Така и не можах да открия любов, за която да живея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Така и не можах да открия любов, за която да живея
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1068 пъти
Нямам сили повече. Не мога да продължавам така. Винаги съм искал просто да си намеря приятелка, с която да споделям своите мигове. Отказвам се. Не мога повече да понасям как всички останали около мен са способни да бъдат щастливи, да се отдават един на друг, да изпитват интимност, да се целуват, да се прегръщат и т.н. Мечтая и аз да мога да изпитам тези неща. Писна ми да чакам. Все още съм девствен. Този факт ме съсипва и ме изяжда отвътре. Това беше. Отказвам се. Така или иначе няма да изпитам любов, няма да се докосна до женска плът, няма да изпитам тези нежни ласки. Ясно ми е, че ще си умра сам и нещастен, защо само да продължавам да се мъча, след като мога да приключа и по-рано...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: ee1e67d3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не е късно. Най-хубавото винаги се случва, когато най-малко очакваме. И точно в това е чарът му. :)

Вярвай в хубавото. Вярата е велика сила.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c0a749ab8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо конкретно не казваш за себе си. Постарай се да промениш нещата, които смяташ, че ти пречат, и любовта сама ще се появи. Но ти трябва да си активната страна, а не да чакаш късметът да ти падне от небето.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2d58919567
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей се впряга толкова. Ако е за плътта лесни са нещата, щом искаш читава връзка изчакай, ще си намериш момичето. Иначе ние и без това ще умрем сами. Любовта няма как да я откриеш, няма радар за нея, в неочакван момент този човек идва в живота ти. Спокойно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: dd03f066aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз обмислям самоубийство от доста време. Такива като нас сякаш сме прокълнати. Другите казват неща от рода на че всичко зависело от нас, че съдба нямало и тем подобни. Да, обаче аз рядко бездействам когато си харесам някого. Макар и да не обичам да се натискам прекалено.Но никога не ми се получава. И то не защото не ме харесват, ами обикновено се появява друга причина и винаги оставам с "пръст в уста" . Ами ако съдба има и точно нашата е такава че да си седим сами? И мен това вече ме изяжда от вътре, чаках прекалено дълго, вече нямам търпение както преди. Дразня се всеки път когато видя двойки по улиците. Другите не ни разбират понеже не са в същата странна ситуация и разправят че всичко зависело от нас. Да, ама не съвсем. Не всичко в този живот зависи от теб. Има обстоятелства. Благоприятни за теб, или обратното. Все пак не бързай да се самоубиваш. Може би го остави като вариант ако минат още години и пак си на същото дередже. И аз много флиртувам с мисълта за самоубийство, но все пак възнамерявам да изчакам и да го отложа за по- нататък, ако тази идиотщина продължи и след години.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5100e4a1ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе човек, разбирам да имаше някаква смислена причина да се отказваш, но ако това ти е единственият проблем не се отказвай от живота. И аз съм на предела на силите си за всичко и напоследък доста често ми минава мисълта за самоубийство, макар че съм едва на 19 години. Предполагам, че си на моята възраст и тепърва ще започваш да навлизаш в играта.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8d142bcb4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторът и номер 5 са психически неуравновесени! Хората губят семейства, децата им умират и те носят тази тежест цял живот на гръб, но не се отказват от живота. Това да се откажеш е като да се предадеш. Момчета вие сте слабохарактерни ето затова дори да попаднете на правилната ще я изгубите. Жените харесват емоционално стабилни мъже, а не да го мислят че когато се приберат той може да види на въже! Моля ви......

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f619ad2d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Тук не се толерират "хайтъри", иначе такава попържня щях да ти тегля, че свят да ти се завие. Може ли един здрав, прав мъж да се вайка по този начин, все едно е някаква баба? !
Ако един мъж има проблем, той прави всичко възможно да го разреши. Ще изоре земята, няма да спи ден и нощ, но ще намери решение.... А твоят проблем е един от най-баналните на този свят, но за решеноето му се иска усилие, което никой друг не може да направи вместо теб.
Аз имах същия проблем - бях девствен и болезнено срамежлив до 24-тата си годишнина, сега съм на 42... щастливо женен, но и нямащ никакъв проблем да получа каквото искам от която жена поискам. С това в никакъв случай не искам да се хваля и изтъквам. Този резултат е постигнат с ценасочено усилие и работа от моя страна, за да преодолея слабостите във външния вид и най-вече в характера си.
Та какво направих - установих, че срамежливостта и нерешителността са най-големите мъжки слабости, които пречат на общуването с жените. Външния вид има значение, но то не е повече от 20% от цялата игра. В това отношение ние мъжете сме привилигировани, защото при жените той е почти 100% от играта им и те са силно зависими от него.
Жените харесват доминантни, уверени и опитни мъже - мъже-алфа, така да се каже. Освен това жените са пристрастени към емоциите от всякакъв вид. За тях логиката е нещо неразбираемо и крайно отегчително. Научи се да им доставяш както положителни, така и (понякога) отрицателни емоции... никога не бъди само на единия полюс.
За да се почувства ена жена привлечена към теб трябва да излъчваш твърдост, увереност, да не се страхуваш да я гледаш в очите и да я доминираш, да можеш уверено да вземаш решения за всеки един апект от живота.... както и да си непредсказуем. Трябва да си имаш свой интересен живот, хоби, нещо интересно, с което да се занимаваш сам. Трябва да си готов да си тръгнеш на мига от всяка жена, ако няма респект към теб. Това отношение ще създаде аура на самодостатъчна мъжественост около теб, която е крайно привлекателна.
Външен вид - направи всичко възможно да изглеждаш максимално добре с твоите природни дадености. Ако си дебел, тренирай, спазвай диета и отслбни, ако си облечен лошо - огледай се за добре облечени мъже и опитай да вземеш нещо от стила им. Моят личен идол в това отношение е Дейвид Бекам, но стила на обличане е въпрос на индивидуален вкус.
И последно - у нас има един прекрасен форум, който през годините ми е помогнал да подобря поведението си спрямо жените. Казва се "Pick up forum"... намери го в мрежата и започни да четеш много внимателно материалите вътре. Нямам думи да ти опиша, колко верни са написаните там неща. Освен четенето, обаче, ще трябват и мнооого целенасочени действия и работа от твоя страна, за да имаш напредък.
Темата за жените, по принцип, не трябва да е централна в живота на един мъж, но е много подходяща, за да се пребориш със самия себе си, да промениш стереотипите си и да излезеш от комфорната си зона на "Ами не мога, явно за нищо не ставам, ще се самоубия... щото е най-лесно". Да, да си теглиш куршума е най-лесно... но не за това сме дошли на тази земя. Дошли сме, за да научим нещо и да се развиваме въпреки всичко.
Пожелавам ти успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker