Искам да споделя, за да ми олекне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да споделя, за да ми олекне
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2929 пъти
Историята е класическа. Излизах с едно момиче, нещата не се получиха и се разделихме. Лутах се насам-натам, страдах, мислих постоянно за нея, накрая се съвзех, започнах да тренирам повече, да уча повече и да правя градивни неща като цяло. Не след дълго започнах да се съвземам. Реших да излизам с друго момиче, с цел да забравя първата. Така и стана, но се влюбих и нещата се задълбочиха много. Цяло лято излизахме и накрая се разделихме по супер тъп начин. Осъзнах, че през цялото време съм се унижавал, заради някакви глупости. Накрая в самата раздяла също се унижавах. Просто видях, че нещата няма да вървят и вместо да обърна внимание на тези сигнали, аз като поредният влюбен шаран ги подминах и... ясен е резултата. Та.. Исках да споделя, защото имам чувството, че имам някаква буца заседнала. Вместо да забравя първата, сега имам чувството, че съм в двойна клопка. Естествено не съм от онези слепи глупаци, които не виждат собствената си вина в ситуацията. По-скоро съм от тези, които виждат вината предимно в себе си. Моят проблем е, че се вкопчвам прекалено много в момичетата. Просто имам крещяща нужда от човек до себе си. Искам да прегърна някого, да се грижа за някого и просто да знам, че някой, някъде ме обича, в целият този свят. Колкото повече време минава, тая нужда става все по-голяма и по-голяма и все повече отблъсква момичетата около мен. Проблемът естествено не е само в мен, а и в момичетата, но в крайна сметка аз съм ги избрал, така че основно пак е в мен.
Та..
Сякаш има в мене един ад в момента и исках да го споделя, за да ми олекне. В един сайт, в който никой не ме познава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: c4bebfa36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Алкохол. От това имаш нужда.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e801661f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблемът е само и единствено в те, не в тях.

Такава патологична нужда от човек до себе си е пагубна за всяка връзка.

Ти трябва да си автономен индивид, който няма нужда от нищо друго, но е хубаво да споделя НЯКОИ моменти с друг човек (докато не заживеят заедно).

Когато се потрудиш да НЯМАШ нужда от друг човек, то тогава ще имаш надежда за едни здравословни отношения с жена.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1ed0a5828f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Имаш вътрешен, душевен проблем, който се проявява като нужда непременно да имаш човек до теб и колкото и да се опитваш да го решиш чрез външни фактори, проблемът ти ще остане, защото никоя жена не е длъжна да покрива нуждите ти. Прилепчивото, обсебващо поведение е най-отблъскващо. Трябва да си разрешиш проблема отвътре, а за целта трябва да си честен със себе си и да си признаеш какво компенсираш. Човешкото поведение обикновено е компенсаторно. Някой не те е обичал като малък или имаш нужда да се грижат за теб, като ти го правиш пръв, за да получиш същото в замяна. Само ти знаеш какво е.
Както ти е казал номер 2, докато не си станеш самодостатъчен, никога няма да получиш любовта, която би искал да имаш. Всичко ще е сделка - "аз те прегръщам и се грижа за теб, а ти ще си до мен и ще ме обичаш в замяна. " Аз, като жена, не бих искала да съм отговорна за щастието на някой мъж, защото ще изпитвам вина, ако не мога да отговоря на чувствата му и не покривам очакванията му. Усетя ли, че в мен вижда решение на нуждите си, изчезвам на мига, защото скоро ще се появят и изисквания и претенции към мен, а никой на никого с нищо не е длъжен. Човек сам е отговорен за това да се чувства добре. Това е, над което трябва да работиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 649efe0d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам сега в коя си влюбен

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c9d082e162
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Човек се забравя с времето. Сега страдаш от две раздели, не от една. Явно имаш проблем със себе си, че не искаш да останеш сам, а все трябва да има някого до теб. Човек понякога трябва да е самодостатъчен. В самотата няколко месеца няма нищо лошо.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a16f9ab7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Как се влюбвате така лесно не знам. И тези драми... стегни се.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 268cc05808
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тоя братан верно разбира от всичко, на всяко гърне мерудия! Тая 3 и тя голям психолог се извъди. Човека даже не е писал, че иска съвет, а просто да сподели мъката си.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 00ade08630
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аз въобще не смятам, че имаш проблем. Просто не си намерил своето момиче - това е.

Човекът не е създаден, за да бъде сам. Той е социално същество, в природата му е нуждата от друг човек. Същата е като нуждата от храна, вода и сън. И хората, които я отричат, имат психически проблем.

Вярно е, че трябва да можем и сами, да постигаме, но колкото и да сме успешни, ако сме сами, щастието от успехите ни е половинчато. Ако пък сме с някого, ще е двойно.

Звучиш като свястно момче, а такива като теб са рядкост, за съжаление. От друга страна това е предимство за теб и ти дава възможност да изпъкнеш на фона на всички мъжки мършляци. :) Все някоя ще те види и ще ти даде любовта, която заслужаваш. Дано е скоро. Успех!

Ж, 22

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2b4d429953
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Прекалено много инвестираш емоционално във връзките, което не съвпада с модерната култура. Просто която и да хванеш, няма да се променят нещата, защото никоя модерна жена няма дългосрочно мислене. Всичко е първосигнално, на където повее вятъра, и накрая ако стане нещо - винаги мъжа е виновен и идват да я спасяват. А това че тя е била въртиопашка, че не е била отговорна, че не е обичала реално тоя човек... Има един лозунг популярен във феминизма - "women are perfect"... Сам си гради заключенията. Според мен с възрастта ще разбереш че жените не са това което си очаквал, и не си струва да влагаш толкова. Взаимоотношенията които си представяш, ги има само в приказките...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 00ade08630
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Би ли споделил на колко години си? :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e801661f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Седмичко, искаш да цункаш хуянгата май, а?



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 99b3aeb45b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Братанчо, гей неден - млъкни завинаги.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2543d64d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторе, от историята ти е ясно, че ще се почувстваш добре, когато пак си намериш връзка. Търси си третата и да не ти пука много! И те съветвам да не ги слушаш тези, които ти вменяват вина. Ти не си виновен да искаш гадже, всички това искаме, от който и пол да сме, на каквито и моралисти да се правим. Пък и ясно си казал, че разбираш кога не си постъпвал правилно. Учи се от грешките, и така .. давай напред ;)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a688d285a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Братачо е специалист по всичко. По цял ден няма какво да прави и освен да сее "мъдрости" в сайтовете и да лови мухи по задника си, друго не знае. Баща му го насърчава, защото иначе става нервен и като се ядоса, започва да си чупи вибраторите и след това трябва да му купуват нови. Трябва да е натрошил поне стотина до сега.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b0c218ed0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Напълно те разбирам. И аз се чувствам по същия начин.. Искам да намеря човекът за мен и много влагам в мъжете и наистина искам да се получи, но не винаги другия е готов за съжаление :( Просто хората станаха много безчувствени и страхливи...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1a0a7ce8ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   #17 - в подобни теми не минава без да се появи и женският вариант на автора. За единият жените са причината да е сам, за другата- мъжете били страхливи и безчувствени. Само вие, горканчовци, сте върхът, но си оставате неоценени. Е, те с такава мислене ще видиш свестен мъж през крив макарон.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 969581fc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   №18 - само ще ти кажа, че си голям хейтър .
Това е сайт за споделяне, ако не ти харесва да четеш истински неща си влезни във фейсбука : )

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c96b06786e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И аз го имам този проблем. Понеже останах сам всички почнинаха а приятелите ми са подигравачи и интересчии. И аз се вкопчвах в човека до мен и като виждаше че нямам друг живот освен този с нея съвсем се отблъскваше докато накрая не се разделихме защото се влюби в приятелката си и сега живеят заедно. Каза че съм имал много погрешни представи за живота и това я е отблъснал най много. Супер тъпо се чувствам и ми е мъка..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 89bf02b46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 10,
Няколко години по-голям от теб, на 28. Благодаря иначе. И твоето мнение се отличава от останалите. Не че нямам вина.. имам. От няколко месеца всеки ден си мисля разни неща. В единия ден си мисля, че аз съм виновен, в другия, че тя е виновна и така всеки ден. Честно казано вече не ми пука кой е виновен. Нещата са такива, каквито са. От цялата работа увеличих тренировките си и посещенията си в библиотеката, така че има и нещо позитивно. От друга страна станах малко мрачен и обезверен, но честно казано аз самият знам, че и това ще мине.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3b517755db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Да станел самодостатъчен? Е нали като си е самодостатъчен няма да иска да е с жена, за какво му е... да му тежи ли? Сега вие съвети за това как да си намери мацка ли му давате или как да няма нужда от мацка? Не разбрах логиката.
.
Пич, те може би просто искат да кажат че ти трябва малко повече самочувствие. Т. е. повече самочувствие от на тази която си избрал. Това е. Ама самочувствието се гради с жизнен опит. Има време, млад си още.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker