А сега на къде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А сега на къде?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1305 пъти
Здравейте. Запознах се с един човек преди 9 години. Първите 3 години животът ни беше песен. Купихме си жилище заедно, постигнахме успехи в кариерите си, подкрепяхме се много. След това обаче той се очужди. Оженихме се, но нямаше разлика. Нямаше си друга, просто работата му беше много натоварена. Аз се чувствах отхвърлена в продължение на година. Един ден на работното ми място дойде един клиент. Влбих се от пръв поглед в него. Поддържахме връзка 5 години. Той не е българин и не живее в България. Всеки миг мислех как да съм до него. Не посмях да напусна България, тъй като тук имам много приятели и не знаех как ще се оправя в друга държава. И така продължавах толкова много години. Един ден съпругът ми разбра. Изяснихме се. Обясних му защо съм го направила и как съм се чувствала. Истинската причина беше, че бях ужасно много пренебрегвана от него, а любовникът ми ми даваше всичко от което имах нужда. Той ми се извини, че се е държал така, каза, че не иска да ме загуби и сега отношенията ни са перфектни. Мислих си, че всичко е прикючило с другия, защото спрях да комуникирам с него. Мислех си, че истинската причина да имам нужда от него е, зашото съпругат ми не и е давал това от което съм имала нужда. Сега обаче го получавам. Но любовта ми към другия не отминава... Постоянно се сещам за него, когато остана сама и ужасно много ми липсва. Оказва се, че съм вклюбена в двама. Не знам какво да правя, не искам да нараня съпруга си, а другия също не искам. Но не мога да продължавам повече така. Вече не. Моля, ако някой е имал подобен случай или има трезвен поглед върху нещата да ми каже как да процедирам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: eb5278c9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Проблемът не е в мъжа ти, а в курвенската ти природа.
Това оправия няма. Жалко за човечеца.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 44186a50c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Братан - типично разсъждение на един мъж! Заради такива като Вас жените са на това дередже! Защото мъже не останаха!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4a188f7def
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Скъпа мила моя, ти си ужасно проста за да наречеш отношения перфектни-такива няма, а твойте са трагични

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 76783f92ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Идея нямам защо мъжът ти не ти е бил шута със страшна сила веднагла след като е разбрал. Трябвало е да го направи!
Пренебрегването от негова страна е само оправдание, за да не се чувстваш виновна, изкарвайки него виновен. Това е абсолютно редовното шаблонно оправдание на всяка жена, която е изневерила. Ако си искала да бъдеш с готиния чужденец е можело да се разведеш хиляди пъти, вместо да лъжеш мъжа си....а и да го изкарваш него виновен.
Елегантно решение на твоя проблем е да им кажеш на двамата, че ги обичаш и да си прекарваш време с всеки от тях. Може и да ги събираш от време на време, за нещо по-групово. Според мен мъжът ти ще се навие и на това.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2a39ac4437
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В случая Братан е прав. Пет години мишкувала и се чукала с друг, защото мъжът ѝ не и давал нужното внимание. А тя какво му дала? Рога? Като не ѝ е било добре в семейството - да се изнася при онзи. И лъже, че не можела без приятелите си, не е сигурна в тъпкача, дали там няма да я разкара. Да, курвенско е да изневеряваш. И сега го прави пак, емоционално, ако оня дойде, ще започне и физически. И не е влюбена в мъжа си, просто не може да живее сама, търси сигурност. Горкият ѝ заблуден съпруг!

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 44186a50c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Боже, как нападате жената. Бас държа, че всеки от вас е пипвал чуждо, но се изкарвате морални същества. НЯМА някой, който да не е изневерявал! В един момент във всяка връзка е необходимо разнообразие и тя го е потърсила. До авторката: Опитай да сложиш на кантара и с плюсове и минуси прецени кой от тях е по-добър за теб! Не мисли за никого - ти си си най-важна. За да оцелееш в този живот трябва да си егоист!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6bf71f0516
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   6, това, че ти си курва (без значение от пола) и си изневерявал/а, не значи, че всички сме като теб. Аз, например, никога и за нищо на света не бих изневерила. Няма по-долна, подла, мръсна, гнусна, предателска постъпка. Непростимо е. Причини мога да ти изброя стотици, но като ти чета ляйняните "разсъждения", съдя, че няма смисъл.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2a39ac4437
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   № 6 - не съди по себе си за ВСИЧКИ. От това, че на някои к... и им се приискало да ги клати друг за разнообразие и плюят на семейството си, не значи, че светът е населен само с лъжливи боклуци. Връзка, в която единият тръгне да се разнообразява с друг е умряла, фалшива, безсмислена и трябва да се прекрати. Другият, когото са мамили също има право да търси щастието си с някой по-достоен човек. Защо той да не трябва да е егоист и да ѝ бие шута да оцелява сама? И какви плюсове ще слага героинята, като любовникът ѝ се е изнесъл, зарязал я и вече може би си живее с друга? Не ѝ предлага да я вземе в чужбина с детето, доколкото разбрах? Впрочем бащата има право да откаже съгласие детето да излиза зад граница.
Никой не би я нападал, ако щом обича друг се раздели цивилизовано със съпруга си и не му изневерява. Тя и в момента прави същото- изневерява му емоционално и го лъже, че го обича. Ако го обича няма да мисли за друг. Изобщо - фарсът продължава. До следващото „разнообразяване“. И няма защо да я съветваш да бъде егоистка - тя е такава, щом поставя кефа си над всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d34f1a5cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 6. Женска солидарност. Не бъди толкова категорична, че всички изненеряват. Мъжът на авторката е простил 5 години изневяра. Колко мъже биха простили? Проблемът е, че авторката не обича съпруга си, но я е страх да го напусне, заради неизвестното, но трябва да рискува. Това е истината.
Авторке напусни мъжа си и отиди при любовника си. Ти не обичаш двамата, а само този от чужбина.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker