Да му призная ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му призная ли?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2672 пъти
Здравейте. Харесвам едно момче цяло лято. Работата е там, че след като работихме заедно,бяхме всеки ден заедно, аз започнах да изпитвам чувства към нег. Говорили сме си както на забавни така и на сериозни теми. Аз не предприемах нищо към него, защото си имаше приятрлка, но уви те скъсаха и една вечер той ме покани в тях ... Е случи се така, че спахме обаче след това винаги аз го търсех първа той ми отговаряше с по две три думи ... Също така вече сме в различни градове и не се виждаме кой знае колко много, понякога ми говори з абившата си, че още не може да я забрави, че тя била момичето за него.... Не знам какво да правя при положение, че имам чувства към него, не знам дали са споделени и въобще има ли смисъл да му признавам каквото и да е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 81c648dc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Чета това, което си написала и си мисля, че момчето, за което пишеш още не е забравил бившата си приятелка и може би е спал с теб, за да забрави за нея. Но след като имаш вече чувства към него му признай, защото няма какво да губиш. Ако не откликне на чувствата ти добре - явно много обича бившата си и не оценява твоето внимание, ако пък откликне - ами какво по-хубаво от това.. ? Успех

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 151655caa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си забравила да споделиш на колко си години и той ли ти беше първия сексуален партньор. Как може още от първата покана и ти си готова да отидеш в тях да спиш. Нямаш ли някакви сексуални задръжки преди да си легнеш с някого или просто нямаш търпение когато става въпрос за секс. Прави ми впечатление, че си много лесна за секс-лека жена.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 78457f05c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Е, как може като човекът директно ти казва, че мисли за друга и тя е за него, ти да се чудиш има ли чувства към теб? Ако иска да е с теб, ще те търси, ще идва да те види, а такова нещо няма, както пишеш. Легнал веднъж с теб, защото е бил сам и толкова. Ако имаш някакво достойнство, въобще не го търси и го забрави.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e48d249265
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм чак толкова голям експерт по тези въпроси, но долавям лека заслепеност, както при всички влюбени. Хубаво е, че искаш нещата да се получат, но това, че ти е говорил за бившата ти е "признак за нещо" на което ти сякаш не си обърнала специално внимание, а трябва. За съжаление много хора го правят и мъже и жени. За мен това е проява на неуважение, неблагодарност и ако тази проява на неуважение остане безнаказана от твоя страна, това ще е фатално. Ако ти не защитиш себе си и не покажеш своята стойност, че не искаш да се отнасят така с теб, това неуважение ще продължи и в крайна сметка ще доведе до фатален край, в който ти ще свалиш своята стойност пред очите му, а ти самата ще се чувстваш унизена заради собствените си постъпки. Разбира се вината е и в него. Лично мое мнение е, че човек не трябва да се заслепява, когато вижда подобни сигнали. Истинският човек, който е за теб никога няма да се отнесе неуважително. Ти самата никога не трябва да правиш компромис, никога не трябва да се заслепяваш и да очакваш, че като не обърнеш внимание- това ще се промени. Няма да стане според мен. За съжаление обаче според мен са малко стойностните хора и намирането на такива може да се окаже трудна задача, затова повечето хора предпочитат да преглътнат подобни прояви, но дали това е по-добрият вариант? Всъщност темата е много дълбока и може да бъде погледната от много страни, а и от петте реда, които си написала няма как да се направи едно заключение. Хубаво е да помислиш обаче каква стойност представляваш пред самата себе си. Като външност, характер, мисия в живота и т. н. и да си максимално обективна към себе си, след като я направиш започни да повишаваш своята стойност. Стреми се да изглеждаш по-красива, по-забавна, по-умна, по-добра, социално интелигентна. Така се повишава реално самочувствието според мен, а от самочувствието тръгва всичко. От там се появява усмивката на човек и той започва да привлича уважение и симпатия.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 02d3d3059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какво значение има приятелката му? Нали е бивша. Ти си настоящата и единствената. Признай му. Той ще се зарадва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b41659ae4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Той ти казва, че бившата му е била момичето за него, разбирасе че не са споделени чувствата, за съжеление. Според мен, ако си признаеш, че имаш чувства към него той ще се отдръпне от теб, ще спре да ти пише и ще си намира извинения когато го питаш. А това че сте спали заедно може би е защото е бил самотен когато се е разделил с приятелката си, но все пак и мъжете имат очи може би той вече знае че изпитваш нещо към него и заради това е използвал момента и е преспал с теб. Според мен ще е по-добре да не му признаваш, а да се отдръпнеш от него, да се запознаваш с нови хора, защото да наистина ще се радвам да се получат нещата между вас но не мисля че ще стане и ти само ще страдаш от това...
В:))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0382403e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ползвал те е за секс и разтуха от нея. Мъж, дето ще ти хленчи за друга, не е за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 73ba8dd966
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Той е усетил накъде духа вятърът, но очевидно не се чувства по същия начин, най-вероятно затова ти говори за бившата си (т. е. да си наясно, че освен секс, друго едва ли можеш да очакваш от него, както се е и случило). Според мен остави го малко без присъствието си, нека да усети липсата ти за известно време. Може и да преосмисли отношенията ви, кой знае. Но ако постоянно си му в полезрението и се "натискаш", вероятно ще постигнеш обратния ефект.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ba4a73a4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей, няма да се научите, че не трябва да пускате толкова лесно и да правите секс, преди да сте сигурни в чувствата на момчето към вас. Сега си му безинтересна, искал е само секс. Естествено, че ще ти отговаря с две, три думи, защото няма чувства към теб. Дори и да е с теб, ти ще си просто заместител на бившата му, нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5d4035b549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сподели му - ще ти олекне... но бъди готова за най-лошото, а именно да не получиш същото от него. Което най-вероятно ще стане. Не искам да спекулирам, но момчето звучи сякаш просто се е възползвало от теб, за да "забрави" бившата си е да се опита да я замени, или поне секса с нея. Но щом ти говори и за бившата си приятелка... работата е ясна - едва ли те харесва истински... ако питаш мен - въобще не се занимавай и го остави на мира, и се фокусирай върху собствения си живот. Ако той толкова много те искаше и оценяваше, нямаше да отговаря с по две-три думи, още по-малко да си легне с теб след като току-що е скъсал с приятелката си... но нищо няма да загубиш, ако му споделиш чувствата си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0382403e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   5,
именно заради това си мислене много жени се впускат в предварително обречени връзки. Подлагат се доброволно на това той да им реве на рамото за другата, да говори какво обичала или не, защо се карали,къде ходили. Обрича се на месеци слушане за друга жена и чудене дали не я търси тайно, дали не се виждат. И всичко това заради вярването, че другата е бивша, само настоящата е важна. Ако някой не е забравил предният човек, защо да се занимава с него? Само ядове. Пък и ако признае , какво? Той ще си помисли,че бързо се е влюбила. Може да се опита да накара бившата си да ревнува чрез нея, да види, че той се е уредил бързо, един вид тактика онази да се върне. Или ще я съжали. В най-лошият случай ще използва влюбеността и да спи с нея, за да не е на сухо,докато наистина си хареса някоя, а това може да отнеме месеци. Не си мислете,че живота е роман, където признанията в любов ще накарат другият да забрави бившата като с магия, или ,че той няма да се възползва от ситуацията за лесен секс. Авторке, може да ти е гадно,но не се занимавай с емоционално обременени с бивши мъже. Той може да си говори цяла година за нея, ти ще изтърпиш ли това?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a1ed792799
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   По ебана пу*ка, особено на първия ден никой не гасне, сори.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 46dc0a0947
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Той те е поканил да те наебе и ти си го знаела и си отишла точно за това. Е, отишла си, наебал те е. Какви признания, какви чувства, какви 5 лв?

Ако на теб ти се е искало да вярваш, че е начало на нещо, а не само ебане, си е чисто твой проблем. Когато се научиш да се цениш, вместо да октликваш на "покани" вкъщи и да скачаш в леглото на мъжете, може и да те оцени някой като нещо повече от секс кукла за утеха.

Жените си патите от това, че вярвате в това, което ви се иска, а не в реалността. Ако си мислите, че като му го лапнете на някой след първата покана вкъщи и после ви е в кърпа вързан... По-скоро ще му паднете в очите и ще сте курва в неговите очи, отколкото да ви каже "евала, тя ми пусна, дай сега да започна връзка с нея за благодарност".

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f8d97fd046
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Защо така нападате момичето!? Така я карате да се чувства още по-зле! Пуснала му, на първата среща вкъщи, ами добре случва се! Явно се е надявала да е начало на нещо друго. Сега отделно въпроса, че не е било правилно (аз не правя така). Може би е било по-добре за нея да не бърза, но станалото станало. Аз бих я посъветвала да му каже че го харесва. Но трябва да е психологически подготвена той да не реагира. Ами ако реагира обаче? Туко виж и дал шанс за нещо по-сериозно за вбъдеще.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9d8bb4cb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ще си загубиш времето и най-вече нервите. Той вече ти е показал, че не се интересува от теб, нямаше нужда от въпроса "да му призная ли? " Дое%ало му се е и е спал с теб, нищо повече. Не прави грешката да му признаваш каквото и да е било, защото той не се интересувава, пък и единственото, което ще постигнеш с това е... нищо? Продължавай напред. Няма да е зле в следващата ти "връзка" да се хвърляш в леглото толкова лесно.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 78457f05c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   № 15 - Сама не си вярваш на написаното, ама колкото да покажеш някакъв криворазбран уж позитивизъм ѝ даваш празна надежда. Или пък си от тези, които за да не са като другите на черното викаш бяло. Тук останалите са реалисти и ѝ казаха истината, ти -случвало се? Да, случва се- на леките жени. А с тях никой не иска сериозна връзка. Ако е малко по-умна ще си направи извода за в бъдеще, ако не - ще пуска на всеки, който ѝ поиска на първа среща и после ще пуска теми тук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker