Личният ми живот е провал. Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Личният ми живот е провал. Какво да правя?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 926 пъти
Здравейте. Реших анонимно да си излея мъката в този сайт. Аз съм мъж на 31 г. Живея в един от областните градове. Проблемът е, че животът ми е пълен провал. Имам депресия, заради която пия антидепресанти. Страх ме е от самотата. Искам да създам семейство, но никога досега не съм имал сериозна връзка с жена. Не съм по купоните, затова пробвах по интернет – елмаз и тиндър, но нищо и половина. Или самотни жени над 50 г., или тинейджърки, които не искат сериозна връзка. Имах една стара приятелка, в която бях лудо влюбен, но тя си имаше гадже, затова си мълчах. Когато накрая събрах смелост и й признах, че я обичам – тя ме отряза. Поисках тогава да си останем само приятели, но тя и това отказа и спря да ми говори. Така я загубих не само като жена, но и като приятел. А после ние мъжете сме лошите… Никога няма да обичам отново така както обичах нея… Сега не знам какво да правя. Нямам и достатъчно пари, така че някоя да ме вземе заради тях. Трябваше като бях по-млад да отида в София, но вече е късно. Страх ме е, че ще умра сам като някой стар бухал. Знам, че съм само на 31 г., но наистина съм отчаян. Как най-накрая да си намеря жена, която да ме обича и подкрепя? Моля ви, не се подигравайте. Дайте ми някакъв сериозен съвет. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8eac66f853
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Казваш, че никога досега не си имал сериозна връзка с жена. Какви връзки си имал (с колко си правил секс)? Част от причината за ниското ти самочувствие е може би липсата на опит (при мен поне беше така).

Виж, фактите са следните - искаш сериозна връзка с жена и си на 31 години. Постави си цел - до 33 да си влязъл в релси относно външен вид и излъчване (заминавай на фитнес, почвай да се самообучаваш на правилно излъчване и държание с жени). Трябва буквално за най-кратко време да наваксаш тези неща, които ти липсват за да си уверен когато се запознаваш с жени. Иначе, без увереност, няма как бате.

Състави си реалистични и изпълними цели. Изясни си точно какви са ти критериите за жена, която искаш (гледай да са изпълними). Работи по преборване на страховете си от провал (без провали, няма да напреднеш). Ако имаш добри приятели, може да ги помолиш за помощ - например да ти кажат мнение къде точно най-много ти куцат нещата (не е от липсата на пари, вярвай ми. Има много бедни мъже, които си имат жена до себе си. Запитай се защо. )

И последно - не отлагай тези неща. Колкото повече одъртяваме, времето лети по-бързо от преди (и става все по-бързо). Така че, няма време реално. До 35-39 трябва да си намерил жена, иначе след това комплексите ти ще станат в пъти по-големи и няма оправия.

А, и спри тези антидепресанти - те не ти помагат. Те ще ти скапят организма, струват и пари на всичкото отгоре. За справяне с депресията, трябва да се извадиш от зоната на комфорт и да започнеш с "малки победи" на лично ниво - тренировки, смяна на обстановката, чести разходки из природата и заговаряй жени за тренинг.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a12907b8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пич, вземи се хвани в ръце! От доста време не съм чел нещо толкова депресиращо, колкото твоята изповед. С това мислене, което имаш, не само в София, а и на Луната да отидеш, пак ще намериш за какво да мрънкаш и няма да прокопсаш.
Жените обичат и са привлечени от уверени мъже със самочувствие. Самочувствието и увереността на един мъж трябва да идват само и единствено от вътре. Ако някой има нужда от пари, хубави коли, апартаменти, яхти като патерица, за да има самочувствие, значи не е истински мъж. Материалните придобивки и успеха са следствие на вътрешната увереност, а не обратното.
Та за твоята ситуация - ако бях жена, и някой с твоето излъчване на неуверен и комплексиран тип, дойде да ми се обяснява в любов, щях да реагирам точно както твоята приятелка. Напълно нормално е да не ти говори - не иска да ти дава надежди (дори и с приятелство), за да се пробваш пак някой ден. Ти си направи извода колко е привлечена от теб. Приеми го като услуга от нейна страна. Дала ти е урок, шанс да си направиш правилните изводи и да израстнеш.
Съветът ми е да започнеш целенасочено да променяш характера си в посока на изграждане на вътрешна увереност. Каквото и да става около теб, ти трябва да си убеден, че си един уверен и привлекателен мъж. Вземаш решения, променяш се, израстваш всеки ден и знаеш, че всичко ще е наред и ще стане както ти го желаеш. Свали си филмите на Ал Пачино, Клинт Истууд, Леонардо ДиКаприо и Брад Пит, всичко за Джеймс Бонд и гледай много вмимателно поведението и излъчването на тези актьори. Такъв тип мъж трябва да станеш и ти. Първо ще е само в представите ти, но постепенно мислите ще се превърнат в поведенчески модел, после в дела и оттам в промяната, която ти толкова желаеш.
Когато тази промяна стане факт, жените сами ще дойдат, и ще са много... повярвай ми. Те надушват истинските мъже от километри.
Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 73a9fde68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако имаше цел, нещо , което да осмисли живота ти (наука, кариера,изкуство,спорт) самотата нямаше да те плаши, напротив. Силните и целеустремени хора са си самодостатъчни. Няма сега да ти цитирам колко големи личности са живели в самота. Намери си някакво занимание - туризъм, фотография, запиши се на езикови курсове, компютри,танци, каквото те влече. Ходи на различни събития - концерти, промоции на книги, изложби и т.н. Намери си среда, тогава ще дойдат и познанствата , в т.ч. и с жени. Ако се затваряш и стоиш в къщи, само ще се въртиш в омагьосания кръг на депресията си. Ти си мъж в най-добрите си години, изживей ги пълноценно и вълнуващо, времето върви неумолимо. Иди на екскурзии - виж Барселона, Париж, Будапеща, ако не си! Изкачи Мусала, изживей минутите на победата на върха! Стани природозащитник, доброволец на някоя организация/кауза! Имаш толкова възможности! Промени нещо - стайлинга си, дори обстановката в жилището си, направи си градинка- дори и само на терасата, ако нямаш двор, вземи си куче ( разходките му също са поводи за общуване), неговото присъствие и любовта му са по-добри от всичките ти антидепресанти. Грижата за някого ще те направи по-силен и уверен. Има много неща, за които дори не трябват големи средства. Чети, повиши общата си култура, умението да беседваш на различни теми прави впечатление на жените. Особено на стойностните. Изобщо, за да промениш живота си, промени себе си..
И забрави думите “никога повече няма", миналото е мъртво, живей за бъдещето. Всичко е в твоите ръце, в желанието за живот, в силата на волята!
Казвам ти го като човек, който е губил всичко в живота си, стигал е до ръба и е намерил сила да се върне към живота..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c1a6b7f179
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Винаги има бесило.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker