Забърках се с омъжена колежка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забърках се с омъжена колежка
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 5499 пъти
Хора, срам ме е. Не мога да го споделя с никого. Затова и пиша туй. На 33 години съм, тя е на 32. С две деца, на четири и на две години.
Не ми липсва женско внимание, никак даже. Спортувам, изглеждам добре, мил и възпитан съм. Но все не уцелвам на жена, с която да си паснем, та в момента съм необвързан. С моята колежка работим заедно от пет месеца. Не мога даже да кажа, че е красива. Има някое друго кило отгоре. Но има прекрасни очи, винаги е усмихната и е прекрасен човек. С нея се сближихме много, в началото само като приятели. Говорехме си доста, аз ѝ споделях лични неща, както и тя на мен. Оказа се, че много обича да танцува, като млада е била мажоретка. Поканих я на едно салса парти. Даже планът беше да отидем с нея и мъжа ѝ, да сме компания. Обаче бабата нещо се разболяла, та накрая тя го остави да гледа децата и дойде сама.
Танцувахме цяла вечер, пийнахме и се целунахме. И така... свършихме вкъщи. Но тя след секса си извика такси.
На другата сутрин се видяхме в офиса и беше неловко. Малко след това поговорихме, че това е било грешка и че ще сме си само приятели. Каза ми, че никога преди не е изневерявала, обича мъжа си, държи на семейството си и не иска нищо подобно. Обясних ѝ, че уважавам решението ѝ, че не искам да създавам никакви проблеми. Да ама.... емоцията си е емоция. Та, няколко дни по-късно отидох, казах ѝ, че я искам много и след работа пак отидохме у нас.
Не мога да се погледна в огледалото от срам. Дете съм на разведени родители. И не искам да допринасям дори косвено за нещо подобно. Честно казано, не знам дали бих я взел с двете ѝ деца, макар че не е невъзможно. Но какво да правя, само като ми се усмихне, нещо ми трепери отвътре.
Трябва да прекратим това и ми се иска някак си да си останем приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8988d1b3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си от тея индивидчета, тип мъжка путка.

Не искал да разваля семейства, ама той мислия видиш ли неиздържал...
Ако си мъж на място, няма изобщо да позволиш подобни изцепки. Като си мъжки путаран ще драскаш историйки в сподели, търсейки съвет.

Сега е момента да се запиташ.. ти вечно ли ще си мъжка путка?


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 54d3b7389f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е не, вземи я с две деца и гледай после сеир, да видиш как се гледат чужди деца. И аз като тебе ебях една омъжена колежка с две малки деца и пак така чукахме се у нас, защото съм ерген, а и е по безопасно вместо да ходим по хотели. Уж за последно, но спиране няма. Нито аз съм поемал обещание да я приема и да и гледам децата, нито тя ме е молила. И до ден днешен не разбрахе как съпругът и е разбрал. Допускаме, че някой колега ни е видял и се е раздрънкал. Съпругът и дойде до дома ми, тъкмо се бяхме разгорещили. Звъни се на пожар отварям и да не описвам.. Тя три дни не се прибра в къщи, а стоя и ми рева. И аз и тя не ходихме на работа, взехме си болнични. Напълно безпомощен се чувствах. Последва много тежък развод едното дете остана при нея, другото при съпруга и. Тя не е от София, трябваше да излезе на квартира. Абе ужас. Опитах се да и помогна, но вече не е същото. Пред себе си имах една неуверена и уплашена от живота жена, на която сексът и беше последна грижа. Имах спестени 5 000 лв., които и ги дадох. Напуснах работа и просто се разбрахме всеки по пътя си
Брат, едва ли ще се вразумиш, няма да има спиране, ще я ебеш, докато съпругът и не разбере, а после ако ти стиска ще гледаш и нея и децата и, а дали тя ще иска да ти роди и на теб, това е отделен въпрос.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3ea1a5c488
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Виж пич, аз съм жена и е ти го кажа така-там, където е имало секс, няма приятелство, то е завоалиране и фантазия. Лично аз оня ден сложих край на един такъв фарс-обичах един човек, той не беше обвързан, аз не бях, познаваме се от години, никога не избра мен и все пак след като бяхме заедно, той отново предпочете друга. Винаги е било така през годините-срещаме се и се разделяме, защото той винаги искаше друга жена. Хубаво-аз сложих края, защото той заставаше зад проформата че искал да е само приятел. Такива неща няма-искаш да си с друга-ок, ходи си при нея, приятелство обаче аз не давам. Постъпи и ти честно спрямо себе си и остави жената да си ходи при семейството. Знам, болно е някак си, ама е достойно, успех

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a037daa79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Повярвай ми, това са много опасни игри и в края им всички са нещастни. Мой съвет е да смениш работата си.
Иначе, нещата няма да спрат дотук. Никоя жена, която наистина обича съпруга си, не му изневерява, освен ако не е пияна като кирка, което си е чисто изнасилване. Много скоро госпожата, под влиянието на хормоните естествено, ще си въобрази, че ти си мъжът на живота й, че и тя има право на щастие и прочее глупости и ще ти висне на врата барабар с дечурлигата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4cdcbd6957
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Слушай, драги как въобще нямаш срам или е много трудно да си държиш ципа на гащите затворен. Пише ти разведена жена с две деца, заради един такъв мухльо като теб. И не, че аз нямам вина имам и още как, и тя е защото не го прецених какъв плазмодий е и не прекратих връзката.
Сега ме слушай внимателно или се събираш с тази жена, или на момента я оставяш и напускаш работа. Не си играй със съдбата ерегенче, не си играй с живота на две деца и на една оглупяла жена. Ти като мъж трябва да си по - силната страна и да съобразиш ситуацията, защото рано или късно ще ти се върне тъпкано да знаеш.
Знаеш ли, ако съпругът и научи и тръгне да се развежда какво ще случи? Виждал ли си празен поглед на деца без баща? И ти как си въобразяваш бе пикльо, че ще гледаш чужди деца? А може би ще искаш да ти ражда и твой?
Един такъв като тебе преди години беше пуснал една тема " Не се занимавайте с омъжена жена". Същият тоя ни обясняваше как след години я видял и изглеждала в ужасно състояние и защо, защото веднага след развода я изоставил той и мъжът и, а тя останала сама с две деца.
Пише ти жена, която е извървяла този път и е останала напълно излъгана, защото в една извънбрачна връзка са отговорни двама души и любовника, и любовницата. И повярвай ми колкото и сълзи да рони и да обяснява на мъжа си, че е сгрешила той няма да и повярва.
Най -утчиво те моля остави жената, ако не я обичаш и нямаш сили да я приемеш с децата и да живеете заедно.
Очаквам мъжко поведение от теб!

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d2661c4ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Спри да се бъркаш там дет не ти е работа и не разваляй чужди семейства. Свършиха жените... кви тъпотии мислиш да я взимаш с децата й и ала бала. Остави жената намира, чеши си крастата другаде.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c58da82de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спри, че ще се влюбите, сега е само тръпка и ще ти е по-лесно да кажеш СТОП.
А тя след първия път какво ти казала хахаха, обичала мъжа си, а си легнала втори път с теб, такива долни същества не заслужават Х*й да видят до живот

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a9097478db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   То за това на работното място такива неща не. Няма бъдеще, прекратете.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 11153d86a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Тя те има за секс играчка. Ти си спал 2 пъти с нея и мислиш, че и мъж ще зарязва, и всичко. Ти не допринасяш за нищо - краткотрайно забавление си на една жена с мъж и деца. Другото е филм в главата ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 66ea99efaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Все същата история, само героите/героините се сменят. След дълго търсене всички намират най-сетне разбиране и любов и то на работното място - удобно съчетание на приятното с полезното. Омъжените жени са все влюбени в прекрасните си съпрузи, добри майки и изневеряват за първи (но не последен път). И след като се изчукат започват едни драми, едни душевни страдания. Бетер турски сериал.
Та и ти, авторе, си в същата схема. На 33 години би следвало да имаш поне малко разум и воля, да не се забъркваш с женени с деца. Сега имаш две възможности -ако не искаш да продължиш - сменяш работата, прекъсваш всякакви контакти с любовчийката и си помисляш за собствено семейство и деца, вместо да се вреш в чуждите. Ако не си научил нищо от детството си с разведените родители и мислиш само с долната глава, продължавате да мишкувате докато ви хване мъжът ѝ. Там вече той ще решава, но най-вероятно мадам Играчова със сълзи, разкаяния и обещания ще си измоли прошка и ще остане при семейството. А ти ще си пак в начално положение, само с една бройка повече. Да се надяваме и с една житейска поука.
Изборът е твой- ние тук не можем да решаваме вместо теб.
Лично аз мисля, че ще избереш втората възможност, колкото и да те е срам и колкото и въпросната да си обича семейството. Просто ако имахте достатъчно самоуважение, разум и достойнство нямаше да започвате връзка. Дано да греша, ама едва ли, нагледах се на подобни „офис любови“, „дружби“ и „приятелства“, в това число и у дома.
А това с приятелството, го забрави.Подобни уж приятелски отношения са само повод за последващи креватни изпълнения.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 891f270b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Щом виждаш недостстъците в нея, а именно “някое кило отгоре”, значи не е нищо фатално, ще ти мине. Влюбения човек не вижда недостатъците на другия, той е заслепен. Това е временна тръпка, тъпо е само, че работите на една място. Постоянно трябва да се гледате и ще Ви е неловко.

~~ Чичко Паричко

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3944332694
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се занимавай с тая. Тия дето избират сигурност пред емоция заслужават цял живот да живеят без нея. Като не са един за друг да си е мислила.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: df1d984c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мирише ми на спешна смяна на работа. Единственият начин фа я забравиш бързо.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6ebb2ad680
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Какво да ти кажа, тя постъпва много зле спрямо съпруга си.Ти си свободен,но тя има отговорност към семейство.Ввно е нестабилна.Помисли,ако се съберете дали няма и на теб да изневерява един ден.Спри се докато е време.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bb9477659e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Брат, удари си една чекия, че ще се навреш яко в лайната. Заеби тая работа с приятелството. Докато се виждате или ще се ебете, или поне само това ще ви е в главата и ще се тормозите. Ще си преебеш и работата и нейното семейство. Няма ли да ти тежи на съвестта да гледаш как децата и деградират заради това, че не си си държал хуя в гащите?

А това, дето видиш ли била свястна, но се чукала с теб и за пръв път се случвало такова нещо, да го разправя на баба ми. Ти нима очакваш да ти признае, че си е курва? Не се занимавай с глупости, ами си намери една свястна и свободна жена. Остави тази работа, дето ще и гледаш децата. Нито те ще те бръснат за слива, нито пък на теб ще ти е приятно да ги гледаш. Това не е като да гледаш куче. Иска си сериозен ангажимент и ресурси. Не вярвам да не ти дотежи в един момент. Аз имам едно мое дете и е тежко, но не го приемам така, защото си е мое и бих дал живота си за него. Ама да гледаш чужди, че и две, заеби тая работа.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2e6ba27a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

18.   №5,я по полека и по-спокойно.Ти не си разведена"заради един мухльо",а си разведена заради акъла си.Всеизвестна истина е,че кучка не вирне ли опашка,не я закачат.За какви отговорности в извънбрачна връзка говориш-двама подлеца се крият като плъхове и се се чукат като животни-ти каква отговорност търсиш от такива?Не се мъчи да ни разплакваш с празния поглед на децата си-няма кой да ги мисли за жалост,ти си им майка да си мислила за тях преди да си събуваш гащите.И накрая да ти кажа,че много грешна представа имаш за "мъжко поведение"-да прибереш някоя разпоретина и да и гледаш децата-не виждам какво мъжко има в това.Моля,уважаеми модератори,пуснете коментара ми-след като сте пускали далеч по-груби.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 122cc32117
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Пич, тука добре са те нахранили, аз само да те питам наясно ли си изобщо в какво се забъркваш с изречението "бих я взел с децата и"? Имаш ли представа какво е да гледаш 2 малки деца, на които освен всичко останало, ще бъдеш господин никой? Знаеш ли за какъв панаир става въпрос? Секса ще е последното, за което ще се сещате след всичките ежедневни грижи и отговорности. Дори в началото да се опиташ да поемеш отговорност за новото си семейство, много бързо ще изтрезнееш и ще офейкаш. По-добре последвай съветите на останалите, вдигни си гащите и изчезвай от работата и живота на дашната ти колежка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4cdcbd6957
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   До 18. А мъжко поведение ли е да лъжеш, че обичаш една жена - твоя любовница? Или жената е по презумция виновна и в брачната си и в извънбрачната си връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0b7e279884
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Чета и не мога да повярвам. Свършиха ли се свободните жени, че се хвана с омъжената си колежка? Работи върху комплексите си щом си опрял до този вариант.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8ef209541d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   #20, и аз забелязвам тенденция винаги да се вини жената. Тя изневерила - к*рва, на нея изневерили - не можела да си подбира мъжете. Но когато говорим за изневери, за мен лично винаги изневеряващият носи най-голяма вина. Каквито и да са любовниците, никого не са седнали да изнасилват. А когато си във връзка, никой не ти е виновен, че не можеш или не искаш да си ходиш с главата на раменете.

Иначе си права, че не е мъжко да лъжеш, че обичаш някого или да говориш неща, които не можеш да изпълниш. За теб това си остават просто думи, но нечий живот се променя завинаги. Затова и решиш ли да се развеждаш, трябва да го направиш заради себе си и защото връзката ти вече не те удовлетворява, а не защото разчиташ някой да те чака и спаси. А за това се изисква много смелост. Но не можеш да разчиташ, че някой друг ще има повече смелост и доблест да си изпълни думите, особено когато нещата загрубеят и осъзнае с каква отговорност се е нагърбил. Повечето просто избират да избягат като мишки.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cc57f866df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Смени си работа. Не споделяй с колеги и ти и тя. Те нещата почват да си личат колкото и да се криете. На нсички казвай, ме си светяш работата защото искаш развитие. Същото е и с приятелите ти. Във време на общи приятелства дори виртуални всички ще разберат. Тя с две малки деца си търси нещо различно и свежо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c16e706e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Авторе, обърни внимание на още нещо. Има болен човек в семейството. И какво прави дамата? Оставя мъжа си да се оправя и с майка си, и с двете деца и отива на.... салса парти, да танцува, да се целува и да се чука. На теб това нищо ли не ти говори, бре, човек? Коя нормална жена, според теб, би постъпила така?
И после - много си обичала семейството. Е, ако си обичаш мъжа, не е ли редно да си до него, когато имате реален проблем, а не да се влачиш с колеги по купони?
Тук има нещо, което мирише. Представям си моята майка да се разболее и съпругът ми да каже, че не може да ми помогне, защото ще ходи на танци с някаква колежка, та ако обичам да не го занимавам с глупости. А после да се прибере по нощите.
Или обратния вариант. Той да има нужда от моята подкрепа, заради болен член на семейството, а аз да щипна с някой познат на екскурзия сред природата.
Тази жена те лъже, авторе. Тя няма добро семейство, а просто си търси гостоприемник. Нали си спомняш от уроците по биология що е то паразит и що е то гостоприемник. Подозирам, че "идеалните" семейни отношения се афишират пред теб само, за да станеш по-амбициозен по отношение на нея. Един вид да започнеш да се конкурираш със съпруга й. След това ще ти "признае" колко всъщност е нещастна и как ти си всичко, за което е мечтала. Оттам нататък иди купи няколко чифта пантофи, защото целият катун ще се пренесе в твоя дом.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 704fad3acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   до 20
Ако ти не желаеш да си с един мъж няма земна сила, която да те накара. Обикновено жените търсят думи на любов, за да оправдаят действията си, или пък си създават сами филма в главата. Дори и да са ти казали , че те обичат, как от това произлиза, че трябва да си с другия мъж, че и да поеме той отговорността за твоите решения ? Той е казал , че те обича, ок, но това едва ли е достатъчно за връзка. Щом е имало такава , означава, че и ти си участвала в нея, което от своя страна значи, че отговорността е взаимна. Светът е пълен с отегчени съпруги, които мислят , че заслужават нещо по-добро, а когато песента свърши, се оказва, че са го имали и благодарение на тях самите са го изгубили. Защото е нормално мъжът да търси секс, но жената решава дали да го даде. В момента , в който кажеш да, ти участваш наравно във всичко , и отговорността е споделена. Жената е виновна не по презумпция, а като следствие от действия и взети решения...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b03c9506a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Прави си кефа и да не ти пука! То тръпката си е тръпка. Важното е всичко да е само за удоволствие, без обвързване. Толкова народ кръшка, не си първия не си последния. Майната им на моралистите. Всеки си живее сам живота и носи кръста. Вкарали сте в приятелството секс, супер, утре може да сте пак само приятели. Важното е рогоносеца да не разбира, пък и кой знае, къде и той си вре рогата. Тука всички все едно от Свети синод са ги пуснали да ти обесняват, колоко си грешен. Споко! Забавлявай се, но без ангажименти и за двамата. Нека върти на мъжа си яхнии, а на тебе ... И търси нещо младо и без деца, няма на един стан само да тъчеш я! Успех и по-спокойно!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: da0cb9edd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Ако имаш ум в главата си ще прекратиш тази връзка, защото ако продължиш и нещата се усложнят, на края всички ще бъдат наранени, най-вече децата и. Ако те са нещастни, тя също ще е и това накрая ще създаде проблеми между вас двамата. Знам че забранения плод е по сладък, но е така само в началото. След това става също като останалите. Запомни че никак не е лесно да гледаш чужди деца!
Като прекратиш тази връзка, в началото ще ти е кофти, но е нищо в сравнение с болката която те очаква ако тя се разведе и се съберете.
Опитай се да си останете само приятели.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8c53a6086f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Рано или късно мъжът й ще разбере и щи ти счупи главата. Пачаврата навярно ще я изхвърли без да му мигне окото. Сам по-добре ще си гледа и възпитава децата. Ти му мисли какво ще я правиш тая к...а.
Няма да ти е много хубаво. Сигурен съм.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e24dfa2536
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Как на подобни простотии отговаряте 200 човека, а що става въпрос за истински взаимоотношения между двама души няма никакви коментари под темата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 00bc0668a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Ами как 30 - както винаги. Масата хора са това.
Иначе аз съм на мнението на коментар25.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8ff991c320
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Не искаш, но не отказваш да ѝ допринесеш в леглото, нали така? Путьо си, момчето ми. Роден и отгледан. Коври бол, баш на семейната се спрял. Ако бибитката иска да си разваля семесйтвото, неин проблем, ти не си бил длъжен да помагаш. Сега си съучастник, достатъчно пъзлив и да не я приемеш в случай на раздяла с мъжа ѝ. Не заслужаваш да се наричаш мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2e6ba27a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   №20, не знам като те лъжат ти пък защо вярваш? Всеки мъж ще излъже когато иска да изчука някоя. Ами той може да те излъже че си мис Свят, ти и на това ли ще повярваш? Запомнете го, мили изневеряващи дами-не знам вашият любовник какво чувства към вас, но едно е сигурно-той не ви уважава. Та как ще уважаваш такава жена, която след като ти е духала си отива в къщи и си целува децата и мъжа с тая същата уста? Ти мамиш мъж, като него и той го знае. И твоите истерии и недоволсва от законния никого няма да впечатлят. Като не ти изнася-махай се оттам, кой може да те спре. ДА, №26 го е казал добре-ще го предам с мои думи-мъжът се пробва, жената е тая която решава ще станат ли нещата или не. Затова няма на кого да се сърдите, сърдете се единствено на себе си. А ако се отнасяте с мъжете си както с любовниците си-повярвайте, просто няма да имате нужда от любовници. От №18

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9252c9c44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   #33, всичко това е така, но нали знаеш, че важи и за мъжете, които изневеряват? Нали и той се прибира вкъщи и целува жената и децата с тая уста дето е лизал на любовницата п*тето, че и д*пето. И то на таз любовница дето хич не я уважава и е най-големия боклук, но иначе няма против да й размени всички телесни течности с цялото си семейство. И не му пречи да я извъргаля в домашното легло, в което иначе всяка вечер ляга и си гушка жената и детето? Но да, жената много я уважава и обича, определено.

Така че, айде стига вече с вашето уважение. Никой не ходи да се е*е за уважение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2e6ba27a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   А,не 34, грешиш...има и такива дето се чукат като разпрани,но искат и да ги уважават.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cfa175ef87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Късай веднагически и се мести в друг отдел, с други думи спасявай си задника.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1565e80213
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   " Нали и той се прибира вкъщи и целува жената и децата с тая уста дето е лизал на любовницата п*тето, че и д*пето. "

Повечето мъже не го правят това, независимо какво ти казва порното.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8ef209541d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   #35, повтарям, ч*кането не се прави с цел уважение. Дали очакват да ги уважават *въпреки* това е друго нещо. Но не знам за какво уважение можем да говорим от мъж, който си ляга, по неговия собствен критерий, с боклук, недостоен за уважение. Явно сам себе си не уважава, защото това, с какви си лягаш, говори доста за теб. Но тук пак опираме до това, че нагонът и уважението са две доста различни неща. Даже като гледам какви примери има, излиза, че един мъж колкото по-малко уважава една жена, толкова повече иска да я ч*ка (в случай, че е хубава, разбира се, ама и тук има изключения).

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d709446296
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Пич, вдгай гълабите, до като е време, защото ако знаеш какво те чака с нея, направо свят ще ти се завие. Премести се на друга работа и бягай! На новото място, си дръж хуя в гащите и не го развявай на.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9252c9c44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   #38, не порното ми го говори, а опитът.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2e6ba27a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   42, много правилно ти го е казал 38. Ама това порно наистина ви проми мозъците. Кой нормален мъж ще лиже на една к. рва п. тето та и д. пето. Всъщност откъде да знам-тук там може и да се намери някой дебил. Силно се надявам, че не си от тях. Ама... май....

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8ef209541d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   #43, като начало съм жена. Мило е, че вярваш, че само в порното се вършат такива неща. Дано и не ти се наложи да разбереш каква може да е реалността. Иначе и аз в началото не можех да повярвам колко нагли и безгранични може да са хората спрямо половинките си. После видях, че изобщо не става дума за единични случаи. Някой тръгнал ли е да изневерява, няма да се ограничава. Той ако можеше, нямаше да е в едно легло с друг. А в това легло, вярвай ми, програмата е пълна. Като си тръгнал да бъркаш в меда, няма да потопиш само върха на пръстчето.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6e47b76315
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Жената с две деца и е добре дошло малко авантюра, но знаеш ли колко бързо ще побегнеш когато я вземеш у вас и след 3тата вечер не успееш да се наспиш и на сутринта ти замирише на пълни памперси а не на смляно кафе .. както по горе видях от коментарите, бягай и остави жената намира !

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2a81cd8545
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Мъж на 42 съм! Щастливо разведен съм от 10 години, отношенията с бившата се подобриха значително малко след развода а в момента сме си направо приятели, гледаме си детето и всеки си има собствения личен живот - това малко, като въведение го пиша!

През тези 10 години имах две така да се каже дълги връзки с омъжени жени, не съм го търсил, не съм го искал така се случи. Едната беше колежка, нещата задълбаха и трябваше да напусна - най-доброто решение, което съм взимал спрямо тази история!

Другата омъжена щеше да се развежда и така 3 и половина години лъжи и криене, скапа се цялата енергия, тя се спаси от ситуацията, като си намери трети мъж и най-после се разведе, но продължават до колкото знам да се крият и лъжат.

Въпреки всичко не съм си обещал, че с обвързани няма да се занимавам, такива неща не можеш да си заповядваш, но със сигурност ще опитам да ги отбягвам с всичка сила и точно това те съветвам и теб!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6c2e762c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Абе и аз изядох такава тояга преди години. При такива положения, на края всички остават наранени и страдат, най-вече децата. Който иска да пробва нещо чуждо, да кара на системата - Ебеш и бегеш-, но в никой случай на работното място. Те за това са казали хората; Където си вадиш хляба, не си вади хуя!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e86ae47168
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Толкова ли няма необвързани жени на твоята възраст? 47 добре ти го е казал, че на работното място не е добре да се създават връзки, въпреки че 50% от разводите са именно по тази причина. Напусни работа и я остави според мен. Не и разваляй семейството, въпреки че тя сигурно ще го развали с друг.
Аз съм на 40 години също съм разведена по причина доста по сериозна от изневяра, но и това не бих търпяла. Чудя се как може някои жени да са такива патки, че заради някаква тръпка да си развалят семейството? Да си сам родител хич не е лесно. Аз вече пета година съм сама, не ми е лесно, но и не съм умряла без мъж. Все още не съм срещнала подходящ, но и знам, че може и да не се случи.
46, правилно си решил! Може, може просто трябва да си го наложиш. :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: eb275bb231
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   От автора:
Добре, че е анонимността на този сайт. Ами... затънахме по-дълбоко. Вече поне два пъти в седмицата и аз, и тя си вземаме "home office" и работим... от моето жилище. Сещате се колко работим.
Замислих се над много от нещата, които сте написали. Казах ѝ, че не е редно да го правим. Даже си говорихме, че дори със съпруга си да се разделят, няма никаква гаранция. че между нас нещата ще потръгнат, ако станем официални. Тя поне на думи каза, че го разбира напълно, че не очаква непременно да се оженя за нея, ако ѝ се провали бракът. Твърди, че съпругът ѝ е прекрасен човек, но не се чувства обичана като жена.
Каза ми и че ме обича. Което малко ме стресира. Но не мога да спра да мисля за нея. Във вечерите, когато не сме заедно, само тя ми е в главата.
Решихме, че човек не може да заповядва на сърцето си. Ще си изживеем, каквото имаме и времето ще покаже какво ще се случи - дали ще остане със съпруга си, дали ще се събере с мен, дали всеки от нас ще си поеме по пътя. Но още не сме готови да загърбим любовта си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1aaf6271df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Авторе, толкова си наивен. Естествено, че ще остане при съпруга си и то завинаги стига да не я пване в изневярата и не я изрита от живота си. Сега ги разбира нещата, но като остане сама с две деца и ти ревне друга песен ще запее. Сега ти е кеф, че можеш да ебеш на аванта и не си даваш сметка за много неща, като това например готова ли е да роди деца от теб. В момента не можеш да заповядаш на хуя си, а не на сърцето си, но ти си знаеш.
Пиша ти от горчив опит.
Успех

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 63bac72faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Минах по твоя път. Едва се отървах! Колежка, омъжена, по-голяма от мен, аз ерген. Много се стараех да я задоволя, и това и харесваше. С каква страст я желая и я любя. Съгласи се да опитаме анален секс, и това беше грешка. Започна всеки път да го иска, и започнахме по-често да се виждаме. Поисках да скъсаме, но тя отказа. Продължи повече от година, и в края на краищата, аз си потърсих друга работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker