли само за човека, който се разпознава в нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker