Как си отива една любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как си отива една любовница
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 7526 пъти
Преди няколко дни тук беше публикувано много красиво написано писмо, което уж било написано от любовница към съпрутата. За мен художествена литература, но действително красива и 100% измислена. Ето една 100% истинска история с поучителен край, не много художествена, но пък главната геройня е поетеса и нежна душа, по-скоро беше поетеса и нежна душа.

Днес прочетох за съдбата на поетесата Мария Кръстева - любовницата на някакъв, мен неизвестен, политик от 90-те на име Едвин Сугариев.
Просто двамата са били публични личности и историята им е известна, но според мен, доста поучителна и изобщо не изключение, а правило!
Накратко, господинът си пада плейбой, има доста деца от трите си съпруги, има всякакви слухове около него, бил е посланик на България в редица екзотични страни. Явно доста харизматичен мъжкар, щом жените редовно си горят крилете на неговия пламък.
Младата поетеса Мария също попада в пеща му, но никога не излиза от нея. Влюбва се безнадеждно в него, пише му две стихосбирки. Той и прави две деца - близнаци, дори избира имената им Йоан и Християн, НО НИКОГА НЕ ГИ ПРИЗНАВА. Изоставя Мария след раждането и се жени за съпруга номер 3. Мария никога не тръгва с друг мъж.

Найвната любовница се бори през 90-те за хляба си, докато господинът е на поредното си сватбено пътешествие. Тя наскоро е издъхва от рак в мизерия, което е причината медиите изобщо да пишат за съдбата ?. Във всеки свой стих тя евплитала послание за любимия си, които не признава близнаците ? и не ? помага и с лев.

“Не е пристигал Госта, нито си е тръгвал
и аз отдавна с Бога съм сама,
както навярно Той също сам е с мен
в задушната неосветеност на несъстоялия се ден”.

тук четете цялата история http://www.blitz.bg/news/article/112283

и тук не е важна трагедията на тази отделна жена (тя и без това е мъртва), чийто деца никога не са били признати, и която въпреки докторантура и много интелект и талант умира в мизерия - тук е важно доста момичете да разберат, че ставайки любовници на женен мъж, може да завършат буквално на улицата.
Ще ви отхвърли обществото, ще загубите работата си, ще ви отхвърли собственото ви семейство, а децата ви ще бъдат копелета и никой няма да го е грижа за тях.

Това е горчивата истина.

С какво съпруга 3 е повече от вас - ами никога не може да остане на улицата! Децата ? са признати, ще получи подкрепата на семейство, близки и познати.

Мислете, момичета, поетеси, художнички, нежни души и бягайте далеч от женените мъже. Мария е само един пример, реален такъв, станал известен заради известността на политика, на когото е била любовница, сред нас обаче има хиляди безименни жени, станали жертва на подобни мъже и на провалените им бракове!
Гледайте да не сте една от тях, защото дори и най-скапаната съпруга е сто пъти повече в очите на хората от вас - курвата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 817fe12384
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спомням си Едвин Сугарев, (не Сугариев) беше честен човек Редовно го виждах да се вози в рейс 72, работеше за България, а не за собствения си джоб, вероятно заради това не е издържал децата си както трябва.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: db1b144544
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оф... Само една крайно озлобена жена може да напише това. Пренебрегната съпруга явно. Боже, боже, колко нещастни душици...
Сметките на онзи горе са всеки път различни. Аз пък познавам жена с две момчета, съпруга, която остана вдовица на 30 и няколко години. Е, и? Щастлива ли е?
Там не е имало любовница, и тя не е била никому любовница, но ето- гледа си 2 -те момчета САМА. Дали съпруга или любовница, можеш да умреш в мизерия и самотна, и нещастна и в двата случая.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1725fc13f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Пълни глупости. И да мислиш и да не мислиш винаги може да се окажеш от другата страна, освен ако не си грозна, злобна и тъпа. И стига с това обществено мнение - то ли те храни, какво ли? А на въпроса - как си отива една любовница? - отговора е: както си иска. Всичко е въпрос на личен избор. Хайде няма да ти обяснявам, че няма и да ме разбереш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e8243ea221
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така, историята не я дочетох, но само от заглавието мога да кажа : Този сайт се напълни с истории за любовници!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: efd83d2f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Е писна ми! "Курвата", "пачаврата, която ми взе мъжа", "онази вещица" - все определения за "любовницата", злата жена, която, видиш ли, на сила държи мъжлето ни и ни кара да страдаме. А той... Горкият Той... невинен, изигран... Опомнете се! Защо, когато мъжът ви си намери любовница не потърсите вината в себе си или в него? Защо Тя, онази - другата да е страшилището??? Ако мъжът ви не иска да е с нея тя няма как на сила да го държи. И ако той държи на вас няма да ви предава по този начин. А любовницата - тя е свободна жена. Има правото да е с който си иска. Ако не е Тя, то ще е някоя друга, щом мъжлето ви е решило, че нещо не го удовлетворява с вас. Остава само да злобеете, мили съпруги, за да прикриете огорчението си от това, че сте пренебрегнати. Е, той се връща при вас... Да, но от къде се връща... От там, където не би ходил, ако сте толкова "перфектни"...

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3ef15a8b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   авторката - спокойно, момичета, написала съм го с цел да информирам и всеки да си прави сметката, в никакъв случай не осъждам Мария, напротив - съдбата ? дълбоко ме докосна. Искам да напомня за тези жени, има много такива около нас, които просто биват игнорирани като „курви“ и т.н. А ТОВА НЕ Е ТАКА.

За съжаление животът е такъв - съпругата (и най-лошата и проклета такава) няма да остане на улицата, нито вдовицата - винаги ще ? помагат роднини, познати, приятели. Баба ми е вдовица от 30-годишна с две деца и с помоща на съжалението и помоща на хората (горката тя, почернена женица) успява да си вдигне и започнатата къща (никога не се омъжва повторно, да не е луда! ), както и да изучи децата си.

Любовницата - ами с нея никой не иска да си има работа. Семейството се отказва от нея, защото е „курва“, крадла на мъже и такива работи - да си сърба супата. Не съм ли права? „Сама да си гледа копелетата“, сигурно това е чувала Мария всеки ден.

Колкото до Сувариев, той не е толкова важен тук - има пари, защото е бил посланник, има си връзки човека и е имало как да изхрани и ПРИЗНАЕ челядта си. И Луканов е пътувал с трамвая...
П. П. не съм съпруга!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 690e40547c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен нещата са нито толкова бели що се отнася до любовницата, нито толкова черни. От една страна това, което казва авторката е права - едно дете, родено по време на брак, има по закон повече права от едно дете родено без брак - има право да онаследи родителя си, при раздяла да му се плаща издръжка и това е регламентирано в закона. Друг е въпросът, че това не означава, че деца, които са родени без брак на родителите си, не получават пари от бащите си или че никой не се грижи за тях. Доста често те получават и повече грижи от другите, защото с тези регламентирани пари по време на развод - за никъде не си - като се казва, където с тях, там и без тях. Но все пак има разлика, когато правата на детето са защитени от закона. Аз лично съм за това, когато хората ще имат дете да се оженят - не заради някви стари виждания и за това какво ще кажат хората, ама човек никой не знае и е добре детето да си е законно във всеки случай.
Иначе вярно е, че за една изневяра мъжът носи 90% от вината и трябва той да отнесе по-голямата част от последствията, макар и рядко да е така. Все пак той е жене, той е изневерил. Любовницата е свободна и не лъже никого. Все пак не разбирам и тези жени, които излизат с женени мъже - все пак не се ли чувстват малко неудобно да свирят втора цигулка и отделно да лъжат и мамят индиректно една жена.
Ана

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c8b28f9d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да, напълни се този сайт с истории за любовници. И защо според вас е така? Защото рядко се срещат читави семейства. Не за пред хората, на за пред децата, не защото ще мизерстват, ако се разделят, а защото обичта, страсттта, правенето на любов са се запазили. Огледайте се около себе си - 35-45 и повече годишните двойки около вас. Колко от тях изглеждат щастливи? По поведението, по малките жестове винаги си личи. А всеки и мъж и жена имат нужда от мъничко възхищение, от повече любов, от това да дават и получават тази любов. И хоп. - ето я извънбрачната връзка, която обикновено е заклеймявана и обругвана. Да, не е добре за децата, не е дабре за близките, а най-лошо е за двамата, особено, когато се породи любов. Жалко е, но е така. Естествено, че в повечето случаи и двамата са виновни или несъзнателно са довели до там връзката си. Не са можели, не са преценили, водили са се от всичко друго, но не и от любов. Аз съм позитивно настроена и вярвам, че при децата ми няма да се случи, че при тях има ли я - любовта няма да си отиде след третата, петата ит. нт. година. И дори да се превърне в омраза, непоносимост или още по-лошо в пълно равнодушие. Вярвам, въпреки, че съм в този, отхвърления отбор - на любовниците....

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3dd62a88ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   от авторката - Ана, по закон децата са равни, не е вярно, това че законните имали повече права, равни са, ако СА ПРИЗНАТИ от бащите се, но сега можеш и да го осъдиш и съдът да му вземе генетична проба и пак да докажеш, че са негови.
Проблемът е, че в България още нямаме развита държавна социална система и в екстремна нужда се разчита на семейството и на близките. Ако те отхвърлят, значи си лишена и от помощ при нужда, т. е. системата и нравите са така направени, че си 100% зависима от одобрението на хората, от патриархалните турски норми в обществото ни.

Не е лошо това по принцип - трябва да приемаме светът около нас такъв, какъвто е, ако не можем да променим нищо, но искам да предупредя момичетата и младите жени много да внимават да не забременяват и да не раждат от любовника си, ако той е женен.

Просто могат да загубят и работата си, и всякаква подкрепа от близките, дори жилището си. Обществото ни е жестоко към жените, мъжете винаги имат право, ние сме заклеймявани за всяко отклонение от нормите. Внимавайте и връзката ви да не излезне на яве. Разберете, макар че не вие сте омъжената, а практически мъжът изневерява на жена си, вие ще бъдете заклеймената. Той ще подвие опашка, ще престане да ви търси и да ви се обажда, ако се разкрие връзката. Какво става с вас, ако сте бременна? В актът на раждане ще пише баща „неизвестен“, сякаш сте преспала с цялата махала и не знаете кой е бащата!

Имам абсурден случай на приятелка заклеимена като курвата на града, която беше и принудена да направи аборт от такъв мъж, а практически е била само с него още от момиче, той е отнел девствеността ? и тя друг мъж не познава! Но въпреки това е „курвата“ - загуби и работата си, и жилището си. Господинът спря да се обажда, след като съпругата му разкри всико. Какво щеше да стане, ако приятелката ми беше родила детето му?
Ужас!

П.П. екстремен е случаят на Мария. Не си мислете, че за една сама жена с две момченца, близначета, за която се знае в цяла България (поради известността на любовника), че е „курвата“, а децата ? са непризнатите копелета е лесно!
Тази жена въпреки образование, езици, докторска титла е живяла на социалния минимум, загубила е и работа, и препитание, и жилище. Тъкмо е почнала да си стъпва на краката и я покосява ракът и не ми се мисли сега, какво става с децата ? (пардон, „копелетата ?“). Жестоко е, жестоко и гунсно, сякаш децата са виновни за каквото и да е било.
Аз ако имам дъщеря в положението на Мария, никога не бих се отрекла от нея, но за себе си съм сигурна, че родителите ми биха се отрекли от мен и не биха ми помогнали с нищо, както биха и сторили 90% от хората в България, за да не ги излагаш. Дори биха се отказали от теб чрез Държавен вестник, не е това рядка практика в Родината.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1507dadfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Любовницата е жена, която участва в измамата на един мъж спрямо съпругата му. Никоя жена не е застрахована от това да се влюби в женен мъж, но като всеки човек и тя има разум. Въпросът е дали ще откаже тази роля, или ще се съгласи да я играе. И колкото и тривиално да звучи, нека такава жена си помисли как би се чувствала, ако е съпругата, която е мамена с любовницата.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b7693d5f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   №10: "Любовницата е жена, която участва в измамата на един мъж спрямо съпругата му. " - точно каквато вероятно е била и съпругата спрямо друга жена, преди да сключат брак. Много елементарни разсъждения! Нима мъжът и любовницата са "измамници" само защото са се влюбили и са последвали вътрешните си импулси? Личи си, че го е писал човек, на когото никога не му се е случвало подобно нещо.
Всяка нормална жена в днешно време, волно или неволно, е играла и двете "роли". И въпросът е не дали ще откаже някоя от тях, а доколко ще им се "върже" и дали ще обърне нещата на трагедия, комедия или нещо друго.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e14071ae11
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Глуповато написана история от човек с елементарни разсъждения и ограничени разбирания за живота. За правописа да не говорим - сам по себе си е огледало за интелекта на автора/авторката.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: be8a35b0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До 6: Казваш, че не си съпруга, но звучиш като такава. Много злоба има в поста ти, много. Бъди здрава и дано щастлива, защото ти си много озлобен и явно нещастен човек, поне така говори целият ти пост.

Брачното свидетелство не дава гаранция за вярност и щастие. Ако между двамата всеки ден не се подхранва любовта, ако двамата не се борят с рутината, ако не поддържат любовта си жива, ако нямат еднакви цели и желания в семейния си живот, ако единият има очаквания, които не се изпълняват (било то и сексуални), този брак е ОТВОРЕНА ПОРТА за трета (трети). Въпрос на време.
Ккакво ми говориш за вината на любовница?
Нейната вина е дотолкова, доколкото си създава сама проблеми на себе си, остава с един неуреден или объркан живот, но да я линчуваш като разбивачката на семейства, е направо жалко. Семейството се разрушава от хората в него, не отвън. Но е безкрайно нечестно едно семейство само на хартия да продължава да съществува само заради децата и общественото мнение, а всъщност да бъде любовен триъгълник или четириъгълник.

Ако знаеш някаква омайна смес да връщаш любов, страст и разбирателство между съпрузи, дай я насам, ще спрат изневерите и нещастните съпруги. Насила хубост не става, като вече е зейнала проспаст в едно семейство, по -добре раздяла, всичко друго е повече от грозно, а да заклеймяваш другата жена- проява е на слабост. От номер 2

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 935553b376
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Напълно подкрепям №10!Да това е една доста подла и долна измама!Защо №11,така безцеремонно заклеймява съпругите и защо смята че те са от двете страни!Имам чувството че тя надали е била и в двете роли!Така,че №11 намирам твоето изказване доста незряло!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 890be0d2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13, нещо не си разбрала смисъла на написаното от мен, аз НАПЪЛНО подкрепям мнението ти!
Но и искам да кажа на момичетата като Мария да не раждат от женен мъж, защото обществото ни е жестоко, за съжаление накрая го обират дечицата, заченати в любов, но непризнати от създателя си.

Вярвам иначе не повече от теб в брака на хартия.
Напомням на дамите, че любовницата все пак не е подписвала брачното свидетелство и бракът все още е между двамата съпрузи. Лъжата значи НЕ може да идва от нея, тя е една необвързана и свободна жена и не е обещавала вярност на никому. (освен на любимия си... женен мъж)
Определено не намирам брачния съюз за свещен, когато няма любов, обич поне и елементарно разбиране и когато брачните са само заедно заради положението си в обществото, дори не вярвам, че е за децата. Просто да не са разведени, да не делят апартаментчето, колицата, все „свещенни“ неща.
Жалка история, и все пак нека любовниците, особено младичките и найвничките сред тях да разберат, че точно заради този фалшив брак те могат да завършат като Мария.
Обичайте и се отдавайте, но внимавайте да не зачените дете, защото тогава зависите от благоволението на любимия да го признае. Ако са пък близнаци, роди се болничко или има специални нужди, не знам!
Умната, любовници и споко - животът рядко е несправедлив, кухите бракове лесно се разпадат.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c1dc0f0ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Моето мнение е, че жената сама решава дали да роди дете на един неангажиран с нея мъж. знаейки, че не е свободен тя сама рискува. Не мисля, че е излъгана от него. Той винаги е бил женен, макар и за досадна и скучна жена, което е спорно и не винаги бракът е кух, само лековерна и глупава жена би се хванала на такава въдица...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fc383a785e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   аз не твърдя, че някой лъгал, ето Мария е имала и докторска титла и едва ли е била глупава и лековерна жена, най-много да е имала найвна душа на поет.
Написах постинга, защото за ВСЯКА влюбена жена е най-голямото щастие да роди рожба на любимия, някак си е в гените ни, но любовницата действително няма право на това. /според мен/
Ето, Мария едва ли е знаела, че ще я отритне до там обществото през студените зими на 90-те - ще остане без дом и работа, че бащата няма да признае децата си, които е очаквал с трепет и им е измислял имена, че ще замине като посланник с жена си и няма да иска да чува и за тях.
И тя едва ли се е чувствала пак излъгана, справяла се е криво-ляво. и е посветила две стихосбирки на този човек. Значи го е обичала.
В последните си стихове, преди да напусне този свят, тя пак му е вплитала някакви послания. Нека младите и нежни души да знаят, че с някои неща шега не бива. Който играе с огъня, може да изгори
авторката

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4581c38ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Едва ли е знаела, наистина, но решавайки да роди децата от любим за нея човек, поддавайки се на лиричната си, видаеща в облаците душа се е поставила в трудно положение. За нея, разбирам, но е обрекла и децата си на мизерия. Това е безотговорно за една истинска майка. Не може да бъде оправдана такава жена.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 018311d07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Доста обиди има в коментарите. Не знам кой от пишещите е красив/а и умен/а, но почти никой не звучи не-злобно, а освен това май няма и много щастливки изпаднали в тази ситуация. Абе много истории за любовници наистина в тоя сайт...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3725c7978a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Цялата история е с една единствена цел- да любовницата да не ражда .Причината , добре замаскирана , зад загриженост към нея. Всъщност това е страха на авторката- другата жена да не забременее ,защото има ДНК тест за бащинство , което е неоспоримо доказателство в съда и там няма такива "ама аз не го признавам" това е доказателство че е негово дете.

Та ще ти се наложи да плащаш издръжка ,мила авторке, от семейния бюджет. Ти ще си тази , на която ще се присмиват хората че си приела това само и само за да си с него , да си с мъж , който явно не те обича ,но си удобна и нямаш грам достойнство .

А другият вариант е да се разведеш и да си поемеш отговорността в живота сама. Да не ти напомням ,че може и да те зареже и да отиде при нея. Плоско и елементарно , едвам прикриваш злобата си и то неуспешно . Не знам от кое село си ,но едва ли някой ще тръгне да обижда някого в града че имал деца без брак .

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4581c38ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   към 20 Не се засягай за очевидната несправедливост към децата, родени извън брак или сериозен ангажимент на баща им. Знам, че гражданки като теб с апод път и над път, с лекота посягат на чуждия баща и раждат деца, които захвърлят на родителите си, понеже са заети с проблеми по съществуването напук на правилата. Не обиждам никого, а мисля, че трябва да помислите за децата, обречени на пренебрежение и обида, които оставят трайни следи в психиката им.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 018311d07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Теорията, която е развил номер 20 може да е правдоподобна, но ми се струва, че историята е написана от много по-млад човек щом не знае кой е Едвин Сугарев.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e56e896a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   N21, аз съм мъж, уважаема! Май нещо си показа истинската същност. Там е проблема, че никой човек не принадлежи на никого, дори на децата си, а да не говорим за някой друг. Ти не се притеснявай за моите деца, аз съм си поел отговорността, ти помисли за страховете си по-добре. Едно дете се ражда там, където има любов. Щом жената е решила да има дете, нищо не може да я спре, особено пък една озлобена съпруга като теб. Щом съпругът ти изневерява и има връзка с друга жена, покажи достойнство поне и си тръгни, докато не се е наложило да гледаш ти чуждото детенце със семейните ти пари, при положение, че той още не те е зарязал

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4581c38ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   23, моите уважения изобщо не звучиш като мъж....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ceb071c618
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   № 20 и 23, евала, човече, че се осмели да кажеш истината в прав текст. Разбира се, ще бъдеш окудкудян от кокошето стадо в темата за това

И аз мисля, че историята е израз на тайния страх на авторката да не се озове в позицията на лъганата съпруга.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 20098493e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Съгласна съм с 18/21. 20/23 не е прав. ДНК тестове има сега, извънбрачни деца е имало, може би, от както съществува бракът. Отделен е въпросът как са се пазили хората.... Мисълта ми е, че, поне от семейният, съм почти сигурна, че тези деца не са желани. Обществото ни, независимо дали това е най-правилният модел или не, е изградено върху семейството. Да се създават деца по друг начин си е чисто и просто безотговорност или може би, според 20/23, всички деца са родени с невероятното желание и отговорна мисъл на родителите си.

Ако, 20/23, някой иска да създава ново семейство, е свободен да си тръгне, когато пожелае. Интересен ми е процентът на любовниците, развели се и останали заедно ако жената е забременяла преди това. Лично аз мисля, че не е толкова голям.

20/23, ако любовниците искат да създадат семейство нищо не може да ги спре, но не виждам защо това трябва да стане след като жената забременее. Да не би някой да ги държи на сила в семействата им?

Хората трябва да мислят с главите си. Колкото и да ги заслепява любовта не може да е чак толкова. Останалото си е витаене в облаците, както казва 18.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dfd811fe78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   25, окудкудякан си ти! Какво полезно виждаш в инфантилните брътвежи на 20/23? Просто в живота си има правила. Ако искаме да дадем на едно дете спокойно съществуване и възможност за развитие, трябва д аму дадем ясен произход и семейна хармонична среда. Всички пощурели любовници, които търсят признание само показват собствената си обърканост и инфантилност. Жалко з а децата, те не са виновни, но са жертви...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1725fc13f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Хей, още ли обръщате внимание на авторката? Според мен тя не го заслужава - и вниманието, и мъжа си (ако въобще го е имала). Какви са тези изрази чужд мъж, собствен мъж? Никой не принадлежи на никого!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e90ac63bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   до 24, сладурче, да ти оставя ли скайп за връзка, ще е голямо удоволствие да ти дам сама да провериш? Нямам против теб нищо, ако твоя те зареже, да те направя една любовница, а? А ако забременееш, да те карам да правиш аборт, за да са доволни хората и да не ти тежи детето финансово, навита ли си? Аз обаче ще ти помагам финансово, понеже нямам проблем, че детето не е родено в брака. Там е проблема, скъпа, че си неспособна да се поставиш на мястото на другите хора и ги съдиш без да ги разбираш, озлобена от кухият ти брак и изневярата на мъжа ти. Хората трябва да бъдат заедно защото го искат, , не и заради децата или бизнеса. Докато го осмислиш това ще си на 50 и ще е късно за теб

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1725fc13f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   29, не я взимай, ще си навлечеш голяма беля на главата. После какви работи ще пише тук за теб...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e90ac63bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   N 27 Само не разбрах какво инфантилно намери в тезата, просто не познаваш дефиницията на думата. По скоро е инфантилно и наивно да вярваш, че си създала хармонична семейна среда при положение, че съпруга ти изневерява. Децата страдат, защото усещат липсата на любов в кухите ви отношения. Ти как живееш с мъж, който е влюбен в друга жена? Как си готова да понесеш лъжите му и отнесения поглед? Ако случайно правите секс, нали знаеш за коя си мисли той в този момент? Страстта е в основата на отношенията на мъжа и жената, всичко друго е подробност, иначе всички щяхме да се женим за жени с които само се разбираме добре. Това обаче се нарича "приятелство" а не любов. Не те е зарязал още, защото не е искал да те нарани, но и това ще се случи, щом има нова връзка. Това, за децата че щели да страдат.... Те сега страдат и ти им внушаваш неправилен модел за семейство без любов и само се оправдаваш с тях. Не е "заради децата", а заради твоят страх да не си сама и неумението сама да се грижиш за себе си. Дори да не се разделите, ти ще си нещастна с мъж, който не те обича и живееш в лъжа. Ако един мъж те обича, не би имал паралелна връзка, флирт и случаен секс -да, но не и връзка. Прекрати агонията на безмислените ти отношения и намери мъж, който те обича наистина, за да разбереш разликата

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dc4b8c8960
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Пълни глупости са това, че законно родените деца са уважавани, щастливи и прочее. Аз съм "законно родена", зачената и родена след официален брак - и какво само след две години скъпият ми баща си събрал чукалата и повече никога не ме потърси - вече съм на 30 години, а го познавам само от снимки, за сведение, живее на 10 км. от мен! Майка ми, законната съпруга и законно родилата майка - цял живото си излива неудовлетвореността от оживота си върху мен, обвинявайки ме, че аз съм виновна, че ако не съм се била родила, тя щяла да си намери втори мъж, но видите ли с дете никой не я поискал, че трябвало да ме даде за осиновяване веднага след развода си и т. н.
Е, айде нещо авторката да каже пак по въпроса за щастливото и пълноценно детство на "законно родените"!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4581c38ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   към 30 и 31 Благодаря за предложението, но не се налага! Защото всичко в брака ми си е наред и сама знам как да си го поддържам. Децата ми си имат двама грижовни родители, а аз мога да се преборя с всяка подобна на вас напаст... със самоувереност и чувство за хумор....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: afc896ae9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   32, много съжалявам за това, че си нямала качествени родители. Нямаш никаква вина, не си могла да ги избершеш. Баща ти е виновен, че е безотговорен човек, майка ти е за мен лунатичка и не е майка. За съжаление, подобни съпруги и жени са доста срещани в обществото ни. Първо раждат на 18, после цял живот обвиняват децата си за пропуснатите възможности. Истината е, че и без теб, никой мъж не иска да бъде с подобна жена. Баща ти е избягал от лудата си съпруга, не от теб. За съжаление, доста често тези мъже после създават нормални семейства, но продължават да не искат да имат нищо общо с жена номер 1 и децата ?, сякаш те са виновни, че първата съпруга е била (за мен) истеричка и луда жена (каква е жената, която обвинява децата си за начина, по който е протекъл живота ? иначе? ).

Съчувствие от моя страна, въпреки това не смятам, че децата на любовницата са по-щастливите, напротив. Остава това, че родителите могат да бъдат всякакви, но детето на любовницата остава с баща „нейзвестен“ и без всякаква подкрепа в повечето случаи. Нека момичетата внимават и не забременяват от женени мъже, както и съпругите да си правят сметката, дали стават за майки. Това е моето ЛИЧНО мнение, не чакам да сте съгласни с него. Мир!
авторката

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e90ac63bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   До 33 Кого заблуждаваш ?

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e90ac63bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   До 34 Пак ти напомням за ДНК теста, не само че бащата много бързо ще стане известен, ами ще трябва и да оказва финансова подкрепа. Този тест ще го платите ти и мъжа ти, защото ако тя спечели делото (докаже че детето е негово) той ще трябва да поеме и всички разходи по делото.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e90ac63bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   до 33 Пак си помисли, скъпа, пак си помисли! Дали не искаш да те накарам да ми крещиш името от страст? Дали не искаш да забравиш и мъжа ти и любовницата му и всичко, което ти се е случвало досега? Да те накарам да бъдеш отново жена, да бъдеш робиня на страстта си и да ме желаеш до полудяване? Тялото ти да иска деца от мен? Ще те накарам да се изчервяваш като ученичка и кръвта ти да пулсира във вените? Да пропишеш поезия, вместо да нападаш любовниците по форумите? Да си желана? Ако искаш да си оставя скайпа, а?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 20098493e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   37, не съм 33, защо ми се струва, че жена ти нещо те е отрязала, та сега пишеш тук? :Д

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e90ac63bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   n38 май и ти не схвана идеята? Тези неща си говорят влюбените хора, така се чувстват , а тя е направила компромис с това. Тези неща ги говори нейният мъж на любовницата си, докато тя му разправя за "здрава семейна среда и мнение на комшийки и роднини", дори да е с нея сега, нали разбираш защо е така? От чувство за вина и някаква финансова причина, евентуално... Не може да се върне любовта там, откъдето си е отишла. Сърцето му е другаде. Ако не направи крачка и не прекрати кухият си брак, ще е принудена да търпи това, защото любовта не контролира. И не само това ами и ще е постоянно под напрежение дали няма да я зареже, понеже не може повече без другата.

Ако имат и дете, си представи и нетърпението му да си го види и изнервената обстановка тогава. Ако мъжа ти има извънбрачна връзка, просто се разведи. Другото е една агония за вас.
Относно моята жена, не ме е отрязала, спокойно. Тя знае, че не бих бил с друга жена, просто защото я желая и я обичам достатъчно силно. Не бих и останал с нея, ако имам чувства към друга. Страстта е основата на любовта, останалото е просто подробности и финансови интереси.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: afc896ae9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   39, много добре казано

авторката

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4581c38ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   39, много тъпо и незряло мнение на повърхностен човек или жена, според мен. Обиждаш безпричинно жената, която за разлика от теб има мнение. Страст само това има значение за теб, ами тогава не се жени, а си гледай кефа!! Днес е една утре с друга... това за жена ти е съшито с бели конци, просто не е истина...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 895a841866
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   41, аргументирай се, щом си толкова умна

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a7da2997fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Не е по темата, но не можах да се въздържа... 41 да не би да смяташ жената за нещо друго, а не човек? Или само аз така си мисля...
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4581c38ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   43, аз съм 41 и се съгласявам, че се е получило някакво недоразумение от неточност при изказа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker