Влюбена в семеен приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в семеен приятел
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1736 пъти
Здравейте. Пиша тук, защото имам огромна нужда да споделя с някой, а ако има хора, които са минали през подобна ситуация и могат да ми дадат съвет, ще им бъда много благодарна. Имам 17-годишен брак, в който липсва страст и бих казала, че с мъжа ми се чувстваме по-скоро като роднини. Въпреки това никога не съм му изневерявала. От 3 години живеем в чужбина. Още в една от първите седмици при нанасянето ни тук ни се засякоха погледите със съседа от отсрещната къща. В следващите месеци при всяко разминаване с него, просто не сваляхме поглед един от друг, но без нито да си кажем нещо, нито да се усмихнем. Не спирах да мисля за него, не спирах да поглеждам към тяхната къща, чувствах се силно увлечена. След около година за голяма моя изненада установих, че той търси контакт с мъжа ми. Все намираше повод да се завърти покрай нашия двор, когато мъжа ми е там. Аз стоях надалеч, защото съм леко срамежлива и направо ми се подкосяваха краката като го видех. Един ден съседа е казал на мъжа ми, че с жена му ни канят на гости. Едва тогава най-после се запознах с него. Малко по малко станахме приятелски семейства, а дъщерите ни, които са на близка възраст също станаха добри приятелки. С него от тогава не се поглеждаме с онези изяждащи погледи, не си и даваме някакъв сигнал, аз общувам предимно с жена му. Силно усещам, че той ме харесва, ясно съзнавам, че заради мен се опитва да сме близки двете семейства, защото почти винаги той е инициатор на вижданията ни, но все още не сме си и намекнали нищо за онези погледи и това ме разяжда отвътре. Иска ми се да си изясня отношението му към мен. Аз все по-силно се влюбвам в него, виждам го всеки ден, не спирам да мисля за него и не знам какво да направя. Не смея аз първа да захвана темата, той също нищо не ми казва, държи да сме приятели двете семейства. Вероятно ако не се бяхме запознали и сближили с тях щеше да ми е много по-лесно. Просто не знам защо го прави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: d088b4a46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О-о-о, позната ми е подобна тръпка. Отлага насладата...
2-3 години да удържите така и после буквално ще се потрошите, казвам ти!
Всичко се изостря, натрупва, концентрира... и накрая избухва със страшна сила!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ae5a864006
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ходи си гледай брака и не си измисляй оправдания да се наебеш с чужд мъж. Такива като теб с кеф да им разбиеш зъбите. Лапешка работа. Ше заебеш 17 години в боклука и ше се наебеш с друг. Направо напускай мъжа ти и да ти тегли майните.

М23

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 28347a830d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нямате отношения и няма какво да изяснявате. Филмираш се, всичко е единствено в твоята глава. Слез на земята.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9957c84e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Слушай сега:
Издебваш, когато е сам у тях за по-дълго, както и твоя мъж да го няма. Обличаш се секси и отиваш при него "на кафе". Влизаш вътре и направо си сваляш дрехите, от там нататък е ясно ;).

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8ffc41d322
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Просто влезни в графата любов и изневери и гледай колко случая има като твоя. Ти си на път да направиш грешка. Моля те не го прави. Това е лъжливо и пошло чувство. Не е нормално. Ти си на път да предадеш другаря на живота си. Не предавай твоя човек. Гадно и мръсно и долно е. Не се подавай на тая лъжлива емоция. После може да последва развод на двете семейства.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 72821ed719
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Чуждата жена е патка, казал е народът.
Нищо няма да излезе!
Най-добре направи един секс с мъжа си, все едно го правиш с другия и ще ти олекне!

А и кой не гледа в днешно време, по тая логика всяка жена има хиляди обожатели, ако от един поглед толкова се вълнуваме.

Заложи на мъжа си, ще ти хареса!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f08395c22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Послушай номер 4, направете си кеф. Веднъж се живее. Един секс, какво толкова? После ще има какво да разказваш на внуците. Брака се разнообразява с любовници. Хора, секса не е престъпление! Не си спестявай хубавите емоции, защото после идват болести, старост и тъга!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8e45762475
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Курви, брат, курви навсякъде!



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 90f6a06356
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Щом искаш мнение от хора, преминали през тази ситуация... Първо ще ти кажа, че се каниш да извършиш една огромна, ама огромна глупост. Като второ ще те посъветвам да не правиш такива обобщения-че се влюбвате все повече със всеки изминал ден. Ти може да си влюбена, но той ако изобщо изпитва нещо към теб, то просто е желание да изчука новата съседка. Не е любов, не си фантазирай, недей, мъжете трудно се откъсват от семействата си-питай който искаш. А ако случайно се откъснат-после горчиво съжаляват. Трето-той едва ли е по-добър от твоя собствен мъж-така ти се струва, защото малко го познаваш. А дори и да е, да допуснем че е-той не е твоят мъж и никога няма да бъде. Той е обвързан със съпругата си. Ти какво искаш-да те изчука 2-3 пъти и после да се прави, че не те познава? Защото точно така ще стане. Жена на години си, не си вкарвай такива филми в главата-че като гониш дивото, да не вземеш да изпуснеш питомното

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: be032eae2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, благодаря за коментара, мисля, че има много истина в него. Ще си го препрочитам още и още... За съжаление отношенията между мен и мъжа ми не могат да станат удовлетворителни за мен. Ние не правим секс от няколко години, емоционално също се чувствам празна. Нямам угризения спрямо мъжа ми, понеже преди години той ме уговаряше да имаме отворен брак, което аз категорично отказах и нямам идея дали ми изневерява или не. Вероятно това, че сме в чужда страна с почти никакви близки хора около нас ме тласна да погледна към другия човек. Но да, той си има жена и не трябва да се меся там, защото страдащата и губеща ще съм аз. А колкото повече се опитвам да не мисля за него, толкова повече се увличам. Но ще се боря да си го избия от главата.
От авторката

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8d8bb21135
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Да ви се чуди човек на акъла. За какво ги поддържате тези съжителства или съквартирантства, тези умрели бракове, фалшиви, формални и само на книга, без обич, без чувства (освен омраза и досада),без духовна връзка, без секс даже? Влачите ги с години като чували с вехтории, които не изхвърляте, било от материален интерес, било от страх от самотата, заради децата или заради някакъв имидж пред хората. Между другото лъжете себе си - всички са наясно с истинските ви отношения. И като видите някой що годе свестен мъж драпате като замаяни да легне с вас, съчинявате си цели серияли как се е влюбил и мре за вас...и подобни глупости. Като ви изплющят няколко пъти и ви зарежат или след години мишкуване ви хванат, ревете и правите драми. Като междувременно правите нещастна и съпругата на любовчията. Защото не понасяте чуждото щастие, все ви боде, като не можете да имате свестни бракове да се наврете в чуждите. Макар, че всичките тръбите как не искате да разваляте семейства. И ти си същата, щяла да се бори тя...да, бе, ние трева пасем....
Стига с това лицемерие! Като не можете да търпите мъжете си, разведете се и си правете кефа, ако щете на магистралите излезте!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4cf985660a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъжът ми имаше такъв приятел, на който знаех, че жена му изниверява. А беше хубав мъж и по нищо не личеше да има причина тя да го прави. Захласнах се по него и един ден се престраших. Е повярвай ми по пишман любовник едва ли има. Явно жена му имаше защо да му изневерявай. Целуваше ме в устата все едно, че се бори с мен. С голям пенис, ама трудно го вдига. Такова духане му направих, че устните ми мазоли хванаха. Имах мускулна треска на бузите. Накрая го вдигна и дирекно присъпи към действие. Свърши в мен точно за три минути. Втори път не се вързах да му духам, а и въобще не го потърсих повече и се зарекох вече с глупости да не се занимавам, а да си гледам моя чук в къщи и децата. Този приятел се опита няколко пъти да ме провокира, но аз го отрязах и той престана. Не след дълго с жена си се разведоха и той се запиля някъде.
Какво искам да ти кажа. Всяка една такава връзка крие рискове. Не знаеш под бляскавото лустро какъв идиот се крие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c913ff4fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11, а защо изобщо да живеем, след като така или иначе ще умрем? И времето, през което сме мъртви ще е много, много, много по-дълго отколкото това, през което сме живели. Та дай направо да си теглим балтията по твоята логика... Все едно дали ще живеем 20 или 200 години, след като след това ще сме мъртви милиони и милиарди години...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 81424c6e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   100 кила го е казал: луди хора, луди луди хора!
Номер 7 ти в час ли си да разправя на внуците си, ккво: “ееех бабе аз на твоите години като бях тамън се преместихме в чужбина и там имаше един съсед голямо дебнене беше с него 3-4год, ама накрая са наебахме.” Просто по хубав разказ за внуците аз не съм чувала. Слушай аз ти казвам от опит изневярата не решава проблема, а създава повече. Ще си на чешеш крастата сега ама ако се разчуе ще съсипеш собственото и чуждото семейство и имаш бая да губиш. Ще загубиш мъжа за когото си се оженила, ще загубиш любовника си, близка приятелка в лицето на съседката с рогата и най хуабвата част дъщеря ти ще те кълне до пенсия. Наистина ли си заслужава да загубиш доверието на дъщеря си за едното ебане?
Аз имах крива е от пътя само си писах с един муж нито се видяхме нито нищо, но повярвай ми нищо не спечелих. Освен купища проблеми и скандали нищо друго.
Щом имате някакви проблеми седнете, поговорете с твоя мъж пък ако няма оправия разведете се ама не зад гърба му.
Не извинявайте курвещината си с репликите: “ма то веднъж се живее”. Да така е веднъж се живее и д а трябва да взимаш от живота ама в границите на разумното, то по тая логика трябва да се изплющиш и с цялата околия щото нали то веднъж се живее, хайде моля ви се

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f7bd888c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Жените били такива и онакива,абе я се вижте вие ей-12 коментара повърхностна помия-само да прикопнее да живее някоя с вас и жалкото ви мислене как се казва

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8d8bb21135
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   № 13 - зависи какво разбираш под живот. Ако да живееш значи само да се е-еш де с когото свариш, 200 години няма да ти стигнат да си начешеш гениталиите. Ако си алкохолик ,няма да ти стигнат да се напукаш. Е, има и хора, които за 20 години постигат неща, които други не могат за 2 пъти по 200. Разни хора, разни идеали. Всеки да живее както го разбира и може, стига да помни, че правата му са до там, където почват правата на другия. Като е нещастен и неудовлетворен, да не прави и другите нещастни. И като не доволен от връзката или брака си, да има доблест да ѝ сложи край, а не да се крие като плъх и да лъже партньора си. Точно защото един път се живее. Да е с достойнство, не като скот. Така го разбирам аз. За другите, те си знаят.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f08395c22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Н. 11 Право в десятката, браво!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker