Ревността и контрола му, не се издържат вече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревността и контрола му, не се издържат вече...
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1756 пъти
Нашата връзка е от 1 година, година в която непрестанните изблици на ревност не спират. На ранен етап от връзката ни, може би не осъзнавах че допускам грешка като му дадох паролата за фейзбука си, само защото исках да бъда честна. В един момент, той заличи всички мъже от приятелите ми(хора, който са само единствено познати, колеги, съученици, но нищо повече. Дори и да отидем някъде заедно, разваля всичко(то не бяха че гледам мъжете на съседните маси, че съм му пуснала ръката, защото съм видяла някой, и какво ли още не. Давах шансове, от който мислех че ще се осъзнае какво прави, че има проблем за който искам да му помогна(аз да не съм луд че да ходя на психолог). Когато ме запозна с семейството си, може чак тогава осъзнах, че проблема се корени точно там. Сестра му живее с турчин на същия принцип, майка му и баща му също на един етаж 2 семейства. Проблема си е негов, не трябва аз, да се чувствам виновна за неговите грешки. Явно няма и да се промени.Докога с шансовете и прошките, сякаш всичко буксува на едно място. Вече нито сили ми останаха нито надежда да говоря, да обеснявал. на някой който сам не се осъзнава.Има ли шанс да се направи нещо. МОЛЯ ДАЙТЕ НЯКАКЪВ СЪВЕТ, КАК ДА ПОСТЪПЯ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 91b77b3a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малка вероятност да се очовечи. Може би е бил лъган, може би и е заради семейни порядки, както сама си забелязала. Във всеки случай с времето не мисля, че нещата ще станат по-добре, даже напротив. Очаквай скоро да те ограничава как се обличаш, къде ходиш, с какви приятелки се виждаш и т.н. Няма да се учудя, ако реши и с бой да те възпитава. Най-лошото е, че смята това поведение за нормално. Също така е и болезнено комплексиран, смятайки, че всеки мъж е заплаха. Имах едно гадже, което не беше чак толкова зле, но все пак беше доста ревнив. Всеки мой познат или колега, който изглеждаше добре, веднага беше наричан "мазно пе*ерастче и боклук", последвано от самообвнинения колко грозен бил самият той, защо изобщо съм ходила с него и т.н. Ревнуваше ме и от приятелките ми. Много отблъскващо и гнусно да нямаш елементарно уважение към себе си.
Това е проблем, който се е насаждан с години и се лекува изключително трудно. Знам го, защото аз също имам проблеми със самочувствието, които обаче яростно контролирам, понеже знам до какво води и как би ме карало да изглеждам в очите на половинката си. Затворен кръг, в който вредиш най-вече на себе си.

Помисли си колко държиш на него и какви битки си готова да водиш, за да сте заедно. Интересно той как се държи с противоположния пол - флиртува ли, заглежда ли жени, говори ли ти колко готина е еди-коя-си, какво би ѝ направил и прочее? Един вид дали се опитва чрез такива приказки да смачка и твоето самочувствие, за да те принизи на нивото си и да ти втълпи, че едва ли не си грозна и тъпа, та да си стоиш с него, защото друг няма да те хареса за нищо на света. Или той също е много примерен - няма приятелки, не поглежда други, не се интересува от жени и иска същото и от теб? Ако е първият случай, просто бягай с 200. Такива хора могат да те съсипят психически, ако има се дадеш. Във втория случай има малко повече надежда за промяна, защото поне не е с цел да те смаже. Тук повече биха помогнали спокойните и искрени разговори, показване на доверие и уважение, но в някакви граници. Постави въпроса ребром: културно и без нерви му обясни какво е положението и му дай срок (един месец примерно), в който да започне поне някаква промяна, иначе приключваш връзката. Ясно и точно, да си знае, че това е последният му шанс. Иначе може да си играете до безкрайност.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 202b42c61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бягай с 200, или най-добре 300

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4bb6a374ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бягай. Колкото се може по-бързо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2ca9e700b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   знаеш - разделяйте се

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 57a79c13a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има шанс, махаш се и готово, защо избобщо пишете, като много добре знаете как да постъпите?

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 83ec632c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бягай!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 98ae5b7c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напротив, добре си направила, че си дала паролата. Разбрала си го какъв ненормалник е. Време е да му биеш шута, даже отдавна е трябвало.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 553d078735
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   @2

с 500 най-добре

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d3497c3d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ще ти кажа в моя случай какво се случи - търпях всичките изблици на ревност и агресия, карал ме е постоянно да му правя снимки къде съм, дори И ВЪВ ВКЪЩИ, то не бяха ревности от какво ли и кого ли не, да излезна дори до магазина ми се засичаше време и постоянни проверки по телефона, докато всичко това не прерастна в агресия, изблици извън контрол, проблеми с алкохола. Почна да се държи все едно ме притежава и просто в един момент се уморяваш колкото и да обичаш и да обясняваш, не става.. тея типове са просто психопати и само тормоз и нерви нищо друго. Моята връзка също беше 1г и докато беше в началото се търпеше, после дори спрях да излизам само да няма проблеми и единствената виновна съм аз, че го позволявах и търпях. Ще ти кажа, че и отнесох на 2 пъти шамари и приключихме... Честно казано не си заслужава и жена на място с достойнство не трябва да позволява такова отнощение при никакви обстоятелства, такива оправия нямат и няма смисъл да се губи време с такъв. Аз доста време не слушах близки и приятели, защитавах го и го оправдавах, че от болната му любов го прави, защото ми беше казвал, че е влюбен до смърт... да ама единственото, което ми стана ясно след това е, че изгубих време и съм се дала на психопат, който просто не си заслужава нито времето, нито усилията.... Ти си преценявай, предполагам го обичаш много, разбирам те прекрасно, но аз честно казано съжалявам, че не прекратих много по-рано... тея ревнивци са ненормалници и просто само ще ти вгорчи живота, да не говорим ако стане агресивен и нервен. Ти знаеш най-добре как ти е връзката, това е моят опит, дано съм ти била полезна. Бъди жена с достойнство и не позволявай да те унижават по никакъв начин!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9221127531
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мани го тоя, толкова ли няма други мъже, че да седиш при някои, който само ти създава нерви и проблеми. Плюс това ако е толкова несигурен, че те заслужава - явно не те.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker