Жена ми е кучка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми е кучка.
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 4000 пъти
Жена ми наистина е кучка.

На всеки две седмици ми вдига скандали за простотии, ревнува ме и ми крещи, да съм си намирал друга, по-млада и красива от нея. И двамата сме на 35, тя на 36, без деца и тва хора вече не се издържа.

При скандалите ми казва всеки път, че имам труден характер, че никой няма да ме търпи, че е трябвало да се оженя за друга. Крещи ми, че съм нелоялен и че спя с други жени виртуално. Изразява досадата си гласно от мен почти всеки ден.

Заплашва ме с развод хора, това е на всеки две три седмици. Тя е нервна, депресирана и параноична през половината време и повече когато сме заедно. Живеем по цял ден заедно и не се издържа. Не знам какво да я правя. Казах и че до нова година ще се разведем, ако така продължава.

Аз не съм идеален, ама я издържам вече 11 години, откакто живеем заедно. Карам я с колата дори на фризьор щтото тя не може да кара. Стоя по час пред зъболекарката и, да я чакам. Давам и пари всеки месец -500 лева само за нея, да има да си купува дрехи и каквото си иска. Обзаведох жилището ни по неин
Вкус и отидоха много пари, ама стиснах зъби и си казах че я обичам, това е важното.

Сексът е рядък, затова го карам на мастурбация. Тя често ми казва че я намирам грозна, а аз не я намирам непривлекателна.
Когато и направя някаква забележка, избухва гневна. Изгубих желание за секс заради гнева и. В дупка съм защото си мислех и вярвах, че това е жената за мен.

Откакто я познавам, винаги е била гневна. Вече не и вярвам като ми каже обичам те, щтото преди това ми е казала няколко пъти да си намеря нова жена и тя ще ми е майстора. Не е лесно да се разделиш с някой който все още обичаш, затова и давам все още шансове да си оправи гадния характер или това е края.

Не знам какво да правя наистина. Все още я обичам. Не знам дали има друг мъж в живота и. Нямам данни за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: df21346966
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо го търпиш тоя парцал? Ако я издържаш тя е длъжна единия уют в къщата ви да го има и спокойствие. Колко жени се спукват да бачкат за 500 лева и са добри с мъжете си? Раздели се с нея и се събери с жена, която ще те обича и ще ти роди дете. Най-странното е, че такива лигли намират някой да ги издържа. Тя ще си намери майстора като види как се печелят парите, нещо, което явно не знае. Една жена

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0ea1df53f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ти си чисто луд, че търпиш това. Плащаш много, даваш всичко, а получаваш какво? Едно голямо нищо. Нито отношение, нито секс, да не говорим за любов. Разведи се, но се постарай да ди оставиш жилището и другите неща. Нека тази истеричка се оправя сама. Нито тя те обича, нито ти нея, а си се хванал като удавник за сламка.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3eb22ec342
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Къде се намират още такива мъже като теб?
Моят мъж сигурно и един месец не би ме издържал ако не работя, поне така си мисля. Аз и не искам да чакам на някой. А това да ми даде да си купувам нещо за мен си е направо мечта. А пък аз изглеждам доста добре, явно не е до това как изглеждаш. Как го правят другите жени не знам, но и не ми е удобно някой да ми дава, а да разполагам с моето. А тя защо не работи?
Като е заседнала такова ще е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7a7c5706e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Амииии, пробвай да се държиш като мъж, а не като чехъл. Тая жена не те уважава и меко казано... за нищо те няма. Остави я да се оправя сама, не тичай след нея, когато ти повиши тон и повишавай и ти. Кажи и, че това е твоето жилище и след като не и харесва може да си ходи. Дръж се по-сериозно! Прекалено много искаш да и угаждаш. Ако решението да нямате деца не е по взаимно съгласие това е разковничето на проблема. С такива отношения по-добре и да нямате. Звучиш като добър и свестен мъж, желая ти успех.
Кенди

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 24af6da239
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Е па да си сибира багажа и да се изнася. Щом нямате деца не разбирам какво ви задържа.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 018e7f4ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да не би да иска деца и това да й е проблема

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 99b6472c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей. Жена на 33 г. съм. Авторе, не казваш тя винаги ли е била такава или се е променила наскоро. Защо нямате деца? Според мен там се крие причината. Защо по дяволите не рабори нищо? ! Жена без никави ангажименти е нормално да е изнервена и като в безпътица. Обясни ни защо се е стигнало до там, за да ти дадем адвектаен съвет.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1e1f893aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Жената няма нужда от шофьор, слуга, чичко паричко или по-точно има, но решаващо за щастието и е да има мъж до себе си. Който ще танцува с. Да, ще я гледа с блеснал поглед все едно е направена от звезди, няма да смее да я пипне, а пипне ли я, няма да иска да я пусне. Не винаги и не всеки може да даде това. И не е нужно. Жената, пък и мъжът, могат да се зареждат енергийно и от земята и небето. Но най-присъщо ни е да го търсим от ближния. Свършила и е батерията на жената. Бих препоръчала глад, спорт, минерали, алкална диета и много разнообразие и почивки в природата

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 70c3de7557
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Бягай с 300 бате, че и не си първа младост да не излетят и годинките, любов, любов ама ще ти мине, мах 6-7 м и си я забравил, минах по този път и от опит ти го казвам и поговорката я знаеш-не питай старило, питай патило, бягай момче!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b11126f255
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ех, дами - въпроса, който задава автора игнорирахте, но пък веднага завидяхте, че друга жена мъжът и представи си я издържа, дава и пари, че и и угажда...Парцал била, лигла била, не знам каква била - нито им знаете житейските обстоятелства и предисторията, нито нищо, но веднага тръгнахте с квалификациите напред. Коментиращите без никой да ги пита, хванаха да обясняват, как били видиш ли по-красиви, по-работни, по-дашни - да се зачудиш, как ли такива скъпоценни бисери са останали неоценени, пък такива като жената на авторката се на читави мъже случвали.

Ами, мили дами - и пяна да ви излезе на устата, той просто си я обича! Кой каквото си е заслужил, това и получава и от гледане в чуждата паничка полза няма.

Авторе, жена ти очевидно има проблем и не се чувства добре в кожата си - сам казваш, че се мисли за непривлекателна, че има в нея много гняв и потисната агресия. Тя има нужда от помощ - ти най-добре знаеш по каква причина е безработна, повярвай човек няма как да се чувства добре като изпадне в такава ситуация и това го яде. Тя в момента се чувства в затворен кръг и не може да види изход. Виждаш, че става все по-неуверена, чувства се излишна, непълноценна, зависима - нормално е когато човек е затворен и няма социални контакти. А ако се чувства неуверена и непривлекателна, то и все повече ще избягва срещи с хора. Това наистина спирала, движеща се надолу. Така постепенно се развиват и психически отклонения, действителността се изкривява. Получава се така, че най-близкият и едновременно трябва да изпълнява много социални роли, което за един човек е натоварващо и непосилно. Тя не може да излезе сама от тази дупка - ако искаш да и помогнеш, запази и час за консултация с терапевт. Няма да стане без помощ отвън и без съществена промяна на обстоятелствата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a8889686e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Жена ти може и да е к*чка, ама и ти си п*тка. Разберете го мили мъже, абе хора изобщо, с вас се държат както позволите.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 84c0a08a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз преди няколко дни бях писал за подобен проблем. Знам какво е с разликата, че при мен дори не ми е жена. Явно си има такива жени, който постоянно правят скандали. Това все едно аз съм го писал...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5ef35d7abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Моят съвет е да потърсиш проблема другаде. Възможно ли е да е депресирама заради това, че нямате деца? Ами ако е открила, че има някакъв проблем в нея? Правили ли сте опити? Иска ли деца?
Понякога това, че е финансово задоволена не е всичко. Възмоцно е проблема и да е на психическо ниво. Щом я обичаш вместо да я заплашваш с развод седни погворо с нея спокойно и леко какво я притеснява, тревожи и какво точно провокира държанието и към теб. Понякога хората имат различни гледни точки за нещата особено жените и да теудни сме за разбиране, но се опитайте да решите проблема и и помогни. Пак казвам това, че я глезиш и е задоволена не е всичко. Щом е на 36 каква е причината да нямате детенце? Според мен една радост в живота би я успокоило :)

Ж22

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e5efaf0b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   разкарай я тая мъжемразка, няма да се оправи никак положението

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2899f04b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   "щтото" сериозно ли й правиш забележки?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 90dd12b708
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Това е по-голяма тъпотия дори от темите на к****тата и другите измишльотини. "Двамата сте на 35, тя на 36"... Ти си като Пената - тия двамата, ония третия и така беша вратата.... Колко човека ти живеят в главата, психопат?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 17b678df80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   500 лв са малко. Поне по 2 бона на месец трябва да и даваш. Само така ще станеш истински мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9b62e1ce0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Измишльотини на квадрат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4c0a5dcd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Обработва те психически и те кара да се чувстваш гузен като те обвинява за неща, които още не си направил.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2cfdc26d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Млад си още, такова отношение не може да се търпи. Това не е живот. Остави я да си чупи главата, да си намери тя по-добър от теб като не те харесва, ама ще е трудно като е толкова капризна. Развеждай се и се спасявай докато е време, да не ти отиде младостта.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 62e690ec0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Защо си мислиш, че можеш да правиш "забележки"? Забележки прави началник на подчинен. А в брака има двама партньори, които са равни, които обсъждат заедно, решават заедно, разговарят, споделят... Естествено е да се гневи на забележки, особено ако са изречени със заповеден или назидателен тон. Авторе, скандал само от един човек няма как да се получи, колкото и да искаш. В скандала винаги участват двама. Не се прави на невинен, а си изглади малко чепатия характер, защото и друга да намериш, пак ще си в същата позиция, ако смяташ, че пак ще правиш забепежки на жената до себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f9d219e768
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Нека да посети психолог, отидете заедно. Не казвам, че е луда. Един професионален разговор ще и се отрази добре. Или пък и кажи да си дадете почивка и за 1 седмица отиди при родителите ти, без да я търсиш изобщо. Само така ще усети липсата ти и ще я обземе страхът да не те изгуби и ще промени отношението!

Жена, 21г

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1263f33945
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Все си мисля, че това са фалшиви истории, обаче не са.
Има много мъже в твоето положение. Аз едно не разбирам. Ти си с 10 години по-голям, защо позволяваш подобно нещо? Жените малко или много са си луди, без да ми се засягат останалите. Защо не умееш да тропнеш по масата, да я поставиш на място. Изхвърли я навънка.
Затова ли си живял? Затова ли се бъхташ, като луд, за да може да се прибереш и принцесата да ти вдига скандали.
Човек, по-добре да си сам, отколкото да понасяш това нещо. Самотата не е по-зле от подобно съжителство с жена. Аз на 26 си пестя максимално нервите с подобни истории, а ти как успяваш не знам.
Багажа и навънка, друг изход няма.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 22a1ccd59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Жени ти има видни скрити комплекси, които явно не изразява гласно пред теб. Явно смята, че има по-красиви и по-добри и по-подходящи за теб от нея. Примерно аз съм млада, на 25 съм, приятелят ми също и сме от 2 години заедно. Аз също не работя, но пък не ходя на фризьори и тем подобни, аз повече обичам да ходим на горещи басейни, спа и тем подобни, но го правим отвреме навреме. Не живеем в собствено жилище, нито е обзаведено по моя вкус, но съм приела, че според неговите възможности, това е. Иначе той ми дава 300 лева месечно за дрехи както ти даваш на твоята жена, но аз съм доста благодарна. Целувам го, обичам го, правим си секс, като цяло се държа добре и съм благодарна, че не работя, но иначе си търся работа и ако ми допадне нещо, смятам да работя, просто до сега попадах все на неща които не ми харесваха. Редовно преглеждам обявите за работа. За ревност не може и да става на въпрос, не му чета съобщенията и не му гледам телефона, защото му имам доверие, а веднъж една обща позната го сваляше на живо пред мен, но аз пък имам високо самочувствие смисъл аз бях гримирана, с токчета, хубави дрехи, а тя беше без грим, видимо по-ниска, с работни дрехи и аз просто я погледнах от високо и го прегърнах и тя се махна. Аз не мисля, че има по-добра за него от мен. Да, може да има по-красиви жени, по-умни и така нататък, но те не са за него. Първо, повечето от тях ще искат доста повече пари и лукс, някои от тях са леки жени и така нататък. Според мен, тя е неблагодарница първото което е, второто е комплексарка щом смята, че е лесно заменима. Ревността и гнева показват, че тя не доволна от себе си. Виж, дай още един шанс. Направи тест една седмица. Подарявай й цветя, заведи я на ресторант, подари й хубав парфюм, казвай й колко е секси и неповторима и пробвай да правите секс и ако пак се държи по същия начин тогава в прав текст я попитай кое не харесва в себе си. От къде идват всички тея комплекси? Ако продължава в същия дух, трябва да си намериш друга приятелка, на тези години хората вече имат много деца, на твоята възраст на тате му се роди третото дете, аз съм второто. Направо тая твоята жена е луда.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d501f8a6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   8 изби рибата. Ще яде витамини жената и ще се промени, на работа ще тръгне чак.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dfe83cdf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Това е историята само от неговата гледна точка. Има много неща, които са премълчани, изопачени и т. н. Никой от тук коментиращите не знае каква е цялата истина. И как пък избързахте да й давате квалификации на жената без да знаете автора що за китка е и с какво предизвиква такова държание? Много първично и елементарно. И веднага бачкаторките се хванаха за това, че тя не работила. Мислете малко по-мащабно и зряло!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c65a802465
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Авторът съм.


1 - Не е парцал. Аз парцал никога не бих търпял, камо ли да се оженя за него. Тя работи по нейно собствено желание на компютъра си. Аз никога не съм искал тя да работи. Аз печеля доста, няма нужда тя да работи.

2 - Получавам, човека който обичам. Кучка да когато прави скандали, но мамка му, обичам я. Постарал съм се да я осигуря с доста, ако ме надживее някой ден. Тя има сигурност.
Обичам я, брат.. Тя също ме обича, когато не се държи като кучка.

3 - Намират се. Ама аз съм си и задник. Мога да бъда зъл и отмъстителен.
Не е до това как изглеждаш, права си. Макар, че моята е доста сладко същество на външен вид.
Много неща са, де да знам. Просто знаех, че това е жена ми след месец и половина чатове, и първата ни среща след това.
Дори и най-красивата да дойде при мен, като не е жена ми, нищо не ми тряпва отвътре, само секс мисли.
Как го правят другите жени? Моята нищо не направи да ме спечели. Ама нищо. Просто си беше тя, такава каквато е. И пет пари не даваше за мен дълго време. Преследвах я година и половина след първата ни среща на живо, докато тя се реши да имаме най-после сериозна връзка.


4 - Кенди, .... аз съм си задник.
Кво да правя, явно съм и мазохист, щтото все тичам подир жена ми. Хаха.

5 - Любов, брат. Сродната ти душа, която обаче се държи и като кучка.


6 - И двамата не искаме деца. Имаме две кучета, които гледаме като деца.


7 - Тя винаги си е била малко избухлива, но преди беше рядко, да речем 1 път на три месеца.
Тя работи от вкъщи на компютъра си. Винаги е изкарвала някакви пари, към 1 000 лева месечно.
Никога не съм искал тя да работи, освен ако не го иска. Жена ми има няколко сериозни хобита още и почти винаги е доста заета. Доста независима е. Доста пари и давам ей така, щт'ото я обичам безумно. Винаги ще и давам, каквото и да стане, тя е моята жена. Аз изкарвам доста пари, за нас парите не са проблем.

8 - К'ва батерия? Какво зареждане от небето? Човече, спуках се от смях, ама благодарско за мнението.


9 - Тя ми е първата любов, брат. Повече място за друга любов нямам.

10 - Жена ми определено не е парцал, ами кучка, когато се държи така. Аз един парцал никога не бих търпял, камо ли да се оженя за него.
Жена ми е интроверт по природа и не обича да се среща с много хора, та може и т'ва да влошава проблемите ни.
Да казвала ми е, че се чувства излишна. Нямаме деца, аз не искам, тя в началото искаше, но всъщност, когато мислехме, че е забременяла, тя тичаше първа за хапчета против забременяване, та тя също не иска деца. Имаме две кучета и ги гледаме като деца и не ни пука кой какво ще ни каже. Както казах, аз имам доста пари и контакти и не ми дреме.

Според мен, тя има някакви комплекси, което ми говори за някакъв вид нарцисизъм. Тя също си измисля разни неща, че и изневерявам например и вярва, че едва ли не са истина.

Bruh, психиатрите са мошеници. Едва ли ще ни помогнат.


13 - Беше идеалната жена за съпруга. С едно от най-сладките лица и нежно тяло. Безкрайно независима и добра душа. И досега спасява
разни котета от улицата и птици дори.
П*тка си ти.


14 - Брат, разбираш ме. Ама, аз я обичам мойта. Точно затова не знам какво да правя. Ако не я обичах, отдавна да съм и бил шута.


15 - Тя започна със заплахите за разводи. Месеци и месеци наред я слущах, преди да и покажа, че и аз мога така да се държа като кучка.
Не искаме деца и двамата. Имаме две кучета, които гледаме като деца. Жена ми им купува пуловери и аксесоари даже от мола, къпе ги и
двамата ги извеждаме на разходка. Радости в живота има и други, освен децата. Децата са готини, но не всеки е подходящ за родител. Ние с жена ми не сме подходящи за родители на деца.


19 - Хахаха. Давам и, бе брат. Тези 500 лева са междудругото.
Искам да е сигурна. Ако някой ден се гътна преди нея, съм се погрижил, тя да е осигурена от-до.
Та е инат обаче. Често не ми иска парите. Много ме ядосва, ама ми е влязла под кожата.
Първите ни срещи бяха така също. Аз искам да платя за нещо, тя се дърпа и плаща от нейните пари.


21 - Обвинява ме, истина е. Ама, само нея съм обичал истински в живота си.


22 - Не искам да се развеждам, брат. Връзката ми с жена ми е важна за мен. Вложих доста. Поняко си мисля, че съм идиот, ама такова е положението.


23 - Не съм цвете и аз. Кой каза обратното? Ама никога не съм изричал думата развод, преди жена ми да започне с тази нейна гнусна игра как ще се разведе с мен и как следващата ще ми разкаже играта.


24 - Психолозите са след дъжд качулка.
Ние не сме се разделяли и за два дни даже. Тъпо е да се играят такива игри. Или някой ти е за времено удоволствие само, или ти става един от най-важните хора в живота. Нямам време за тъпи игри.


25 - Тва звучи лесно на хартия, брат.
Как ще я изхвърля, като я обичам? Човек не се държи така с някой, който обича. Че се държи като Принцеса, така си е. Че изкравам парите, най вече заради нея, така си е.
Никога не съм я удрял, освен веднъж по дупето. Последва секс, и тя и аз бързаме да се сдобрим след скандалите и.


26 - Хич, не ми дреме, че жена ми вече не е на 25. Когато я срещнах беше на 23, и в моите очи тя винаги ще си бъде това младо и супер сладко момиче, с нежно тяло. Като я видях, си казах мислено, че това е жена ми. Ама не исках да я изплаша, затова се правих на студен и недостъпен и малко задник общо взето.
Първата ни среща в реалния живот беше фал. Аз закъснях с 10 минути или нещо такова, тя си тръгнала от мястото на срещата ни, и отишла в близкия парк, където видяла ранена котка, и я закарала на ветиринаря. Та се срещнахме там в ветеринарната клиника - миришеше убийствено на котешка храна и на кучешка урина... Да жената ми е малко луда.

Жена ми не е ревнива, или го крие достатъчно добре, така че аз никога не го усещам.
Не ми гледа телефоните, нито ми звъни през час. Тя е доста независима всъщност.
Гримът е тъпа работа. Защо се мацате толкова? Моята си слага хидратантен крем на лицето и спирала за мигли. Най. много си я харесвам без грим, както е ей така с разпусната и леко рошава дълга коса, с нежното и тяло без никакви силикони в него. Жена ми мрази всякакви изкуствени работи по себе си слава богу.
Подарявам и цветя рядко. Да не съм татко Барба? Тя може да си купи всичко с парите, които и давам и за които не и искам никакъв отчет.
Казвам и колко е сладка и красива почти всеки ден. Водя я на ресторанти, ама тя иска повече да сме си вкъщи, щтото е домошар и интроверт.

Брррр, друга жена? Не мерси. Освен да спя с нея еднократно, колкото да се прежаля, може би. Ама луд ли съм да търпя някой друг, ей така без даже да съм влюбен в него?

Един път се влюбих аз, и това беше жена ми. Повече няма да има. Всичко друго е кратки емоции, и си забравил за този човек на другата сутрин, или даже още след два часа. Или ще си остана с жена ми, или ще си живея сам.



27 - Хахаха. Пич. Ще и купя витамини брат, за да не е кучка, хахахаха.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d501f8a6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Еми, търпи я тогава авторе. Жена ти от нищоправене се е изродила - и адът тепърва ще е факт за теб. Този човек, който си обичал е мираж и фикция, а жената до теб е касичка без интереси, дори да сготви, език да учи. Да оставим работата, тя няма и да подхване такава.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 25a63014d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Я викни жена ти да напише и тя нейната гледна точка, че да може да ви дадем адекватен съвет. Така не се рабира какъв й е точно проблема. Дали е на емоционално/психическо ниво или ти наистина си задник, както казваш и просто я вбесяваш. И психиатрите не са мошенници. Бившия ми мъж беше изчаткал, реши да се развеждаме, за да сме имали по-хубава връзка, стана агресивен и почна да ме тормози. После взе лекарства и пак си беше наред. Но ги спря уви и за това е бивш, но това е една друга тема.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3a7b369e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Има нещо, на което бракоразводните адвокати му казват "несходство в характерите". Била съм омъжена в продължение на 15 години за изключително добър и почтен човек, с който обаче така и не се получаваше химията. Имах пълна свобода, работех само защото аз имах желание за това, пътешествия, никакви материални дефицити и... и двамата бяхме нещастни, поколение така и не създадохме - също като автора и съпругата му просто нямахме желание. Разведохме се по взаимно съгласие. Наскоро, след дълга връзка, се омъжих пак. Ние с мъжа ми сме като един организъм! Забелязах, че много отдавна вече не употребявам местоимението "аз", винаги казвам "ние". Ако преди е било "аз обичам риба", сега е "ние обичаме риба". Всеки, разбира се, си носи своята индивидуалност, но и двамата сме подчертани екстроверти, социалният живот за нас е много важен, имаме еднакви вкусове и към музика, и към театър, и към книги, а приятелите отдавна са общи приятели. Надявам се ясно да излагам тезата си, че не е задължително единият от двойката да е лош човек, за да няма разбирателство. Може и двамата да са чудесни хора, но просто различни и несъвместими. Ето, съпругът ми обожава жените и не пропуска да пофлиртува, но аз пък изобщо не съм ревнива и даже лекичко му се подигравам за суетата, но това всичкото е майтап между нас. Силно независим човек съм, той уважава това и никога не ме е ограничавал. В този дух. Но няма как интроверт да си пасне с екстроверт, винаги ще има напрежение. Избухвала съм и аз, главно за някакви битови неуредици, но в тези случаи мъжът ми ме гушва като дете и спокойно ми казва: "Успокой се, миличка, това са дребни неща, налей по една чаша хубаво вино и двамата ще измислим как да ги оправим". В тези случаи аз се разплаквам от облекчение и нежност и съжалявам за гневната си реакция. Но това съм аз. Друга жена може да се вбеси още повече от това, че мъжът, вместо да хукне с отвертката да сменя контакта, се лигави. Въпрос на характери.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker