Влюбен в друга след пет години заедно и годеж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в друга след пет години заедно и годеж
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1992 пъти
Не знаех, че може да се случи и на мен, но ето ме тук, разплакана и отчаяна и в пълна безизходица след "любовта на живота ми". Сгодени сме от 2 години, живеем заедно от пет, аз имам хубава работа, заплатата от която винаги съм деляла с него. И двамата сме под 30 и още не сме се устроили напълно, той не винаги си намира подходящата работа, но аз винаги съм го подкрепяла и съм го издържала и плащала квартирата във времето, в което беше безработен. Сега започна на ново място, и за краткото време там, вече успя да се влюби в колежката си и да ме зареже, при положение, че дори не са заедно. Тя си има приятел и с моя не са били заедно и като любовници. Аз бях по работа извън държавата за месец и през това време много рядко се чувахме и си писахме, той се оправдваше съ сменния си режим на работа, но аз усещах, че нещо не е наред. Като се върнах му прерових съобщенията и намерих чат, в който пише с колегата си за нея, какво са си говорели като я изпращал след работа или как миришела косата й като се приближавал към нея. Не знам нищо за нея, нямат приятелство във фейсбук или поне номера й. Връзката им е повече от платонична, не знам дали заради мен, или заради нейния приятел. Като го притиснах за съобщенията, се скарахме жестоко, каза, че съм луда, несигурна и не иска да ме вижда, била съм се променила, искал спокойствие... тръгна си и не се прибра през целия ден, а аз знаех, че е нощна смяна и със сигурност щях да го намеря там. Чаках го да дойде и накрая като видях колата, видях, че Тя е в нея!! Изпаднах в истерия, но нямах сили да се карам с нея, насочих направо към него, крещях като луда, но той се скри към съблекалните, а колегите му не ме пуснаха да продължа. Дори не помня как се прибрах. След работа се прибра при мен, но само за да си вземе багажа и вече не сме говорели с дни. Опитвам се да стигна до него, н той ме игнорира отвсякъде. Имахме много щастлива и хармонична връзка, никога не сме се карали, той ме разбираше и за дългите отсъствия и винаги съм му имала доверие. Никой от приятелите ни не може да повярва за ситуацията, а въпросната любовница, дори не може да бъде наречена такава в класическия смисъл на думата! Имах планове за целия си живот с този мъж, а той се държи сякаш никога не е бил мой и никога не сме се обичали...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: eda2a162f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искрено ти съчувствам, прехапах устни на няколко пъти от яд. Просто главата ми не го побира как може да съществуват такива долни копелета. Виж ме си заслужава да го търсиш за обяснения. Той те зарязва по супер брутален начин, криейки се като мишок. Не е честно, никак не е, но съдбата ще му го върне. Предполагам колко те боли, не се предавай и недей се унижава като му търсиш сметка. Няма да получиш отговор. Той ако беше стока нямаше да се изгаври с теб така. Гледай напред и това е!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e35048ce92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоят годеник си е харесал друга жена. Не му прави чест, че не е постъпил мъжки, да ти го каже в прав текст и да си тръгне. Ти също си избрала кофти начин да си изясниш нещата, какво е това ровене в съобщенията му?! Как така отиваш да го пресрещаш на работното място, как така вдигаш скандали?! Ти самоуважение нямаш ли? Какво си мислиш, че ще постигнеш?! Направо не вярвам какво чета! Съжалявам, но този не е бил любовта на живота ти. Остави го на мира, да си живее живота с която иска, а ти може да правиш планове единствено за себе си. Животът продължава, успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a2ccc057c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбирам колко ти е трудно, но повярвай за добро е! По-добре, че сега се е показал колко е долен, а не след едно или две деца!! Аз, ако съм толкова щеше да ми падне в очите, че нямаше да искам никога да го чуя и видя. А ти му търсиш сметка? Остави го и не се излагай, имай достойнство!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: abb4243225
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма страшно рано или късно всичко се връща.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8c4edd379a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ама хора 7 години съжителство... на 3-тата не се ли появи бебето и сватбата нещата се провалят и сега ще трябва отново да започнеш да градиш доверие и връзка с друг, отначало. Нямам думи просто, за какво чакахте? За 3 години не успя да го прецениш дали става или не и изчака досега за да го прецениш на 7-мата ли бе мило момиче? Разбирам как се чувстваш, не ти се диша! Но сами си го правите чакайте по 10 г и след това започнете наново с друг да градите 10 г, не сте по на 18 да ви е рано....

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: aae61c91ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е добре като стигнеш до него какво. Прости ппиеми нещата и продължавай. Дори се радвай, че е станало сега а не с 2 деца вкъщи и само. Преосмисли ситуацията и осъзная, че това не е човекът за теб. Може би те чака някой много по свестен от него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7a46940b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гадно, грозно, гнусно, но често срещано... Може би е имало отчуждение още преди да види въпросната колежка. Проблемът не е в нея, не е тя виновната. Със същия успех можеше да е съвсем друга жена. Въпросът е, че той вече е бил готов да хлътне по друга и е било въпрос на време да се случи.
Ще се присъединя към коментарите, че си постъпила страшно глупаво и много си се унизила. Разбирам, че го обичаш и си съсипана, но такива сцени вредят само на тебе. Като нищо сега ти си лудата, а той е късметлията, който се е отървал от теб.
Няма какво да направиш, връзката е била идеална само в твоите очи. Самият факт, че толкова бързо си е събрал нещата и не иска да общува с теб, е страшно показателен. Явно само това, че не е срещнал друга, го е спирало да се разделите.
Кофти е да го кажа, но е наивно да имаш "планове за целия ви живот", да идеализираш до безкрайност и т. н. Хората си тръгват, влюбват се в други, става какво ли не. Разчитайте най-вече на себе си, вие сте най-добрите си приятели. Накрая имаме само себе си. Обикновено това се учи по трудния начин.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ecddce7291
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Наистина трябва да го оставиш. Нито той си заслужава, нито обясненията му. Платонично или не, той е влюбен в друга жена и това би трябвало да ти е достатъчно за да сложиш край на това унижение. Грандиозно си се изложила, но било, каквото било, гледай напред и повече не го търси за нищо на света. Не си се намерила на пътя да си подритваш така достойнството. Бъди над нещата, хубавото тепърва предстои!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d857c6794b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   По-добре сега, отколкото да бяхте женени, и да имаш дете. И имаш правото да му четеш нещата, та вие сте живяли заедно, готвила си, чистила и т. н, а той да няма смелостта да ти каже? ! Ти ще го храниш, поиш, ще делите едно легло и обща храна, а той ще си вее байрака с колежка. Ей такива мъже си заслужават да им се падне подобна, да ги вкара в ада. Пропиляла си години заради такъв, стига толкова. Като с тая се наиграе, ще почне да ти се извинява и реве. Хората са много подли същества, мислят си, че всичко се разминава и забравя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1f7316b795
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много неприятно се е получило, но трябва да приемеш, че в живота нищо не е сигурно. Човек дори не може да е сигурен дали утре ще е още жив.
Приеми случващото се с усмивка и продължи напред без да търсиш обяснение. Това просто не е бил твоя човек. Явно всички велики планове за бъдещ живот са били само в твоята глава.
Усмихваш се, научаваш си урока и продължаваш да си живееш живота. Почти на 100% съм убеден, че ако изведнъж спреш да го търсиш, не след дълго (като се разсъхне историята с колежката) той ще те потърси, за да ти се моли да го прибереш обратно. Не го прави. От това, което описваш, твоят приятел не ми изглежда като мъж на място. Ако му простиш, в дългосрочен план отново ще съжаляваш.
Светът не страда от липса на мъже, просто си намери друг.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: dfde7d96e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Преживях подобно нещо знам как се чувстваш. Насълзиха ми се очите докато чета. Извод: не се доверявай на никой и не очаквай нищо от никой.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4f4c5904a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е бил точен към теб, ама и твоето поведение говори немалко. Приключили сте, какво го търсиш и му крещиш и се излагаш пред хората? Тук много жени ще застанат зад теб, но същите тези жени, когато те се влюбят, правят същите простотии... Това, че ти си имала планове, не означава, че той ги е споделял. Не е приятно да се живее с човек, който е решил да ти построи живота по негов тертип - ти си плащала и за двамата, работиш на по-добра работа - тези неща се отразяват на връзката негативно, защото в един момент започваш да се държиш като доминиращ. Моят съвет към теб е да загърбиш всичко и да продължиш живота си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ba75131ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Още в началото, като описваше каква е била ситуацията при вас, ми се стори че има нещо много гнило в този мъж. Първо, какъв е този мъж, който се оставя жена му да го издържа? Не допускай повече да издържаш мъж. Повечето или ги комплексира, че жената изкарва повече, или пък става нещо като детенце, което майка му го издържа. Не се занимавай с такива. Попадала съм на такива "сукалчета", хем нищо не могат да направят сами, хем очакват да ги дундуркаш вечно и накрая те оставят за друга. Търси си човек на твоето ниво и доходи!! За второто някои ще ме осъдят, но всеки мъж иска да се чувства като такъв, никой нормален не допуска жена му да го издържа и да му е майка. Едно е 1-2 пъти да му дадеш пари на заем и то не грамадни суми, но друго е да си му като майка. От такива бягай далеч, несериозни са и виждаш сега какво става. Как си го представяш такъв човек да ти е баща на децата? Та той един ден ще те зареже сама с тях за първата срещната! Тя колежката му го вижда какъв е със сигурност и не мисля, че ще изостави приятеля й, ако е на място. Бягай с 300 от такива!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8fd11acffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Чета 13 коментара и не проумявам защо никой не си задава въпроса дали всъщност годеника на авторката наистина е бил влюбен в колежката си или това са някакви натрапливости на авторката? Да предположим, че само е изпитвал симпатии към въпросната колежка, писал си е с друг колега някакви неща от рода колко е хубава и подобни, ама това не е изневяра, нито значи, че е влюбен в нея. Обаче след всичките панаири спретнати от авторката, най-вече този пред службата му и всичките му колеги, почти всеки нормален мъж би и намазал ските... Не знам, може би аз греша, фактите изнесени в историята са единствено, че авторката е прочела няколко реда, които може нищо да не значат, както и че ги е видяла да отиват заедно на работа, което също нищо не значи само по себе си.
Мисля, че действията на авторката са изключително прибързани и погрешни в такава ситуация, както самата и реакция. Трябваше просто да изчака известно време и да наблюдава дали ще се случи нещо или ще си останат само с колегиални отношения.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e590c62d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Убедих се, че в такъв момент няма думи които да успокоят човек. И такива думи като, забрави го и тем подобни само усложняват нещата в началото. Не го търси, игнорирай го, колкото и трудно да е! Пожелавам ти бързо да забравиш всичко, макар че забравя ли се такава обида!? И най вече да си здрава и всичко да се нареди.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker