Това между нас беше само секс, а той сега ми досажда... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това между нас беше само секс, а той сега ми досажда...
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1379 пъти
Жена на 24 години съм. Имах дълга връзка, първата ми, която завърши с много лъгане, изневери и интриги от негова страна и ме накара да преосмисля доверието си не само в мъжете, но в хората като цяло. От тогава го карам по-ларж. Открих, че предпочитам не толкова сериозни и обвързващи отношения, но с открити карти на масата. Млада съм, сега е моментът да се забавлявам, пък и не съм семеен тип като другите жени - не мечтая да се видя в бяла рокля, с бебе в количка. Мъжко момиче съм и без това.
Отдавна познавам един хубав мъж, на когото бях хвърлила око преди време. Обичам мъжете сама да си ги избирам, един вид аз да съм ловецът и накрая като го спечеля ми е и по-сладко. Не харесвам такива, които ми се бутат. Така де, този момък беше перфе. Много висок, красив, трапчинки, златистокафява коса и пъстри очи, стегнато тяло. Скромен и тих, което още повече ме привлече, може би, защото е моя противоположност. В социалните мрежи започнах да му пиша. Допаднахме си доста и се занимавахме така дълго време преди да се решим да излезнем на среща. Срещата мина по възможно най-романтичния начин. Вечеря в италиански ресторант (любима кухня и на двамата), кино, накрая се разбрахме у тях да продължим да гледаме филми (да, знам как звучи). Наистина той пусна филм и направи пуканки, нямаше намерение друго да правим, но аз му налетях, не се сдържах просто. И правихме супер страстен секс, не някакво обикновено чукане, а наистина беше изпълнено с много емоции. И аз имах намерението да продължим така да се забавляваме неангажиращо (не говоря само за секс, а за срещи и прочие). Обаче през цялото време наблюдавах как ме гледа в очите влюбено, как постоянно се усмихва. И така след първата среща, той започна всеки ден по няколко пъти да ми пише, да ми се обажда, да ми говори за любов и връзка. Не ме разбирайте погрешно, ама малко ми дойде повече след един секс така да се привърже и малко да ме задушава. И ревнува много! Сега ще ми заговорите как жените все нямаме угодия, ама вече споменах, че не съм като другите жени да чакат принца на бял кон. Това е, че по-свестен мъж не съм срещала и ми харесва, но не знам. Той на 100% иска връзка и каза, че даже щял да ме чака. Но изобщо не ми дава време да мисля. Той е от този тип хора, които като се влюбят искат веднага сватба и завинаги заедно. А аз се научих да съм реалистка. Какво да ви кажа, мъж Рак и жена Овен. Вие какво бихте направили на мое място? За чувства в момента не мога да говоря, объркани са.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: f465363227
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе, момче, престани с тая омраза към жените и тия жалки опити за еротични разкази...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1692331faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето точно заради такива хора като вас стойностните хора страдат. Била различна от другите - виж ти оправданието! Всеки е иникален, дори и да сте близначки пак няма да сте еднакви!
Когато отивате в изискани ресторанти, романтични срещи, заедно да гледате филми не знаете ли какво означава това? ! Истински стойностни момичета и момчета губят вяра заради индивиди като вас. После всички мъже били боклуци, всички момичета били гаднярки. Как няма да са?
КОГАТО ИСКАТЕ НЕАНГАЖИРАЩ СЕКС ПРОСТО СИ ГО КАЖЕТЕ! НЯМА СМИСЪЛ ОТ СКЪПА ВЕЧЕРИЯ. КАЖЕТЕ ЯСНО И ТОЧНО ИСКАМ САМО СЕКС ДА СИ НАЧЕША ЕГОТО С ТЕБ. Тогава евала ще ви кажа. Един презерватив, една забутана уличка, даже и легло не трябва.
Но вие се подигравате с хората, дъвчете и ги изплювате!

Спокойно, кармата ще ви последва. Няма отърване. Сърцето ви ще стане на лед и на хиляди парчета, ще кърви и боли.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4c90e84988
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Аз не разбрах къв ти е проблема. Имай поне малко доблест и направи това което твърдиш че правиш - играеш с открити карти. кажи на момчето, че си искала просто да го изпраскаш и толкоз. че ти това правиш и само това търсиш, щото "сега ти е времето". а като станеш на 30, и след двуцифрено число от бройки и сериозен луфт в задния двор, ще заговориш за дом, ценостна система, сериозни връзки, доверие. ама не се тревожи, ние такива "ловци" като тебе ги помирисваме отдалеч. освен по една патка друго нищо няма да получите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 151d239eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ще съжаляваш, мъжът е страхотен, жалко, че такива все случват на такива като теб...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 48069ac636
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По - добре не го изпускай , започвайки връзка , хем ще правиш секс с него ,хем ще го опознаеш и като човек.Няма нищо лошо в това. Почти всяка моя връзка е започнала със секс,както и да звучи. А и мисля че може да се получи нещо страхотно между вас ;)

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1d1f0cab69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нали се сещаш, за да си съставила ( каквото и да е ) мнение за "мъжете и хората" след само една връзка изобщо не говори добре за теб. Предубедена и задръстена си. Като някои Бай Ганьо , дето видял един поляк на Китен и вече всички поляци са му ясни. Или друг дето отишъл на бригада за ягоди в Англия и вече англичаните са му най черните.

Нищо друго не се е случило освен, че си се превърнала в Долна използвачка , с нищо по-добра от този кретен който те е прецакал. Горкото момче не го заслужва това и много добре го знаеш . Лошото и че и той така ще постъпи с някоя след теб , разочарован от жените.....и така се върти колелото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3ebc9b94f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще се помъчи малко и ще му мине. Бил съм в неговата ситуация и съм разбрал, че това с влюбването и чувствата е голяма простотия, не, не е простотия и е много хубаво, но не е за тези ширини и времена. Но ти си доказателството, че е нормално днешно време мъжете да ви бройкат, защото иначе ги изкарвате ревливи смешници. Преживял съм го това и изобщо не се поддавам на емоции вече.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 16f79a701d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Реших се да станем гаджета, какво пък толкова. Надявам се да не го нараня. Не съм му казвала тия работи, просто му намекнах по-бавно да го караме.

Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker