Януари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Януари
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1409 пъти
Здравейте, моята история е малко странна.. Момиче на 18г. Живея си нормално нищо не ми липсва. Е, или поне така мисля. Имам приятел на 29, е разликата е доста, но няма значение.
Когато се запознахме всичко беше тооолкова хубаво, знаете все едно приказка. Но ето, че всичко с времето си. Напоследък тази връзка е еднообразна... нямам думи с който да обясна думата ”еднообразна”, нищо в тази връзка не липсва любов, грижа, споделеност, опора всички хубави неща събрани на едно място, но все едно вече нищо не чувствам. Не мога да кажа, че не го обичам, защото го обичам. Но нещо съвсем не е наред. Все едно тръпката е изчезнала. Година и 6 месеца разбирателство и спокойствие. Просто все едно ми доскучава. Не се случва нищо.. ще си кажете „ти какво очакваш да се случва„, смисъл това което беше в началото вече не е сега. По-често се замислям за миналото си, дори и да е имало лоши моменти все спомени изплуват в главата ми било с него или някой друг. Заспивам и се събуждам с тях. Ежедневието ми минава в мисли за началото на запознанството ни, тайните ни срещи и късните вечери, дългите разговори и приключенията. Вече ги няма. И до тук си правя извод, че ми липсва тръпката. Няма ги късните разговори до 4 сутринта, няма ги тайните ни срещи, тръпката когато се целунем както в началото. Все едно живея най-еднообразния живот.. Липсват ми думите „красива си„, „добро утро единствена„... Все едно е друг човек. Този в началото и сега са двама съвсем различни мъже.
Дано сте схванали нещо от това и ми дадете съвет. Благодаря ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: bae6966e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвсем нормално е една връзка да не е като в началото. Сега си прекалено малка, но с времето и опита ще го разбереш. И не чакай само приятелят ти да се старае да поддържа огъня, а прави и ти нещо по въпроса. Подготвяй романтични изненади, планирай спа уикенди, направете си пикник сред природата.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4a06df9db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре де, душичка... какжи ми, какво очакваш от човека, при положение, че си потресаващо неграмотна? Ама сериозно? Звезди, пиленце се свалят на хора, които си заслужават. А като те чета, ми се приисква да си прережа вените, честно...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4b0a88fc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Първо... на 18 си зародиш...

Второ... айде не всички, но повечето жени имат нужда не от любов, стабилност и разбиране, а от емоции, драма, "криене" и тръпки. Нищо ново под небето.

Съвет... колкото по-бързо разтуриш отношенията с човека, толкова по-добре. Ти не можеш да му дадеш това, от което той има нужда, а той е надраснал, най-вероятно, хлапашките ти прищевки.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 09dbc125cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами като си се захванала с батко, какво очакваш?Това е голям мъж, мъж за женене , да няма да те дондурка тебе вечно? Хем ходите с батковци, хем плачете после.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8a7e30df83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Тая тръпка и тайниоте ви срещи хиляда пъти написано....всички сте такива жените...все тръпката ви липсва...и какво и друг да си хванеш пак ще мине време и пак същото...по тая логика цял живот тръпка ли ще търсиш от мъж на мъж...?!

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9326ea5b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2 какви ги дрънкаш? Къде точно виждаш правописни грешки и неграмотност в това което е написала, пиленце? На мен ми идва да си прережа вените като чета коментари като твоите. А Братан като започне жените тва, жените онова. Честно казано, навсякъде по света е пълно с мъже и жени на които им доскучава когато една връзка е хармонична. Това е до човека, а не до пола. За съжаление хората сме така устроени вечно да търсим нещо и да сме неудовлетворени, било то тръпка, било то по-голям успех и т. н. Но винаги се намира група комплексари на които все жените им виновни за всичко. Жените търсели това, жените търсели онова. Всъщност всички хора търсим нещо цял живот. Това е в човешката природа. Не казвам, че винаги е нещо хубаво. Понякога даже е лошо. Но това е положението.
Авторката-може би трябва да се разделиш с него. Само да не съжаляваш после и да разправяш как си изтървала най-прекрасния мъж. Но има огромна разлика между вас и тя е именно тази, че ти си на 18, а той на 29. Ако той беше по-незрял и инфантилен може би щяхте да си подхождате, но очевидно нещата не стоят така. Ти имаш нужда от нови емоции защото си млада, да не кажа малка, а той има нужда от други неща вече.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: adc2863435
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И какво става януари?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4cfe98381a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката:
Благодаря на хората, които ме разбраха и ме посъветваха и ме извинете ако съм допуснала грешки при писането. Ще се опитам да говоря с него. Знам, че разликата е голяма и ще ме критикувате било за това или онова. Знаете всеки човек е различен.. имах преди него двама 'уж' сериозни приятели, но единият при всеки спор ми посягаше и, реших да сложа край. А другият ми изневери без никаква основателна причина. А в този човек намерих покой и разбирателство, уважаваме се разбира ме, се не си поставяме някакви забрани. Не съм поредната лигла за, която ме мислите или някакъв пубертет. Не си изневеряваме както на днешни дни някой хора го смятат за нормално. Номер 6 каза точно това, което аз исках да обясня. Не съм тук за да ви чета негативните мнения все пак исках разбиране. Мислих да спра да проверявам дали някой е коментирал, защото наистина се отчаях от някой коментари.
Но все пак всеки мисли по свой начин и има свое разбиране за нещата. И пак благодаря на номер 6 и 1, че се постараха да ме разберат. Бъдете здрави!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 47d32057dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не става въпрос за разговор с него, защото мъжете по принцип изпълняват това, което жените искат. Тъй че просто трябва да установиш ти какво искаш и да го организираш (предполагам, че не комплиментите са това, което ти липсва). Интересувай се от концерти, или от разходки в планината, или изложби, или каквото ти е интересно, и излез с предложение пред него. Така става.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker