Никога не съм била обичана от мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога не съм била обичана от мъж
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1845 пъти
Благодаря на съдбата, че ме е дарила с прекрасни родители. Винаги съм усещала и усещам обичта им, колкото и далеч да сме били. Винаги съм получавала подкрепа, но никога не съм била разглезена. От малка съм опърничава и исках сама да постигам всичко без тяхната финансова помощ. Искам те да са добре и да са живи и здрави още дълги години. До тук всичко добре, но някак си не успях да наредя нещата. Не мога да се похваля със завидна кариера, но никога не съм и целяла това. За мен намирането на подходящ партньор и създаване на уютно семейство като моето е било приоритет. Да обаче винаги съм се забърквала с грешните хора. Просто е жалко като си направиш една равносметка като погледнеш назад да видиш, че само си бил използван. Временно употребена се чувствам. Излъгана и използвана. Знам сега ще кажете, че аз си ги избирам такива. Напротив, никога не ме е искал някой, който аз не съм искала. Да не ме е привличал визуално или нещо друго. Тези, които са ме искали съм ги искала и аз. В началото всичко добре, тръпка емоция и после всичко лъсва. Лъгали са ме, използвали са ме, тормозили са ме. Не съм била свидетелка на изневяра, но и това не е изключено. Знам какво съм дала и в замяна получих само болка. Не искам да мразя, не искам да се озлобя, но точно това се случва. Вече не вярвам на мъжете, не очаквам нищо от тях. Не мисля обаче и да се раздавам повече за тях. Не ми идва от вътре просто. Имам чувството, че всяка дума е лъжа. Все едно не заслужавам да бъда обичана, а всеки го заслужава и трябва да се обичаме. Наблюдавам как винаги единия дали е мъж или жена обича повече. Просто съдбата явно търси баланса. Аз не искам някой да ме обича повече, отколкото аз него. Не мисля, че е честно това. Яд ме е на случващото се как хората се използват, как думата любов е загубила своя смисъл. Поне за мен е така, празно ми е. Искам да стана майка вече ми е време, но как да родя дете от този мъж с когото съм. Всеки ден се питам обича ли ме не ме ли обича. Това е най-лошото, да се питаш дали те обичат или не. Или не чувствай нищо и си тръгни, или обичай с цялото си Аз. Просто едно послание към всички, които виждат, че не могат да обичат, виждат че човекът до тях страда. Просто си тръгнете, оставете го да си намери човекът. Това е просто една малка изповед, едно споделяне. Ако някой ме е разбрал и е усетил разочарованието ми или преминава през това нека сподели мислите и чувствата си. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 04b47bb9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами как да го оставят... къде ще си избиват комплексите и ще си вдигат самочувствието. Нали знаем коронния номер на "мъжете": имат си една, но задължително и втора, и когато някоя разбере започва оправдаване, молене и тръшкане. И седиш и се чудиш защо, къде му е логиката да ти кръшка, а след това да се моли?!! Ами комплекси, ще им се да са големите играчи ама не им се отдава. И сега когато жените започнаха да ги слагат на мястото им с неангажиращи връзки, изневери и бизнес връзки, започна якото реване и плюене. Тея курви какви са долни пък ние милите божи кравички. По-добре не се надявай на много, за всеки случай. Не случайно повечето жени си устрояват живота и си гледат сами децата без жененици и веъзки, така или иначе мъжете после и децата си захвърлят и пакат и тях заедно с бебето да им чистят, да ги хранят, да ги дондуркат. Общо взето само пречат.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 955e5b11df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Това е най-лошото, да се питаш дали те обичат или не." - Само егоист би разсъждавал така, обичта не е стока, че да я слагате на кантар. По скоро се питайте, достатъчно ли обичате и давате щастие на другите. За да получиш трябва да дадеш, не е честно само да искаш!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6f25642898
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Повиши си собтвената стойност, бе жена.
Използвана била... ми като не предлагаш нещо уникално, как искаш някой да оценява?

Проблемите на хората, от това естество, идват само и единствено от това, че никога не са най-добрата версия на себе си и затова и отсреща идват някакви такива полу-човеци, които да се подиграват с вас.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 78a8435c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   начи покурвя като хората, ама не ти се сбъдна интересчето и значи ти много си обичала, па те не те обичали въпреки гигантсткото "раздаване". Ай стига глупости

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: afbecf71f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А защо прехвърляш отгорността на другия, щом не се чувстваш обичана не можеш ли ти да си тръгнеш?

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 21ac992126
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз пък абсолютно същото мога да кажа като мъж. Само дето на мен са ми изневерявали. Всички досега са ми слагали рога.

Разликата между мен и теб е , че аз не мразя жените. Има всякакви жени. Имам доста стойностни приятелки, които познавам. Просто не искам да се занимавам с жени. Любовните игрички и интригите са малките деца и чалга феновете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b270f9f3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Докато се опитваш да правиш количествени оценки на качествени неща - все така ще е...
Постоянното чувство, че "всеки път си използвана" говори много лошо за психическото ти състояние, и изобщо за цялостното ти възпрятие за живота.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 66128f41f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   1,
Защото не им се разиграва целият този цирк отново. Не им се търси нова, защото отново трябва да я свалят, спечелват. Защото отново ще трябва да се харчат за срещи, подаръци. Отново ще трябва да я запознават с приятели, роднини. Отново старият цирк, но с нова. Пък и как ще обясняват на всички защо са скъсали? Затова е по-добре да молиш да остане, да ти прости, защото знаеш, че отново трябва да влизаш в роля за следващата, а това са усилия. Защо да не си ги спестиш? Правят го за себе си, а не защото толкова им пука за дадената жена. Чист егоизъм.
По темата- мъжете не могат да обичат. Всеки мъж ще твърди, че е обичал само теб в живота си, а другите преди теб-изобщо. Когато се разделите, ще говори и на следващата, че не те е обичал.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 368cf0ff67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами като не те обича достатъчно, напусни го ти. Ама не ти стиска! То лесно да се оплакваш по форумите, ама удобството е по-скъпо. Явно, самотата те плаши. Явно, не си узряла за истинската любов, когато не ти пука за нищо освен за човека, с когото си. А не кой ще плати тока, водата, парното и дали те "оценяват" със скъпи парфюми и други боклуци.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 16ec727565
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, ние не сме като вас, да казваме, че обичаме всеки с който сме по-дълго време. Не е много обективен коментара ти. Ако беше, щеше да е признание като жена, а не безпочвени обвинения.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8d61ab4189
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Всички, които са писали са женомразци. Аз както се вижда съм споделила, какво ме нападате какво ми говорите? Нито съм си била курва да скачам от патка на патка нито нищо. Какво егоистично има в моите думи това бе разбрах? Вие пък сигурно обичате без да очаквате в замяна нищо. Язък че споделих направо съжалявам.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc66eaed0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10 от 8
Просто съм отговорила на коментар номер 1. По темата- разочарована си и мисля, че всеки би се поставил на твое място, независимо от пола. Връзките започват все с хубаво, и после виждаш човека, какъвто е. Хората не могат да се преструват вечно, маските им падат. Лошо е, когато разбереш, че си направил грешния избор. Още по-лошо е да се чудиш дали има наистина нещо към теб, или е пак преструвка. На днешно време чувствата се изродиха. Хората ги е страх да не се опарят, и затова тръгват все с лошото, или нараняват добрите хора. Не губи надежда, може просто да не си срещнала човека. Той няма да те кара да се чудиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3840e744e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз имам обратния проблем-не мога да обичам друг човек,опитвам,но просто не съм чувствителна и не ме привличат по никакъв начин.Не съм и романтична,секс също не ми се прави,виждам го единствено като болка,общо взето нямам смисъл от връзка.Отделно съм и отчаяна,защото постоянно идват хора в живота ми и след това си тръгват.И не разбирам защо?Защо изобщо идват като после ще си отидат след известно време,тогава изобщо да не идват.Това е по-сериозен проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3ac66a451a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами намери си мъж. Досега май не си била с мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 140e3f5fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   номер 1, трябва да посетиш психолог. За авторката също няма да е зле.

И двете имате елементарни логически недостатъци и грешки в разсъжденията си. Обобщавате по инфантилен начин. Емоционално сте недорасли и сте озлобени, и ви е трудно да се осъзнаете.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ec49367089
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   То от заглавието и от началото на поста аз мислех, че си сама, самотна, мъж не видяла... а тя връзка имала. Ама не те бил обичал - напусни го, тръгни си. Имай смелостта да получиш най-доброто, щом смяташ, че го заслужаваш. Само че няма гаранция, че ще стане. И ти го знаеш. Много хора са в компромисни връзки като теб, от интерес, от нежелание да почват нещо ново, за пред хората, има много причини. Обаче всеки както си е поел отговорността за решението, така си обира и негативите. И ние не можем да ти помогнем, дори със съвет. Просто бъди честна със себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker