На 33, без никога да съм имала истинска връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 33, без никога да съм имала истинска връзка
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2560 пъти
Здравейте. Ще бъда кратка. На 33 години съм, жена. Никога през живота си не съм имала сериозна връзка. Най-дългата ми връзка е била 9 месеца. Мъжете, които са влизали в живота ми са имали нещо общо помежду си: обичали са бившата приятелка, а за мен е неприемливо да служа като предмет, които помага да забравиш стара голяма любов. Друг проблем е бил прекомерна ревност от тяхна страна към мен. Няколко думи за мен: спазвам хигиена, спортувам умерено и съм добре финансово. Стремяла съм се винаги към сериозни отношения още откак съм встъпила в полова зрялост, но може би и затова не съм успяла да завържа такава връзка. Иска ми се да имам вече спокойна и хубава връзка и семейство. Ако зависеше от мен бих родила много деца, определено съм много семейно ориентирана. Опасявам се обаче, че вече много съм закъсняла, тъй като на 33 години не знам дали вече мога да срещна някого, а дори и да срещна няма гаранция, че нещо може да се получи. Не знам как другите успяват да срещнат някого и с лекота започват връзки и създават семейства. За мен това е мисия невъзможна. Изключвам като вариант просто фа бъда с някого, за да имам семейство. Трябва да има някаква любов и взаимно уважение, за да не създаваме и отглеждаме нещастни и психически нестабилни дечица. Надявам се да получа мнения за това какво бих могла да направя, за да променя положението си. Моля, без съвети за външен вид: средно изглеждаща жена съм и вече правя всичко необходимо, за да извлека максималното от това, което природата ми е дала. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: e36bcf2934
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен прекалено премисляш нещата и за това не ти се получават връзките.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3927f0f711
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си намерила правилния човек затова. Само ще ти кажа че в евангелските църкви е пълно с младежи и млади мъже точно като за тебе. Хора с правилни разбирания търсещи брак с една жена докрай. Да й дадат всичко и да се грижат за нея и да си създадат дечица и да си ги обичат. Такива са хората там. Не пушат не пият не бият не псуват. Джентълмени и уважаващи ближния хора които ще помогнат на всеки във всеки един момент.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e7daff9c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Моли се!
И вярвай!

Ще го срещнеш, скоро!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 451c32ff4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   До 2
Моли се да се изкараш от сектите бързо

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 038e27c342
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   А стига, бе! Да си търсят мъже по дискотеките (авторката е старичка за там), по сайтовете (почти безнадеждни образи), по курсове и школи за танци, знам, но в църква не ми е идвало на ума. Много иновативно.
Само малко ми е чудно защо ли прекрасните джентълмени там не са се обзавели с жени и приятелки досега?

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: abbac7a3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти го кажа като сгодена жена. Първо - примири се, че голямата любов като по филмите е сигурно нещо много рядко, 1 на 100. Искайки семейство не може всичко да ти допада в твоя партньор - дали нещо във външността или характера, все ще е нещо. Според мен имаш много високи критерии. Аз например обичам човека до мен, но има доста неща, които ме дразнят в него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 45b91ce38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ох най-накрая, някой като мен... Мила, разбирам те и аз съм по същия начин. Аман от бивши, аман от това да съм утеха и параван за преминаване към следващата, с която да създаде семейство. Аз също като теб, спортувам , работя и се старая да изглеждам повече от добре. Знам ли.... просто когато срещнеш някой го подпитай кога е приключил последната си дълга връзка и дали още има нещо към бившата, не че ще ти каже "да, не съм я забравил", но поне ще знаеш, че ако е скъсал с нея преди повече от година, вероятността да я е забравил е по-голяма. Писна ми от мъже с емоционално товар от бившите...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8db3acdeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   номер 2, защо й говориш да ходи на евангелски църкви. Тя е атеист и не ще да чуе за религии пък и да ходи на църква. Абсурд.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2bdb07916c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бъди общителна , отворена към хората . Няма ли познати мъже , които ти допадат визуално и са свободни ? В онлайн пространството ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c19faa1363
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Благодаря сърдечно за коментарите на номер 2 и 3, които ми стоплиха душата и ме обнадеждиха. Разбира се, освен окуражаване, приемам и градивна критика, бих предоставила и допълнителна информация, ако има конкретни въпроси. Не знам как някои от коментиращите (визирам номер 9) решиха, че съм атеист: това няма как да е по-далече от истината. На мнение съм, че вярата в Бог и молитвата, съчатана с правилни действия, дава най-хубавите резултати. Въпросът е, че ситуацията ми в момента показва ясно, че не съм избирала правилните действия. Ще ми бъде интересно да чуя странични мнения. Виждам, че има коментари, чакащи одобрение. Искрено се надявам да не са нападки към останалите коментиращи, защото това никому не е от помощ. Благодаря.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9e63436a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Че те днешните жени след 35 започват да се оглеждат за сериозна връзка, не се отчайвай тъй... Само че се изискват специални... "умения" след тая възраст. Можеш да почерпиш идеи от една съседна тема "Забременяване чрез измама"...

Иначе по-сериозно, така е в днешно време. Няма как да има нито сериозни връзки, нито дори сериозни приятелства, просто щото живеем несериозен живот. Дето се вика, родени сме със сребърната лъжица в устата, особено на повечето - доста им личи, и като няма сериозни проблеми с които да се бориш в живота - няма и сериозно отношение. Навремето приятелствата са се раждали на фронта, и хората са мрели да защитят семейството и децата си. Днес киснат по фейсбук, и "драмата" е кой кого "лайкнал" или каква снимка качил. За съжаление това социално разложение, се отразявай най-вече на децата. Докато нашето поколение поне видя нещо като култура, като ценности, като цели (но като цяло не "попи" кой знае какво ), то днешните деца които се раждат, виждат само ей това което имаме днес. Вярвай ми, ако имаш някакви морални ценности, не искаш да имаш деца... Аз лично съм достатъчно наясно със себе си и живота да знам, че не искам...

Иначе как да хванеш някой по-нормален. Никаква идея... Според мен един нормален човек в днешно време може да е единствено нихилист. Може би трябва да погледнеш към "контролирано ненормален". В тая категория бих сложил разни религиозни люде, като тия дето се появиха тук. Хубавото е, че сравнително лесно можеш да влезеш в тия среди, и запеете заедно kumbaya. Само трябва да им научиш 2-3 мантри които да повтаряш, и хората ще те харесват, даже истински... Или поне по-истински от тези във Фейсбук...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8b2f102ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке,

Разбирам те напълно М28 съм и ми е напълно достатъчен така написан поста ти за да намеря сходство в мисленето ти с моето.

Пуснал съм тема в същия раздел "Красота, поквара и елегантен упадък" прочети я и ще разбереш надявам се за какво сходство говоря и, ако ти допадне написаното в нея бих искал да разменим контакти!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b6ce7b1c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм мъж на 33, без никога да съм имал сериозна връзка, спортувам умерено, търся любовта, финансово съм добре, общо взето като теб, но съм мъж.
Ако не успеем да създадем семейство, ще се наложи да намерим друг смисъл в живота, но какъв?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ac53053742
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 9, откъде знаеш какви са религиозните разбирания на авторката като не ги е споменала никъде? От любопитство питам.

Авторке, казваш, че все попадаш на един и същи тип мъже. Вероятността това да е случайност е малка. Помисли какво те привлича в един мъж. Какво е било семейството ти като дете, дали от тогава не ти е останал неправилен модел, който несъзнателно повтаряш?
Ако ти е трудно да самоанализираш, може да пробваш при психолог.
Извади си лист на качествата, които търсиш у един мъж и какво категорично не би приела. Така, черно на бяло, ще ти е по-лесно да отсееш това, което търсиш.
Любовта е сполучлива тогава, когато сърцето и разумът в синхрон ти дават зелена светлина.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 45b91ce38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 15, аз съм номер 8 давай да се запознаваме

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cd2230f563
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Слушайте финладнската алтърнатив група Poets Of The Fall ("Поети на упадъка"). Много е в съзвучие с мислите на № 13, примерно :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5e1488d94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Малко си позакъсняла. Ти вече не може да се промениш. Изграждала си други приоритети досега, които ти пречат сега. Е на това му се вика никога да не си се учила да бъдеш ЖЕНА. Ето, резултата е, че ти продължаваш да си мислиш, че всичко ти е наред и в мъжете е проблема. Всички сме такива, да знаеш!
Много сте ми сладки като почвате да се самоописвате, по детски. Все едно сте в някой долнопробен сайт за запознанства или попълвате лексикони. Не знам къде си живяла досега, но определено се разминаваш с реалността по много точки. Но, каквото си посяла, такова ще жънеш.

Мисля, че на този етап ще ти е по-лесно да започваш да се примиряваш, че няма да имаш никога деца и че никога няма да имаш семейство. Така ще ти е по - леко. Също така поне няма да правиш други по-фатални грешки в живота си, в които да въвличаш и други родени и неродени люде.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d51fb3c3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Според мен щом попадаш на един и същи типаж мъже най-вероятно си си изградила система от погрешни убеждения, чрез които си привлечена от тях/ги привличаш. Според мен е най-добре да:

1. Не си мислиш, че ще ти падне от небето. Ходи по школи, спортувай, разширявай контактите си
2. Напиши на един лист какви са твоите ценности, като каква се самоопределящ, какви са предимствата, недостатъците ти, какво искаш от живота, каква е твоята цел, какви са плановете и мечтите ти; а след това напиши какво искаш от мъжа до себе си- какви качества, ценности трябва да притежава.

Това е важно, защото според мен ти си приела ролята на Майка Тереза, позицията на спасителка, в резултат на което неглижираш това какво искаш от мъжа до себе си. Това, което правиш, е да си хващаш приятели, които не са преодолели предишната си връзка, ти ги утешаваш вероятно, служиш като патерица и това ти носи... чувството, че си полезна, че си помогнала.


Не знам колко е вярно това, което предполагам в точка 2., но при всички случай горещо препоръчвам НАЙ-НАПРЕД:

3. Отиди на психотерапевт (не на психолог)!

Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bf888f9ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Обичай се и се радвай на живота ,каквота има да става ,то ще стане ти само продължавай да искаш нещата да се случват.Сигурна съм ,че си прекрасна жена,ОБИЧАЙ СЕ!!! Това за грижите за себе си е нормално,но моят съвет е да го даваш по -леко ,този който ще те хареса,няма да те хареса само заради външния ти вид ,а и заради умът ти,поведението ти ....той просто ще те обича !!!Не приемай това ,което съдбата ти подхвърля ,търси това ,което наистина искаш и ще го намериш

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 56dd7f1928
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Абе, я стига сте говорили глупости, на 33 ѝ било късно... Късно, ама друг път!

Само като се замислиш, звучи комично. Филмираш се. Просто не се притеснявай, че пропускаш нещо кой знае какво и нещата ще се случат от самосебе си...

Аз пък съм жена на 30 и съм пример за обратното - имах си една-едничка страхотна дълга и смислена връзка и виж докъде доведе тя...

Преди една година, точно преди рождения ми ден, приятелят ми, с когото бяхме щастливи заедно цели 7 години, ме заряза. И развали годежа ни.

И познай защо - защото му било прекалено рано (! ) да се обвърже завинаги. За протокола - той тогава беше на 30... И така, уж си бяхме най-голямата любов един на друг, но ето че човекът размислил.

Както можеш да предположиш, 3 месеца ревах като луда, страдах по него и исках да остана сама до края на живота си, защото "друг като него няма да намеря".

После пък изведнъж си втълпих, че вярно ще остана сама, ама не по избор, а защото съм стара (:D) и никой няма да ме иска на тая "преклонна възраст" от 30 години...

Сега ми е смешно като го пиша, но така разсъждавах доскоро.

Мина известно време, в което се самосъжалявах, и изведнъж ми просветна, че аз по-млада няма да стана, но че и че не съм на 90 егати... И нещата сами се промениха, около мен се завъртяха мъже, които ме харесват.

В момента излизам с едно момче (казвам момче, защото е с 5 години по-млад от мен). Не знам какво ще излезе от тая работа, но имай предвид, че със сигурност ще се намери някой (или няколко човека), който ЩЕ ТЕ хареса заради теб самата, а не заради ЕГНто ти...

А ако си с мъж, който не те харесва достатъчно и само те ползва за заместител като статист в живота си, тегли му една майна, както си правила досега.

Какво толкова, ако останеш още мъничко сама... И какво лошо има в старите моми дори. Да не би да си убили човек, егати...

Между другото една моя роднина, която още на младини е загубила мъжа си и дълги години беше вдовица, си намери нов мъж на 65 и вече десетина години си живеят заедно старите...

Пожелавам ти успех от сърце, дано намериш твоя си човек, който много да те обича!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker