Мислех че е любов, но се оказва, че отново е само за секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислех че е любов, но се оказва, че отново е само за секса
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2591 пъти
Здравейте, имах връзка за около десет месеца, като първите месеци се виждахме рядко, тъй като той пътуваше често, и главно поддържахме връзка по телефона. Въпреки това през цялото време му казвах, че го чакам и искам да видим накъде ще тръгнат нещата.
Над 30 сме и двамата. В началото като в половината връзки не знаех както изпитвам към него като чаках времето да изпълни тази функция. С времето го заобичах и почнах да виждам, че е възможно да е изградим заедно бъдеще. Той от своя страна ми каза, че ме обича още на след първия месец, и ми казваше как мен е чакал 30 г., въпреки че се бяхме виждали за не повече от седмица на живо. Уж не ме притискаше да изпитвам и аз любов към него, но май не се оказа така.
След няколко месеца връзка, той започна да си търси причина за раздяла (вече бяхме поне по половин месец физически заедно). Като всичко което правих или не- го обръщаше на това че не ми пукало за него. Ежедневието ми е доста натоварено и не мога по цял ден да съм на телефона, работя в офис, а той никога не е и не мисля че разбира как не можеш да си прекъсваш мисълта по всяко едно време да го чуеш.
Многократно се разделяше с мен (като в последните 4 месеца беше през десет дена максимум) като след пет минути или на следващия ден пак идваше, като някой път и аз съм го търсила най малкото да сложим край на нещата като зрели хора ( тъй като той повечето пъти слагаше край по телефона или във Вайбър).
Имало е и мн обвинения, че имало трети (което не е така разбира се, но мисля че явно е било така при него, като бтв предната му приятелка му е изневерила)
Иначе говорихме за съжителство, за деца и за съвместно бъдеще.
И сега още по бруталната част (ако е възможно след моя мазохизъм горе) - каза ми че ако не почна да му правя често свирки, за брак не може и да става дума - щом не искам да му доставям това удоволствие. Още едно изказване ми подсказва чак сега като се отдръпнах, че е бил с мен само за единия секс ( който и той не му е бил достатъчен) - че искал да го прави едва ли не докато бил млад и му ставало.. от което се убедих, че ще иска да се пробва просто с други..
А и ме е обиждал като сме късали, за което получих извинение, но на мен още ми се въртят думите му в главата..
След последната раздяла реших, че щом не иска да е с мен (тъй като само за раздяла говореше в последно време), няма да се опитвам повече... и съответно не ме е потърсил няколко дни вече и съм отново блокирана в нета. На сила хубост не става. Но все повече като мисля, мисля че съм била мн сляпа, да вярвам че това е мъжа за мен, а се оказва, че е един жалък нарцисист, който си мисли, че обича, а дари не знае какво е това.
Ако някой иска да каже мнението си, ще се радвам. Дори и ако казвате колко съм била заслепена и съм осъзнала нещата по-рано..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1fda2cf9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми да, прав е. Като не го задоволяваш сексуално, защо да се жените. Просто си задръстена и консервативна. Прав е да иска свирки.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9705eb7162
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ще ти го кажа директно, а ти ще го разбереш едва тогава, когато намериш човека.
Любовта са двама човека, които искат да си дават повече и повече, но никога не използват мерилки, съдене, сърдене от чуждите желания или вина.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 749620d351
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мъж да ти каже на първият месец това изречение не е много наред с главата. Имах опит с такъв. Отначалото едни планове , едни обещания, и само с тях си и остана. Чаровни хора са повечето нарцисисти, и знаят какво и как да кажат.С времето осъзнах,че е едно много объркано същество, което не знае какво иска. Такива са с душевни травми от доста жени, но все се пробват на поредната, но не осъзнават,че те са проблема. На такива опънеш ли им се, губят контрол и им се показва истинското лице. За един нарцисист е истински удар когато не го искаш и покажеш,че имаш собствено мнение. Изяждат се от яд. За съжаления са , за нищо друго.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c670a1aeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужас,бягай далече от такива ,той е психо

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9ff5c1c13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   А то любовта какво е?
Секс плюс гледане на деца! :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 231e2aaa92
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   била си с кръгъл идиот. ама и ти не блестиш с интелект щом не си разбрала още за какво иде реч.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 000e8d6ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не разбирам честно казано като мъж, какво разбират жените под термина "любов", който е различен от секс? Кажете ми какво разбирате, защото е объркващо. Аз го разбирам така - ти правиш секс с един човек и се привързваш към него, прекарвате време заедно и се сближавате. Това е романтична любов основана на секса. Какво значи това, че не е било любов а секс? Нали същината на романтичната любов между мъж и жена е секса? Не говорим за любовта към родината или нещо абстрактно, говорим за плътско привличане, което го има и при животните. В какво се състои това разграничение , което слагате?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 62e6970f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   за 7 от 3
Сексът си е секс, любовта си е любов. Тясно свързани са, но не са едно и също. Може да правиш секс с 3 жени примерно, но да обичаш една от тях. Любовта не се изчерпва само с леглото. Трябва да може да разчитате един на друг, да сте си подкрепа. Да знаеш,че може да се обадиш на този човек и да поискаш услуга, или че ще те изслуша, ако имаш проблем. Да съумеете да надграждате отношенията, не само едното легло. Да сте добри приятели. Началото на една връзка не трябва да е секса, а приятелството. Тия, където само леглото ги държи заедно, бързо се разпадат, защото физическото привличане издиша след време, ако няма никакви други чувства. Ако не си съвместим с даден човек поначало, а само в леглото си допадате, тази връзка няма да я бъде дълго време.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 670a0c01fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, ти сериозно ли си написал това, четеш ли си глупостите. Хаха не мога, не знам повече смешно или плачевно е. Мъж съм ако има значение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 647140c114
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "каза ми че ако не почна да му правя често свирки, за брак не може и да става дума" - връзка не се гради с емоционални шантажи.
Този човек не те обича или не може изобщо да обича, няма значение, не си губи времето с него.

Към конетар Н7 -
"Когато Мими ми даде десерта си на обяд в детската, е любов. Аз пък й връзвам обувките, преди да излезем на двора"Калоян, 6 г.

"Баба много обича дядо. Това е сигурно! Защо иначе ще му вика "писанчо", като е на 80 години? ! " Кремена, 8 г.

"Когато много харесвам някого... и го прегръщам... и му подарявам разни неща - пера, жълъди, капачки... " Люси, 4 г.

"От любов не се умира, но започваш да правиш глупости. Например да си хвърляш чантата в някоя локва, за да накараш момичето да се смее. " Любо, 7 г.

"Любовта мирише на шоколад. И на захарен памук. Обаче не разваля зъбите. " Митко, 5 г.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8387c0d53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   „да вярвам че това е мъжа за мен, а се оказва, че е един жалък нарцисист, който си мисли, че обича, а дори не знае какво е това. “ Странно как над 30 годишна жена вярва като пубертетка на всичко, което ѝ казва един мъж след 1 седмица срещи с него и че ще имат някакво бъдеще след като на първия месец или половин месец, както пишеш той вече търси как да се разделят. А след това я оставя, връща се, пак я оставя и т. н. Извинявай, ама това за мен са цигански работи. И ти трябва близо година да го разкараш? Откъде пък знаеш какво си мислел той - напр. , че обичал? Едва ли си е мислел подобно нещо, щом се е държал така с теб. Просто това е начинът да получава безплатен секс. Той е бил наясно със себе си и със ситуацията, за разлика от теб. А че ти си вземала желаното за действително, грешката е твоя. Ако можеш, направи си извода за себе си и си вземи поука, за да не ти се случва същото и с други занапред.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f3d0ab5d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Един задръстен курволяк, мислещ с онази си работа се е разкарал сам. Демек боклукът се е изхвърлил сам. Радвай се. Ще си намериш нормален, свестен мъж, който знае какво е секс и ще те уважава и обича. Онази задръстена курва пък ще си умре сама на чекии. Такива никоя не ги ще. Ебаси гнусното копеле е. Направо ми се доповръща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: aba1fb5191
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Защо? Аз пък съм напълно съгласна с номер 7. Когато съпругът ми за първи път ми разви тази теория, без малко да го напусна (бяхме още гаджета тогава). С годините обаче се убедих, че е напълно прав. Да, именно сексът е в основата на една връзка между мъж и жена. Ако там - в леглото - нещата куцат, всичко останало отива по дяволите. Патила съм, знам. Ами... то само с Кафка, ренесансовата живопис и теорията на относителността не се живее, жените, а и мъжете имаме нужда и от страст. Ако двойката си пасва сексуално, всички проблеми се решават като с магическа пръчка. Моите родители навремето ми говореха как трябвало да има предимно интелектуално привличане между партньорите и това било залог за успешен брак. Пълни глупости! Заради това "интелектуално привличане" се омъжих на 38 години след серия неуспешни връзки с разни "гении". Омъжих се за мъж със средно образование от село. Семейството ми ме обяви за луда. На мен не ми пукаше. И ето - до ден днешен не може да се наситим един на друг. Той си довърши образованието, започна и собствен бизнес, покрай моите приятели проговори два езика и т. н. Т. е. има ли я тази неустоима страст между партньорите, има и стабилно семейство. Ние сме адски близки, защото чрез физическата открихме и духовната близост. Но подчертавам: "чрез физическата".

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 77e5938e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами уж си на 30, а мисленето ти още на под 20. Имало е много червени лампи, но явно продължаваш да си затваряш очите като хлапчка... Първата е:

"Той от своя страна ми каза, че ме обича още на след първия месец"

Като мъж ти казвам, няма мъж над 30, който е наистина зрял и ще изтърси това на жена толкова рано. Още това покзва, че става дума за хлапак/играч/нарцис или подобен типаж който или лъже, или сам си вярва, което е още по-зле... Късане и връщане е друг типичен признак. Обиди и извенения, трети... Това да незрели игри от типа иди си ела си, които покзват едно от двете - липса на зрялост /психичени проблеми или играчи които си търсят шарани. Според мен няма да е зле да поработиш с психолог, малко да поговорите какво са зрели отношения. Това бих го препоръчвал на 95% от днешните жени де... Блокира ли сте на ниво 20 години и курвалък, после другите търсели само секс...

Жени, вие ги направихте нещата така в днешно време, че да определяте нещата. Докато навремето мъжете ги определяхме, искахме брак, искахме моногамна връзка, и да знаем че това са нашите деца и работим за тях. Сега вие минавате през мъжете като селкия автобус, и вие избирате кой да качите. Обикновено много се качват, но все се оказва, че не е тоя който трябва... Как тъй се случва...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5b4ca5f7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От авторката:
Благодаря за всички коментари.
Всички сте прави.
Но човек когото вярва в истинската любов в цялата й сила, отказва да приеме, че всички тези червени лампи са реални. И продължава да прощава и да си затваря очите в името на уж любовта.
Много е кофти когато трябва да приемеш грозната истина, че човекът до теб те залъгва и само те шантажира.. Който е бил в такава ситуация, знае че е трудно да затворим една врата...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker