Тя ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ли е?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1813 пъти
Последната ми сериозна връзка бе нетипична. Тя по-възрастна от мен, със самочувствие и харесвана от всички, демонстрираща независимост и категоричност. Аз реших, че ми е любовта. Това ли е бъдещето ми? Не мога да очаквам истинско семейство. Не мога да вляза в диалог с нея, защото е безапелационна в разсъжденията си и ме засипва с въпроси. Не мога да и обещая, че ще бъда до нея, защото не съм наясно със себе си. Липсва ми когато е далече и съм спокоен когато не мисля за нея. Намирам причини да я виждам рядко и когато я видя се връщам към миналото, а бъдещето е мъгла. Липсва ми секса, но и това ще е до време. За нея не знам как е. Приемам, че все още ме желае. Поне не ме отблъсква когато се видим.
Дали не е време да се ориентирам към някоя типична връзка за която да не съм толкова безличен и ненадежден?
За нея аз съм някой. За мене тя ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: cb6b5266a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Очевидно тука ти си пасивния а тя активната , един за друг си сте . Опитай , имаш шанс .

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5955e43ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е едно дълбоко объркано в мислите, в социалната си роля и в половата си принадлежност същество.
Нямаш НИКАКВО бъдеще с нея! Каква ти "любов", след като вие изобщо не говорите на един и същи език? Сам казваш - няма диалог! Какво изобщо правите заедно? Това, че правите секс, няма да ви направи нито връзката, нито семейството, нито децата... Какво ще правите след 2-3 години, когато тръпката ви отмине?
А тя защо се е хванала с по-малък, нормално ли е това сред жените? Не мислиш ли, че има някакъв дълбок проблем, който я е принудил да постъпи така? Примерно, че никой нормалнем и иистински мъж не би търпял подобно доминиращо и безапелационно поведение? Необходим ѝ е някой ДЕЧКО, без съответния житейски опит, все още екзалтиран от "модерните" феминистки и джендърски възгледи за равенство на жените (което отдавна вече не е стремеж към равенство, а претенции за превъзходство... ) и т. н. и т. н.

Съвет: намери си жена, която се чувства като жена и иска да бъде жена - нежна, женствена, обичана и обичаща, която иска да има деца и нормано семейство!

Жена ми също е професор и заместник-декан на факултет. Но вкъщи е ЖЕНА МИ. За децата и домакинството се грижим и двамата, според това кой колко време има покрай текущите си служебни задължения. В парка ходим под ръка - не защото някой ни кара... На театър, кино, танцова забава или парти тя е моята дама, а аз - нейният кавалер.
Така е било и така ще бъде (надявам се) още дълги години...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f39a41aaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пич, няма ли взаимно уважение и зачитане, зарежи я тая работа. Тя още от сега ако те работи по този начин, представи си какво ще е след 20 години. При това, а се опиташ да мъцнеш нещо, а веднага ще бъдеш закован с фраза от сорта, че ти си я избрал нея и си настоявал за връзка, а не тя тебе.
Може би сега си главозамаян от факта, че си оплел в мрежите си такава невероятна жена, но повярвай ми - в момента ти играеш женската роля.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b089005e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е тя.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b089005e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   А и си малоумен.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 86f0af7dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като по-голяма и по-опитна, тя е по-силната и доминантна личност. Покрай нея винаги ще си останеш момче /нце, а не да се почувстваш мъж. Връзката с подобни жени обезличава мъжете и ги прави мухльовци, така мисля. А бъдещето ти е такова, каквото си го изградиш и зависи от твоя избор.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4009c2f7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя е твърде наясно със себе си и в избора за партньор. Но при положение
, че избора е към Теб, за да не обърква животите на другите е дала търпеливо достатъчно време и тактично отдръпване от Теб в годините, за да спреш с колебанията си и вземеш сам окончателно решение -Дали искаш да продължиш и споделиш живота си с Нея , в очаквания на най хубавите моменти занапред или времето в иди ми дойде ми го спираме и насочваме към по перспективни връзки.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e1c1cc852d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Затова сте слабия пол братко, затова, никога не знаете какво искате

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 258ce8df27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е тя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7b105d92f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не, не е Тя.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c6d5391639
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спокоен си когато не мислиш за нея???
Не я обичаш, дори не си и влюбен. Какво правиш всъщност с нея? Казваш, че и секса ти липсва. Какво се чудиш изобщо? !
Не е тя - отговара на въпроса ти.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7e4a2f4f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Дамата си е самодостатъчна след като е Алфата и е изградила този характер не се нуждае от мъж. Всички жени търсят мъж който да е по-силен от тях и психически и физически, но въпросната дама търси не истински мъже, а такива под чехъл!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8ab682f895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Щом не я търсиш и отлагаш да я виждаш, както сам си задаваш въпроса да потърсиш жена с твоя багаж.
Възможно е жената да е привлечена от детето в теб и от възможноста да те направлява. Личи си, че още си хлапе и тя се надява да пораснеш правилно.
Да не би поради възрастовата разлика, да я приемаш за майката която си искал да имаш и усещането, че като си лягаш с нея извършваш нещо приличащо на инцест. Може и да се бориш с присъщата ти субмисивност, наложена от майка ти, която отново е активирана от доминантното поведение на жената.
След години вярвам ще преодолееш повечето си страхове и няма да се плашиш от жената с която ще бъдеш тогава.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 70d5affb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От една страна и аз като 1 мисля, че сте си точно един за друг, от гледна точка на това, че и двамата сте някакви такива хора тип интелектулни снобари - ти веднага ми се наби в очите, че използваш дума като 'безапелационна', а въпросната жена също си звучи бая начетена както си ни я представил.
Значи това със засипването с въпроси е наистина ужасно, аз например такива хора изобщо не понасям, независимо от пола или възрастта им. Но си го казвам директно, а не мрънкам зад гърба на въпросните прекалили с питане.

Мисля, че ти имаш много сериозен проблем със себе си - доста си слабохарактерен. Затова вярвам, че и с по-обикновена и несигурна в себе си жена също няма да ти се получи. В началото докато е силната химия може и много да те възвиси, но после и тя ще започне да те вижда като безличен и ненадежден, защото си такъв и съотбетно това излъчваш.

Всеки човек има характер за проявяване, дори и да няма особено самочувствие - ето това доста хора не го разбират, особено мъже, те го разбират де, ама мноого напред във времето (мога да обясня и защо, но хайде няма да е сега, че много ще се отклоня). Ти на тази жена вместо да ѝ обясниш ама като нормален човек, че прекалява с въпросите например, си пуснал тема в нета да се оплачиш на някакви чужди хора. Най-добре ще е да останеш сам със себе си и да започнеш да се самоанализираш, и да установиш защо с някои хора можеш да влизаш в диалог, а с други не.
Един познаващ себе си човек може да влиза в диалог с всеки, който пожелае. Ама с абсолютно всеки.
А ти.. тази жена не я обичаш.

Одеве коментирах и в темата: 'Осем години разлика и още нещо', че обикновено при всички хора, които имат влечение към по-възрастни от тях, независимо дали става дума за жени или мъже, има нещо много недорасло.


Иначе схванах, както предполагам и много други хора, че това сега е пак някаква серия от теми, чрез които някой скучаещ човек си прави някакво проучване. Но здраве да е. Нека се радва, че тука му коментираме по десетина души и да си вади сериозните изводи за цялото обществото.. :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8ab682f895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Вие ме разстреляхте. Тя не е 10-15 години по-голяма, че да я приемам като майка! Само 4 години са, но и те са от значение, защото с времето ще стават все по-очевидни. Знам че, не мога да се надявам на деца, а да осиновявам не ми е приоритет, щом все още мога да имам свои.
Не я знам защо има пристрастия към по-млади мъже, но явно такива я привличат, а аз неминуемо ще остарея и няма да се вмествам в представите й. Ще се случи и двамата да се ориентираме в различни посоки.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8ab682f895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Щом те приема когато я потърсиш, тогава я търси докато страстта ви държи. Ще дойде момент в който един от вас ще се ориентира към друг и общите ви спомени ще избледнеят. Тогава въпросът който си задаваш ще е излишен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker