Наивността ми и смъртта на детето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наивността ми и смъртта на детето ми
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1406 пъти
Здравейте, пиша тази история с огромна мъка в душата си. Надявам се, че ще получа съвет, но за такава житейска ситуация може ли да се даде съвет изобщо?
Аз съм жена с дете. Разделена с бащата. Когато се разделихме, още вярвах в любовта и имах нужда да я срещна. Е, срещнах я, влюбихме се. Той изключително категоричен, пое грижите като истински родител за нас. Замазвал ми е очите с нещата които всяка жена иска да чуе. Заживяхме заедно, обичаме се, аз забременях непланувано, но пък желано и от двама ни. Този прекрасен мъж си има няколко порока-обича да пие, обича нощния живот и леките жени. Нещо което подозирах, но той умело ме убеждаваше как дълго време е чакал МЕН. Аз смятам, че семейството трябва да се гради най вече на моногамност и сплотеност. Вече имам едно дете и знам от колко много неща се лишават родителите докато си отгледат децата. И той не е готов на това. Случи се така, че си влезе във фейсбука от моя компютър и така си го остави. Ами разбира се попрочетох някои неща за да видя с какъв човек си имам работа. Е, останах в пълен потрес от споделянията му с негов приятел за проститутки, к. рви, стриптизьорки, включително и от периода и то съвсем скоро в който сме заедно. Разкази какво къде са правили. В същото време е ревнивец. Аз съм моногамна, държа на това и не мога да понасям да съм с човек с толкова разгулен начин на живот. Той не знае, че му знам тайничките, а и аз сигурно не знам и един процент, но ми е достатъчно за да преценя, че не е готов за родител. Тази вечер ми показа, че излизанията са му по важни от семейството, като по време на вечеря ми обяви, че излиза сам, докато аз бременна да остана да се грижа за другото ни дете. Докато ми съобщаваше това, ми съобщи, че и утре ще излиза.
Чувствам се като в капан. Не искам да махам детето, то е мое детенце макар и неродено. Но вече имам едно без баща и не мога да си позволя второ без баща. А и не съм типа жена, която си седи в къщи, гледа децата докато мъжа й си развява гащите незнайно къде. При положение, че работя наравно с мъжа, дори апартамента в който живеем плащам аз, защото е мой, РАЖДАМ КЪРМЯ И ГЛЕДАМ ДЕЦА, смятам, че поне заслужавам човека отсреща когото с адски мъки ще даря с дете да си седне на задника и да остане наравно с мен вкъщи, след като аз нямам възможност да изляза, защото гледам детето да не излиза и той.
Много съм разочарована и много страдам при мисълта за аборт. Предполазам, че той утре като се наспи ще ми замазва очите. Иска ми се да му повярвам, да сме щастливи, но разума ми казва, че това няма да стане. Мисля, че той иска деца и семейство, но не иска да се отказва и от ергенския живот.
Това е много жалко, заради дискотеки, един живот никога да не се роди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 09f38593c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отчаяно си искала тъпкач само и само да не си сама и не си си отваряла очите при избора си,забременяла си набързо от този човечец и сега се чудиш накъде
Ами да ти кажа родиш ли ще те очаква същата съдба-сама с две деца от различни бащи и от там нататък ще ти се лепят само боклуци,свестни мъже само по филмите ще гледаш

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fecff3a0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имам едно детенце, очаквам и второто от един и същи баща, който ненавиждам адски много! И първата си бременност изкарах в сълзи и втората. Но мисля, че е по-важно да имаш здраво дете и неразклатена психика, отколкото мъж, който не оценява дар от Бога!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f2454ec7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Събираш му парцалките и го изхвърляш. Както се прави с боклук. Сама виждаш, че МНОГО си сбъркала в преценката си. Обичай се малко повече, не заслужаваш подобно отношение. А и помисли какви болести може да ти натресе този човек, освен разбитите нерви и това, че ще те прави нон стоп нещастна! Не проявявай малодушие, колкото и да ти се обеснява, моли, извинява и обещава! Относно детето - прецени си дали да го раждаш, все пак трябва да си с ясното съзнание, че сама ще го гледаш, а и предното е налице. Ако останеш с него - пак сама ще го гледаш, но ще трябва и него да гледаш, и да търпиш и идиотското му поведение. И голяма жена - непланирана бременност ?! Все едно не знаеш какви са последствията от секс без предпазни средства.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b0d980ebb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Много патетично... направи аборт и поживей сама, без мъже, гледай си реалното дете и не се филмирай с голямата любов и други простотии... животът е нещо съвсем различно. Не казвам да не вярваш на мъжете, но винаги имай едно наум и не се доверявай лесно. Мъжете идват и си отиват, децата остават... и те са твоя отговорност в случая.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b8333e223c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много зловещо и неточно заглавие-каква смърт на дете, та ти още не си решила дали ще абортираш или не. А колкото и да е гаден аборта, недей така механично да го сравняваш с най-страшното-смърт на родено и отгледано дете. "Още вярвах в любовта и имах нужда да я срещна"-ама извинявай, госпожо но който веднъж вече се е опарил, трябва да е много по-внимателен и при избора на партньор, и при решението за друго дете. Ти си разбрала, че този човек пие, хойка, обича нощен живот и въпреки всичко-давай, ще забременявам. Няма да го промениш, такъв човек не се променя, лично аз на твое място не бих задържала бебето, не знам какво е, но предполагам е адски трудно с две деца без бащи. И не се обиждай, а вземи порасни, внимавай много оттук нататък.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2365bb4f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Г/д имам подобна история.. веднъж щом си видяла нещо няма да спре.. ако си в началото махни го.. но такъв мовек само ще ти съсипе нервите, ако искаш го вадръж, важното е то да е щастливо после

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: eaba9cbbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Помисли си добре дали да родиш това дете. След раждането, когато ти ще имаш ужасно много ангажименти покрай детенцето, този мъж съвсем ще му изтърве края. А ти ще останеш сама накрая. Не си го причинявай! Казвам ти го като препатила жена, на която и трябваха 2 дълги и мъчителни години да се съвземе след съжителство с такъв като твоя.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 352887711a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Трудна ситуация, искрено ти съчувствам. За питай се ти какво искаш - ако искаш второ дете и смяташ, че ще се справиш сама с отглеждането му, роди го. Ако обаче няма да можеш, абортирай. Каквото и да решиш, едно обаче е сигурно - махни се от този човек. Бягай надалеч, защото все пак имаш и друго детенце, а той може да се окаже лошо влияние в много аспекти на него.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 948e01cf22
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А къде е бащата на първото дете? Как без баща? Нямаш контакт с него? Проблемът е в теб. Как не си видяла с какъв човек имаш връзка? Какво виждаш? Защо търсиш такива мъже? Поговори със специалист. Доста си объркана и имаш нужда наистина от професионална помощ. От написаното прозират доста други проблеми. Такъв тип мъж е ясен от километри.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: db3fe32dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Какъвто и да е приятелят ти, мисля че е важно да запазиш детето си. Наистина ще ти е по-труден живота с две деца и без сигурен човек в подкрепа, но това не е причина да убиеш дете! Спаси го, пък нека Бог ти помага и вярвам, ще ти помогне. Постъпи правилно, не мисли за себе си, когато става дума за живота на детето ти. А за любовта, разбирателството, това е толкова трудно, не знам, не знам как се постига, но една грешка не се поправя с друга грешка, в случая по-голяма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker