Как да го разкарам, без да го нараня? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го разкарам, без да го нараня?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 3199 пъти
Привет! Преди около месец бях на рожден ден на мой колега от университета. (У тях. ) Имаше много момчета и си харесах един от тях, той мен - също. Постоянно се споглеждахме...

Още същата вечер имаше удобен момент, в който останахме само двамата и го целунах. Беше повече от вълшебна целувка, признавам. Само като си спомня и настръхвам. Малко след това отидохме в неговия апартамент, който беше доста наблизо и правихме невероятен секс. Бяхме заедно до около обед на следващия ден и всичко беше супер. Спомням си с усмивка всеки един момент.

Проблемът е, че той се влюби. Постоянно ми пише, търси ме, пита други за мен, а аз не искам връзка. Нито с него, нито с когото и да било другиго. Целта ми беше просто да прекараме една красива нощ заедно и после кой откъдето е. Не съм му обещавала нищо, не съм му давала надежди за повече. Та, въпросът ми е как да го разкарам максимално мило и внимателно, без да го обидя. Да го игнорирам не върши работа, а и е долно. Все му казвам, че нямам време (тук вече го лъжа, което също е долно), но той не се отказва. Красиво момче е, добро, мило, възпитано и не заслужава кофти отношение. За жалост, разбрал ме е грешно и не знам как да го отрежа. Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6421c79464
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като ти е било толкова хубаво, защо тогава не продължите? Какъв е проблема да не искаш връзка? Очевидно той се влюбва в теб, ти също като те гледам имаш чувства, тогава какъв по дяволите ти е проблема?
Иначе няма как да го разкараш без да го нараниш, такова нещо не съществува. Директно му казваш, че не искаш връзка и как стоят нещата, без лъжи и неща от рода как не го заслужаваш и подобни. Само после да не съжаляваш като повечето от нас за пропуснатите възможности и допуснатите грешки, които тегнат дори след много години....

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bd4b9388d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ''За жалост, разбрал ме е грешно''
Затова , НИКОГА не заговаряте момичето първо . Оставяте я нея да направи първата крачка , да си проличи дали ви харесва или не.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9c77e20e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   От личен опит мога да ти кажа, че най-хубавите връзки и правилните хора идват точно когато най-малко очакваш и най-малко ги искаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: da232398a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дай ми го на мен, емоционално ще го ощастливя.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5f437cb62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   И защо задължително трябва да е без да го нараняваш. Очевидно и този е от болните, които се изприщват при отрязване, а във връзката жената е личен роб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a603a9f54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

6.   5, пхахахаха, жената е личен роб? Ти по себе си ли съдиш? Аз в моята връзка ни най-малко не робувам, няма и да се случи. Няма мъж на света, който да ме промени. Всъщност мъжете са ми роби на мен. Толкова са тъпички, плитки и примитивни, че си играя с тях като с кукли на конци. Даже ми става жал понякога...

А ти, авторке, изритвай го смело. Дал ти е каквото е трябвало (секса) и нека се маха. Ебаси паразитът е този. И помни, че мъжът е толкова нагъл, колкото жената му позволи. Трябва да го мачкаш, и то жестоко. Да си знае мястото и ти пада в краката като те види. Не му оставяй да си прави никакви своеволия.
Всички мъже са тъпи, не забравяй това. Толкова лесни са за манипулация, че няма накъде повече. Използвай момента, докато онзи съвсем не се е самозабравил и изнаглял. Копеле мъжко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b267611ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има лесно - кажи му:

- Не желая да имам връзка!

Ако те пита за предната вечер, просто му кажи, че си търсила секс за една вечер. Както и да реагира, трябва да знаеш, че когато си лягаш с практически непознати хора, винаги съществуват подобни рискове. Това важи и за мъжете и за жените.
Акос е притесняваш, че е "лесно раним", нека да ти кажа, че с това извинение, може да се влачи с годиииииини! Спри нещата тук, преди да са станали по-сериозни.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 09c99fe3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   6, жално ми е за теб. Дребнава душа имаш. Защо трябва да си играеш с някой? Като малка не са ли ти обръщали внимание вашите, че сега проектираш менталните си липси върху другите хора?

Авторке, просто му кажи това, което написа тук. Не му губи времето, колкото и да е гадно за едната страна. А ако той е ок, да се виждате отвреме навреме, тогава пробвайте, може и да се появят чувства.

От личен опит ще споделя, че имах взаимоотношения, които приключиха след втората среща - тя директно ми призна, че ни мисли за различни хора и че няма да се получи. Това за мен е точното отношение. Обаче жените, като номер 6 и още доста "екземпляри" започват да разсъждават като наближат 30 и тогава им светва лампата... Ама е късно! Неприятни ставате след 25-тата година.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 637af1436e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Абе, номер 6, жена съм, но си представям какъв тип мъже ти "падат в краката". Търсиш тъпаци, вероятно и получаваш такива. Не смяташ ли, че хората си дължим уважение един на друг? Въпросът на авторката е напълно разумен. В кратката връзка тя е вложила една емоция, момчето - друга, и сега има разминаване.
На нейно място аз бих била максимално откровена, но бих изяснила ситуацията в личен разговор, а не по телефона. Доста е конфузно за една жена да признае, че е искала само секс, но понякога се налага.
И отново се обръщам към номер 6. С твоята нагласа може би лесно ще спечелиш един мъж (те обичат предизвикателствата), но много трудно ще го задържиш. Защо? Защото манипулацията, която прилагаш, в дългосрочен план има обратния ефект. "Робът" в един момент ще се разбунтува и ще ти бие шута. Много по-надеждна стратегия е да го караш непрекъснато да се чувства като господаря на планината. Мъжете също обичат и с ушите си, не се заблуждавай. Те имат нужда от постоянно насърчаване и подхранване на самочувствието.
Давам ти малък пример. Снощи бях на една филмова премиера по покана на режисьора, с когото се познаваме бегло. Филмът не беше нито добър, нито лош, средна хубост. После по време на коктейла, когато стиснах ръката на режисьора, обявих творбата му за "гениална". Той просто разцъфна! Сякаш порасна с няколко сантиметра. След малко го чух да разправя на една групичка свои колеги, че аз съм една от най-интелигентните жени, които познава и много, много близка негова приятелка.
Този номер го прилагам и у дома със същия успех. Едно варено яйце да обели мъжът ми, го хваля до небесата (желателно пред други хора); възхищавам се постоянно на външността му, на ума му и т. н. И той е като залепен за мен. Всеки обича да чува хубави неща за себе си.
Дали е манипулация? Разбира се! Но в нея и двете страни се чувстват доволни. Ти си знаеш, номер 6, но на мен роби не ми трябват. Трябва ми свободен човек, който съзнателно е избрал да сподели живота си с мен, а не хлебарка, която да размажа с пантофа си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: faa3a60bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   Към 6:
Личи си че си хлапе, което се е главозамаяло. Сега ще ти обясня нещо. Мъжката и женската природа са различни. Мъжът по природа е подвластен на жената. Това означава, че за да се възпроизведем, мозъкът ни спира да функционира по нормалният си начин. За да привлечем жената правим доста глупости, продукт на това изключване. Не си мисли, че това което виждаш ти, продукт на твоето поведение и манипулации, е самата истина. Мъжът въпреки всичко е по разумен, по интелигентен като пол. Еволюция... какво да правиш. Ако не сглупявахме и теб нямаше да те има. Животът се заражда и тръгва от мъжа, жената го развива в себе си. И ти си се зародила от мъжки сперматозоид, началото ти е мъжко! Реално мъжете сме различни в компанията на мъже и в компанията на жени. Проблемът ти е че се разграничаваш високомерно от мъжкият пол, в стремежът си да се почувстваш нещо повече. Но истината е че мъжете слагат, а на цените им го слагат. Помисли кой е употребения и кой духовно деградиралия - ти или те? Всъщност жалкото е точно това, че си прекалено ограничена и в качеството си на жалка, се чувстваш победител. Ние сме равни, но с различно предназначение.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6421c79464
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   5 и 6, не се карайте, от една кръвна група сте. И какво според вас е връзката- игра, при която печели, този който успее първи да прекара другия ли? Чисти отношения основани на чувства, обич и взаимно уважение някаква отживелица ли са?
Явно и двете сте на по 20-25 години и сега мераклиите ви се редят на опашка, ама тва няма да е все така. Като станете на 30-35 вече мераклиите ще намалеят рязко, ще останат само играчите, при които номерата на н. 6 просто не вървят. Тогава вие ще тичате и ще се предлагате, такъв е животът... радост и тъга....

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cd77eaa3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Номер 5 и 6 са някакви побъркани.
Иначе по темата - кажи че ти е било приятно с него, но не търсиш връзка или каквото и да е и да се опита да те разбере. И аз съм бил в подобна ситуация на неговата и сме се разбирали с момичето без проблем. Ако е свестен ще ти уважи желанието.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 65da6b6188
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Защо просто не му кажеш това, което си написала тук? По същия начин, без недомлъвки о заобикалки. Няма, повтарям няма как да фо зарежеш без да го нараниш, и затова директният подход е най-добър, тъй като така на нас ни е ясно и не си правим илюзии. Говоря от опит. Ако наистина е свестен ще те разбере и остави.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6a78ad332a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   До 14.

Накара ме да се замисля. Благодаря ти за коментара. Мъжът ти е късметлия ;)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e605e0279c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   14, очевидно си интелигентна и вече улегнала жена, но съветите ти важат за онези моми, които са решили, че им е време да си сядат на д-то и да имат връзка - нито авторката, нито 6 са заявявали такива намерения. Нещо повече, и авторката, и 6 имат някакъв проблем с мъжете, който се опитват да прикрият зад вулгарния си изказ - "разкарам" никак не ми се вписва в едно изречение с "без да го нараня", на теб ли да казвам, че обикновено се разкарва някой за когото не ти пука.
Темата като цяло е безумна, на авторката изобщо не и са необходими нашите съвети, целта е провокация с цел конфронтация - в този аспект и се е получило.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9c3375162e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Кажи му че путката ти вече е ревнала за нещо дуго и нямаш повече време за него. Той ще разбере тънкият ти намек.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9f4388f3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Помисли си. Аз за малко не разкарах така една нощна забежка, пък се оказа най-добрият мъж във всяко едно отношение, който съм имала. Бях със същите скрупули като теб.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4bf5abfd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Накратко, кажи му истината, щом не желаеш връзка в този момент.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: aa27c6471e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Заслужаваш да го разкараш, както и искаш и никога да не видиш добро отношение от никого повече...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8bb76867bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Авторката:

Благодаря на всички, които споделиха съвети! И аз мислих за варианта да му кажа директно, че не искам връзка, но ми се щеше да му спестя онзи кофти момент, в който да му кажа, че не го искам.

Имах надежда, че ще се усети, след като все отлагам срещи, но не се получи. Даже става все по-напорист. Вчера, например, умишлено не съм влизала в социалните мрежи, за да не се налага да му игнорирам съобщенията, но стана обратното - писа дори повече. Заля ме с въпроси къде съм, с кого, какво правя и прочие... Трудно ще ми е да го отрежа...

Благодаря още веднъж на всички добронамерени хора, които отделиха от времето си, за да се опитат да помогнат. Бъдете здрави и щастливи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker