Нашата невъзможна, но голяма любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нашата невъзможна, но голяма любов
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1489 пъти
Здравейте, ПУБЛИКУВАМ ЗА ВТОРИ ПЪТ ТАЗИ ИСТОРИЯ, ТЪЙ КАТО ПЪРВИЯТ БЯХ ЗАБРАВИЛА ДА ОТБЕЛЕЖА НЕЩО МНОГО ВАЖНО И НЯМА КАК ДА КОРИГИРАМ НАПИСАНОТО ОТ МЕН. Желая ви, приятно четене.

Днес искам да споделя с вас една много красива но и болезнена история. Знам, ще ме съдите, ще ме обвинявате, ще ме ругаете, но поянкога живота е твърде несправедлив с нас и ни поднася неочаквани неща. Влюбих се, влюбихме се адски много. Всичко стана без да го осъзнаем. Познаваме се вече 3 години, от самото начало адски много си паснахме и станахме големи приятели, винаги съм го чувствала като по-голям брат, а той ме приемаше като неговата по-малка и наивна сестричка. Преди време бях срещнала един мъж, всичко беше само секс, така се бяхме разбрали и така и трябваше да бъде, но с течение на времето всичко се обърка. Появиха се чувства НАЙ-ГРЕШНИТЕ ЧУВСТВА В ЖИВОТА МИ, за които съжалявам дълбоко и този човек който аз приемах като свой брат, беше неотлъчно до мен, даваше ми съвети, но уви аз не възприемах и накрай разбира се, той се оказа прав за всичко. Както и да е, това го написах за да ви поясня малко или много до колко близки бяхме и все още сме. От известно време, аз усещах ивиждах, че той има по-силни чувства към мен, просто си личешепо погледа му, по държанието му, поабсолютно всичко. Не исках да повярвам на това, и все си виках ТИ СИ ЛУДА, Я СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА НЕ СЕ ФИЛМИРАЙ ИЗЛИШНО, и така месеци наред се заблуждавах, че това е просто в моята глава, но с всеки изминал ден чувствата му към мен бях все по явни, но това започваше да ме радва. Чудех се какво ми ставва, защо съм се радвала за това, знаейки че това нещо може да провали прекрасното приятелство което имаме, а аз не исках това да се случва. Мина известно време, започнахме да ставаме ощеи още по-близки, започнах да се питам какво се случва. Защо ми беше толкова хубаво, спокойно и топло когато съм до него, защо исках все да съм до него, защо постоянно мислех за него, докато един ден не осъзнах, че не мога да заблудя себе си колкото и да искам, и че аз също съм адски влюбена в този човек. Мълчах си, опитвах се да не го показвам, но очите ни издаваха всичко. Една вечер купонясвахме (ние сме в една компания), и тогава неочаквано той ме целунна. Вече бях удебена, че не се заблуждавам, а че всичко което виждам и усещам е истина. Имахме доста дълъг разговор и изяснихме всичко онове което сме крили толкова много време. Признахме за чувствата си един към друг. Той ми каза, че няма да се откаже от мен, а и аз не искам да се отказвам от него в никакъв случай, макар и да наем какви могат да бъдат последиците. Незнам какво да праве, побърквам се. Постоянно той ми е в главата, постоянно си звъним пишем си, не можем един без друг. ИСКАМ САМО ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ НИКОГА ДО СЕГА СМЕ НЯМАЛИ СЕКСУАЛЕН КОНТАКТ (казвам това, за да избегнем злобните коментар от типа ТИ СИ К****И Т. Н. ). Просто се влюбихме до такава степен един в друг, че тази любов ни побърква. Не исках да става така, повярвайте ми не исках, но сърцето мамкаму не се командва. Нито аз мога без него, нито той без мен, какво даправим? Дайте ми съвет, някога попадали ли сте в такава ситуация? Побърквам се с всеки изминал ден, повечеи повече!!!
P. S. ТОЙ Е ЖЕНЕН И ИМА ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО, КОЕТО АЗ НИКОГА НЕ БИХ ЖЕЛАЛА ДА РАЗРУША. :-(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: d7301fe550
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че можеш без него, айде де, да не ти зависи живота от този мъж? ! Не искаш, това е. А трябва моментално да изчезнеш от живота му. Ще ти мине. И след не много време ще се срамуваш от себе си и ще се радваш, че си взела правилното решение. Действай!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b393cf5011
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Да може би много от читателите ще напишат коментари от рода на зарежи го, не се занимавай, той е женен и не е правилно и т.н. Това ще го чуеш и от твои приятели може би и ще те упрекват за това, което правиш. Но моят съвет към теб е изживей си го! Така както на теб ти харесва. Никой няма да чувства това, което чувстваш ти и никой няма да живее живота, който ти живееш. Ако искаш да си с него бъди с него. Искам да ти кажа, че накрая ще те боли, но поне ще знаеш, че си изживяла наистина незабравими моменти с този човек, отколкото да си повтаряш ако бях опитала. Не се отказвай ако и той има чувства към теб. Няма да те упреквам, няма да те критикувам, за това, че си се влюбила, защото любовта не пита, а тя просто идва. След време ще ти мине, но спомените ти с този човек ще останат.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8a12699ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторке, отговорих ти в другата тема, но тук забелязвам нещо много странно. Не съм професионален психолог, обаче ми прави впечатление, че ти за ВТОРИ път пропускаш същината на проблема и го отбелязваш като послепис чак накрая. Т. е. два пъти пишеш една и съща история и два пъти не започваш с това, че човекът има щастлив брак.
Именно това поне в моите очи издава, че това "прекрасно семейство" ти си твърдо решена да разрушиш без да ти мигне окото. Разбира се, не си виновна само ти, защото ако един мъж е наистина щастлив у дома, то и дяволът не може да го измъкне оттам, но не разбирам какъв съвет търсиш.
Ако питаш как да разделиш този мъж от съпругата му, така и кажи. Ще преповторя мнението си: не се забърквай в това, защото ще си вкараш автогол, дори и да успееш да спечелиш мъжа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b1efbba657
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уф, ставаш досадна, колко пъти ще го пускаш това? Какви приятелства, какви 5 лева, като ви е треснал яко хормона и двамата? И ако/като те награби, хич няма да се сетиш за прекрасното му семейство, ами ще смъкнеш гащите. Защото нещата вървят точно в тази посока. И не се заблуждавай - няма ти да му разрушиш семейството, той вече е започнал да си го руши сам. От момента, в който се е хванал с някаква си, вместо да е при въпросното семейство.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 17a5f722e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ясно е че ти си много влюбена в него. Но се замисли дали ако той е влюбен достатъчно в теб ще остави жена си за да бъде с теб:)

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e0f774695a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, ставаш все по-добър майстор на късия разказ, но продължаваш да правиш едни и същи... пропуски да ги наречем - замиташ под килимчето това, което не ти отърва...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7466c3dcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   № 6, знаеш кой е авторът на късия разказ?

Л

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7033ab579b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе как ви учат в училище - не се казва досега съм нямала, а досега не съм имала. Много е дразнеща тая грешка... И момиче, моментално се разкарай от този човек. Много думи за да замаскираш желанието си да бъдеш с този човек и да разрушиш семеството му. Да, и той ще има вина, ако направи крачката, но и ти! Просто не се бутай там, където не ти е работата. Какви приятелства, какви пет лева, човекът е женен и с това приключва всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c251d1e549
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това не е никаква любов, а сърбеж. И твоето голямо его. остави човека на мира. Когато един мъж е женен, а една жена - омъжена, приятелките са ненужни. Особено свободните. Защото са потенциално опасни!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e00983a872
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ах,тия светици по форумите-той щастливо женен,тя милата не иска семейство да разваля,ама видиш ли-влюбихме се адски много?Я да ми обясни някой как се влюбва тъй лесно щастливо женен човек?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 683cdeeb23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, ако той наистина има чувства към теб, повярвай ми, жена му вече е усетила, че нещо става. Въпрос на време е да се излезе наяве вашата голяма любов. Повярвай ми, идея си нямаш какви може да са последствията. Любовникът ти може да загуби дома си, да остане без пукнат лев около развода, да възникнат проблеми с децата му евентуално. Готова ли си да му причиниш това? А за него какво да ти кажа... Човекът хич не е толкова прекрасен, щом върти любов извън вкъщи. В смисъл, виж помията, която сипва на хубавото си семейство и си помисли - сигурна ли си, че те обича истински, или си просто занимавка, която лесно може да замени?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b1efbba657
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе кого лъжете с тези глупости-приятелства,братства и пр., себе си ли, другите ли? Женен мъж, с деца и някакво момиче, дето налапало въдицата, какви приятели могат да са? Какви общи интереси имат, освен да си събуят гащите и ...ясно е нататък накъде водят тези приятелства.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 28faa74fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тук е първото публикуване на историята
http://spodeli.net/4/story-144364.html

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker