Може би направих огромна грешка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може би направих огромна грешка
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2068 пъти
Здравейте! Историята ми е малко дълга и за това се извинявам предварително, опитах се да я съкратя възможно най-много. На 19 години съм и преди няколко дни започнах да уча в университет в родния си град. Моя приятелка ме запозна с момче с, което щяхме да учим заедно в университета. Той е само две години по-голям от мен. Макар, че го познавах само от два дни на първия ден в университета ми беше много по-спокойно, защото обикновено съм доста притеснителна, когато съм сред непознати. Излязохме на кафе веднага след първият ден в университета, но заедно с друго момиче от групата. На следващият ден се видяхме за кратко, тъй като той беше с приятелите си, но се разбрахме да се видим само двамата на следващия ден. Определено ми харесваше и го намирах за доста интересен, откривайки, че имаме мнооого общи неща. На другият ден отидох в тях и нещата тотално се объркаха. Започна да ме прегръща, да ме целува и да ме докосва. Аз се дърпах през цялото време и му казвах да не го прави. Познавахме се една от няколко дни и заради нещата, които знаех за него и за миналото му си бях обещала да го държа на страна. Той е типичното лошо момче с тъжна история зад гърба си…Но го харесвах и просто се подадох на моментните си чувства и правихме секс. Продължаваме да го правим и очевидно иска само това от мен. В началото нямах проблем с това, но сега осъзнавам, че започвам да се влюбвам, а той едва ли би искал нещо повече от мен. Когато сме сами се държим като нормална двойка, но пред хората сме просто добри приятели. Чувствам се много объркана. Не знам какво точно изпитвам към него, но определено имам чувства и ми се иска да се получи нещо повече от просто секс между нас. Изпитвам и страх, че може би има някаква вероятност той също да има някакви чувства или с времето да започне да изпитва такива. Той е доста странен, понякога просто мълчим, когато сме заедно, замислен е и сякаш не е тук, а някъде другаде. Това, което му се е случило е наистина ужасно и знам, че му е трудно и може би се страхува да обича някого за да не загуби и него. Наистина съм много объркана и не знам какво да правя. Страхувам се, че ако поискам нещо повече от него, той ще ме отблъсне. Страхувам се и, че ако продължа с него както до сега, чувствата ми ще станат по-силни. Не знам какво да правя и за това ви моля за съвет или мнение. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9d69231355
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко точно жени казват "не" на разни хора и въпреки това правят секс с тях ме интересува мен...



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4e46ca9a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е няма грешка.. добре си му направила на човека...

предложи му да се ожените и да имате бебета.
ако избяга, ще се отървеш бъзо от него.
ако почне да мотае го разкарай
а ако те кефи си карай така.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cf657a9702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам подобна случка на твоята... Въпросното момче беше като брат на мой много добър приятел и се запознахме покрай него. Ходихме на хижа цялата компания, много весело си изкарахме, а на втората вечер с него правихме най-хубавия секс в живота ми като цяло. Както ти самата каза, бях заслепена от моментните чувства и емоции и го исках с всяка клетка на тялото си. До ден днешен се упреквам, че му се дадох твърде бързо, може би ако не бях нещата щяха да се развият по друг начин, ако се беше борил... Както и да е, след около месец беше нова година и празнувахме всички заедно в къщата му - в друг град от родния ми, следователно се наложи да спя там вечерта преди НГ и на сутринта след НГ - отново се поддадох. И така неусетно си станахме приятели за секс, колкото и грозно да звучи. Както ти самата казваш - пред хората добри приятели, а когато сме само двамата прегръдки, пуканки, филми - като двойка. Трябва да си от желязо, че да не се влюбиш... А е грешно и противопоказно за теб самата да го правиш... Как свършиха взаимоотношенията ни? Изморих се от отношението му, очевидно исках нещо, което той самият не беше готов да даде... Чашата преля, когато на един купон започна пред мен да сваля друга, което беше адски грозно от негова страна - момчета, не правете такива неща, никой не го заслужава. После ми обясняваше, че тя била еднодневка, пък аз съм била по-специална. Като съм специална защо не се държеше така? След това не го бях виждала няколко месеца, единствената ни комуникация се крепеше на размяна на memes във фейсбук. С времето станах безчувствена към него - вярно е, че времето лекува. Приемам го като житейски урок, като част от порастването и откриването на пътя до мен самата. Забравих да добавя, че той е много красив и много желан и до ден днешен, има едно такова заразно парти излъчване, което те кара да се отпуснеш и да искаш да му се усмихнеш, а защо не и да си легнеш с него... хем лошо момче, хем загадъчен, хем с хубава фигура, хем голям сладур, но с минало, за което не говореше - поне знам да не се закачам вече с такива, научих си урока и си изчешах мерака. Мога да те посъветвам да... не даваш втори шансове, да не си представяш сценарии, които не са се случвали, защото най-вероятно няма да се случат, ако се почувстваш унижена, недостатъчна, дори тъжна... ако усетиш, че самочувствието ти отива по дяволите - разкарай го. Ще дойде по-добър, винаги идва :) И си избий от главата мисълта, че "може би след тази вечер всичко ще е различно", защото няма да бъде... Той ако иска да е с теб сериозно ще ти го покаже!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c0bbf0db4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветът ми е първо да не си толкова леснодостъпна. Като искаш да държиш някой мъж настрана, както пишеш, не ходиш на третия-четвъртия ден от запознанството у тях и не лягаш с него. При такова държание от твоя страна е съвсем нормално да гледа на теб като на лека и дашна и да не те търси за друго освен за секс. Като си намери сериозна приятелка, ще те зареже. И не се лъжи, че с времето ще се влюби и той в теб, на мъжете не им трябват чувства, за да правят секс. Не случайно пред хората не демонстрира интимната връзка с теб. Влюбен не се държи така. По-добре е да не се занимаваш повече с него, с времето ще ти става все по-трудно да се отдръпнеш. И си направи извода занапред - не впрягай каруцата пред коня. Не бързай със секса на третия ден, ако искаш нещо повече.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 46eea1603b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Звучи ми като извадено от любима книга, но в случай че не е.. разбери дали му пука за теб или само за секса. За да разбереш дали му пука, поискай подкрепата му когато имаш нужда от нея и виж как ще реагира. Не го притискай и не дръж на това да оповестява публично връзката ви. Ако вярваш че е така наранен, не го разпитвай, ако тръгне да ти разказва нещо твърде лично, тогава просто го остави да говори. И все пак не се увличай твърде много, докато не си сигурна защо е с теб. Успех.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8fdc6a0ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Брей, голяма история! Цели няколко дни!
Ами докарайте го поне до седмица, пък тогава ще видим...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7e81c99574
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре де, какво кара една жена да се влюби в такъв кретен - криминален тип, без перспективи, без бъдеще, без работа и доходи, потенциално агресивен и алкохолик. Просто питам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker