Доверието и личното пространство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Доверието и личното пространство
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2806 пъти
Да кажем, че имате перфектна връзка и страхотна половинка! Всичко е прекрасно! Нямате тайни и всичко сте си споделили от минали години и т. н. Каквото сте питали - получили сте отговор! Имате и бъдещи сериозни планове! До тук - добре! Един ден "късмета" ви се усмихва и поглеждате няколко невинни чата... Флирта, виртуален или реален, си е флирт! Не със случайни хора от нет пространството, а с хора от контактите в телефона, все бивши гаджета. Всички те уж знаят за нашата сериозна връзка, но това не им пречи да "си искат", да пишат силно провокативни и често пъти много директни неща и т. н. Те за тях са си прави, що да не пробваш! Половинката ви обаче нещо не ги контрира и не поставя ясна граница на такива отношения. Също така разбирате, че сте получили силно редактирани отговори на предишни въпроси, а сега виждате реалното положение с бивши... Всъщност могат ли да се нарекат "бивши" при това положение? В коментарите на половинката липсва и "ние" - аз бях, аз ходих, аз имам, аз си купих и т. н. Не ние... Пък уж всички знаели за мен!
И така изпадате в крайно неловка ситуация - и да попитате директно и конкретно, ок. Ама как да обясниш от къде знаеш!? Набутал си се най-долно и подло в "личното пространство"!
Само споделям...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: be2926e8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Eй, не спряхте да се ровите в личното пространство на другия. Няма ли да се научите, че няма такова неща като Ние по начина, по който ви го диктуват розовите романи. Още като каза “половинка“ и ми стана ясно за начина ти на мислене. Това, че той е редактирал отговорите на твои въпроси е било в резултат на същите тези въпроси. Човек със самочувствие не се интересува от предишния живот на гаджето си, а приема предизвикателството да го накара да забрави този предишен живот. Ровенето в телефона е като да четеш чужди писма, много неетично и ако гледаме закона - престъпно. Той може да си пише с когото каквото иска, докато не е направил нищо по въпроса да го реализира, не можеш да му търсиш сметка. Ако мадамата ми дойде с въпроси какво пише в телефона ми, ще сменя първо нея, а после и телефона. И ще е за нищо, защото там няма да открие нищо, но за мен този човек е отписан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c17a163f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно човекът още е млад или иска повече. Такива проблеми нямам.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 69d754fa18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Само споделям - за един приятел питам! хахаха

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 990a731ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я си го представи така- иначе изобщо нямаше да знаеш как те лъже, ако не беше чела, нали? Твоичкият просто се изявява като свободен, тоест не те уважава.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 882ad5d70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Самият факт, че флиртува с бивши гаджета, ясно показва, че не може да става дума за "перфектна връзка и страхотен партньор". Той за теб може и да е такъв, но ти за него - явно не. Била съм и от едната, и от другата страна и мога да ти кажа - не е твоят човек това.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d170bfe594
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не казваш от колко време сте заедно, но ако нещата са само в рамките на писането, не е толкова зле. Някои хора просто имат нужда да си чешат егото, че разни мацки не са ги забравили, че още мислят за тях и са им навити, а те го играят недостъпните красавци. Ако приятелят ти е само на тази фаза, ок. А и както правилно си забелязала, няма как да кажеш откъде знаеш, без да издадеш, че си чела чужди чатове, което не е съвсем ок, макар че са на гадже.
Отваряй си очите обаче за реални признаци на изневяра - чести закъснения, обаждания по никое време, промяна в отношението и т. н. Тогава вече можеш да предприемеш сериозен разговор.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8cd726c3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не е редно да се пита нито за минали, нито за сегашни неща. Човекът е такъв, какъвто е. И действа така, както е преценил. Точка. Ако не ти допада нещо- тръгни си, без да се обясняваш откъде и как, и какво знаеш. Всеки търси най-доброто за себе си. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3cfddad53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да кажем, че нямате перфектна връзка и страхотна половинка... зато за начало така... ;)




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b40a243ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не му казвай в никакъв случай, по скоро си направи изводи до колко сериозно гледа на връзката ви. Явно момчето е твърде младо още и не се е наживял.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5e5337fc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Накрая ще разбереш че спи с други... Намери си нова мацка, преди да си прекратил границата. Личи си че не те уважава истински, така че.. Или се научи да си "путъо" или пътя..

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c22210727d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази връзка е приключила. Знам, че мнението ми е крайно, но след време може пак да си говориме... Човекът до теб не струва пет пари и няма никакъв интегритет. Връзката ви не минава "телефонния тест". Няма връзка която да не минава такъв тест и да не се е разпаднала след време. Жал ми е да ти го казвам, но е така.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c6ab4bfc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ето че няма нищо перфектно и страхотно, болезнено ще се презимиш от този факт

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1d0cab75bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Хахааа, кой му е измислил това удобно име, аз го наричам лично лицемерие :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a653455b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мен също ме измъчва този казус. Имаме съседка, с която мъжът ми е приятел отпреди да ме срещне. Аз така я и приех - Лили, приятелката на съпруга ми. Мило момиче с тежка съдба, сираче, сама си отглежда детето, нормално е мъжът ми да й помага, аз също съм отзивчива към нея, харесвам я. Да, понякога не ми е приятно, че мъжът ми става от масата на вечеря и тича, че на Лили трябва да й се смени бушон или пък отлагаме пътуване, защото Лили иска да си купи хладилник и той трябва да иде с нея, но... то пък и аз съм имала нужда от приятели. Всички ремонтни работи у тях ги прави той. Половината ми покъщнина е у Лили, защото я миксер няма, я й трябва месомелачка и после забравя да ги върне. Овошките в двора ги обира Лили да си прави компоти и сладка. И пак си казвам, съседи сме, трябва да си помагаме. Разочарована съм била и когато планирам романтична вечеря на свещи и съпругът ми пристига с Лили, но... ами срещнал я е, знае, че съм приготвила нещо вкусно, поканил я е. Всеки ден я прибира с колата от работа, а аз се връщам с маршрутка, но все пак на път му е... Така си мислех. Докато един ден, докато е бързал за работа, мъжът ми беше зарязал лаптопа ей така и с отворен чат с Лили. Аз се притесних, че момичето може отново да има проблем и надникнах. Това, което прочетох, ме накара да се разплача. Не, те не правят секс! Наистина не правят секс! Но той никога към мен не се е отнасял по този начин, никога не ме е наричал с такива имена - "миличка", "скъпа", "любима", "знаеш, че винаги съм до теб". Прочетох и "не й обръщай внимание на жена ми", "довечера моята ще прави пържоли, ела", "естествено, че ще ти платя тока", "колата ми е винаги на твое разположение", "ще изпържиш ли яйца", "снощи миш-машът беше много вкусен", "жена ми пак е яхнала метлата, може ли да дойда", "и за нас тебе ще изгрее слънцето" и т. н.
От тези постове сглобих собствения си образ. Той е следният: аз съм досадна жена, която обаче осигурява материалния комфорт на семейството и затова той е принуден да я търпи; нещо като необходимото зло и добре, че е Лили, за да има и той някакво щастие в тоя живот, понеже жена му е вечно заета с работата си и не го разбира.
От нейните отговори пък узнах, че това момиче действа доста умело - възползва се от мераците на мъжа максимално, но съзнава, че ако го допусне в леглото си, той бързо ще й се нарадва и услугите и парите ще секнат. Така че тя не се дава. Което още повече изостря амбициите му и той търчи като луд да изпълнява задачите й.
Най-обидно ми стана от това, че когато аз лежах болна с 40 градуса температура, той е ходил да търси из целия град някакъв специален лосион, защото на Лили й се появила пъпка на челото. А аз изгарях и нямах никакви лекарства, с които да си помогна.
Какво да правя аз сега? Формално, тук изневяра няма. Те наистина не правят секс. Но кажете ми, хора, кое е по-голямо предателство - мъжът ми да изчука някоя за една вечер или години наред да поставя нуждите на друга жена пред моите? И още: как изобщо да повдигна въпроса, при положение, че наистина навлязох в личното му пространство? А и струва ли си да го правя? Какво да кажа? Спри да помагаш на Лили? Недей да ядеш миш-маш у Лили? Недей да каниш у нас Лили? Всичко това наистина би ме превърнало в досадница, която не позволява на мъжа си да има приятели.
А дали се чувствам виновна, че прочетох тяхната кореспонденция? Вижте, аз съм професионален журналист. Когато имам нужда от информация, проверявам всички възможни източници, за да намеря истината и да запозная с нея читателя. Въпросният читател никога не ме е упрекнал, че съм разровила какво ли не, за да измъкна фактите, които са важни за него и които до голяма степен определят живота му. Така че на въпроса на авторката - всички ние имаме право на информация, която касае нашето бъдеще. Друг е въпросът как ще боравим с нея. Моето решение е да си мълча и да се правя, че нищо не забелязвам. В момента, в който моите интереси започнат да се пренебрегват драстично, просто ще се разведа, без да давам никакви обяснения.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2d50863453
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не е нужно да ровиш в телефона му, тези неща се усещат. Той не ги спира. А ровенето в миналото кой как е безсмислено. Отговори на въпроси, защо? Пролемът не е миналото, а настоящето и като ви налегнат проблеми и 2 деца връзката ви е ясна. Помисли много хубаво къде ги грешиш и каква е границата на отношенията с противоположния пол.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3ab50dcddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Това поведение е силно подвеждащо и лъжливо. Няма никакво доверие тука, има един путьо, който си гали самочувствието, обаче на гърба на авторката. Бягайте от такива отношения докато е време!!!!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 61e7343e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   За мен такова нещо като "лично пространство" в една връзка не съществува. Никога не съм си крил телефоните, фейсбук, поща и т.н. Преди време имах връзка, в която отсрещната страна не даваше дори да докоснеш телефона й. Естествено, впоследствие се оказа, че е имало защо. Познавам и други хора, които процедират по подобен начин. При всички тях причината е същата. Ако ще си крием телефоните, какъв е смисъла изобщо да си губим времето един с друг!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d170bfe594
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   15, допуснала си трети човек трайно да се настани в живота ви, че и да го обсеби. И да, правенето на секс не е най-лошото, както правилно си забелязала. Ся то помощ, помощ, но твоят отива в крайности. Да не отидете на почивка, защото на Лили хладилникът се е развалил? Това мисля, че е в повече. Има си фирми за ремонт, има си и онлайн покупки, ако трябва нов, ще й го донесат на крака, трябва само щепсела да включи.
Не знам кое е за теб драстично нарушаване на интересите, но плащане на тока (не заем), пренебрегване на твоето здраве, отказване от почивка заради Лилито за мен е такова. Най-добре го прати при Лили да го играе покровител на слабите, а ти си намери мъж без такива приятелки

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d6b8a5a37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   До номер 15! Мъжът ти просто е трябвало да спре компютъра, преди да замине! Все едно аз да оставя вратата на килера, който е на стълбищната площадка отворен и да замина! А там имаме ценни неща-варелче с 3 kW бързовар от стар бойлер, части и други неща! За нищо на света не бих позволил на чужд човек да рови там, или да вземе нещо! Защото тези неща ни трябват! Това е лично пространство-само аз си го отключвам и заключвам! Същото е и с електрониката-какво има в нея, не е работа на никого, освен на мъжа ти! Просто не е редно! А и защото може силно да се разочароваш от истината там! Затова той не тия е изяснил-да не те тревожи! Това е от мен!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 23ea46e9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До автора:От колко време сте заедно? Живеете ли заедно? И какво значи “ уж знаели за мен”, ако сте заедно от повечко време, нямате ли обща снимка в някоя от социалните мрежи? Странно, ако нямате явно има някакъв проблем. Явно не желае да се показва с теб, за да не е чак толкова сигурно до колко сте заедно... не споделяш момче или момиче си, но поговори с него/нея ако нямате снимки заедно, защо е така.. съвет..

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 72d326faab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Искай да се преместите в апартамент, далеч от Лили, така ще секнат ежедневните контакти и той ще трябва да избере едната от вас. Пък коя ще е, ще се разбере. И в двата случая обаче, ти печелиш. Или сплотяване с верен, или раздяла с неверен съпруг!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fa06affbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Скоро пак имаше подобна история за някакъв путьо- слуга на съседката и жена му с безкрайно търпение. Истина ли е, не е ли, написаното в двете теми се припокрива, не знам. Но ми стана смешно, какви лични пространства пазите и криете от хора, на които давате да ви влизат/влизате/ в гениталиите и/или анусите? С които живеете и делите храната и леглата си? Това значи, че имате какво да криете от тях, мишкувате настрани и ги заблуждавате.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 287c3fcc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Следя с интерес историята с Лили :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: be2926e8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   до 19
Как така няма лично пространство!? Дай да ти дам списък на имотите си, банковите сметки и извлеченията от заплатата си, сужебни кореспонденции, щото си ми гадже!? Днес си ти, утре е друга... Телефонът е лично пространство отвсякъде, просто така изнася на несигурните жени. Навряла си носа, където не и е работа и сега се чуди как да замаже ситуацията. Щом е имала наглостта да престъпи етиката, да бъде достътъчно силна и да си го признае и дас и понесе последствията, ама не вярвам да се случи. Жените сте майстори на двойните стандарти, но винаги в своя полза. Ами ако беше разбрала, че извършва престъпление, щеше ли да изтичаш да го изклюкариш в полицията?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 88233de541
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Номер 25, то няма какво толкова да се следи. Така е от години. Навехнала си крака - той тича. Скарала се с брат си - той ходи да ги помирява. Ей, цяло лято го моля този човек да ми купи една диня, че е тежка да я мъкна. Продават се на купчини край пътя, по който всеки ден минава с колата за вкъщи. Как пък един път, докато вози Лили, не се сети да спре и да сложи една в багажника? ! Ще видим зимата как ще е. Лятото живеем в къща много близо до София, но през студените месеци сме в апартамента в града. Ако пак ще ходи до въпросното село през ден да сменя крушките на Лили, то това ще са и допълнителни разходи. Казва: ама тя никого си няма. Ами като си няма, да си намери някое момче и да са щастливи. На 28 години е, млада, хубава жена. Аз не знам що за селско нахалство е това да се залепиш като ваденка за нечий съпруг? Дали е от липса на култура или е просто хитрост - нямам отговор на този въпрос. И аз искам понякога услуги от мъжете на мои приятелки, но се свързвам с тях - приятелките - и казвам: попитай мъжа си дали може да ми погледне компютъра, примерно. Ама това е веднъж годишно. А тук е ежедневие. Никога тази мацка не се е обърнала лично към мен. Ако й потрябва нещо от дома ми, му звъни на него, той ми се обажда и казва: "Лили след малко ще мине да й дадеш тенджера под налягане". Не е ли по-естествено да попиташ домакинята дали й се намира тенджера?

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 70debc3dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   15, Що не си измислиш един Лилчо? Запиши се на някакъв спорт, на танци, включи се в някаква група за походи в планината, литературен клуб, ходи на разни процедурки за лице, на маникюр, на масажчета, или нещо подобно. Недей да бъдеш досадната жена, осигуряваща комфорт, глези се, прави неща за себе си, не бъди вечно на разположение. Кажи му, че си се сприятелила с някой, че отдавна не си срещала толкова интелигентен човек, че общуването ви е истинско удоволствие, че ти е нещо като сродна душа, че не можете да се наприказвате. Хем ще си правиш кефа и ще изглеждаш добре, хем ще му натриеш носа, хем ще го накараш да се замисли как се чувстваш в ситуацията с неговото другарче, хем реално ще срещнеш нови хора и ще си повдигнеш самочувствието. Готина жена си, заслужаваш много, много обич!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fa06affbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Излезе, че в днешно време може да пуснеш някой в гащите си, но не и в телефона си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4a21ffef2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Познавах един, който твърдеше, че във връзка лично пространство нямало и трябвало да си давам телефона гаджето да го гледа на воля. В същото време, неговият стоеше заключен с пръстов отпечатък, а какви ги вършеше зад гърба на жена си, не е за приказки.

Трябва някакъв баланс. Дори във връзка, ти си оставаш индивид и имаш право на някакво твое си пространство. Въпросът е, че много хора използват това за да прикриват нередните си действия. В гореспоменатия случай, този човек искаше да е сигурен, че на него не му ги въртят зад гърба такива, каквито той ги прави.

Виж сега. Аз ако съм решила да правя нещо има хиляди начини да го прикрия и нищо да не личи в телефона. Чатове се трият, крият, контакти се заглушават, блокират. Но тези дето са хванати в крачка и пищят, че някой им е нарушил личното пространство са ми най-смешни. Разбира се, това е нагла манипулация да изместят фокуса от тяхната вина. А ти ако си стигнала до там да ровиш и четеш, за да го проверяваш... Значи или връзката куца яко, или ти.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 43ce032612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Заради интереса към Лили. Снощи сме поканени с мъжа ми на приятелска сбирка у мой бивш съученик. Обещах да ида по-рано, за да помогна със салатите и изобщо реденето на масата. Съпругът ми знае това от седмици. Навън плющи дъжд. Аз го чакам у дома да ме вземе с колата. Няма го. Стана почти 8 часа. Хората взеха да звънят ще идвам ли изобщо. Появи се към 9. Защо? Лили се скарала с гаджето си и трябвало да поговорят. Завел я в някакво кафене да му плаче на рамото. После търсили на Лили някакви четки за коса, а накрая оставил Лили в къщи и дошъл да ме вземе. После се нахрани доволно на купона у моите приятели, пийна си стабилно и се прибрахме. Тази сутрин пак започна с това колко ме "обича".

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b3d00c9c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   #19, интересно ми стана това, което написа, защото се припознах в него. И аз преди няколко години имах такава ситуация. Харесахме се с един и едва ли не от първия ден му беше много зор да ми гледа в телефона. А аз влюбена, споделях си с приятелите за него и съответно ми беше супер неудобно да ми гледа чатовете. Затова и не му давах да ми пипне телефона, а той явно никакво доверие не ми е имал и вместо да си говори с мене и да ме пита това и онова, изглежда е смятал, че да чете чатове с други хора ще му даде по-точна представа за нещата. Смешното е, че за няколкото години, през които имахме някакви "отношения" (които не мога да нарека връзка по никакъв начин) аз друг мъж така и не можах да погледна и ми трябваше известно време след като всичко приключи окончателно да си легна с друг.

Иначе съм съгласна, че в една връзка няма какво толкова да си криете телефоните и акаунтите. Но я има и другата крайност, когато прекалено рано влизаш в пространството на другия, когато го обсебваш, когато си прекалено зает да му следиш разговорите с други, вместо да опознаеш него. И това е признак на тежки проблеми с интимността. За да има шанс една връзка, трябва все пак да се подходи с някакво доверие, иначе просто ще получиш една изкривана представа, пречупена през твоята замърсена от предишни разочарования призма и никога няма да разбереш, че си се разминал с нещо различно.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 287c3fcc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   До съпругата с Лилито - абе кво го траеш тоя, я му покажи накрая вратата.
Той зад гърба ти се чуди как да й влезе в гащите, ти го толерираш.
Я шута в гъза и да си ходи при Лили-то, да видиш как ще му писне на 3тия месец!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2fcfd44988
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Не разбрахте, че това, че имате връзка с някого, не означава, че го притежавате. Никога не съм се интересувал какво има в телефона на половинката ми, жалко е да се ровиш в лични неща. Имай предвид, че дори и да го следиш той ако иска да направи нещо, твоето тръшкане или неодобрение няма да го спре. А ако имате удовлетворителна връзка той няма да направи нищо, дори и да му се удаде възможност.
С тази ревност сами съсипвате отношенията си. На мен ако жена ми почне да ми търси сметка защо съм си писал еди си какво с някоя бивша приятелка директно си тръгвам. После ако ще да ореве квартала.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3ab50dcddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   № 35 личи си, че не държиш на жена си. Вземи направо да я освободиш от себе си, защото тя едва ли знае това, което написа тук. Т. е поставяш отношенията си с някакви външни лица като приоритет.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: be2926e8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   @36 Толкова са ви се изкривили представите за това, какво е да държиш на някой, че вече в момента, в който нещо не ви се угоди и започвате, че не държиш на този човек. Да държиш на някога е двустранно отношение, и да се лишиш от лично пространство за да се чувства някой /някоя несигурен/несигурна комплексар/ка по -спокоен си е неуважение към самият теб. Едно е да наблюдаваш човека до себе си, ако ти е дал повод на подозрения, друго е да му ровиш из телефона само защото сте заедно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 287c3fcc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   До съпругата с Лилито - има ли някакви новини по темата?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker