Съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 677 пъти
Здравейте, за първи път споделям история. Срещах се с някого около 5 месеца. Никога не сме си казвали какви сме и смятах, че това не е проблем. Нещата вървяха добре, не се виждахме всеки ден, но когато това се случваше имаше какво да си кажем и разговорите бяха интересни. Но един ден, той ми каза, че не иска да го търся повече и не ми даде обяснение защо. След това му писах опитвайки се да разбера, но получавах само сийн. Не сме се карали, дори не сме повишавали тон. Въпросът ми е как да действам в тази ситуация, може би за него е много по-лесно да прекъсне нещата без обяснение. Но за мен тази неяснота е влудяваща, защото ме кара да си мисля, че грешката е в мен и по този начин срива и без това ниското ми самочувствие. Искам да говоря с него за това, но ме е страх, че отново ще ме игнорира. Писала съм му няколко пъти в социалните мрежи и все още не ме е премахнал, което също не знам какво значи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 16bd984eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом не иска да говори с теб, го пращаш да върви знаеш къде. Пишеш му да върви знаеш къде и това е. Човек, който не може да се изправи срещу теб и да ти каже кое не е наред не ти трябва. Така се унижаваш търсейки го. Не те е махнал, защото му харесва да го търсиш, въпреки че не ти отговаря. Я ги изтрий, или блокирай, и си намери някой, който няма да ти сийнва съобщенията.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7944b5f7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това с мълчанката е стар психологически номер. Сега дъълго ще се чудиш къде си сбъркала.
По начина, който описваш връзката ви, ми изглежда, че е била доста вяла и без особено емоционално обвързване. Вероятно приятелят ти просто си е намерил друга и не счита за нужно да те уведомява за този факт. Смятал те е за момиче, с което се вижда от време на време за секс и толкова. Според него не ти дължи никакво обяснение.
Вместо да се чудиш къде си сбъркала, приеми, че връзката ви е била необвързваща и продължи напред без да мислиш, че някой някъде е сбъркал. Намери си друг мъж и започни да мислиш за него.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d9f10380e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има друга.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 922ef3a5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Познато. При мен дори обсъждахме как чувствата ни са взаимни, колко много се харесваме, планувахме да пътуваме и живеем заедно и т.н. До един момент, в който той се отдръпна, определено щях да бъда по-спокойна, ако беше казал- не ме търси. Не каза нищо. И аз като теб недоумявах защо. С месеци пишех и се опитвах, без резултат, дори не четеше съобщенията. Не съм с ниско самочувствие. И аз не съм блокирана в социалните мрежи. До момент, в който колега започна често да ми пише и звъни във Фейсбук. Бях абсолютно радушна към съобщенията, които ми изпраща, не ги отварях дори. И си казах, онзи, за да не чете съобщенията ми изпитва същото равнодушие към мен. Оттогава спрях да му пиша и да го търся. Месеци минаха, докато спра. Дълго време след това той ме потърси - с оправдания. Нищо. И сега след година и половина от последния път, в който си писахме пак ме търси, обяснявайки как не може да ме забрави, колко сме били наранени и двамата, колко били истински нещата между нас и пак оправдания. Обаче вече не може да ми накриви шапката. Завбъдеще колкото и да не ми е ясна ситуацията, втори път няма да се унижа така да пиша на някого. Като не иска, прав му път.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 72a089baca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   * Не ставай поредната лепнала се за някого!

* Като не ти пише,но въпреки това сийнва е ясно,че не иска да имате взаимоотношения,но и не иска да ти го каже в очите.

* Не обвинявай себе си,но и него недей,аз също изхождам от такива ситуации като вашата с бягане,само когато прекалят казвам всичко без да спестявам нищо.


* Живеем в такъв свят,че когато си искрен те обвиняват,когато лъжеш пак го правят,когато искаш нещо различно си порицаван...


* Недей се натиска излишно,мъже бол,няма да останеш сама.







- Maryjane

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b279dc157d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Кое е неясното в случая, та трябва да ти се обясни? Човекът не желае да е с теб и толкова. Може да е с друга, да няма друга, но да не харесва достатъчно теб, да си му омръзнала, ако знаеш кое точно е, ще се чувстваш ли по-добре, ще ти се вдигне ли самочувствието? Едва ли. Няма защо да го търсиш и да се унижаваш. Не се е получило, не драматизирай излишно, животът продължава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker