Kак ще се изпари любовта му или го казва без дя го мисли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Kак ще се изпари любовта му или го казва без дя го мисли?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1013 пъти
Бил е на малък когато е изгубил майка си заради рак. Имал е дълги връзки и харесвания.... но никога не е обичал, аз съм му първата любов. Най-добрият му приятел го е питал много пъти за майка му, а той сменя темата... Много е силен, винаги се смее и никога не е показвал болката от загубата и. Аз не съм засягала тази тема никога, докато един ден сам не започна да ми разказва и се разплака... аз нямаше какво да кажа и плачех с него прегръщайки го. Каза, че само пред мен и една негова приятелка която е била до него след смъртта и говори на тази тема. Когато направихме 6 месеца каза на семейството си за мен и ме запозна с тях... аз съм първата, която е водил у тях при семейството му. Баща му ме прие много добре(с тати като по млади са били най-добри приятели) и знае от какво семейство съм. Баба му толкова ми се радваше, сестра му ме обожаваше... много пъти съм спала у тях... чувствах се удома!! Не бяхме всеки ден заедно от октомври, защото е в друг град, а аз започнах в университета. Излизах с момчета и момичета както и той, но никога не е имало ревност... огромно неразрушимо доверие беше, въпреки че познати и другата му баба искаха да се разделим. Никога не сме слушали мнението на другите, бяхме щастливи. Когато ставаше въпрос да се разделим заради разстоянието плачехме и двямята, че не може без мен и раздяла не е решение, защото умирахме един за друг. Липсвахме си страшно, съсипваше ни. Плакал е за мен пред компанията на едно събиране като пуснаха любимата ни песен от щастие, че се гордее с мен. Нямаше ревност, имаше доверие, разбиране, подкрепа, нямахме комплекси, защото компаниите ни се разделиха и той беше в едната, аз в другата и не сме си мрънкали защо не сме в една, уважавахме личното си пространство, карахме се, правихме глупости, прощавахме си, давахме си шансове... общо взето нашата връзка беше равна на свобода!! 9 месеца бяхме заедно и ивяше скандали за глупости, но е нормално за всяка връзка... От 1 месец вече сме разделени по негово желание като казва, че е заради скандали и каза да му напусна живота. След 1 седмици като се видяхме каза, че ме мрази... Хора моля ви изкажете мнение, как ще се изпари любовта му или го казва без дя го мисли?
ПОМОЩ!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: b24169862c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Със или без скандали,с пълното щастие или без него-все тая.Любовта се изпарява след три месеца.Любовта е капан за наивници и инструмент на Матрицата с цел себевъзпроизводство най-често безсмислено заради самото него.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8b78e10e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега, това е твоята гледна точка. Скандали "за глупости" има при 9-годишен брак между хора, които се обичат. При 9-месечна връзка на влюбени младежи всичко трябва да е цветя и рози. Кой започваше тези скандали? Ти ли? Описваш някаква идилия, някаква пълна хармония в отношенията и изведнъж... скандал. За какво са били тези сканадали? Дай един пример, опиши една ситуация, която е приключила с разправия.
Любовта не се изпарява току-така, нито пък намразваш някой внезапно и безпричинно. Предполагам, че тук повечето коментиращи ще ти кажат, че е срещнал друга, но аз не вярвам да е така. По-скоро подозирам, че не казваш всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 38db682833
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може би има друга, и затова ти казва това, да го намразиш ти по-лесно. Или го е яд, че се е разделил с теб, но гордостта му пречи да ти каже,че те иска пак и е сгрешил.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: dcdd8c9f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно подкрепям номер 3!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c4fd3e1f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Все още те обича, но МРАЗИ, че те обича. След като обаче е постъпил така, по-добре го зачеркни от живота си. Явно е силно емоционален, както и ти. По-добре си намери някой по-уравновесен партньор, който не се държи като емоционална развалина. С този само ще изживявате драма след драма и ще сте в сериала нон стоп.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 336fce799c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, просто си имаш работа с емоционално нестабилен човек. Предполагам си около 20-те, всяко момиче около тая възраст е срещнала поне един такъв. Не си хаби енергията да се опитваш да разбереш защо сте скъсали. Истината е че и той не знае, но такъв не ти трябва, само ще те дърпа назад. Иди ми дойди ми, не можеш да очакваш доверие от такъв човек за бъдещи планове и семейство. Радвай се че си се отървала.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1290a92030
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Остави момчето на мира, нормално вика скандали за 9 месеца, ти не си добре.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 953ab613a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7 ти не си добре, без караници връзката не е връзка. Имах такъв бивш, който ту ме зарязваше и безследно изчезваше, ту се връщаше от нищото. Както някой каза иди ми дойди ми не може така. Ако много те обичаше нямаше да си тръгне, а щеше да се опита да оправите отношенията. Зарязва те, а не дава конкретна причина, бившия до ден днешен ми пише минаха седем години. Дори да те иска обратно, остави го да се постарае, не го питай няма да получиш отговор. Те страхливците винаги си тръгват като мишки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker