Какво да правя ??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя ???
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2619 пъти
Здравейте! Ето я и моята история. На 20 години съм, имам връзка от 2 години. Приятелят ми е малко дръпнат, сериозен е, мога да разчитам на него ( макар, че в някой моменти вместо разбиране, съм получавала упреци ), не си пада по лигавите обръщения и обясненията в любов. Преди да тръгна с него, получавах голямо мъжко внимание, знаех, че мъжете ме харесват, забавлявах се и се радвах на вниманието им. По принцип съм моногамен човек и като започнахме връзка с моя човек, прекратих много от приятелствата си с мъже, за да му покажа, че наистина съм сериозна, понеже той знаеше, че бях харесвана и се страхуваше да не му изневеря. Две години той беше на 1во място за мен, но еднообразието започна да си казва думата, а и както казах, той не е точно тип веселяк, а аз съм купонджийка по душа. Опитах се да внеса разнообразие във връзката, опитах всички женски номера и да имаше ефект, но се дразнех от това, че полагах толкова усилия, а той не направи нищо такова за мен. Накрая реших да оставя нещата така, както са си и времето да покаже. Виждахме се предимно вечер, правехме секс и до там, не излизахме много, предимно в тях или в нас стояхме. Искам да поясня, че той наистина ме обича, но просто е такъв тип характер. И така срещнах едно момче ( ние се познаваме отдавна де ) постоянно ми пишеше в скайп, имаме общо село и като се засечем там винаги ме заговаряше и т. н. Той също си има сериозна приятелка и лощото е, че преди ми беше много добра приятелка, но вече не поддържаме връзка от много години. Постоянно режех въпросния, никога не съм си мислела да изневеря на приятеля си, но един ден това се случи.. Просто така, от самосебе си.. Не съжалявам, получавам от него огромно внимание, такова, каквото ми липсваше през тези 2 години.. Държи се с мен страхотно, наистина усещам колко съм желана, всичките ми приятели казват, че като заговоря за него и грейвам. Също се усешам, как като получа смс от него и стоя след това по 5 минути ухилена.. Абе виждам как получавам всичко, което ми липсва с моя приятел. Не знам какво да направя... Обичам го, но сега изпитвам такива чувства и емоции, усещам пак, че съм харесвана... Не знам това момче доколко е сериозно, казва ми, че скоро ще се раздели с приятелката си и не го е направил досега, защото аз не се разделям с моя.. Страх ме, ако бъда с него, след това да не съжаляеам, че оставила приятеля си, да осъзная, че съм сгрешила, да ми липсва, а той никога не би ми го простил... наистина съм объркана, дай те някакъ съвет струва ли си да рискувам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1324d4b833
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен въпросът е не толкова до това дали другият ще зареже приятелката си, а дали ти искаш да си със сегашния си приятел. За да тръгнеш така с другия, както сама казваш явно нещо ти липсва и въпросът е можеш ли да живееш с тази липса без да търсиш да запълваш празнината с някой друг. Защото сега този ти предлага, след няколко години може да е някой без връзка. Просто за мен първото, което трябва да направиш, е да решиш дали искаш да си с човека, с който си в момента и не да разсъждаваш, че той ти дава сигурност или че по-добре с него, отколкото сама. Все пак и тази опция да си сам съществува и на 20 години определено не е страшна, а ти отваря възможности да срещнеш повече хора, с които може би по-бихте си допаднали.
Та за мен първо си изясни дали искаш да си с този човек в бъдещето. Тогава независимо дали другия ще напусне приятелката си или не, ще знаеш че си направила правилния избор що се отнася за раздялата. Не се разделяй заради някого, а защото ти не се удовлетворена, ти не искаш повече да си с този човек и ти искаш нещо друго. Ако решиш да оставиш приятеля ти, се надявам другото момче също да остави приятелката си и да сте заедно, но тази мисъл не трябва да е водеща в избора ти :) Защото сама казваш, ако не я остави, ти какво правиш? Не е ли по-добре за себе си да вземеш решението и да се оставиш после на течението :)
Ана

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6ccd4130b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   номер 1 е напълно права. просто няма какво да добавя. моето мнение е същото:)... симба

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4351e4917d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "По принцип съм моногамен човек... ", "но един ден това се случи.. "
Момиче, ти с и на 20 години, нито имаш установен характер, нито си готова на нещо, нито можеш да прецениш истински нещата... отивай и се забавлявай, след него друг и друг и друг.. след това семейство, деца и пак някой друг... абе заминавай и дарявай и получавай криворазбраната любов. Всички сме едни животни които все са неудовлетворени от нещо и не получаваме достатъчно. Търсим новото, а когато се разочароваме от него пак напред до следващо разочарование от което първоначално сме получавали наградата "5 минути да стоим ухилени.. "

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5b10928dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз съм съгласен с номер 1. Наистина ти трябва да решиш с кого искаш да бъдеш, да вземеш това решение, да го отстояваш и разбира се да ностиш последствията от дего ( не си ли допускала че с новият ти приятел ще има други неща, които могат да не са ти по вкуса). Просто избери с кого от тях искаш да бъдеш. Няма да е лесно. Успех
д-р Хаус

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5d08728173
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сега, със сегашният си приятел не може да очакваш връзката ти да продължи дълго. Той не прощава изневерите, а ти ги правиш. С него непременно скъсайте, ти не си удовлетворена от връзката ви, нещо ти липсва и няма да спреш да го търсиш, рано или късно той ще разбере.
"Постоянно режех въпросния" той те е свалял дълго време при положение че и той и ти си имате връзки? Ако е така бягай от него. След 1 месец като получиш смс от него няма да се хилиш по 5 минути а по 1 час ще се мусиш с коя ли е сега?

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 10ac455a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Рискувай щом не си щастлива няма смисъл

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 66f2279128
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aми кой обичаш от двамата повече този от селото или сериозния. прецени кой е по достоен дали ще те обича истински.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f2f2a3d499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тия купони ще са до едно време... да речем след 2-3 години вече няма да ти е до купони, ако се ожениш и си родиш дете и вобще не мисля че трябва да ходиш и че ще имаш време за купони. Вярно че това е нещото което липсва в тази връзка, но не си ли се накупонясвала вече, вече си на 20 години. А и приятелят ти е сериозен, а в живота такъв човек ти трябва, а не някаква пияница. А след като си преспала с оня от селото ти, той иска да бъде с теб, защото явно и най-вероятно му е харесал секса. И следователно иска да тръгне с теб, за да може спокойно да си правите секс, без да се крие от неговата и така.

То вече купоните минаха. 23-24 години са перфектното и най-подходящо време за брак и деца и т.н. Но естествено ако искаш вече да направиш нещо полезно в тоя живот. :) Но мисля че този с който си, си е най-добър. Ти искаш да се махнеш от него понеже не е купонджия, но ще видиш че като се ожениш и тръгнеш на работа (ако все още не ходиш на работа де) и като ти се роди дете, вече няма да ти бъде до абсолютно никакви дискотеки, а и вече ти е свършило времето за такива неща, но купонясване, семейно е така, разбирам , но като цяло тва е мнението ми, бъди с този с който си сега! Не мисля че ще съжаляваш :)
Но твой си е избора, помисли върху нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 61a965f038
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Я да видим - със скучния приятел се виждата само за секс, селският тарикат ти обещава да напусне приятелката си /което впоследствие може да сервира и на теб/ и не се знае дали ще я напусне, но също правите секс. От цялата работа ти и селският гледате да не упуснете питомното и се чудите дали да подгоните дивото, останалите двама в играта обират гилзите и не подозират какво може да ги сполети. Животът поднася всякакви изненади, но много ли е сложно да добавите коректност и честност като подправка на манджата, която тепърва забърквате?
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 68f4e27b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ах, ахх... Всички май сме такива, уж много обичаме, уж това, уж онова, уж се най-щастливи с дадения човек, докато някоя нова тръпка не се изпречи на пътя и айдее "да се разделим или не, какво да направя сега", впускаш се в някоя връзка и след това оставяш хората зад себе си да страдат. Обещал, че ще я зареже.... Ми ако беше така, какво прави още с нея? Понякога стоя и се чудя има ли изобщо нещо истинско в животите ни или просто съществуваме, защото така трябва, без цел, без посока, просто за да кажем че живеем.... Прави това, което смяташ за най-правилно, просто бъди внимателна, защото хората около нас имат чувства....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker