Наистина ли жените вярвате в това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наистина ли жените вярвате в това?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 3638 пъти
Поздрави от мен на всички в сайта. Темата е кратка и няма да ви губи времето. Наистина ли си мислите, че тия неща с отношението и интимностите са до опит, а не до чувства и усет? Понеже на много мъже не им връзват, когато се разбере че преди това са нямали отношения с жена. Само искам да кажа, че аз съм на 31 и съм бил само с една, а пък от това което преживяхме усетих, че май няма значение с колко е бил един мъж. И според мен опитът на един мъж се свежда до това , че просто се сблъсква с различни характери, но това не е кой знае колко важно за следващата му връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: c36f05ed99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мъжа опитът е по-важен. За мъжете външният вид е достатъчна предпоставка да се заинтересуват от някоя жена, на жените обикновено им е необходимо малко повече. Мъжът е активният, той трябва да привлече вниманието на жената, да я навие, да я предразположи. На някои им идва отвътре, но повечето се научават с опита.

И това е само за да стане свалката. После следва връзката, където опитът е важен и за двамата, тъй като колкото повече са наясно какво представлява реално една връзка и какво искат те от нея, толкова по-малка е вероятността да я съсипят с глупости. И все пак отново опитът на мъжа е по-важен, понеже в традиционните отношения той е водещият и главата на семейството и липсата на зрялост при него е по-пагубна.

Затова жените отбягват неопитни мъже. Но няма страшно, опит се трупа, дори и на 30. Просто трябва да се тръгне отнякъде и трябва да се примириш с идеята, че вероятно в началото ще срещнеш неуспехи.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 11acd4a4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелят ми, който е малко по-голям от теб ми сподели, че доста години е правил секс без чувства и не е имал дълги връзки. И повечето жени са били меко казано мръсници, те са правели първата крачка. А аз бях девствена и много влюбена, знаех че няма как да съм като тях и той трябваше да го знае. Но винаги влагах много чувства и усещам, че и той го прави. Никога не ме е чукал като к*рва примерно.

Исках да кажа, че явно човек се променя.

Нужен е опит, но всичко е по-хубаво, когато има чувства.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6d380d552a
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Жена съм и мисля, че това са Глупости. Аз пък съм слушала от жени, че искат да са били с повече мъже така за опит после за мъжа си. Глупачки. Човек трябва да обича и тогава да прави секс. Какво е това нещо Опит, любовта не е Професия. Не ти трябва Стаж. Сега всички ще ме обиждат ама не ме интересува. На 22 съм и досега съм била с 1.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 230197e349
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш, че мъжете и жените не мислят еднакво. Затова и пускаш темата. И винаги си личи дали мъжът има опит или не. Поне аз мога да различа един неуверен, притеснен мъж от спокоен, знаещ какво и как иска. Не бих се хванала с неможещ и неумел, защото аз искам да получа удоволствие във връзката , а не само да давам или още по-зле - да предавам уроци и да уча неопитен мъж. Но хората са различни, аз мога да говоря само за себе си.
Години минават докато свикнеш с характера, с поведението на някого, дори докато телата се напаснат. И със следващия откриваш нов свят, който може да е пълен с и с неприятни изненади. Опитът ни помага и ни предпазва от тях, стига да сме достатъчно умни да не се спъваме много пъти в един и същ камък.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cc0e9edbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   "Какво е това нещо Опит, любовта не е Професия."

Това беше най-красивото и краткото обяснение. Евала на номер 3. Любовта, когато я има, всичко ти идва отвътре и се случва спонтанно, няма нужда от опит, а само от зрялост. Зрелостта не е като опита. Някоя я имат и без опит, други трупат опит до 60 и пак не са зрели, даже а курвари, които са отвикнали да се обвързват емоционално.

Опит реално не ти трябва, даже от една страна е по-добре, защото няма да си емоционално обременен от многото връзки.

Обаче има един проблем - повечето жени са от типа, които слагат знак за равенство между опит и зрялост или просто си търсят "вървежен" тъпкач, за да си чешат егото, че са спечелили супер желания играч. Такива жени няма да ти дадат шанс, но и не ти трябват такива. Не е важно да те желаят много жени, а една, но точната.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0e1cfd62ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Сега трябва да ти кажем да си спокоен, и че няма значение, че на 30 си като 16-годишен девственик в леглото ли? Че темата така написана изглежда точно така- като от комплексиран неможко търсещ успокоение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 75981bc836
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сега трябва да ти кажем да си спокоен, и че няма значение, че на 30 си като 16-годишен девственик в леглото ли? Че темата така написана изглежда точно така- като от комплексиран неможко търсещ успокоение.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 918cea0509
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Първата ми връзка беше дълга около 3 години. На 21 спах с втората си бройка. Жена на 27 години, която преди мен е имала още 9 партньора. Аз бях първият довел я до оргазъм. Като ѝ казах, че ми е втората, тя не повярва.
Бройката не е важна. Важно е какво си правил. Може и 100 бройки да си имал, ама ако си стоял като дърво и нищо не си правил, файда няма да има.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 154c443d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   'Години минават докато свикнеш с характера, с поведението на някого, дори докато телата се напаснат. '

Години минават да свикнеш с характера и поведението на колегите в работата.
Но при личните отношения с хората не смятам, че (трябва да) е така - не смятам, че е здравословно за психиката нито на единия, нито на другия.

- Телата или си пасват или не.
- Характерите или си допадат или не; същото е и за поведението.

Да чакаш да минат години, че да свикнеш с характера и тялото на някого си е чисто насилие над собствената ти личност. Който иска, да го практикува, но определно не трябва да се дефинира като норма, най-вече поради факта, че тук влизат и доста подрастващи....

към автора: споко човек, различните хора имат различни виждания, включително и за секса. Ако те хареса някоя наистина и като човек, хич няма да ѝ пука дали си бил с 1, с 20 или с 50.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4f09fd570a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   5, ами естествено, че човек без опит ще ти каже, че опитът няма никакво значение. Ти нещо друго ли очакваш?
Да, за нея няма, но за партньорът ѝ вероятно това не е така.
И той опитът не се трупа като самоцел, а с практика. И не е необходимо изобщо да бъдеш с 10, за да го събереш. Може и с 1.
И изобщо не ми разправяйте, че шофьор, който току що е завършил курса има навиците и поведението на такъв с 20 годишен стаж зад волана. Ставате за смях просто...
Това, дето всичко ти идвало отвътре, е много добре, но като ти се разсъхнат 2-3 връзки разбираш, че не е точно така..

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9a5ef2b5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е важен опита, важно е мъжът много да те харесва и обича и може да направи неща, на който не е мислел, че е способен. Аз съм с неопитен мъж, но напълно ме задоволява.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: efcdab79ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Пич, има една истина която почти никой няма да ти каже в тоя живот, но тя е много проста - на жената изобщо не и пука дали ти имаш чувства, а дали провокираш чувства у нея самата. Това е реално игра, и мъжете с повече опит, умеят да я играят по-добре. Когато схванеш това, ще разбереш и много други неща, като вечният въпрос - защо жените движат с лъжци, неудачници и като цяло - мъже на които не им пука за тях.

Докато не минат 30-35 естествено, тогава сменят типажа с мъже които са просто по-изгодна партия (разбирай пари), не че ги харесват... Тогава може да им пука какви чувства имаш, главно за да разберат колко си готов да дадеш за тях, не че те имат чувства към теб...

Иначе няма нищо по-хубаво човек да е наивен и да е имал само една жена/мъж, да живее с фантазиите си, но това просто няма как да се получи в днешно време...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7e2c105b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   13, не знам на коя планета живееш и там е тази "истина", но на Земята не е така. Въобще не познаваш нито жените, нито чувствата им. Говориш наизустени, клиширани, абсолютни глупости.

От жена

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7e2c105b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   Дъртаци и лелки, стига сте го дъвкали този "опит" и стига сте мътили главите на хората. Опитът е важен само за в работата, и даже не за всяка. Любовта и чувствата са нещо съвсем друго и спрете да ги цапате с гнусни думи като "опит".
За мен пък той няма значение. Е, стига, разбира се, момчето да не е минавало през много, или пък дърти. Мразя развратниците и от двата пола, всъщност ги презирам.

Ж, 22

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c7ad07cc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Хората и сексуалностите им са различни. На някои им харесва да са с един, други предпочитат по-обиграни хора, трети - .... камили. За всеки влак си има пътници, не се притеснявай, авторе, че не си имал опит, прецени дали тези, които ти харесват са от твоя ''калибър'' и си кореспондирате като характери и желания. Ако не си - изясни си какво искаш.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 31264f0db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Фригидната пак я удари комплекса и почна да плюе. Започвам да се съмнявам, че е някой от мъжки пол, който не може да го вдига особено.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 230197e349
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   # 9 Много внимателно си чел, ама през ред, щом не си схванал, че не съм мъж, а жена. На никого не дефинирам нищо - всеки да си живее живота, както го разбира.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2fc6b17cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18 - защо реши, че съм те възприела като мъж?

Ти може и да не дефинираш от твоята гледна точка, но някои от по-малките е вероятно да го изтълкуват иначе.. А представи си някое 14-15 годишно да ти върже на 'логиката'...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 376085d574
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз съм на същото мнение с номер 12. Това са дребни неща и не трябва да ги мислиш. Съвсем правилно си се усетил за опита. И аз съм бил с две и съм на 27. Имах възможност да имам още две неангажиращи и реших да ги пропусна. Спокойно можех и аз да се хваля, че съм бил с четири. Тук нещо като точки и опит не съществуват. Дали аз съм пил една чаша сок а другия пил 5, отражение след време няма.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b568408009
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Ако авторът деликатно се интересува дали сексуалният опит е важен, ще го успокоя, че е напълно достатъчно един мъж да е чувствителен към желанията на партньорката си. Давам пример. За първия ми съпруг аз бях първата жена, той тогава беше на 30 години. Ей, този човек така и не се научи да прави секс. Първите три-четири години уж имахме някакви интимни контакти, после напълно престанахме. Разведохме се и аз се омъжих пак. За втория ми съпруг бях третата жена. Първата била някаква съученичка, с втората се събрал като бил на 21 години и така аз се явявам третата. Ами той е гениален любовник! Направо съм пристрастена към него като към наркотик. Той наистина е перфектен в леглото и аз не знам тази негова бивша жена как го е изпуснала. Но той твърди, че са се разделили именно защото тя го е отблъсквала и му е липсвал секс. Тоест за мен той е Дон Жуан и Казанова едновременно и само като го докосна се наелектризирам, а за нея не е бил привлекателен в интимен план. Така че, според мен, "опитът" е нещо изключително относително. Имала съм връзки - преди брака - с мъже, които прелитаха като пчелички от жена на жена, славеха се като изключителни свалячи и така нататък, а в леглото бяха пълно разочарование.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4f09fd570a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Дотук 13 и 21 са най-близо до истината и о, чудо - мненията им са подплътени с практика и... ОПИТ, а не с идеали и голи разсъждения. Повечето от останалите витаят из облаците.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b285ea868b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Подкрепям мнението ти, авторе, но си задаваш въпроса на грешното място. В този сайт преобладават боклуците. Едните са женомразци, вероятно отхвърляни, и всяка втора дума им е "феминизъм", а въобще не са наясно какво значи. Другата категория са злобни, завистливи, разгонени стари моми, които само за секс си фантазират, ама такъв едва ли ще видят до края на живота си.
За друг сайт, по-добър от този, не мога да те посъветвам, просто защото добри няма. Горе изброената жива помия е налазила и там.

Моето мнение е, че за човек, който има душа, морал и може да обича, никога не би направил проблем от това, че имаш малко или никакъв опит. Виж, за големия опит (много жени) биха те отрязали, предполагам. Съдя по себе си. Никога не бих била с някой, който е к***а. Ако пък ти някога получиш забележка относно броя на сексуалните ти партньорки, или опита си (тази гнусна дума), значи си имаш работа с абсолютна мърша и трябва да ѝ биеш шута веднага.

Все пак успех в търсенето! Пожелавам ти много скоро да намериш любовта и да си щастлив!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b14e5b7f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ном 21, той и без тия двете преди теб е можел да бъде по-добър от първия. Мога да ти дам пример с бройкаджия дървар. Опит има в работата само.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker