Компютърните игри вредят- да! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Компютърните игри вредят- да!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1374 пъти
Здравейте. Момиче съм на 23 и от доста време имам приятел, когото много обичам. Всичко вървеше прекрасно и се разбирахме невероятно! Винаги сме били там един за друг и аз винаги съм го смятала за моят герой. Той е добър човек, който винаги постъпваше правилно. Играехме заедно компютърни игри, правехме всичко заедно и не сме се задушавали.
Всичко се промени, когато започна отново да играе една доста по- различна игра и доста известна. Сигурна съм, че почти всеки я знае, няма да споменавам имена, има страшно много хора там и е доста екшън. Онлайн е и не изисква много ресурси. Това хубаво, но откакто започна да я играе отново, започна да се променя.
За тези сополанковци, които ще кажат, че игрите са вкъщи и не вредят, каква си ти, остави го да си играе- НАПРОТИВ!

Щом едно нещо кара хиляди хора да се плюят и обиждат, за да спечелят- значи не е най- доброто място!
Помислете логически:
( Играта е като шоколада- ако знаеш, че не ти понася, пристрастява те и вреди на живота ти- по- добре не го пипай! )

Знам, че мъжете обичат преживяванията в компютъра- аз също и нямам проблем с това, ние играехме заедно- но НЕ и когато води до обсесия и млад здрав човек прекарва живота си на един стол!

Знаех, че тази игра ще създаде проблеми, той ми обеща, че няма, но още първия ден като играхме взе да ми се ядосва, ако не спечелим, да се гневи и обижда хората, да иска да я играем по цял ден, спря да ме целува и прегръща, за секс да не говорим! Правихме всеки ден по 2 или 3 пъти, а сега прави секс със играта си!

На мене ми омръзна и взех да го изоставям. Не мога да гледам как руши връзката ни заради един чат със стол в бойно поле. Казах му, че уговорката ни беше да играем всеки ден, но без да я превръщаме в целия си живот и да се караме заради нея! Големи хора сме, аз искам да спортувам и да си намеря работа, карах го да спортуваме заедно, но той иска да играе- за работа въобще все още не мисли. Каза уж, че скоро ще си намери, но ще видим!
Аз няма да го докосна и стоя с него, докато не ми покаже уважение и любов и не остави тази скапава игра!
Съжалявам за езика и, ако съм била груба!
Не знам как да му обясня всички тези неща, той е невероятен, но се съсипва с това нещо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6c8d21cf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас и моят мъж всяка свободна минута игри . Писна ми вече .

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2363cf5d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако говориш за една игра игра започваща с латинската буква L и след това има една цифра - едноцифренно число, ще ти кажа че наистина е много популярна и зарибяваща. В Южна Корея има болница където се лекуват придобилите зависимост от тази игра

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: db40345770
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз имам периоди, когато се зарибявам много. На вашите години съм. Игрите наистина вредят, много по-продуктивно е да правиш каквото и да е било друго с времето си, но са много забавни и ти позволяват да се откъснеш от проблемите в живота за малко. Предполагам, че зависи от човека, но ти казвам какво се случва с мен: Аз играя една и съща игра от години. На моменти, особено когато съм по-свободен, си позволявам да играя доста. Когато усещам, че истинския ми живот страда заради играта, това ме спира да играя повече. Вече съм осъзнал, че играта е безсмислена и ограничавам ефекта, който има върху живота ми. Предполагам, че и с него ще стане същото, ако е бил сериозен човек преди да започне. Опитай се да поговориш с него - когато моята приятелка ми се дразнеше, че играя много, се чувствах изключително тъпо и зарязвах играта веднага.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d17b204b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всяка форма на пристрастяване не е много полезна, но за съжаление човек може да го разбере единствено сам. Няма да му повлияят съвети.
Аз също играя доста, но не съм пристрастен - може би имам късмет, че бързо ми омръзват нещата. Но имах период, когато играех по цял ден - когато бях студент. После, когато почнах работа нямаше как да си го позволя, така че престанах поради обстоятелствата.
Предполагам, приятеля ти не работи, затова виси пред компа. Безделието води до такива зависимости.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8b4d0d4a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз се вманиачавам по игри и цял ден не съм ставал от стола но не съм обиждал никой и изобщо не викам, като губя. За мен те са разнообразие, когато ми е скучно. Но гаджето ти наистина не е добре. Та това е станало като футбола.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 50890a4ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Не е добре многото пристрастеност, но има доста интересни игри, които за мъжете са по- интересни от разговорите с повечето средноинтелигентни жени.. просто го приемете.. thats life

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 02a13874dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6 ти явно си средно интелигентен мъж :D

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bacc2f5633
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Жена съм и също харесвам да играя видео игри. Като още учех, доста време прекарвах на компютъра, но с годините това се промени. Сега имам работа, спортувам, излизам с приятели, имам връзки, гледам си задълженията покрай дома... Пак си играя игри в свободното време, но определено са на заден план след всичко останало.

Попринцип би ми харесало заедно с половинката да играем заедно и съм имала такива гаджета. Но това, което ти описваш е кошмар. Не работи, по цял ден виси на играта, агресивен е, не ти обръща внимание и не правите секс... Това си е един наркоман, който и финансово ще ти легне на ръцете в даден момент. Сигурно вече се е и запуснал, с такъв живот едва ли е в добра форма и вероятно не спазва много хигиена. Възможно е никога да не се вземе в ръце. Веднага бих го разкарала.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 04bcaccdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Яд те е, че една игра му е по-интересна отколкото си ти....

До 7 - Жените си мислят, че повечето мъже са сексисти, защото не обичат да си говорят с тях за повече от 5-10 минути с тях, но истината е, че повечето мъже НЕ обичат да говорят дълго. Затова излизам с глухоняма!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: be20eea44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ...
Добре, аз ще питам. Как прави секс с играта? Метафорично ти изневерява с нея или в USB порта си го пъха?

Аз бих се позамислил над "връзката". Или болното наркоманче наистина лапа флашката на лаптопа, или ти си по-зле в кревата от няколко девствени полячета онлайн. Каквото и да е, ти и League of Lesbians нямате място под един покрив.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cef266c94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лигата съсипва животи.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 02a13874dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам, като чета коментарите на някои мъже тук, сериозно се притеснявам за бъдещето им, както и за психиката им. Авторката е много права, но всякакви психопати вече се навъдиха. Да вземат да си пият хапчетата и да си оправят живота тези мамини синчета. Един мъж не е мъж, ако не прави жената до него щастлива и в това няма извинения! Типичният психопат ще обвини всички други, но не и себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 603ecbbdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Погледни я 8 - Мъжа трябвало да и се "доказва" и да "работи" за одобрението и иначе като типична ковра го оставяла и се мятала на следващия. Ами с такова мислене за какво им е на мъжете да се обвързват вместо да си играят на вълнуващи видео игри, които не им мрънкат, не ги товарят с "отговорности" и не трябва да им доказват нещо? И как изобщо някакви кифли имат наглостта да се оплакват, че мъжете не искали да се обвързват и им предлагали само секс? Ми вижте си характерите - егоизъм и пълна липса на лоялност, какво друго да им предложиш?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bacc2f5633
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 13, ами нека съм ковра тогава. Не бих нарекла мъж някой, за когото работата, доказването и отговорностите са тежест. Така че, нека си цъка по цял ден, на мен лично липсата му няма да ми направи впечатление.

От 8

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 02a13874dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз съм на същото мнение. Ако на мъжът не му стиска да поеме отговорност за себе си и не се вземе в ръце, не ми трябва. Няма да се карам с него или да го обвинявам, но няма и да стоя там. Малко жени има със самочувствие и аз няма да съм от обикновените! Компютъра замаскира реалността, но същевременно съсипва и живота.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 19838e41c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   От 13 - А на мен пък липсата на такива претенциозни и взискателни към другите персони като 14 и 15 е благословение! Мъжете да си помислят добре дали искат да се обвързват с такива жени, които гледат на тях като на товарни волове, които да впрягат да им вършат работа и които смятат, че не им дължат никаква лоялност или да разкарат напълно от живота си подобни себични същества и да си гледат кефа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker