Какво да правя с това момче ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя с това момче ?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2032 пъти
Здравейте! Ще започна направо като кажа, че има момче, което много харесвам. Той е мил, забавен, сладък и изключитебно умен. Обича да чете и общо взето имаме много общи неща. Прави ми комплименти, гледа ме, усмихва ми се и ме кани да излизам с него или понякога се събираме в обща компания. Пише ми, звъни ми... звучи точно сякаш и той ме харесва, ама май не е точно така. Той е по-голям от мен с няколко години. Наистина имаме разлика, но за мен това не е толкова голям проблем, докато за него е. Мисля, че това до голяма степен го спира и въпреки че излизаме, той предпочита да не се завимава сериозно с някой по-малък. Той е доста отворен към нови запознанства и заговаря хора. Ние с него се зпознахме в един магазин, заговорихме се и се оказа че мои близки приятели са и негови близки приятели и така започнахме и да излизаме. Забелязала съм, че когато сме в група и има и други наши приятелки, той заглежда само мен, но когато излезем да се разходим на по-обществено място, той винаги е готов да загледа или да се запознае с някоя нова мацка. Не разбирам как хем "загражда" мен, но с другото око е при някое друго момиче. Притеснявам се да не е от момчетата, които са играчи, и просто знаят как да обладаят главата на някое момиче. Не искам да съм поредната заблудена, но като изключим това, в държанието му към мен сякаш има нещо повече. Той е момчето, с което съм имала най-много общо, а и го харесвам страшно много и не мога да спра да си мисля за него. Не искам да се отказвам от него, но определено не искам да страдам. Той много ме вдъхновява и се радвам, когато го виждам, което е почти всеки ден. Въпросът ми е : Струва ли си според вас да не губя надежда за него или по-добре да го запазя като приятел?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3b7cad9d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти можеш да имаш и 10 общи неща със някой, който е всъщност измамник и насилник. Например...

Избийте си от главата че общите неща между двама хора (момче и момиче) означават любов. Това е пълна лъжа.

И че трябва да се обвързваш с някой, понеже имате нещо общо помежду си. Какво общо? Еднаква музика слушате? Това не е любов. И това че си интелигентен и четеш книги пак не означава че можеш да обичаш.
Любовта не се учи от книги и не е някакъв вид висше образование.

Има много на брой крадци и серийни убийци които са много интелигентни.
Спрете да си мислите че като си интелигентен, означава че можеш да обичаш. Пълна лъжа е това.

Ако искаш да разбереш дали ще бъде до теб и наистина те и ще те обича, трябва да се обвържете... Не да се гушнете и да си кажете "Обичам те", а просто да започнете да се движите заедно, да сте заедно с една дума, да създадете връзка, за да разберете дали ще се превърне в любов... не дали ще се превърне, ами да видиш дали той наистина те обича, или просто играе театър за един секс след 2-3 месеца време.

То като го има тоя стимул... всеки може и с удоволствие се въплъщава в големия любовчия... тъй че сложни са тия неща с които се занимавате.
Връзки, харесванки, излизанки и т. н.

То за това е пълно с неуспешни връзки. Щото 90 % от обвързванията са си чист театър. С цел секс накрая. На това се надяват момчетата. Сложно е.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 360f98c2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Притеснявам се да не е от момчетата, които са играчи, и просто знаят как да обладаят главата на някое момиче. " - няма мъж, който да не иска да има много жени. Същото е и при жените, всяка иска да опита и нещо чуждо, затова си живей в моментното щастие, а какво ще стане утре, тогава ще мислиш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4997a004c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Опитай... Аз съм в подобна ситуация като теб.. И аз харесвам едно момиче, но аз съм в ролята на момчето което описа. Само където аз съм си истински "играч", и дори не се старая да го скрия. Но преди няколко дни признах всичко на момичето към което имам чувства... Опитай и ти.. Виж просто бъди себе си, излей си всичко, ако не се получи, то поне ще знаеш че си опитала, а ако се получи ще си щастлива. И не слушай какво ти говорят, за разни игрички да си играете... Откровенно говори, честно, ако той има чувства към теб, то той со ще ти каже/покаже....

Момче на 21..! :-))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 09b4ada982
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом и за обладаване стана дума...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6ccd2ac9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 3 : Би ли свалял други жени , ако си във връзка ?

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 427a916a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Женкари на днешно време валяло. Всеки може да играе театър за месец-два. Да се прави на много мил, добър, честен и отговорен. Театърът може да продължи до към 3-4-тият месец, най-много петият. Мине ли се повече от половин година, година, вече си личи истинското лице на човека. Тоест това, което всъщност е. Мине ли първоначалната фаза на влюбването, 2-3 месеца, очилата падат. Забележиш ли нещо, което не ти харесва, не очаквай да се промени. Женкар ли е, ще си остане такъв и сто пъти да ти се кълне. Пие ли, трудно ще се откаже. Има ли широки пръсти, няма да стане стиснат. Тези истории за промени са само по филмите и книгите. Някой толкова години ще си е такъв, и не очаквай, че като те срещне, магически ще се промени и стане примерен и верен. Говори ли лошо за бивши, и все той неоцененият, не вярвай. Да, има и кофти жени, но той е общото. Не може все една поне от всички да не е била човек, нали? Заглежда ли се по други, шансът да спре е малък. Просто хората рядко се променят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker