Постоянни караници.Бил изнервен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянни караници.Бил изнервен
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1659 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 21 г.
От година имам връзка. В началото всичко беше перфектно. 24/7 заедно (разбира се не сме пренебрегвали приятелите си и се виждахме и с тях), правеше ме много щастлива. Още преди да се съберем правеше какво ли не, за да ме спечели. Отне му година и нещо докато успее да ме спечели и не се отказа. Няма да изпадам в много подробности и ще се опитам да го карам по на кратко. Преди него бях с друго момче, което ме беше сринало психически. Много бях преживяла, но благодарение на сегашният ми приятел го преодолях. Проблемът е, че сега сякъш всичко отива по дяволите. Още преди да се събера с него си мислех, че ако му дам шанс той ще се възползва от мен. Знаех си, че ще тръгнем и всичко началото ще бъде, като в приказка и после ще се изгаври с мен. Просто след бившият ми приятел останах с тази нагласа.
Сега с приятеля ми много се караме. Не че е спрял да ми показва обич, а по скоро е доста нервен и си го изкарва на мен. Обижда ме, постоянно къса с мен за глупости... после идва и ми се моли и ми реве да му простя. Бил много изнервен и не знаел защо. Сякъш съм му виновна за нещо. Аз винаги му прощавам и нищо не казвам въпреки, че ми е наговарял какви ли не глупости.. не искам да го оставям, защото го обичам, но това момче започва да ме изтощава. Чувствам се зле постоянно, затворих се в себе си.. не знам какво да правя. Мисля да се отдръпна и да се държа по - студено с него, за да му покажа, че не съм даденост или играчка и не може да се отнася по този начин с мен. Вярно е, че прави много за мен от нищо не ме е отказал, но понякога имам чувството, че това момче има цикъл и за това от време на време се държи, като ущипана недоволна госпожица.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: af53872bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е, който преследва жена. Като жената сама дойде, приказката е друга. Обаче мачкаш ли си самочувствието да търчиш година и половина след някоя пък биля тя и топ мацка, всичко избива с обратен знак. Приеми го, че ти го връща за усилията му през това време. А за по просто вземи го разкарай и си търси ти мъж а не теб да те гонят - ясно, че този ти е под нивото.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 410ac4bc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   2, ти си психично-болен. Лекувай се.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c5c1c9ce59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   „Мъжете преминават през хормонални цикли. Това е добре известно за науката... както при жените, така и при мъжете се наблюдават месечни изменения в нивата на тестостерона в съчетание с фазите на Луната.
Проби, взети от слюнката на мъжете, демонстрират най-високи нива на 18-тия ден от 30-дневен цикъл... “

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 410ac4bc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Изритвай го!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3da94d42eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напротив, номер 3! Номер 2 е уловил много тънък психологически детайл. Представи си, че две години усилено си спестявал за нова кола. Полагал си всякакви усилия, лишавал си се от много и.... накрая си я купуваш. Обаче на тази кола не й работят чистачките, примерно, има повреда в двигателя, не се отварят прозорците и т.н. Е, няма ли да си ядосан?! Цялата "изнервеност" на въпросния момък идва от това, че е мечтал за едно, а е получил друго. Но защото темата е пусната от авторката, която е обект на това недоволство, би трябвало на нея да помогнем. Съветът, който аз мога да й дам, е да изчезне за известно време. Предлог винаги може да се намери. Тогава ще проличи дали тази връзка има бъдеще.
Директно към теб, авторке: ти си го разочаровала с нещо. Провокирай честен разговор и изяснете това. Зная, че си опитвала без резултат, но може би си струва по-сериозно да поставиш проблема. Когато ние с мъжа ми имаме конфликт, аз постъпвам по следния начин. Регламентирам времето, казвам: имам нужда от един час, в който да обсъдим еди какво си. Обсъждаме го. После никога не повдигам пак въпроса, като съм си направила съответните изводи и съм осъзнала собствената си грешка, ако е имало такава. А ако "повредата не е била в моя телевизор", то настоявам мъжът ми да поправи своята грешка, което той и прави.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 76b1138c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Някой 'да ти го връща' за 'усилията'- ми т'ва си е мега откачено...
Психологически или друг детайл - тоя трябва да се научи да приема действителността.
А ако не може - да започне да приема някакви хапчета.

Авторке, зарязвай го и не си хаби най-хубавите години с няк'ви нервни.
Още един съвет - гледай какво коментират хората в теми, пуснати от мъже с някакъв проблем с половинката си. Там коментарите са винаги по-подкрепящи и смислени.
Ето погледни тази тема:
Изнервена
http://spodeli.net/4/story-144383.html

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker