Много ли избързахме... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ли избързахме...
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1772 пъти
Здравейте! Момиче съм, на което му се случиха малко емоционални приключения... та така и дойде моментът на въпроса - " Ами сега, КАКВО? ! "
Преди малко повече от месец се запознах случайно с момче (7 години разлика), на парти. Видяхме се, говорихме, танцувахме заедно - всичко окей. Даже не запомних името му. Така и така, минаха 2 дена и във facebook изскочи известие - покана за приятелство точно от него. Разбира се приех... Искаше да излезем, но тогава работих и нямах много свободно време, та отказах.. След около седмица се видяхме. Разходихме се, говорихме много, смяхме се, но ето и нещото (за което съжалявам)
Пихме бири и нямаше как да шофира, та позволих да остане при мен. Взехме си нещо за пиене, нямах намерението да си легна с него.. Но "бяхме вече на черешата" и то просто се случи. Дръпнах се 1/2/3/4 пъти, но натиска продължи, та просто се пуснах по течението. Приятен ми беше, без да отричам-привличаше ме по някакъв начин.. След всичко това посмяхме се и заспахме гушнати.
На следващият ден отидохме на плаж.. И най-шокиращото за мен беше, че през седмицата след това... така се получиха нещата, че се държахме все едно сме били заедно от доста време. Спах у тях, правихме каквото правихме, всичко ок, прегръдки целувки емоции.. Обаче не бях получила информация, че ще заминава в друг град.
На следващата седмица, сякаш всичко се промени. Спряхме да си контактуваме толкова.. сякаш пламъка изгасна.. Аз започнах да се обърквам все повече и повече и реших да попитам "И сега каквооо? ! " Неговият отг беше - Не знам.. Аз съм там ти тук..
Както и да е, спря да ми обръща каквото и да е внимание, стана по-студен на моменти. Последните 3 дена бяхме заедно, но нищо особено.. Последният ден, часове преди да замине отидох при него да помогна, да го видя и казах, че ще ми липсва, а неговият отговор от сорта на : "Стига, не ми говори така.. аз не съм такъв човек"?? Остави ме и потегли...
Много ясно, че се изисква време, но какво беше това всичкото и защо? Аз съм емоционален човек, обичам да давам топлина... За първи път, толкова лесно някой да ми влезе под кожата.. Вече почти не си контактуваме.. опитвам се да го разпиша малко в соц мрежи, да се обадя, но е с приятели и... не може или бърза да затвори.. Не му се занимава
Та, проблема е там, че искам да го задържа, докато не замина за там да уча.. Има ли някакъв шанс или просто прекалено избързаните действия и развитията между мен и него доведоха до липса на интерес... Яд ме е страшно много и леко съм объркана. Има ли начин да събудя някакъв интерес? ! "Глупава" ли съм, че не се осъзнавам нещо? ! В един момент ми дава някакви надежди, в друг просто не..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 97342570b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я, не се занимавай с глупости.
Ебана на първа среща, наистина ли мислиш, че някой ще мисли за теб, като за читава жена?
Щом има "да замина там да уча", значи сте на по 17 години... което още повече прави историята ти малоумна.

Забрави го, както той е направил, в секундата, в която не си му удобна.
Така се прави с лесните момичета. Свиквай.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f4890a6ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " За първи път, толкова лесно някой да ми влезе под кожата. " - То да беше само под кожата!? Явно си го искала, а сега и на съвестна се правиш!? Странни същества сте жените!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 093492f0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато на мъжа не му се наложи да положи усилие "да влезе под кожата" на жената, не я цени. Няма уважение и доверие в нея, защото я намира за лесна. Казва си: утре ще излезе на първа среща с някой друг, ще се напие и ще му пусне.
Съветът ми е да спреш да му пишеш и ако се срещнете пак да го оставиш да положи усилие за да си с него. На този етап няма никакъв шанс да имате връзка от разстояние, той реално няма никаква мотивация за такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 93074ab0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, той изобщо не е имал интерес, няма и да има. Търсил е забавления, поддала си и си е тръгнал. Нито е имал време да чака, нито е искал връзка. И сега... какво? ! Ами... нищо! Имаш още една обеца на ухото. Тотално го забрави, имай самоуважение. Правилният ще дойде. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0d962c27a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наситил ти се е и заминава по пътя си. Какво има да се чудиш? Май развитието на отношенията е само в твоята глава. За него си просто поредната мадама, с която е преспал няколко пъти, и това е. Не иска да му се обесваш ти или която и да е на врата. Просто е видял, че даваш лесно и това е. Мъжете бързо губят интерес, ако не се съпротивляваш и от малко си готова. Трябва тръпка да има. Лесни жени под път и над път, въпроса е да грабнеш вниманието му. Пък и особено, ако се покажеш много емоционална и прилепчива. Бягат като дявол от тамян. Явно просто е търсил запълване на времето до пътуването си и ти си била идеална за случая.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3acfb7c806
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не го интересуваш, не се натискай там, където не си желана.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c32b69471c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като питаш глупава ли съм, според мен да. Представила си се пред него като лесна и дашна жена. Щом за седмица след запознанството ви го оставяш да преспи в леглото ти (като е пил и не може да кара, таксита няма ли? ), за каква друга да те помисли? Много бързо и лесно е получил това, което е искал и е загубил интерес към теб. Сигурно си мисли, че след като замине, ти ще правиш същото и с други и не те иска за сериозна връзка. Не се излагай повече и не го търси, няма смисъл след като е показал липса на интерес към теб, да досаждаш. Ако му трябваш, той ще те потърси. И не виждам от това, което пишеш, да ти е дал особени надежди, по-скоро тактично се е опитал да те разкара. С една дума- няма шанс.
Да ти е за урок- първо не пий, като не можеш и не бързай толкова като харесаш някой да стигаш до интимности (да не използвам истинската дума).

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 750bf45f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Той те е използвал ,за да ск запълни времето.Лесната плячка за мъжете винаги остава на заден план.Не ,че не могат да се получат сериозни отношения,но трябва да имате време да се опознаете и да разберете дали бихте си паснали.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 42a953c310
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Лесна била а тоя с който е спала е адски труден. Не се коси за него забрави го, няма смисъл. Приеми го като опит и ако не си готова да понесеш последствията следващия път просто не бързай. И запомни никой читав мъж няма да те съди затова кога си си легнала с него при положение че той е сторил същото. Правят го само боклуците ама по добре е да се отървеш от боклука дори и сега да те боли.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c32b69471c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   № 13 -Какъвто е единият, такъв е и другият. Той щом е боклук, значи момата харесва боклуци и се ч-ка с такива.
Той като чука на вратата, тя защо му отваря? Пак ще попитам- онзи като е пил, таксита няма ли, че го приема да спи при нея? Изчукали се, направили си кефа и двамата, значи отговорността за случилото се е на двамата. От там нататък всеки по пътя си. Случва се на милиони хора ежедневно. Между тях е имало едно харесване, сексуално привличане, не и любов. Тръпка, както му казват, за момента, нагон. На нея може да ѝ се е приискала връзка и развитие, но за това трябват двама. След като другият не иска, нищо няма да стане. Примирява се и толкова. И внимава повече със следващия, ако може да си направи извода, ако не, пак я чака същото.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d5bdabde2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   В никакъв случай не слушай №13. Най хубавото в твоята история е, че си проумяла че си избързала. А тя те съветва да трупаш опит. Ще се уважаваш ли сама себе си ако минаваш от мъж на мъж и"трупаш опит"Не съм съгласна с нея, че само боклуците не искат лесните жени. И читавите не ги искат. На теб може да ти е за пръв път да го правиш-но то на челото ти не го пише. Неприятната истина е че те е използвал за развлечение, като безплатна проститутка. Дошло му е дюшеш да се оттърве от теб. Дано послушаш разумните съвети по-горе и да не повтаряш тая глупост.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker