Любов от пръв поглед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от пръв поглед
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1884 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22 години. Не съм много по увъртанията за това ще говоря направо. Преди около 2 седмици може би видях най-красивото момче през живота си. Случката се развива в Пловдив в един нон-стоп магазин, в който пазарувах влезна и той. Сякаш беше от някакво друго измерение-нищо общо с познатите муцуни тип "батки", бръснати глави и т. н. Около 180-185, около 25-годишен с много хубава структура на тялото, със сигурност спортува, беше с много естетически развито телосложение. Беше с най-красивите синьо-зелени очи, които съм виждала някога, син панталон от костюм и с бяла риза. Краката ми натежаха, не можех да мръдна, коремът ми се сви и не можех да се спра да го гледам и мисля, че той ме усети, но аз не можех да се противопоставя на себе си. Наистина трудно се виждат такъв тип момчета вече, с такова излъчване на елегантност и стил. И от тогава просто не мога да спра да мисля за него и варианти да разбера кой е този човек. Знам, че най-вероятно ще си остана така, но все пак ползвам тази възможност да попитам, случвало ли се е на други. Имам предвид 2 седмици не мога да спра да мисля за него, а съм го виждала само за 2 минути вътре в нон-стопа. Има ли начин някакси да го преодолея и да спра да мисля за него. Всеки съвет ще ми е от помощ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 93c5306706
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пловдив е голям град трудно би го видяла пак. И на мен ми се е случвало така да видя някой и да си помисля същото като теб , но след 2 дни ми минава. Единственото решение е да спреш да мислиш за него или да намериш начин да разбереш кой е, но това не е много сигурно, защото може да има приятелка. Късмет.

Момиче 22

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c7a416774c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И на мен ми се е случвало, скъпа, но ще те разочаровам като ти кажа, че най-вероятно е обвързан. При мен ситуацията беше същата само че аз го видях на морето и след това по безброй сложни начини, използвайки най-вече социалните мрежи открих кой е и се оказа обвързан. И тогава си казах "амиии късмет за момичето". Често му гледам профила все още, въпреки че минаха 2 години. А относно силнота привличане, което си почувствала ми е много познато и лека полека ще отшуми. Има и други момчета.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 771806ac10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Светът е малък. Много пъти ми се е случвало да намирам хора. Може да се навърташ в района, а най-добре да попиташ в нон-стопа редовен клиент ли е? Ако да - 100 процента живее в района. Обикновено хората са услужливи за такива случаи. Обичат да посредничат:)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 85bd92c742
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Един път се бях влюбил/загубил в едно момиче от пръв поглед. Учихме в един университет, по едно време и в едно общежитие живяхме, и в магазина я бях засичал, и така поне година. Един път съвсем случайно се запознахме, бяхме в една компания, от приказка на приказка, осъзнах, че съм си създал фалшив образ за нея.
Да, беше красива, но характера й беше ужасен. Тогава всичко се сгромоляса. Лошо е когато човек си състави фалшив образ в главата, само защото е харесал някой визуално.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3711600828
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Който търси, намира. Имаш ли желание, има начин да го откриеш. Откривала съм фейсбук на човек, който просто съм видяла на улицата и ми е харесал и се е случвало не веднъж. Може и пак да го срещнеш, не се знае. Ако пък не се получи, с времето ще ти мине, значи не е било писано. Желая ти успех!

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8630efc3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отчасти ми се случи, иначе нямаше и да вярвам в любовта от пръв поглед. Бях в 8 клас, ново училище, знаете как е. Вече бяха минали няколко месеца и с моя приятелка отивахме за втора смяна, влязохме от главния вход и точно пред нас се намираше бюрото на портиера. Там стоеше групичка от момчета от 11 клас. Едното момче беше подпряно на бюрото, обърна се и ме погледна. Аз също се вторачих в него. Той няма нищо общо с това, което аз харесвам като визия, но така ме грабна. Приятелката ми ме бутна и ми каза, че е много красив и има уникални сини очи. Тогава се съвзех, излязох от транса и тръгнах напред. Отговорих ѝ, че изобщо не харесвам сини очи и този е някакъв непознат. Наистина е така, визуално той е много красив, но няма нито една черта, която да съм харесвала някога в момчетата/мъжете. След 2 години приятелката ми си пишеше с този същия, без да го помни реално, той се оказа роднина на нейно гадже. След още няколко месеци слушах от други приятели за същото момче, как приятелката му му изневерила и те намерили начин да му кажат. Не знаех, че говорим за същия. И когато аз бях 11 клас, той ми прати покана за приятелство. Приех го, защото си спомних, че моята приятелка си е писала с него, следователно беше реална личност и нямаше причина да се притеснявам. Вече ходихме от месец, когато се сетих и осъзнах за всички предишни случки, в които сме се засичали и разминавали. Цялата тази история и до днес ми се струва напълно нелепа и никога не бих повярвала, ако не го бях преживяла лично. С него прекарахме заедно прекрасни 3 години и няколко месеца, докато не ни раздели разстояние. Почти съм сигурна, че щяхме да сключим брак при други обстоятелства. Но това е първият и последният случай, в който непознат ме е привличал толкова силно. Мислих за него 3-4 дни след като го бях видяла за първи път, а когато излязохме на среща години по-късно, аз не го помних, но бях сигурна, че ще бъда с него. Помня го стоящ на онова бюро, помня дрехите му, прическата му оттогава и с кого беше. Така и не му казах, че в онзи момент съм изпитала нещо необяснимо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6651f24981
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ми наречи го с правилното име като начало - сласт, похот, сексуален нагон. Жените сте не по-малко първични от мъжете (даже повече), но обожавате да "увъртате", и наричате нещата с грешните имена, само за да се почувствате по-добре (а реално ефекта е обратния). Така че, мойто момиче, не става дума за "любов", а просто искаш секс с мъж с хубави гени. Такава ти е биологията, също както мъжете искат секс с хубави жени. Само не се лъжи, че било любов или нещо повече... Сърби те п-то, това е просто... Ако изглеждаш прилично, все едно ебане можеш да си изпосиш от въпросния, в крайна сметка това ще е цялата история, само не си разигравай филми.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: eb8b851fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Сродна душа може би? !? Ако вярваш в такива неща. Иначе да, случвало ми се е.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2fe2506a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще мине.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5b9824ed68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Престъпника винаги се връща на местопрестъплението. Така че върти се и ти около магазина. Все някога ще дойде пак. Попитай за записите от камерата хаха

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: db2fdd3e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, случвало ми се е, но никога не съм го възприемала като "любов", а като едно обикновено първично привличане. Не се вживявай толкова в тези неща.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5f41ad8493
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Външния вид лъже а и само си се влюбила в опаковката. Не знаеш тоя човек какъв е по душа (характер) Не си мисли че като си се влюбила в начина му на обличане и някакви негови характеристики на тялото и хоп - той е добър човек и т. н.

Разбирам те какво искаш да кажеш, какъв тип човек, с какъв стил на обличане си видяла. И на мен би ми направило впечатление ако видя такъв.
Знам че е пълно с някакви в сиви тениски и сиви къси гащи облечени (понеже било модерно) хорица (тийнейджъри) и за мен естествено е банално, особено да си мислиш че това е стилно и хубаво и това е начина на обличане за момента (сиви гащи и сива тениска), но нали трябва да се обличат хората модерно.... и такава по едно време беше мъжката мода.
И аз съм виждал момчета и мъже облечени в красиви дрехи, дори имам един колега който наистина интересно облекло носи (често) и то с дрехи втора употеба. Доста ефектно, всякаш някакви стилисти и гримьори са го облекли и подготвили за снимките на някой холивудски филм.
Но пак ти казвам - това не е любов от пръв поглед... или ако е, то трябва да го опознаеш тоя човек и да разбереш какъв е, дали е добър и дали си подхождате. Дрехите нищо не говорят.
И аз съм си мислел да събера пари и да се дегизирам на човек който по принцип се облича в красиви дрехи и стилно.... но не ми се занимава. Да показвам картинки из улиците. Безсмислено е за мен.

Ехо-Ехо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4c24d1adf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Разбира се, че можеш да го преодолееш, но ще ти е трудно. Същото се случи с мен, когато бях на 12. Отидох до игрището на училището, в което завърших и го видях... Стоях като застреляна и дори не помня за какво отидох до там. Едвам си тръгнах... Но този човек вече е в миналото за мен.
Та, и такива неща се случват, въпросът е че те връхлита без предупреждение. Може би е трябвало да се запознаеш с този мъж. Можело е да излезе нещо от запознанството ви.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2ed90ea1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   В кой квартал се случва това?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c7a416774c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравейте, хора! Искам да ви споделя, че има развитие по моята малка "драма", но преди това искам да ви благодаря за отзивите. Макар и историята, която споделям да е банална и може би малко "детинска" съм благодарна за вашите съвети и, че сте отделили време за тях, дори за малко по-грубите. Да, наистина става въпрос за много силно привличане, но и вие трябва да се съгласите, че първо впечатление у един човек прави винаги външният вид и излъчването му.
Та, по развитието: Вчера отново отидох до същия магазин и на касата имаше момиче на около моите години и се реших да питам (никога не го бях правила и не съм смятала, че някога ще го направя). Момичето веднага се сети за кого говоря и напълно разбра на къде бия, но не може да ми каже име, освен че често ходил там. И в един момент той влезе и настана тишина... стиснах зъби и му се представих и му обясних, че точно за него съм питала. Той беше доста учуден и леко се изчерви и притесни, но ме усети накъде бия. Каза, че има време и че ако искам може да седнем на масите на денонощния магазин, за да изпием по нещо. В този момент сърцето ми биеше с около 200 удара в минута, защото той беше така както го бях описала, а в същото време ме покани "да изпием по нещо". Невероятно възпитано, интелигентно с много добър изказ момче, въобще пълна противоположност на това, което ни заобикаля. Оказа се, че е на 25, завършил миналата година, работи в сферата на правото, но за съжаление има приятелка от 4 години (веднага й завидях) и също така каза, че въпреки възприетото мнение, той не мисли, че е редно да поддържаме контакт, защото смята, че това би било поведение незаслужено към неговата приятелка. Също така пита за мен, с какво се занимавам, как съм намерила смелост за това и като му казах, че за първи път го правя, той още повече се притесни и изчерви. Най-добре прекарания час при това с напълно непознат по когото бях хлътнала до уши. Но за съжаление нашият контакт няма как да продължи (просто попаднах на перфектното момче, но за съжаление обвързан). Въпреки това, гадното чувство, с което се борех отмина и вече ми олекна, заслужаваше си да се престраша, макар и за 1 час.
Това, което искам да кажа е, че животът е кратък и си заслужава смелостта за такива моменти, бих направила всичко за нов 1 час с него, макар й на масите на нон-стоп магазин, приказвайки си за различни теми, но въпреки че това няма как да се случи съм доволна. Благодаря отново за всички отзиви и съвети.

Авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fd447caf4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Любов от пръв поглед има и моята такава ми е приятелка, съпруга и майка на детето от общо 14 г., само че твоето е страст от пръв поглед, съдейки по начина, по който го описваш. Любовта е към душата (просто я усещаш), а страстта е към тялото, очите, косата и т.н., както описваш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c7a416774c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Браво на момчето, доста мъдро и уважително отношение както към теб, така и към неговата приятелка. Повечето просто биха те изчукали и оставили. Трябваше да си запазиш ред ако се разделят да си ти :Д

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 27363c9305
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   По-спокойно го давай, че следващия, дето ще се прехласнеш и ще вземеш да му се представиш, може да не е толкова възпитан и за 1 час да те изчука и зареже плюс някой и друг венерически подарък.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker