Курва ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Курва ли съм?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 4354 пъти
Здравейте, искам да споделя с някого защото ще полудея. Преди две години изневерих на мъжа си еднократно и от тогава не си намирам място. Моят мъж е уникално добър и не знам защо го направих. Чувствам се зле, искам да върна времето назад и да поправя грешката си. Моят мъж е всичко за мени не мога да си представя гивота без него, а когато го направя ме боли........ дайте ми съвет как да изчистя съвестта си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: de06ab263b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какво толкова е станало? Да не би да си забременяла? Или да си го уубила? Нещо непоправимо ли е станало?
Придобила си някакъв опит... Дори и да е само това, че си осъзнала, че не е хубаво така - пак е добре, иначе нямаше да го разбереш, ако не го беше направила.
Нещата в живота не са черно-бели.. Има една приказка: "Всяко зло - за добро!". Така се събира опит - с проби и грешки. Няма друг начин...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4a60228a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това ти е наказанието, да се чувстваш зле. Като те клатеше другият ти беше добре, нали? Не казвам дали си курва, ама постъпката ти е курвенска. За мен си предателка и лъжкиня, защото изневярата е предателство, а премълчаването ѝ е лъжа, ти заблуждаваш човека с когото си. Направила си го, защото си безотговорен и подъл човек. Като искаш да изчистиш закъснялата си съвест признай му. И вместо нас, питай него дали си курва. Всеки заслужава да знае с кого живее. Той е потърпевшият, той да те съди. Ако иска да те изрита от живота си, да ти прощава, да ти го връща и да се чука с друга/и, вече той е на ход. Но бракът ви никога няма да е същият, счупеното колкото и да го лепиш не става каквото е било. Загубеното доверие не се връща.
Ако ти стиска, направи го. Две години си била страхлива мишка, сега имаш шанса да се държиш като човек.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 951b28f38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Отговора на въпроса ти е ясен :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a25f0be7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7e67e9a29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Знам защо си писала-защото винаги ще се намерят такива, които ще се повлияят от твоето уж разкаяние и ще се втурнат да ти доказват че не, щом е еднократно и си го осъзнала -не си курва. Моето лично мнение е, че си курва, и то от най-гадните. Мъжът ти добър, какво искаш повече-бие ли те, изневерява ли ти, без средства ли те е оставил че си хукнала да се чукаш с чужди? Пише ти жена

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9173288be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

6.   Разбира се че не си курва. Просто си направила грешка веднъж и сега искренно съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dbc6459079
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, ще успокоиш съвестта си като осъзнаеш, че никой не може да ти даде повече, отколкото съпруга ти. Ако имаш някакви желания, мечти, фантазии - просто ги споделяй с него. Ще се изненадаш от това колко отзивчив ще бъде. Не, не си курва, разбира се! Имала си нужда от някаква емоция, не си предвидила това, че ще се почувстваш като предател след това, а точно това е станало. Аз просто нямам очи за други мъже, освен за съпруга ми. Не ги забелязвам, разбираш ли? Ние даже се шегуваме на тази тема. Той казва: "Ама ти си много скучна жена, даже не мога да те ревнувам за разнообразие". Но всъщност му е приятно. Но защо да му изневерявам? Той е най-добрият любовник, най-добият приятел, най-добрият съпруг, най-добрият психоаналитик, ако щеш, защото аз всичко споделям с него и той често ми дава посоката за решаване на даден проблем. И двамата сме луди, и двамата сме любопитни, пътуваме и се впускаме във всякакви приключения, нито за миг не скучаем. Кой ще ми даде това? Никой!
На твое място, авторке, аз просто честно бих признала пред съпруга ми изневярата. Но моят ще ме прегърне, ще си поплачем заедно и ще заминем да си лекуваме раните някъде в Родопите - заедно!!! Не всички мъже обаче, реагират така.
В твоя случай, авторке, просто мисли за бъдещето. Всички ние сме хора, които правят грешки. Ако останеш с това чувство на вина, то в много по-голяма степен би разрушило семейството ви, отколкото самият факт на изневярата. Просто си кажи "Леле, каква тъпа коза бях!" и погледни на съпруга си като на най-добрия си приятел. Защо не му каза, че имаш нужда от разнообразие в секса? Защо не му каза, че ежедневието ти тежи и искаш нови емоции? Все щяхте да измислите нещо. Мъжете обичат предизвикателствата, а когато тези емоции са изживени с любимия човек, се възприемат като приятна игра. Заедно можете да правите всичко!
А сега спри да се измъчваш. Приготви една хубава вечеря на момчето си, сложи свещи на масата, облечи специална рокля и го посрещни като принц. После - нощта е ваша! И никога няма да имаш нужда от любовници.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 32822ca455
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Щях да кажа, че не си курва, ако беше казала, че мъжът ти не струва и си искала да му го върнеш. Аз не му изневерих, не съм спала с друг, но го целунах и много се разкайвам не заради приятеля ми а заради себе си. Омърсих себе си за да го нараня, за да кажа че веднъж и аз съм сгрешила с нещо и съм го излъгала. Всъщност той така и не разбра. Не знам какви са били твоите подбуди, но и разкаянието е признак че не си толкова лоша за колкото се мислиш. Не му казвай, аз не бих искала да знам.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3aa6add79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не се разбира нещо от написаното. Пишеш, че си изневерила еднократно преди две години, а след това пишеш "а когато го направя ме боли". Това несъгласуваност на времената ли е или продължаваш да изневеряваш? Ако продължаваш не е добре.
Как да изчистиш съвестта си? Много просто - не мисли за станалото, а отдай цялата си любов на съпруга си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: db2332efd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Курва си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0778fb5eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Курва си.
Просто още не си си развила потенциала ;-)

По - добре напусни човека, за да има възможност да си намери някоя, която наистина ще иска да е точно с него, а ти отивай да се развиваш...

Най се отвръщавам от хора като теб - мъже и жени, които искате хем да имате някоя/някой вкъщи, да ви представя в социално приемлива светлина по коледа и други признаци, пред роднини, и принципно пред консервативната част от обеществото, ама хем да си ходите да правите секс с който искате. Ами правете си секс, това си е ваше право! Аз не осъждам хората, които обичат да го правят с много/различни, ОСЪЖДАМ ТЕЗИ, КОИТО ЛЪЖАТ И МАМЯТ.

Аз също съм жена.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0ba45b1f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз те съветвам да спреш да се луташ в миналото, нямаш място там. Направила си го, изневерила си. Най-важното от всяка една грешка е да си вземеш поука ! Не познавам същества, които да се безгрешни.
Най-правилното е да споделиш на човека до себе си, да му кажеш какво си направила, каква е причината, как си се чувствала и да му поискаш прошка. Изневерите или трябва да се пазят в пълна тайна, или да признаеш всичко. Няма средно положение.

Аз мисля, че най-трудното е да ти дойде акъл в главата. Ти вече си разбрала грешката си, осъзнала си проблема, научила си си урока. Следващата стъпка е просто да поискаш прошка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eddc789507
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   Не, не си, разбира се! И не си мисли, че уникално добрият ти мъж не е топнал чушката и той някъде!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eddc789507
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

14.   Аз пък се питам, не му ли омръзна на чичака да пуска измислени , злобни статии, в които неизменно жените са курви, а мъжете "уникално добри", изключително всеотдайни, благородни и безкрайно отдадени на децата и семейството си! Каква е тази психопатия, какво толкова голямо удоволствие му доставя, какви комплекси избива, не знам, но е адски досадно, а и личи крайно непознаване на женската психология и характер!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 020ad98b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 1, то е ясно че е грешка са го прави, на теб явно също ти е трябвало опит да разбереш очевидното, но не изхождай само от себе си, не всички са малоумници и продажници.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8aef825aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Глупости, как ще си курва?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2698c43d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Със лъжи и лицемерие може да замажиш положението, но от съвестта си не можеш да избягаш и да се скриеш. Добре е поне, че съвест имаш, но научи ли мъжът ти(рано или късно ще научи), тогава съвестта ти няма да ти помогне. Колкото по късно научи, толково по голям удар ще получиш, а вероятно и ритник завинаги. По добре си му признай грешката, така ще си изчистиш съвестта и няма да очакваш изненади в бъдеще, е все пак зависи как съпругът ще те приеме. За него ти ще курва, а за околните няма значение!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 97c4677b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 9 : не си представям живота без съпруга си, а като го направя ме боли.. демек като си представя живота без него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 19670ba8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Да! Си!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3aa6add79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Прави ми впечатление, че на някой или по - скоро на някоя жена след като не и хареса темата веднага следва да е измислена и се преписва като произведение на някакъв "чичо", който бил психопат. И защо е измислена според тези хора, защото събитието не отговаряло на женския характер и душевност. Ти да видиш? Нима някой с прецизна точност знае каква е женската душа. И видите ли не може една жена да прави секс заради самия секс, а задължително трябва съпругът и да е виновен за нещо. Глупости на търкалета! Много жени обичат съпрузите си и правят секс извън дома и това не е новост, това не е вече нещо необичайно, а част от нашата действителност.
Изключително сексуална съм и съм сменила над 10 любовника. Това са мъже, които съм ги ползвала единствено и само за секс, няма чувства, няма обякнения, наслаждаваме се на самия акт. Омъжена жена съм на 41 г. и не се срамувам от това. Съпругът ми просто не може да ми надсмогне. Той е с няколко години по -голям от мен. Не мога да го тормозя. Нито за секунда обаче не съм го предала в житейските ситуации, които сме изпадали. Много добра майка и домакиня съм. Това, че си позволявам два - три пъти в месеца да получа едно разтърсващо удоволствие заради самата мен - курва ли ме прави? Аз не се чувствам такава. Курва е тази, която за една цигара, вечеря или сладки приказки си сваля гащите. А в моето положение аз си избирам мъжете, аз си нося отговорността и на никой и за нищо не хленча после. Ясно ли е!
До авторката. Не си курва, малко празноглава си, без да се обиждаш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8ae13bd4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Абе, големи съдници, голямо нещо. Преди години изневерих на мъжа си с един колега. Стана непринудено, имахме служебна работа в един комплекс и я свършихме по - рано. Хапнахме на обяд и той ми предложи да се разходим из гората. Докато ходихме ме притисна и започна да ме целува, правихме секс на една поляна, без дори да съм съблечена, само с вдигната пола и блуза. Всичко приключи за по - малко от 10 мин. Никога повече не повторихме, никога повече не изневерих и не погледнах друг мъж.
Защо го направих? Не знам. Този колега, нито е по - красив от мъжа ми, нито е толкова обаятелен, че да ме замая с нещо. Явно има моменти в живота на някой жени, за чийто постъпки няма обяснение. Не се гордея с това, което съм направила, но не се смятам и за курва. А дали другите ме смятат за курва заради това мое единствено прегрешение, честно да ви кажа, не ме интересува.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cb60b352b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Значи без него не можеш да си представиш живота, а без буквара можеш?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8c35729e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   "Преди две години изневерих на мъжа си еднократно и от тогава не си намирам място. "

Място между краката си намерила тогава, нали?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: be62b7404c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Изчистването на съвстта става само по един начин - продължаваш в същия дух. Сменяш всеки месец любовниците си, никога не го правиш повече от един път с един и същи човек - презумпцията е, че с един път курва не се става.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 05a9915448
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Крува? ! Глупости, не си никаква курва.
Мъжете могат да се ебът с всяка, а жената като изневери или е с повече мъже е курва, така ли? Ама че простотия.
Като гледам коментарите, повечето сте мъже. Мъжленца, я по-сериозно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7eac07169c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Хора, не се филмирайте, всички изневеряват. И мъжът ти ти е изневерил, казвам ти го на 100%. Така че не се разкайвай. Всички го правим, изневярата е нещо нормално. Поне аз за 55 годишен живот, досега не съм срещал и един мъж, и една жена, които да кажат “аз не съм изневерявал”.
А изневярата не те прави лош. :)
~~ Чичко Паричко

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f72d6b8eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Курва е лека жена, която редовно се чука с различни мъже, на която не може да се вярва и разчита.

Ти не си курва, а една жена, която веднъж е направила грешка и сега искренно съжалява за това. Не казвай на мъжа си, защото това само ще го нарани. Ако направиш в секса нещо, което наистина не ти се иска, но мъжа ти го желае, може би това ще ти помогне да не се чувстваш толкова виновна и да ти помогне да си изчистиш съвестта.

Не им обръщай внимание на "моралистите" тука. Това са няколко чекиджии, които по цял ден висят в сайта и плюят наред и опитват да заблуждават хората с единственната цел; да ги наранят. Те са пълни със злоба и омраза, защото един ден са разбрали, че когато са биле малки, майка им всяка вечер е правила свирки на баща им, преди да ги целуне за лека нощ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eaf0596740
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Не си курва, разбира се.
Не можеш да върнеш времето назад, станалото-станало, нищо не можеш да поправяш. Не живей в миналото, всеки прави грешки, прости си и остави времето да отмие спомена. Важно е, че си осъзнала ситуацията и няма да я повториш.
Не съм съгласна с горните, които те съветват да си признаеш всичко на мъжа си. Какво ще постигнеш? Нищо. Той най-вероятно няма да ти прости. т. е. няма да забрави. На теб не само, че няма да ти олекне, а ще добавиш още негативни последствия и емоции, касаещи бъдещето на брака ви. Ако искаш да си с този човек, трай си, разкаяла си се, живей днес.
Освен ако не искаш точно това- раздяла. Нещо не ми се връзват приказките ти, че е много добър, пък ти не знаеш защо си кръшнала. Знаеш много добре даже. И друго е смущаващо за мен- това, че не си преставяш живота без него. Не е любов това, а зависимост.
Така, че избирай. Ако искаш да си с него, не го наранявай и него, признавайки му, носи си кръста сама. Ако смяташ, че той заслужава повече- тръгни си, пак без да му казваш защо. Нека те води разумът, не емоциите. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c2c119da8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Аз за разлика от другите няма да те нарека така. Просто си направила грешка, голяма грешка. Нищо не трябва да изчистваш от съвестта си. Трябва да го помниш, да стои дълбоко в теб и да го помниш, за да не я повтаряш. :) Няма добри или лоши хора, има хора, които взимат добри или лоши решения и си носят последствията от тях. Затова трябва да сме внимателни в настоящия момент. Ако от тук нататък взимаш само правилни решения нещата ще вървят добре при теб

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 73b0db32c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Такава е женската природа... Научно доказано! Според мен само ще помогне ако и мъжете, и жените просто го приемат.

А що си го направила... Следи си цикъла и ще си отговориш. Много жени движат с мъже от които реално не искат да забременеят, и когато условията са благоприятни, ги удря хормона и тръгват по други мъже, без предпазни средва, с идеята точно да направят дете. После го представят на другия сякаш нищо не се е случило и е тяхно. Просто това е част от еволюцията ни, макар и от тъмната страна, която старателно крием. В днешно време много и обвиняват противозачатъчните, защото те реално бърникат женските хормони, да си мислиш, че вече си бременна. Това променя и типа мъже които те привличат от мачо, към по-домушари, по-подходящи за гледане на деца. Т.е. цялата женска биология е нагласена така, че един тип мъж не и е достатъчен. В зависимост от хормоналния баланс, жените търсят различни неща и при смяна, се случават тия неща...

Принципно ви привличат мъже от които търсите само секс / добри гени / силни емоции, а после пък точно обратния тип мъже - домошари, с пари, стабилни, да гледат вас и детето ви. После пък ви омръзват и търсите пак обратното... Това си е живата ви биология, инстинкт, и да е същността си е курвалък. Много, много малко жени имат интегритет, и поне като движат с някого, наистина са с него. Т.е. съжалявам, ти не си от тях, просто поредно доказателство на правилото...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 57448193ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   До номер 23!!!! Къде има грешка, че не успях да видя?? Има две неволно допуснати.. “ мен и” мени” е едната и “живота”гивота” е другата. Не мисля, че жената има каквита и да била грешки. Малоумници!! До авторката: не е правилно това, което си направила, но не го мисли. Няма безгрешни и щом се е случило преди две години е минало много време. А тези с цикъла се образовайте малко! Случаен секс преди 2 години не крие риск от забременяване в днешни дни.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1e0560c1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   40, смени си дилъра и си купи буквар и ти.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 57448193ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Номер 40 и 23 (един и същ човек) Бихте ли казали къде точно са правописните грешки?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3242304a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Щом чустваш вина, значи имаш нужда от изкупление. Курва не си - ако беше, нямаше да ти минава през ум да питаш тук. Мъжа си няма смисъл да товариш и нараняваш с признание. На теб ще ти олекне, но ще го стовариш отгоре му да го яде - не го заслужава. Определи си по-добре за това конкретно действие, което да извършиш като изкупление. Нещо свързано с полагане на труд и грижи. Например като доброволец към детски домове, акции за събиране на средства и дрешки, раздаване на храна за бедните. Или пък положи доброволен труд към някой приют за бездомни животни - вземи изоставено и болно животно и го излекувай, намери му дом или пък го осинови. Бъди с нещо полезна за друго живо същество - само това може да те накара да се чувстваш по-добре. Приеми го като изплащане на дълг.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4a60228a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   № 47 - направо Майка Тереза ще стане! Само дето съпругът ще е пак със замазани очи и лъжата ще е между тях. А всеки трябва да знае с кого живее, с какъв човек сяда на масата, ляга в леглото си и отглежда децата си. Другото е фалш и лицемерие. Ти също си лицемер и лъжец, щом я съветваш така.
Авторке, може да идеш на църква да се изповядаш да поговориш със свещеник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker