Още нямаме връзка, а той се опитва да контролира мен и моят живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (95320)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22420)
 Секс и интимност (11105)
 Тинейджърски (20001)
 Семейство (4749)
 Здраве (7703)
 Спорт и красота (4008)
 На работното място (2104)
 Образование (5774)
 В чужбина (1276)
 Наркотици и алкохол (915)
 Измислени истории (730)
 Проза, литература (1483)
 Други (12879)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още нямаме връзка, а той се опитва да контролира мен и моят живот
преди: 8 месеца, 4 дни, прочетена 825 пъти
Здравейте!

Момчето, с което се виждам от много скоро се опитва да налага мннеие относно това, какво да работя, с кой да контактувам и т. н.

Виждали сме се на среща 7 пъти, дори още не сме се целунали, а той ми казва колко щяло да му бъде кофти ако работя на място където има мъже и където няма да може да идва и да ме вижда.

Обсебен е от идеята кой ми пише в месинджър и подобни.
Иска ми паролите и т. Н. Той самия си пише с други момичета, все пак нямаме връзка още, но когато съм му показвала кой ми е писал за него това не е достатъчно. Той иска да напиша на приятелите си, че няма да поддържаме повече контакт.

Когато нещо не му харесва започва да обижда и да избухва.
Признавал е, че така се е държал и с бившите си приятелки, с които връзките му са преминавали в скандали, следене и луда ревност, както от негова страна, така и от тази на приятелките му. Нямало значение обидите, а какво се опитваш да обясниш на партньора си!

Вижданията му за някои неща са изключително закостенели, а е на 24 и няма май никакви изгледи за промяна.

Харесвах някои неща в него, но манията му за контрол е ужасна!

Не иска амбициозно момиче до себе си. Дразня го много с изказванията си и с работата си по професионалното ми развитие. Казва ми "какви са тези реализации и мания за реализация в живота, като е най-важно кой ще те чака вкъщи"

Не мисля че той самия е особено амбициозен за живота си. Вечно е напрегнат и видиш ли, всички хора не стават на работа, без морал са, а той най-правия и неговото мнение е с тежест на обществено такова.

Случвало ли ви се е да излизате с такъв тип мъже? ! Има ли шанс за промяна, ако види, че в крайна сметка не правя нищо срещу него (както е и в случая)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 2 дни
hash: f451bbaf88
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Имаш късмет, че още не сте във връзка. Разкарай го докато е време, защото ще си сложиш таралеж в гащите с такъв. Дори не се опитва да се прикрива колко е луд, представи си какво ще е в бъдеще.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 509431bbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Бягай от този с 300-та...!

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 2f356756cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И на двата ти въпроса отговорът ми е НЕ. При първия опит да грубо намесване в моя живот такъв образ щеше да е отсвирен без обяснения и пратен да търси будали другаде. На мен ми е бил нужен партньор, не господар. Сега имам съпруг, но той никога не си позволява подобно поведение.
Промяна не чакай и не се надявай. С времето негативните качества ще се засилват.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: b45960d76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   За едно е прав, обаче - какви са тези реализации и мания за реализация в живота, като е най-важно кой ще те чака вкъщи?

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 860f202f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като не ти харесва, търси си друг, защо трябва той да се променя? Не си пасвате, не сте един за друг, както ти не искаш да се променяш, така не можеш да искаш същото от него - всеки по неговия си път и толкова!

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 59580de49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Поредният комплексар. Не е постигнал нищо същественно за тези си години, и гледа да обезличи и теб. Търси амбициозни хора,пробивни, не такива,които нищо не са постигнали. Търси някой,който има ясно изграден план за бъдещето и прави нещо да се осъвършенства. Който не тъпче на едно място. А това за ревността и контрола-пълен куку. От такива само бягане не с 300, ами с 1000 км в час!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: e48a6c27c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Разкарай го на момента. Има огромен късмет, че не е попаднал на амбициозна като мен. :) Как го търпиш този сопол, не знам. Намирисва и на мъжка курва. Как така ще ти иска паролите и ще ограничава, в същото време той ще си пише с други? Много е изкурвял и изнаглял. Резвай крилата на курвата и ѝ бий шута отзад. Веднага.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: b0a3a4007c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Знаеш ли - какъвто е човекът, такива си представя че са и всички около него. Пример - престъпникът се занимава само с престъпници, мафиотът - с мафиоти, крадецът - с крадци, и постоянно се прецакват и се надцакват, гърмят и т. н...
Та смятай и "твоят" какъв е и какви ги върши, след като подозира подобни неща от твоя страна...
Изнасяй се колкото се може по-бързо, защото животът ти ще стане ад, меко казано.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 8b54958677
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ще ти обясня малко по-обстоятелствено, защото виждам, че става въпрос за "момчета" и значи си твърде млада и неопитна. Има хора, които нямат визия за бъдещето си. Живеят си ей така като волни птички. Но винаги това става за сметка на някой друг. По причина, че са твърде глупави или мързеливи да поемат контрол върху собствения си живот, те го налагат този контрол върху живота на друг човек - най-често приятелката, съпругата, а после и върху живота на децата си. На 24 години аз вече бях завършила и работех като редактор в информационна агенция, където управлявах екип от 22 души. На 24 години съпругът ми се е шматкал като муха без глава и е направил едно дете на някаква селянка. Когато се срещнахме (срам ме е да го призная! ), си казах: той просто не е имал шанс да се развива; били са многочленно семейство, има още двама братя, родители обикновени работници, не са му осигурили образование, после е имал несполучлив брак, но ето сега - с моята подкрепа - той ще си стъпи на краката. Познай, авторке, стъпи ли си той на краката? Нищо подобно. Ходи на работа колкото да не заспи и всички други са му виновни: шефовете не плащат, колегите са гадни, но най-вече аз съм виновна, защото съм имала била претенции.
В момента втора седмица не мога да изгоня от вилата си мой състудент от чужбина, който беше на почивка в България и дойде да ми "погостува". Това "гостуване" се точи вече 14 дена. Този човек няма спешна работа. Тук го храним, на топло е и не мърда. Предложих му разни туристически маршрути, да иде до Рилския манастир, в Родопите, да разгледа нещо. Не. Не иска. Тук му е добре. А то е едно забутано село. И просто човекът си се настани. А защото ме вижда, че работя на компютъра от сутрин до вечер, вика: ти защо се блъскаш толкова? На езика ми е да му отговоря: за да имате довечера ти и мъжът ми в паниците си чорба. Като върна лентата назад, той и като студент не си даваше много-много зор, тройчицата си му стигаше и просеше из стаите пиене и храна, а някои от нас се скъсвахме от учене, за да вземаме стипендии за отличен успех.
Та, каква ми е мисълта? Тези хора не се променят никога, повярвай ми, авторке. Ето, мъжът ми на 24 години е бил точно толкова безперспективен, колкото е в момента, въпреки подкрепата ми, а колегата ми на 24 години беше абсолютно същия мързеливец като и днес, само че по-млад.
И да - основна тема на разговорите ни с гостенина са как аз живея неправилно. Как не трябвало човек да робува на работата, как той никога няма да бачка за някой шеф, как аз си съсипвам живота, как списанието ми е смотано, как съм напълняла, как трябва да си ремонтирам дома, как той ги разбира тези работи и това го прави, докато нагъва купените и приготвени от мен колбаси и кюфтета.
Ето, това, миличка, те очаква, ако си имаш вземане-даване с такъв човек. Може иначе да е голямо сладурче, но за жалост, моят съвет също е да бягаш бързо от тези отношения. Един човек или има смислени цели, или няма. И като го казвам, нямам предвид да се опита да стане Бил Гейтс, а чисто и просто да подреди живота си така, че и на друг човек да му е приятно съжителството с него. Ако останеш в тази връзка, след време ще се превърнеш и в "лъжкиня", и в "курва", и в "кариеристка", и във всичко, което се сетиш. Аз съм направо магнит за такива мъже. Едно от гаджетата ми навремето ми забраняваше да пия кафе, защото ме изнервяло. Щом ме видеше с кафе, го изливаше в мивката. Друг един пък ми забрани да пия алкохол и си купи дрегер да ме проверява. Трети тъпак, но богат тъпак, нае частен детектив да ме следи къде ходя след работа. А аз ходех в магазина и оттам вкъщи и само в редки случаи сядах с някоя приятелка за половин час да се видим.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 2f393220b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Не ми се е случвало, но не бих изтърпяла втора среща. Махай го този моментално, няма да се промени никога, семейството му е такова диво! Бягай!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: b605f72654
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Лелеее, дим да те няма, освен, ако не си луда, глупава и комплексирана до неузнаваемост..

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 540ca83e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Бягаййй!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 1b3a163f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Като човек преживял същото като теб, мога да ти дам само един съвет. ОСТАВИ ГО. Такъв психопат, не се променя даже с времето става още по зле. Той е обсебен от теб в момента и от страх да не те загуби, се опитва да упражнява пълен контрол над теб. Да следи кой ти пише, кой ти звъни в един момент ще откачи от неговата мания и ще ти посегне. Бягай с 300 от него. Блокира го от всякъде, да не може да те намери. намери.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 2f356756cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   № 9 - много смешна история - особено хрумката с дрегера и дедектива. Ако все пак не е лично творчество, какво да кажа - щом си се хванала да отглеждаш голямото си сладурче, ти си голямо глупаче. :))) Щом с всичките си амбиции, претенции, отличничества и усилия си постигнала колосалния успех да слугуваш в момента на двама дембели. Но така е- докато има балъци, ще има и тарикати. К'во да правиш- диалектика!

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 часа
hash: 4e6c547921
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   На мен ли го казваш. Вчера си писах с едно момче, което е доста известно във фейсбук и има много последователи и не очаквах, че ще се окаже такъв комплексар. Пита ме защо не спя и аз му казах, че не ми се спи и че просто обичам да стоя до по-късно и той ми каза, че ако съм с него трябва да си лягам рано, защото бил ревнив. Как може да ми пише такива неща при положение, че си писахме за първи път не знам. От една страна това е добре, защото бързо разбираме какви са, но наистина не знам как не им е неудобно. Щом го показва така открито явно го мисли за нещо съвсем нормално и едва ли ще направи усилия да се промени. Изобщо не се занимавай с този, нищо хубаво няма да излезе.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: c7d44f5cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Знам, че може да звучи смешно, номер 9, но и детективът и дрегерът са си чиста истина. Аз нямам толкова фантазия да ги измисля. Няма да забравя какъв тест минавах. Прибирам се у дома и още преди да съм си събула обувките трябваше да духам в дрегера да не би случайно са съм пила бира някъде. А онзи с детектива беше много зает бизнесмен, който чисто и просто нямаше време лично да ме следи.
Веднъж се прибираме с една приятелка. Тя ме оставя пред нас с колата си. И тъкмо да сляза, звъни нейното гадже с въпроса къде е. Тя му отговаря - ей тук съм, на две крачки от нас, само да оставя приятелката ми и след пет минути се прибирам, искаш ли нещо от магазина? Той я накара да си включи камерата на телефона, за да провери наистина ли е с мен.
Не знам какво им става на тези хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker