До кога..... с търпението - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До кога..... с търпението
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1498 пъти
Запознахме се случайно в Фейзбук. Излизахме известно време, влюбих се(но не и той вечно студения човек и на дистанция, явно не си показваше чак толкова чувствата или просто си беше такъв. Полека лека се преместих да живея у тях, но бях на тръни все едно съм се самопоканила. Първите няколко месеца всичко привидно беше наред, разбрахме се да направим ремонт на нашия етаж. Бъхтих се на работа да изкарам повече купувах обзавеждане(печка, пералня и др неща. И от добротата ми почнаха да се възползват от мен(сестра му изипваше коша с дрехите пред вратата ни, дрехите седяха по 3 дни на простира и си чакаха мен, спим а тя си влиза в стаята. Опитах с добро с говорене да я предупреди опитах и с лошо не става. И той самият започна да натяква, , за какво дойде гъз път да види, , събиране на гости в къщи да пият, баща му използваше грозни думи ходи се ебите, ходи да не го изпусниш да го наебе някоя.
Двама души са заедно, за да се изслушват, да се подкрепят да вземат решения заедно, просто позволява да му се месят другите. Обичах силно, 2 години търпях, а на него си му беше просто забавно да се прибере от работа, да се съблече и при тати на ракийка и пържоли, я комшията, я някой друг. На моренце, на риба а аз да си стоя послушно в къщи, че чак и сметка ми държи в колко съм излезнала с приятелка час се засича.
Нищо не става от теб, , ще си вървиш при майка ти, щом не искаш да ми родиш дете. Е ВЕЧЕ СЪМ СИ ВКЪЩИ ТЪРПЕНИЕТО МИ СВЪРШИ. От тук нататък жалко за разбитите ми мечти, за болката, за сълзите ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: b2fbec1afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или историята е измислена или си доста тъпа. Човек каквото сам си направи друг не може.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 57a0044eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо си търпяла толкова време този тормоз? ! Това жените сме големи мазохистки и овце. Просто не слугувай на цялото семейство на следващия и си отваряй очите.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6f6b94c2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еми още в началото е станало ясно, че не му е зор за теб. Какво очакваш и си въобразяваш? ! Съвсем проста и очевАдна логика. Ти си се натресла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c72a037ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е жалко. Не ти трябват такива психари. Надявам се че това последното 'вече съм си вкъщи, търпението ми свърши' означава че си се махнала оттам!
А иначе ето какво мисля аз (и предполагам всеки интелигентен и съвременен човек) относно изборите ти -
1. Не се местиш да живееш при гадже и родителите му, че чак и сестра.
2. Не купуваш обзавеждане за чужд дом. Това е абсурдно.
Нормалният сценарий е този:

Щом напуснеш дома на родителите си, заживяваш самостоятелно или със съквартиранти и в момента, в който имаш сериозен приятел, си създавате свой дом и свое семейство. Но за това нещо ти трябва нормален приятел, който е като теб - самостоятелен и с цели в живота. Тези са някви луди.

Хора, това нещо не е нормално. Това не знам само в България ли е така, но да живеете накуп сто човека и някви бащи да подвикват вулгарни думи по дъщерята на приятеля си... Нямам думи просто. И какви са тези криворазбрани добрини от страна на момичето да им купува перални? По-добре в мизерна квартира отколкото някакви идиоти да ти съсипват живота. Живота ти се гради постепенно, днес мизерна квартира, утре ще я почистиш, ще я украсиш, после ще си вземеш твое жилище. Но ще си е твоя кът, твойто спокойствие.
Започнете да цените себе си, мили дами и да градите живота си сами. Подходящия партньор ще е този, който е като вас. Ако вие в момента сте с комплекси, и той ще е такъв. Изградете личността си, за да намерите друг изграден човек.
Забрави за покупките, майната им на тези. Отървала си се, прекрати всякакъв контакт с този. Ще боли, но понякога това е хубаво, да е за урок и да те предпази за в бъдеще!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1dfbb00075
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тоя че е супер зле, ясно. Ама и ти за какво си му се натресла? Сама се буташ там, където не си желана, и после се чудиш, че не си приета. Добре си направила, че си се махнала, търси си мъж, който те иска и го показва явно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ee1d39f4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На колко сте, другия път при мъж дето живее сам. Добре, че си го оставила.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 88d2ddabd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Горе главата. Живота е пред теб. Болката ще мине, дай си време, отдай се на себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7a4741dba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момиче, съчувствам ти. Моля те, махни се от този и тези хора !!!
Вредят ти, възползват се. Той иска да ми родиш дете, за да те задържи. Този не струва, извини ме, но е така. Махай се докато не е късно !
Дано вземеш правилно решение.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a446bf732b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знам как се чувстваш бях в подобна ситуация и аз. Главата казва остави го, не става за теб, сърцето друго. Според мен не заслужаваш това тези селски изпълнения и намесата на други хора в отношенията ви. Неговите думи към теб да си вървиш при майка си са ми познати...
Този моя го оставих и срещнах друг много по-добър , с който имам много повече общо. Затова моя съвет е да го махаш този и си намериш някой, с който да живеете нормално.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 16b9b15dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   № 1 - Дори да е измислено, пак е тъпо. Да оставим настрана грешките и простоватия изказ.
Ако историята е истинска, авторке, възползвали са се не от добрината, а от глупостта ти. След като виждаш, че човекът явно не те обича, защо се навираш да живееш при него? Че и да правиш ремонти на уж „вашия“ етаж, който де факто е негов и да обзавеждаш? Тези хора, при които си отишла, каквито и да са, са в къщата си и не са длъжни да се съобразяват с теб. Като не ти харесва, напускаш и толкова. Щом за да разбереш нещо толкова просто, при това казано и в прав текст, ти трябват две години, си много зле.
Дано от случилото се, освен самосъжалението ти е останала и някаква поука.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d0105d0d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ама защо си отишла да живееш при техните?? Малко ли истории има, защо не трябва... Не знам какво си очаквала, другия път - само на квартира, ако е мамино синче и не иска - до там. И отваряй шампанското, че си се отървала от тоя паразит навреме, че ако имахте дете, щеше да те тормози и чрез него цял живот. Другия път като чуеш подобни неща от мъж - багажа и вратата да я види отвън.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7c3243ff67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За в бъдеще ще знаеш, че желязото се кове, докато е горещо. Ако предложиш на някой грижа и той не ти отвърне със същото, не очаквай, че ще го направи в някакъв си бъдещ момент. Не, той ще се научи, че ще получава грижа и уважение, дори и без да ги дава и няма да има никаква мотивация да се старае. Когато не получиш уважение от някого, дай си го сама, това е самоуважението. Самоуважение е в първия момент, в който някой се държи неуважително към теб да си тръгнеш. И това не е задължително край на отношенията, обикновено е едно добро начало. Ако човекът държи на присъствието ти, ще разбере при какви условия ще може да му се наслаждава. Началото на всички взаимоотношения преминава през това опознаване на границите на човека.
Не предлагам уважение, а ето, че тя остава.
Не предлагам подкрепа, а ето, че тя пак остава.
Не предлагам щастие, а ето, че тя още е тук.
Май няма нужда да се старая особено за да е тук.
Запомни, че не другите ти показват колко заслужаваш. Ти показваш колко заслужаваш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker