Загубих го завинаги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих го завинаги
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1321 пъти
Здравейте! Искам да ви споделя моята история и да ви помоля за съвет, или по-точно да ми кажете как да го забравя.
Момиче съм, на 22 години. От две години имам връзка с мъж, с който ту се разделяме, ту се събираме поради различни обстоятелства и основната причина е, че аз уча в друг град. Връзката ни започна типично както по филмите. Започнах работа в неговата фирма. Никога не съм го крила, че не съм от много заможно семейство, а той води много луксозен и завидлив начин на живот. Всеки ден отивах на работа с огромно желание и усмивка, защото знаех, че ще го видя. Ставах рано, спортувах, приготвях се. С него прекарах най-хубавите си дни. Ходехме навсякъде и той винаги се съгласяваше и съобразяеаше с мен. Винаги ме водеше на места, на които никога не съм била и правехме неща, които никога не съм опитвала. Ходехме в гората, събирахме благотворителности, ходехме в домове и си играехме с децата, на кино, на мачове, на разходки. Всеки ден за нас беше ново приключение. Бях много щастлива.. След което напуснах за да мога да уча и всичко приключи. Започнах връзка с друг само за да го забравя, но не можах. Изпаднах в ужасна депресия, плачех, не исках да се храня, но в един момент започнах да го превъзмогвам. Повтарях си колко силна съм и че ако пожелая мога да го забравя, НО един ден се засякохме случайно и всичко започна отначало! Мисля, че всеки човек би познал влюбения мъж/ влюбената жена само по погледа. Виждах с колко любов ме гледа, както и аз него! Нито веднъж не му изневерих, просто защото съм толкова влюбена в него и не искам да поглеждам друг! Всеки ден ми повтаряше, че ще бъде най-щастливия човек ако му родя дете. Преди 2 седмици обаче му казах, че повече не искам да съм с него и сега съжалявам ужасно много, че го направих! Искам да го забравя. Искам да го изтрия от живота си и да забравя всички спомени с него, но ми е ужасно трудно. Опитвам се де да бъда силна, но когато остана сама не спирам да мисля за него и да плача! Моля ви дайте ми съвет!
PS: Знам, че с него повече няма да сме заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: b6ea02e987
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви съвети?! Мразя драмите и бягам от тях колкото ме държат краката ако ще и за огромни любови да става въпрос. Само като четях и ми се изправи косата. Не разбирам хора като вас, които обожават да се нараняват психологически и емоционално и да страдат. Някакво извратено удоволствие и нужда ли изпитвате от този садо-мазохизъм?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8ceb806390
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И защо си му казала, че повече не искаш да сте заедно, пък сега страдаш за него?!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8b2dbc06c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На негово място бих си казал, че никога няма да имам нещо общо с теб. Пробвала с друг да го забрави, бъди сигурна, че и той така си мисли, тези неща си личат от далече, а това значи че си супер жалка в неговите очи. После отново събирания и разделяния, права си че няма повече да сте заедно и точно затова е важно да си вземеш поука и при следващ да бъдеш здраво стъпила на земята и да не се поддаваш на моментни чувства. Изтривай от където може, никакъв възможен контакт и малко по малко ще го забравиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c5f6d23ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нали се чувстваш добре? Защо искаш да го напускаш? Не мога да те разбера.. но ако искаш да го забравиш- блок от всякъде, изтрий всичко, свързано с него и излизай с приятелки. Иначе аз ако съм на твое място и се чувствам добре не бих си тръгнала, сигурно има нещо, което не искаш да споделиш с нас, но не си и длъжна. На първо място се изясни със себе си, след това предприеми нещо за да бъдеш удовлетворена от решението си.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f48718d7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А бе ти нормална ли си? Въобще знаеш ли какво искаш? Или нещо премълчаваш в темета. Да не е женен? Обичаш го уж, после го оставяш и ревеш за него? И какво да те съветваме? Как да си бършеш носа ли?

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9891b4f0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз и на 22, че дори и на 18, никога не съм бил толкова откачен!
Ти разби всичко детско у мен...
Сигуро горкият човек се чуди и се мае откъде на къде му е дошла такава огромна беля на главата, каквато си ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f31ac31ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О, Боже! Ама ти какъв съвет искаш сега от хората тук? Много го обичаш, обаче го зарязваш. После ревеш. Има нещо, което премълчаваш в историята. Да, и аз ще попитам: той женен ли е?
Ако е женен, а особено пък ако е и по-възрастен от теб, вероятно си му направила огромна услуга. Но не си мисли, че инициаторката си била ти. Някак те е подтикнал сама да сложиш край на връзката просто, защото не му се занимава повече с детинщини.
Навремето и мен един още на втората среща взе да ме пита колко деца искам да имаме. Бях на твоите години. Да, вързах се. А когато прекрати връзката, ми каза: "Ама ти наистина ли повярва, че говоря сериозно?" За да изляза от положение отвърнах: "Естествено, че го приех на майтап". Но се почувствах като пълна тъпачка.
Доколкото чета между редовете, защото не казваш всичко, просто шефът ти се е позабавлявал с младо момиче. Това е всичко. Нищо не си загубила, защото нищо не си имала. Просто мъж, на който му е приятно да се разтовари покрай работата и семейството.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker