За нищо не ставам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За нищо не ставам
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 681 пъти
Нищо не става от мен. 18 години съм съпруга на невъзпитан, непривллекателлен мъж, който няма обща куултура - дори култура на хранене. Когато се храни мляска, не поддържа добра лична хигиена, не си мие зъбите, груб и подъл като характер. Аз все нежна, все вярна, все добра и като домакиня и като съпруга - нищо не оценява. Полагах усилия 18 години да го възпитам, извинявам се много дори изпускаше газове пред мен първите години на брака ни. Едва издържах толкова време с този олигофрен. Куп изневери ми е сервирал дори с жени на възрастта на майка ми. Писна ми! Детето вече порасна и аз имам приятел, който е внимателен с мен и е културен мъж. Той е ерген, живее сам. От скоро сме приятели, излизаме само на кафе, той ме ухажва. Нямам никакъв опит с мъжете. Никога не съм получавала дори цветя от мъжа ми, нито подаръци. Имам поддържан външен вид, харесвана жена съм, но незнам как да общувам с мъжете. Моля жени с опит да ми дадът съвети как трябва да се държа с приятеля ми за да е влюбен в мен и да ми подарява скъпи подаръци. Никога не съм се чувствала специална. Той е свободен мъж и бих искала да знача нещо за него, да ме обича и цени. Мъжът ми винаги ме е предавал и унижавал дори съм търпяла и физическо насиллие, жал ми беше за детето да го оставя без баща. Мисля да се развеждам, много искам да съм щастлива с приятеля ми. Вярвайте аз не знам какво е нежност и внимание, незнам какво е да те прегърнат и подкрепят дори когато си болен да те утешат, не знам какво е това усещане. Когато съм била болна по цяла нощ съм била с температура и никой не ме е поглеждал, не съм имала сила да стана и да изпратя детето си на училище и никой дори не ме е питал как съм. Аз съм много чувствителна и лесно ранима, от нешастният живот, който живея имунитета ми се срина, разболявах се много често, а той съпругът ми идваше и ми крещеше и ми се караше да ставам, че не съм била болна, преструвала съм се била и съм била мързелива. Искам да го напусна. Моля за съвети как да имам успешна връзка с моя приятел? Искам обич, уважение, подкрепа от него и подаръци. Негативни коментари не желая. Моля да ми пишат жени с опит, който са имали щастливи връзки с приятели или любовници.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker