Защо мъжете лъжат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете лъжат?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1745 пъти
Здравейте, бих искала вашето мнение как е възможно да има толкова ужасни мъже. Да, има и прекрасни, аз лично съм била с такъв, но по стечение на обстоятелствата нещата не се развиха. Чудя се обаче как може да съществува обратното- мъже които те омагьосват, говорят всякакви мили приказки, казват ти колко те обичат, колко им липсваш, как не могат без теб, как си им влязла в кожата и са влюбени в теб, после всичко сякаш спира. Как може да ви доставя удоволствие, как може да имате съвест да лъжете и наранявате жените, просто не знам. Бих искала вашето мнение. В крайна сметка никой не се ражда лош, не иска да бъде лош, не иска сигурно да лъже, да наранява, толкова ли съм проста и наивна? ! Нещата не спряха след самия секс, а по други причини попринцип, но все още не мога да разбера този човек. Мислех си, че ако наистина един мъж обича и една жена няма да наранява. Защо има такива мъже, това не ми дава мира. Благодаря на всички. Надявам се да получа възможно най-много отговори. Не искам приказки, просто мъжа който искам да не си играе с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: b8d85bd03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това че те лъжат си е техен проблем,не твой.Лъжа сеят,лъжа ще получава-просто е

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 95d7087b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Ами, защото са долни твари. Нямат морал, сърца, съвест, чувства. От мъжете по-големи курви няма. Запомни го завинаги.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0063c73845
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И жените лъжат. И децата- също. Всички лъжат. Така е устроен този свят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f06b03647c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Защо ли? Защото знаят, че подсъзнателно на жените им харесва да ги лъжат

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b492ba8c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Такива лъжци са просто използвачи. Проблемът е в тях, не в теб. Има много изкусни в лъжите, дори да не си наивна, ще се вържеш. Дребни, мръсни душици. Но в един момент всичко излиза наяве, щото на лъжата краката са къси, казва народа. Не се ядосвай, винаги имай едно наум.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a8ce4f480f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко е заради естествения отбор и еволюцията на мъжа и жената.

Ген, който подтиква мъжа, който го притежава да прави секс с много жени, бързо се разпространява в генофонда на популацията, защото такъв мъж би забременил много жени и би имал много деца. Така всички тези негови деца от мъжки пол биха имали същия ген и същото желание за секс с много жени.

От друга страна жените имат ограничен брой яйцеклетки, могат да раждат по едно дете на всеки 9 месеца, след което трябва да губят време и ресурси в отглеждането му. А когато самотен родител отглежда дете, има вероятност то да остане недохранено и да не доживее до полово съзряване и така няма да успее да предаде гените на майката. Докато през това време мъжът може да е оплодил още 20 жени и шансът неговите гени да продължат живота си е много по-голям, защото все някоя от тях може да се справи със задачата по отглеждането на детето сама. Следователно успешни са тези жени, които избират внимателно мъж, който да остане с тях и да им помага при отглеждането на потомството.

Това е фундаменталната разлика между мъжете и жените.

След като уточнихме това е лесно да се разбере защо лъжат мъжете. Мъжете са еволюирали така, защото чрез лъжи и манипулации най-лесно се вкарва жена в леглото. Просто трябва да и се каже това, което иска да чуе. Докато жените развиват способности за разпознаване на тези лъжи. Например не си лягат с мъжа на първа среща (или поне гледат да не забременеят още от първия секс с мъжа), а изчакват няколко дни или месеци, за да направят проверка дали нещата, които говори той са истина и дали той ще им е верен и ще държи на тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cb195d8dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   10< какво е "естествен отбор"? Аз знам само за спортни отбори. Като ще изнасяш лекции, поне научи термина.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 71c3cd5a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз се чудя толкова ли много са отритвали номер 3, че във всяка тема трябва да пише, че мъжете са курви... После как да сме толерантни към гейове и лезбийки като всички са толкова злобни и комплексирани...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7bd590fd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Номер 11 и подкрепилите го, наистина терминът е "естествен отбор". Някои употребяват и "естествен подбор", но и двете форми са приети в българския език, макар втората да е по-неправилна. Освен от спорт, не е зле човек поне на училищно ниво да се поинтересува и от генетика и биология.
Напълно подкрепям коментара на номер 10. Всичките ми приятелки просто обожават мъжа ми. Защо? Защото той се обръща към тях с думите "Какво става с теб, красавице?", "Радвам се да те видя, хубавице", "Подай ми солта, чаровнице" и т.н. На него просто отвътре му идва. А те се разтапят, нищо че някоя е 120 килограма, а друга е на два пъти повече години от него. Пак им е приятно. Но това не са точно "лъжи", а просто начин да предразположиш жената. Инстинкт, както казва номер 10.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bd3a08ca8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Интересно защо според авторката и н.1 и 3 всички мъже са еди какви си, всички жени са други... Аз съм мъж, никога не съм лъгал жена за да си легна с нея, никога и не съм изневерявал. Когато не ме е кефило момичето просто съм я разкарвал, дори и със сълзи на очи са ме молили за секс, но просто не ме кефеше идеята да я изклатя и да я разкарам. И не разбирам защо според коментиращите 1 и 3 трябва аз да плащам, защото някой ги е излъгал и изклатил съответно? Ако бях свободен (какъвто отдавна не съм) и попадна на такава, след първите номерца или лъжи директно и намазвам ските и си заминава. Така че оценявайте хората индивидуално, а не според някакви набити клиширани тъпотии.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cb195d8dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   На мен пък винаги заучени фрази като "Какво става с теб, красавице?" са ми били селски. Да направиш комплимент на място е едно, но това е селско.

до 15 "дори и със сълзи на очи са ме молили за секс"

На това се смях сигурно 5 мин и още не мога да се удържа. Просто си го представих как жената е легната в краката ти, раздирайки се от сълзи и крещи "омолявам те, наеби ме". Благодаря ти, имах нужда от малко разведряване.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5379856de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Шопският мъдрец Вуте е казАл:
"Жената ребе да се ЛАЖЕ! Ако ти я не лажеш, оне че оди ОН да я лаже!"
та затова...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0063c73845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Лъжат ни, защото им вярваме. Вярваме, защото искаме някой да ни обича. И вземаме желаното за действително. Най-лошо се лъжем сами, правейки грешния избор.
Една жена

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 08122d6915
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Всички лъжат. Вече имаш опит, опарила си се, научи си урока и различавай лъжата от истината, и не се ядосвай, животът е твърде хубав, за да си губив времети в нерви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker