Въпрос към мъжете - защо изневерявате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете - защо изневерявате?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1321 пъти
Здравейте! Жена съм, на 28 съм, смятам се за привлекателна и интелигентна. От 1 година съм необвързана, след като сложих край на 7 годишна връзка. Защо ли? Ами баналната причина - разбрах, че той ми е изневерявал многократно. Когато го разбрах бяхме сгодени от месец. Няма да ви отегчавам с детайли, ясно е и че много ме заболя и все още не съм го превъзмогнала. В момента ми е добре така - сама, защото мога да разсъждавам над нещата по-трезво. Наблюдавам хората и се плаша. Един колега си качва всеки ден снимки с приятелката си във Фейсбук, ходят навсякъде за ръка, много влюбени, но случайно разбрах, че редовно спи с една разведена дама. Преди няколко дни отново по някаква случайност засякох собствения ми брат в един бар с чужда жена. Много конфузно се получи. Той е женен от 3 г. и жена му е страхотен човек - освен, че е много красива. А тая с която беше... ами типична курвичка - големи цици, руса коса, нарисувани вежди... Вече имам чувството, че нищо не разбирам. Не вярвам на никого, не знам дали изобщо някога ще се осмеля да се отворя пак сърцето.
Имам въпрос към всички мъже, които са изневерявали на половинките си и се надявам на честни отговори. Защо, кое ви кара да го правите? Защо рискувате да нараните стойностния човек до себе си? Защо ако официалната ви връзка не ви удовлетворява, не поговорите с партньорката си или да потърсите помощ, а вместо това изневерявате със случайни жени? Моля ви отговорете ми....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: e0780de8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Стига с този тип въпроси. Всеки може да каже каквото поиска, но за мене главно изневеряват комплексарите, особено ако е многократно. Има момент на доказване тука, не е толкова заради секса. Други са разочаровани от нещо и стават единични грешки.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 82332f2da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защото може би връзката не ги удовлетворява. Приятелката може да е супер красива, секси и прочие, но за него да е просто удобна, или да го потиска по дадена причина. Или да иска да има обожание от много жени. И аз не разбирам как има хора, които парадират с връзката си, със статуси и снимки, а си въртят любовници. Просто сигурното не им се напуска, защото остават сами.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3ba8768d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   По точно би било да попиташ-хора, защо изневерявате. Не се отнася до пол, и в двата пола има курви. И аз като №1 мисля, че не е толкова заради секса-нали всеки изневеряващ си има партньор за секс в къщи. Криворазбраното чувство за тръпка, емоция води до изневяра. Не се учудвай на брат си и колегата-обратно на това клише, че се изневерява с по-млад и красив от законния в болшинството случаи е точно обратното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 141b7597c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-точният и откровен отговор на този въпрос ще получиш от самата себе си. Не ти пожелавам да ти се случи, но никой не е застрахован от обвързване с неправилния човек. Случи ли ти се обаче неминуемо ще дойде момента, в който ще забележиш някой по-добър, а ако и този по-добър те забележи, нещата са ясни и това важи както за мъже, така и за жени. Ожених се много млад, също както в приказката за сляпата неделя - скоро се роди и първото дете. Не знам дали жена ми си е била такава или се е променила след като се е почувствала сигурна, че съм и в кърпа вързан заради детето, но започна да си показва рогата. Не ми се изпада в подробности, не ми се спомня за капризите, безпричинната ревност, истеричните пристъпи, постоянните претенции, скандалите от нищото и т. н. Не съм търсил и не съм си мислил за изневяра, не се и стигна до такава ако за изневяра не се брои това, че се запознах с едно момиче и много ми се искаше да стигнем до интимност с него. Бързо изтрезнях и до развода не съм бил с друга жена, но не исках да съм и с моята. Когато пораснах малко разбрах, че изневярата не решава проблемите в една връзка, виждах какво се случва около мен, жената изневерила, мъжът тръгнал да и отмъщава с изневяра и така колелото се върти, а кой е курвата в случая не се знае. Предпочетох да не съм курва, дадох достатъчно много шансове на съпругата си да се вземе в ръце и когато се убедих, че това няма да се случи се разведохме. Чоглаво ми беше през първите месеци, но ми беше много спокойно - сега се чудя защо толкова време съм стоял в тази скандалджийска отмосфера.
Искам да ти кажа да не търсиш вина само в околните, използвай времето за да анализираш себе си и поведението си в твоята връзка. Постарай се да си направиш изводите и да не допускаш същото да ти се случи и в следваща връзка или не дай Бог брак.
Не оправдавам изневеряващия, но със сигурност той си е имал причини и те не са само лош секс, може да си прекалено емоционална или пък недостатъчно емоционална, може да не умееш да водиш разговор т. е. много да мълчиш или много да говориш, може да си прекалено съсредоточена в работа, битовизми, дребни неща, може да си скучна или депресираща, а може да си и прекалено отворена и общителна, най-вероятно и ти като бившата ми съпруга си се пуснала по течението, решила си, че не е нужно да полагаш усилия във връзката ви, престанала си да се епилираш, а преди си го правила, в къщи си като плашилище, а за вън се контиш и т. н. неща, за които мога само да предполагам.
Този човек е минало и няма защо да го обсъждаш и анализираш - съсредоточи се върху себе си, направи така, че да се харесваш и търси себеподобен, именно търси, а недей лежа в самосъжаление.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7b8ed249ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ще ти отговоря аз защо най-вероятно ЩЕ изневерявам.
Все още не съм, но в близките години сигурно ще.

На 25 съм, приятелката ми е на 23, връзка на две години, от половин година живеем заедно.
Като хора си пасваме, обичаме се, живеем добре.
Преди да заживеем заедно сексът беше наистина на ниво, спирали сме с колата отстрани на пътя защото ни се е приискало, редовно, навсякъде, почти пълна програма и раздаване и от двамата.
От както заживяхме заедно и вече има къде при поискване сексът намаля драстично, позите са точно 2 и други не иска, защото ала-бала, на други места извън спалнята не иска защото ала-бала, френска ми се случи последно на рождения ден преди 2 месеца. Разговорите помагат ''за деня'' или най-много утре, но виждам, че го прави на сила, което на мен ми убива кефа. След това е същото. Иначе като отношения извън това връзката ни е супер и сме толкова време заедно, че друг е практически невъзможно да има.
Ето затова, аз съм на 25 години, ако сега ми се отказва какво мислиш ще е след няколко години? След 10, 15, ами след 20?
Аз имам един живот и на него мога да се радвам и да си угаждам, следващия не знам какъв ще е....

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c0abe7213c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки си има своя причина и морал. Точно толкова безотговорно (погледнато от страни) изневеряват и дамите. За мен причината почти винаги е и в двамата. "Говорене" ... Ами почти не става с говорене. Понякога просто се пропуска (волно или неволно) някаква съществена фраза. Друг път се заорава в някоя случайна ...Партньорът трябва да се наблюдава, проучва ... Не бива да се неглижират неговите желания, защото се разминават вашите.
А ако неговите желания са просто повече, различни жени, ако сте достатъчно наблюдателни, би трябвало да го разберете навреме и да го зарежете своевременно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9c182f2ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мъжете изневеряват основно за разнообразие. Заможено ни е в природата. Вероятно си чувала поговорката, че до всяка красива жена има мъж, на когото му е писнала до смърт.... не може да бъде казано по-вярно.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b33ff07a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 8 а стига с това тъпо обяснение! Заложено било в природата... де@а тая природа! То ако всеки си подгони кура хептен Содом и Гомор ще стане. Нали все има нещо по което се различаваме от животните... или бъркам? Авторке всичко е до човека. Аз съм късал два пъти, в момента в който усетя че тая връзка вече не ме прави щастлив или пък почна много да се заглеждам по чуждо но не съм изневерявал! А жените ми се лепят като мухи, харесват ме. Но за мен е въпрос на принципи ии на мъжественост да бъда честен и да си подбирам много добре партньорките.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0c39b6795f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от природата е заложено да се стремим да разпръскваме гените си максимално много на различни реципиенти = биология

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 89cba61f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ако приемете, че хората просто не сме моногамни по природ, имам предвид като биологичен вид, този сайт просто нямаше да съществува или щяхме да си говорим тук за философия и политика. Аз съм жена. Напълно ясно ми е, че не мога да вържа мъжа си до полата ми у дома. Той има желания, има нагон, има фантазии, които аз просто не мога да задоволя, защото не съм "три филипинки и той по средата". Затова и не изисквам от него вярност. Разбира се, и аз съм свободна да осъществявам желанията си. Всяка втора тема тук е за тая пуста "изневяра". Ами да не му е гумен, че да се изтрие? Ще изчука някоя шматка и после ще се прибере. Аз поне така разбирам нещата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 168be7220b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото хромозомата Y не определя социалния стандарт за мъжественост.

Мъжки путенца бол, мъже по-малко. Уловка има обаче - тази путкавщина е двуполова. И аз мога да питам жените защо по-бившата ми беше такава лъжлива отрепка, защо тази преди нея се оказа буквално курва, защо тази преди предната пък си разкрачваше краката дори за кучето Роко. Някоя тук ще ми отговори ли? Не? Така си и мислех.

Получаваш това, което има наоколо. Има ли само тиня, тогава трябва да преосмислиш социалния кръг. Аз имах късмета да бъда с бившата ми. Тя бе прекрасна, но целите ни се разминаваха. Сега съм с бъдещата ми годеница и планираме брак догодина. Никога няма да ѝ бъда неверен, ако ще Армагедон да следва. Знам какво е, знам последиците, знам колко мразя такива неверни боклуци и колко бих се мразил, ако аз го повторя.

Защо го правят? Характер, липсата му наистина.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0973d6c7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не съм мъж, но ще ти напиша моята гледна точка. Голяма част от мъжете не успяват да правят секса, който желаят с жената, която обичат. Някак психологически не успяват да обичат *к*рвата* и да правят животинския секс, който желаят с жената, с която споделят огнището. Говоря за точно този тип мъже, леко ниско интелектуални, които биха изневерили. Един мой бивш ми беше споделил, че един от приятелите му не искал жена му да целува детето му, защото му била... сФирила арии.

"Не оправдавам изневеряващия, но със сигурност той си е имал причини и те не са само лош секс, може да си прекалено емоционална или пък недостатъчно емоционална, може да не умееш да водиш разговор т. е. много да мълчиш или много да говориш, може да си прекалено съсредоточена в работа, битовизми, дребни неща, може да си скучна или депресираща, а може да си и прекалено отворена и общителна, най-вероятно и ти като бившата ми съпруга си се пуснала по течението, решила си, че не е нужно да полагаш усилия във връзката ви, престанала си да се епилираш, а преди си го правила, в къщи си като плашилище, а за вън се контиш и т. н. неща, за които мога само да предполагам. "

Всичко в този коментар ми харесва, но ако приятелят ми започне да се двоуми дали да ме напусне или не, защото не се чувствам добре и съм се занемарила, то е ясно, че не е бил подходящият.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker