Не му се харчат на човекът пари за мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не му се харчат на човекът пари за мен!
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2678 пъти
Здравейте, директно към проблемът. Заедно сме от три години, преминахме през доста неща. Той е истинската ми любов, поне за мен е така. Той е човек, който вечно имаше проблем с парите, голяма мизерия изтърпях покрай него. Стисках зъби, преглъщам още де, още сме в мизерията. Беше се забъркал с комар, уж сега наистина е чист, но знам ли нямам му доверие. Много пъти благодарение на мен сме имали какво да ядем и сме си плащали квартирата. В началото не беше проблем за мен, днес съм аз утре той. Да обаче, не е съвсем така. В момента го повишиха, и аз в началото много се зарадвах, защото време беше сега беше неговият момент. Щеше да има самочувствие и всичко щеше лека полека да потръгне. Аз не печеля кой знае колко, но са достатъчно. Никога не съм му искала една стотинка. За подаръци съм мрънкала само по рождените дни, с триста зора ми е купувал по нещо. Най-скъпият ми подарък от него е парфюм. Той свърши, но още го пазя. Цветята увехнали още стоят във вазата. Всъщност никога никой мъж не е харчил пари за мен. Знам, защото не съм нищо особено, едно обикновено скромно момиче, което вярва в споделената любов. Пиша всички тези редове, защото преди дни той ми намекна, че не съм ходила до магазина, а това изобщо не е така. После ми вика дай ми кеш, да ида да си купя един си какво, а аз му казах нали имаш карта. Повярвайте ми аз се изчервих вместо него. Да ние сме като семейство и можем да си кажем доста неща, но на тема пари аз винаги гледам да съм деликатна. Тази сутрин обаче изтрещях. Днес ще плащаме наем и го питам дали има пари, уж този месец той щеше да покрие наема. Той ми казва, че има, но аз не му вярвам. Питам го тогава, защо ми поиска пари, защото в събота купи алкохола за вкъщи ли? Хора срам ме е да пиша за тези неща. За мен е обидно, но наистина не издържах. Каза ми ти за три лева ли си! Е ок ами ти? Тръгнах да се обяснявам и той тръшна и излезе. Винаги бяга като стане напечено. Обяснявахме се около още половин час в нета и какво? Той не чувства неудобство от това да ми иска пари. Колко пъти още да му давам. А след това аз съм тази дето не и стигали. Според вас кой е прав и кой е крив? Нормално ли е един мъж да иска пари от приятелката си, нормално ли е да не оценява нещата, които тя прави за него? Щеше ли да ми угажда, ако бях по-красива? Казвала съм му, намери си хубава жена, която да ти разхлопва сърцето, да те мотивира да правиш жестове за нея. Не ме зарязва, но мисля че скоро ще го направи, като посъбере някой друг лев. Какво мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 65522b8b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имах връзка с комарджия. Бягай преди да си останала на улицата. И подаръците не зависят от това колко си красива, а от отношението на другия човек.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2c955f0058
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е до това да си безумно красив, стиснат мъж не ти трябва. И моят е леко стиснат понякога. Аз всичко си купувам сама.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0a348989db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този не е стиснат. Друг му е проблемът. Разкарай го. Дори да не си намериш друг, пак ще си по-добре и по-малко нерви ще хабиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0bcc222bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Стиснат и вечно безпаричен мъж не ти трябва. Той себе си не може да оправи, а тръгнал връзка да има. И не го е срам да иска от теб. Това не е любов, а чисто използнане.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 511133e581
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Мисля, че си направила грешен избор. И че си мазохистка, щом три години живееш с подобен индивид. Ако не очакваш, че ще се промени, си и наивна, да не кажа по-обидна дума. Като не можеш да го оставиш, страдай.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 58c77b8af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Махай го. Такива са си все същите.

Нормално е като жена да изискваш определено отношение. Дали ще е букет цветя, дали ще е кутия бонбони, дали едно: „Благодаря.“, ти имаш нужда от нещо подобно, а той не е в състояние да ти го даде. Свикнал е на твоята издръжка, харчи всичко за себе си и си угажда, докато ти не си била така, когато той е бил в неприятно финансово положение.

Това неговото обаче е научено поведение, имай го предвид. Т.е. някой от семейството му го е обгрижвал и глезел от малък, така че се е научил да разчита на всеки друг, но не и на себе си. Ако няма братя или сестри, проблемът е възможно да е още по-задълбочен. Не стига това, но и с комар се занимава, нямаш нъдеще с такова жалко подобие на мъж. Бягай, можеш!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 424a2c3436
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Попаднала си на чекиджия. Веднъж комарджия, винаги комарджия. Ако искаш стой с него, но ще прекараш целият си живот в мезерия и вечно безпаричие. Той няма да се промени. Живота си е твой, сама си ибирай!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e7d87c31fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Как да си тръгне човека? Намерил си те точно каквато си е пожелал. Мила, вярна и наивна. Той си гледа живота, играе си комар и т.н. а ти милата с един парфюм минаваш... Странно ми е толкова ли си наивна?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6cc1e9950d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм мъж и работя в един специализиран магазин само за мъже. Аксесоари и разни други премиум продукти. Обаче ми е много смешно всеки път. Идват баровците и искам еди какво си искам това, искам онова и накрая.. скъпа дай пари, скъпа имаш ли пари. И жените бъркат и вадят, обаче винаги през това време ме гледат право в очите, сякаш си викат не му се подигравай. Сега има го и варианта мъжа да е дал парите, просто жена му да ги държи, ако са много и той няма къде да ги сложи, но повечето случаи не са такива и наистина острани да видиш мъж как се моли за пари на жена си е отчавайщо. Не че имаше връзка с твойта тема, но се сетих колко много такива мъже има.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c3d2a70002
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Много сте ми интересни с тази истинска любов когато е явно че на човека отсреща хич не му пука за вас. В кое точно си влюбена авторке? В неговата обсебеност по хазарта или тоталното му безхаберие за теб? Със сигурност има и някои добри качества, но чак пък толкова. Може би наистина трябва да погледнеш себе си и защо правиш този избор, защото него да го промениш едва ли ще се получи. Има една приказка за отношенията между половете - "Жените искат да променят мъжете, а мъжете искат жените да не се променят". Прави си сметката.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 09ef87fd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   приятелят ти е използвач и това няма нищо общо с външен вид. Явно имаш комплекси на тази тема, затова изобщо го коментираш. И как ще го пращаш да си търси друга, да не е луд да остави кокошката, която му снася яйца?
Зарежи го, той няма да се промени, щом досега не го е направил. И явно не му е неудобно да ти иска пари за всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fb52763e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Жено, разкарай го тоя боклук от живота си. Не струва трите лева, за които те е муфтил. Интуицията и обстоятелствата не са ли ти достатъчни? Няма бивш комарджия, има само временно прекъснал. Дали ще е 21, рулетка, покер или гол покер, все там. Защо въобще търпиш такъв тип? Аз буквално с първа студентска заплата от 230 кинта (да мре Пикадили, дупка си беше) съм заделял, за да купя на моето момиче подарък, а и не само за някой повод. Представи си само какво говедо трябва да си, за да не отделиш поне залък благодарност на човекът, който ти е плащал храната и наема. Отеби, намери друг апартамент, намери човек, който няма за два кинта да реве.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d69bd62e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Направо не мога да повярвам какви неща чета... ЖЕНИ, МЪЖ БЕЗ ПАРИ И КОЙТО НЕ КУПИВА ПОДАРЪЦИ, ЦВЕТЯ, НЯМА ЖИЛИЩЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ ДОРИ НАЕМ ДА ПОКРИЕ НЕ Е МЪЖ! Да, прочети го пак. НЕ. Е. МЪЖ. Какво се занимаваш с разни мухльовци, които нямат една стотинка и в живота са за никъде? Кой ти е виновен? Хващай си нещата и си заминавай. С парите дето храниш този боклук да си беше купила нещо за себе си, да се беше разкрасила? ! Нали това ти е комплекс? Подарил и веднъж парфюм и тя си пази шишенцето? Авторке, стегни се. Моят мъж и без повод ми прави подаръци и ме води на почивка. Знае, че ако не се държи добре с мен ще го зарежа. Заедно сме от любов и той не е богат, но аз държа на старанието и отношението. С мъжа от историята не виждам какво отношение към теб очакваш. Колкото по-бързо се махнеш по-добре. И следващия път не се оставяй да те мачкат 3 години наред и да си нечия изтривалка и банка! Мъжете ще се държат с теб така, както им позволиш.

Кенди

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e3d592c42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Това е ужасно! Как търпиш с години и сама се унижаваш, създавайки си комплекси? Не била красива и затова едва ли не не заслужавала... Момиче, осъзнай се - този "мъж" ти проваля живота, а ти се чудиш как да му угаждаш! Не е просто със скромни доходи, както много честни и работливи български мъже, които обаче не се гаврят по такъв начин с половинките си. И скромно да живеете - истинският мъж няма да се скъпи да ти създаде поне малко комфорт, няма да има нужда да му мрънкаш за подаръци. Комарджия, стиснат и използвач - такова чудо е за зарязване и държане възможно най-далече. 3 години са това - не се е осъзнал, няма да се промени. Нормално е да се поделят разходи, но не и жената да се мъчи за двама. Разделяй се, нова квартира, ако трябва, но осъзнай, че заслужаваш друго отношение. Комарджиите се замесват и с престъпници и не се знае дали и ти няма да го отнесеш. Бягай и успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2e84c5c725
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Какво точно му обичаш? Не мислиш ли, че на "голямата ти любов" трябва поне малко да му пука за теб и да има едно мъжко отношение към живота. Не казам да те издържа, но себе си поне.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1b954d9274
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Хахах, в същото време за тези три години кой знае колко свестни момчета си разкарала заради "твоята любов" и си им се правила на недостъпна и си се правила на интересна.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 354b1b3a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Комарджийството е болест и някои хора много трудно се откъсват от него. Разкарай го, защото един ден, няколко мутри може да дойдат и да ви изпразнят жилището напълно, защото той е загубил и не е можал да си плати, а него може и да го пребият.
Бягай от него, защото ще останеш на улицата и цял живот ще си без пари и с купища проблеми.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4dc5fe94be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не е нормално мъж да иска пари от приятелката си. Но и ти с това мислене " не съм нищо особено" това получаваш

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 46a77b54fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 10, аз затова преди да идем някъде пъхвам в джоба на мъжа ми пари, че да плати той и да не се излагаме. Не ме питай как се чувствам.... Срам ме е от сервитьорите понякога и гледам все да ходим в различни заведения, защото когато ни донесат сметката, я оставят пред мъжа ми, а той я побутва към мен. Баща ми, лека му пръст, би се застрелял след такава случка. Той просто не би завел жена си на ресторант, ако няма пари да плати.
Има едно поколение мъжа - предполагам, че авторката е попаднала на екземпляр, принадлежащ към него - които са свикнали да лежат на гърба на жените. Тези мъже са в диапазона 30-38 години. Те са се подвели по офертите на банките за лесни кредити и са се заробили до живот, купували са всякакви глупости, харчили са като за последно и накрая заплатите им отиват само за погасяване на заемите. Оттам насетне жената до тях е тази, която храни семейството. От тях трябва да се бяга, разбира се, но понякога са толкова чаровни, че сърце не ни дава да ги изоставим. А и майчинският инстинкт си казва думата.
Аз заради любовта си към такъв човек се докарах дотам да работя на три места. Преди два месеца ми поиска пари за кола. Дадох. После - за учебници на дъщеря му от предишния брак. Неголяма сума, но все пак това дете има двама живи родители, които работят. Дадох. Живеем в моето жилище. Режийните разходи и храната са моя грижа. Внасям понякога и пари по заемите му. Ако въобще някъде ходим, плащам аз. Облеклото също е моя задача, както и пособията му за бръснене. Ако му свърши дезодорантът, казва: купи ми. Това лято остави ей така за домакинството 100 лева, това беше през месец юни. Т. е. неговата вноска в общия бюджет е 100 лв. на половин година.
Защо го търпя? Има тук една такава тема, в която оставих коментар. Търпя защото го обичам и защото надеждата умира последна. Но тя май вече умря. Неговата заплата е по-голяма от моята. Къде отива? Нямам представа.
Аз разбирам авторката. Те, мила, ни внушават, че сме дребнави, щом въобще повдигаме въпроса за това, че един пълнолетен човек би трябвало да се издържа сам. Внушават ни още, че най-важното е да се обичаме, пък другото не е от значение. Да, но ние живеем в материален свят. Сутрин човек като стане, му трябва вода да се измие, а тази вода струва пари. После пие кафе, за което някой е платил. Използва паста и четка за зъби, купени от нас. И така нататък. Когато заговорим за участието на въпросния мъж в домакинството, той обикновено вдига скандал и ние, за да е всичко мирно и тихо, си затваряме очите. Но това е стратегия, разбери го! Аз вече започнах да се осъзнавам и не смятам да търпя още дълго. За пет години се помлях от работа и си съсипах здравето.
Че не ме обича, подозирах отдавна, но онзи ден картината ми се изясни окончателно. Бяхме на вилата на мои приятели. Вечерта ми прилоша, втресе ме, явно грип някакъв карам. Казах, че искам да легна някъде на топло поне за час. Отидох в колата, той дойде да запали отоплението и после изчезна. Накрая домакинята дойде да види как се чувствам и да каже, че вече е запалила печка в една стая и мога да се преместя там, а и чай ми беше направила. Мъжът ми изобщо не ме погледна. На следващия ден, докато се прибирахме, каза, че аз нарочно съм се направила на умряла лисица, за да му разваля купона. А после спря на бензиностанция и каза: дай пари за бензин.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c1fcb53e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Мен и моят мъж ще ни бъде много срам ако той ми поиска пари, за каквото и да било! Никога не ми е искал, дори в началото, когато никой не е длъжен на никого, е плащал всичко. Аз се тревожех, че едва ли не съм някоя мизерница и настоявах чат пат да плащам. Понеже никога не беше съгласен, когато трябваше да идем на кино, или някъде където е предплатено мероприятието плащах с карта онлайн.
Откакто сме семейни сме на общ бюджет, всяка стотинка е обща. Няма мои няма твои пари. Той изкарва 3 пъти повече от мен, но всички средства за лични нужди са по равно.
Наскоро си счупих телефона и той ми даде пари за нов, въпреки че всъщност неговия имаше нужда от ремонт.
Понякога се връщам назад в чатовете в месинджър и наскоро открих един разговор, в които докато съм била бременна съм му поискала нещо конкретно за ядене. Той е дал последните си 3 лв за него и е стоял цял ден гладен заради мен...
Имали сме много трудни моменти, закъсвали сме финансово, но никога, никога не сме взели 1 лв на заем. Когато замина командировка, а аз бях по майчинство бяхме толкова катастрофално бедни, че той живееше с 10 лв на седмица в друг град, а аз с 40 лв на седмица.
За този мъж бих изгоряла на клада. Един мъж трябва да бъде самоотвержен, щедър, добър... Не сметкаджия..
Казват, че една жена се проверява във времето, когато мъжът няма нищо, а мъжът, когато има всичко.
Твоят също е проверен. Намери този, които ще извади последния залък от устата си, за да ти го даде. Намериш ли го - Дръж се за него и не го пускай да си отиде. Просто този в момента не е този човек.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: db83635b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Утре няма да имаш за мляко да детето ти. Обичаш го, ясно, няма да го махнеш от живота си, ще го търпиш. Реалността освен да сте без пари, някой да звънне на вратата ти и да отнесеш боя и ти. Комарът е зависимост. Явно обича и да си пийва. Изборът е твой, остави ти нас от форумът. Поговори със специалист. Имаш нужда от професионална помощ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2184ab946f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Вземи под внимание всички коментари и се спасявай авторке! Аз 5 години бях любовница на такъв мъж страшно сексапилен и чаровен. Аз съм семейна той разведен. Търсил ми е пари, никога не съм му давала. Все пискаше да го съжаляват хората правеше се на луд- мъж 2 метра, много сексапилен и едър. Искаше да му стана жена. Благодаря на себе си, че съм меркантилна и на него благодаря, че не пожела да бъде настоятелен и да ми съсипе живота ако искаше щеше да ме излъже аз бях луда до бяс от страст по него. Явно ме е обикнал и не е искал да живея в мизерия. Радвам се, че се разделихме по взаимно съгласие. Той изживя тежко раздялата аз също. Аз се съвзех с антидепресанти, той още е в депресия, но при него е и от това, че дава всичко за кумар.
КОлкото и да го обичаш тръгни си, ако не можеш да се откъснеш потърси психолог защото при мен беше много трудно щях да откача за него. Още се съвземам от тази страстна любов, но няма да се върна при него. Той имаше и други приятелки, който когато той го закъса му даваха пари на заем. Аз съм хубава жена от него подарък не получих нито веднъж. Щом имаш пари не ги давай за да храниш мъж, а иди на лозметик, фризьор, направи си красив маникюр, оправи си веждите, има специалисти по разкрасяване, попитай как може да станеш по атрактивна, вложи парите в себе си, изкарай и някакъв курс дори развий се като личност и като жена, но не давай така да те мачкат и унижават и да те използват. Аз бях страшно влюбена, изгубих 5 години с ей така с такъв безполезен човек и много съжалявам за изгубеното време. Успех и смело!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a89dd19e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Истинска любов?! Колко заблудени жени има! Просто си му удобна, защото го спонсорираш,нищо повече. Все едно той е жената, а ти-мъжа. Да не кажа по-точното определение за такива мъже,които са на нечия издръжка. Не е мъж това, не е.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0bcc222bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Как си мислите, че ви обичат тия мъже, като ви доят за пари? ! Като живеят на ваш гръб? ! Май съвременната българка не знае какво е любов и вярва на всякакви индивиди, които и се изпречат. Написах темата Вечното оправдание:" защото го обичам", именно заради такива истории. Наслушала съм се на подобни сълзливи истории и в реалния живот. Някакъв всячески издевателства върху дадена жена, или я лъже най-нагло, ама тя седи от любов. Егати любовта! Мъж, който няма 5 стотинки в джоба, или не е съумял да се подреди живота, или гледа да го отглеждате като родител, за какво ви е? ! За какво ви е мъж, който не ви е опора? Заради голата любов и леглото ли? Какво е допринесал той във вашите отношения? Едно мъжко тяло ли? Ей такива като авторката не слушат семейство, приятелки като и наливат акъл, че тоя не е за тях, ама седят и после се оревават.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 511133e581
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторке, на теб, на № 21 и всички подобни, ще ви кажа като героя на Алеко- "ИмАли сте бол пари, платили сте". Същото ви го казват вашите ганьовци с поведението си ежедневно. Като ви е къс акъла, да ви е пълно портмонето. Като не можете да мислите, ще си носите кръста и ще хрантутите мъжките си държанки. Или метреси, казано по-изискано.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 89b69b1b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Здравейте, аз съм Авторката на тази тема. Благодаря на всички, които са ми отговорили и са взели на сериозно историята ми. Определено ме накарахте да се събудя от съня, в който бях потънала. Знам, че вече нищо няма да е както преди с него, все още сме заедно, но обмислям варианти кога да го зарежа. Исках просто да ви благодаря за адекватните и смислени съвети, не съм очаквала това. Бъдете живи, здрави и щастливи!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c432f6b8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторке, иди в темата "Мъже златотърсачи". Там подробно съм обяснила механизма, по който ставаме жертви на подобни паразити. Осъзнавайки какво всъщност ти се е случило, ще ти е по-лесно за излезеш от матрицата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fce72b6108
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Чак искам да те ошамаря като чета историята ти!!!
Първо, защо се подценяваш? Според теб самата ти не си достатъчно хубава, и той за това те цоцкал за пари... Не, скъпа моя! Приятеля ти е стиснат, не те уважава, и очевидно е зле възпитан.
Второ, бивши комарджии няма както са ти писали и други тук. Дори и сега да е “чист”, след време пак ще го засърбят ръцете. Ти не си банкомат, не си длъжна да финансираш съвместното ви съжителство, или безотговорният му задник!
Трето, ако наистина го обичаш и искаш да дадеш шанс на връзката ви, въпреки отношението му към теб, трябва да положиш много компромиси! Предимно със себе си.
Като съвет за непозната, бих ти дала да си делите всеки месец на половина наема, сметките, пазаренето и всеки да си има неговите си средства. Получава се малко като съквартиранти, но щом на твоя човек му се иска да мине метър, прави се на ударен и бяга от отговорност, това е начина. Седнете, поговорете спокойно, предложи му, кажи че според теб така е повече от честно и му наблюдавай реакцията. Ако се опъва и не е съгласен, значи не бива да живеете заедно, да имате връзка или не дай си Боже да градите семейство!
Ако те познавах и си бяхме близки, най-вероятно щях наистина да те ошамаря за дето си толкова наивна! Само с любов не се живее... и не говоря само за материалната страна на нещата, а по-скоро за отношението! Не прави компромиси сама със себе си, не бъди жертвено агне, не се подценявай, не се примирявай, отстпявай себе си, и му кажи всичко което мислиш, по начина, по който го мислиш! Ти да си тактична и премерена, а той да те тъпче и използва? Ти сериозно ли? И на края даже се чудиш дали той няма да те зареже. Ясна е работата! Чертата на тая изтривалка мръсна!!
И аз на млади години имах един такъв-комарджия... събирах пари за да му купувам подаръци-веднъж за рожденния ден, веднъж за Коледа, веднъж за св. Валентин, а той на мен за почти четири години една сребърна гривна само ми подари и то тънка като конец! И наема плащах сам сама всеки месец, понеже той беше студент и работеше на непълно работно време... и Какво ли още не! Излез от тази връзка докато е време, че като те върже с едно бебе ще се чудиш какво да правиш пак!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker