Кофти ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кофти ситуация
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1004 пъти
Преди около 3 години работех в една структура, която организира разни събития и форуми. Поради тази причина доста често ми се налагаше да ходя до различни хотели, където организирахме нощуването, транспорта и различните дейности на участниците в тези събития. В единия от хотелите имаше привличане с една от управителките на хотела. Тя е с 15 години по-голяма от мен и аз тогава като всеки млад мъж имах доста голямо желание да правя секс с "опитни" жени. Тъй като работата ми беше да ходя до няколко хотела винаги оставях въпросния хотел за последен, а когато отивах тя вече беше запазила една стая, която ползваше само тя като офис, но вътре имаше спалня, баня и т. н. Хубавото беше, че беше далеч от административната част на хотела, беше сред стаите и имахме възможност на спокойствие и достатъчно дълго време да правим секс. Разбира се, бяхме наясно, че всичко е само за секса. Все пак тя е женена, има дете и аз нямам намерение да се меся в тези отношения, щом тя иска от мен пълноценен и хубав секс аз нямам против да й го дам. Това се превърна в ежедневие и като нещо нормално- къде по-често, къде не, даже по празбици, преди празници, за Нова Година и т. н.. Дори като напуснах работа пак си осъществявахме срещите. В последствие обаче аз си намерих приятелка и въпросната жена поиска от мен да се виждаме всеки ден и когато казах, че няма как да стане. Тя се свърза с приятелката ми й и каза всичко за на. И сега момичето е съсипано и това е, което най ме тревожи. Това се случи преди 4 дни. Най-лесно е аз да отвърна със същото, но струва ли си за едното отмъщение да разруша семейство с дете? Как да й го върна така че да разбере, че това, което е направила е лошо? Или да бъда достатъчно подъл, че да разкажа всичко на мъжа й? Не знам наистина какво да направя, а в същото време тя си очаква посещението. Цял живот ли трябва да бъда необвързан заради нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: e02c83d02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мани го тоя нагъл курволяк,чакала си посещението,иди с мъжа и като толкова чака.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a3c7528d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разкажи, но не заради отмъщението. Не е честно спрямо мъжа. Ти не би ли предпочел някой да ти съобщи, че жена ти не ти е вярна?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3e0c86f482
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отмъсти сам на себе си, следващия път да знаеш къде се вади за силно прехваления ти "качествен" секс. И ти като доста мъже имате тоя болен синдром, което се превръща в голям проблем за вас

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0c4382e80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, тази е някаква психопатка. Според мен е най - добре да я заплашиш, че ще изпееш всичко на мъжа й. Би трябвало да се откаже. А що се отнася до приятелката ти - струва ми се много ограничена. Не виждам какви претенции може да има относно това, какво си правил пред да срещнеш с нея. Нормално е да си имал сексуален живот.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 920c767ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обади и се и без да и крещиш и обясни, че всичко е приключило. Да те търси и каквото било било. Но новата мацка кажи, че това е миналото. Имал си връзка и сега си с нея и не искаш да бъдеш повече с онази жена. За какво е съсипана, че си правил секс с тази жена преди да имате връзка..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker