Времето с партньора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Времето с партньора
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1086 пъти
Така, може би въпросът ми ще е малко тъп, но... имам нужда от мнения. Разведена съм, имам дете, от 2 години отказвах да започна по-сериозна връзка, въпреки че имах доста предложения. Беше ме стах как ще приемат детето и т. н. Та мисъта ми и е, че просто съм отвикнала да прекарвам времето си с мъж, а преди с моя съпруг се разделихме, защото не се прибираше и реално и с него не съм прекарвала особено време заедно след като се роди детето. /вече на 5 години/. Как прекарвате времето си, когато сте с партньора -излизат ли всяка вечер или оставате вкъщи, колко често се събирате с приятели, колко често излизате сами и колко вземате детето с вас-толкова съм отвикнала от тези неща, че постоянно се чудя дали правя нещата правилно-ако искам постоянно да вечеряме навън -да не би да греша... ако останем в нас няколко дена подред-да не изглеждам скучна... такива неща.. С приятеско семейство често пътуваме заедно - те и аз с дъщеря ми-кога е редно например да поканя и него.... Знам, че е различно при всички, затова въпросът ми е не как е правилно, а как прекавате времето си вие с вашия партньр/семейство/?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6c9990dc52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излизаме веднъж седмично без децата, през седмицата у нас или на гости

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: aca9e772c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами не съм женена няма и дете, но имам сериозен уж приятел от 3г и големия ни проблем е времето. Той си излиза с приятели аз с мои приятелки.. като сме заедно си седим в нас. Защо не знам. С компания много рядко да излезем 1-2 пъти на 3 месеца примерно, което за мен не е нормално за него си е. Говорила съм 100 пъти по темата и нищо, което мен много ме мъчи и скоро май ще ни се разделят пътищата, защото реално ти с този човек спомени не създаваш и хубави моменти. Та времето с партьора си е важно. Дори и да не сте двамата а в компания-важно е. Важно е да създавате хубави моменти, спомени и т. н особено ако сте в началото на връзката и сте млади. Има много хора с деца, които успяват да го постигнат. Не е казано, че като имаш дете трябва да де затвориш във вас и да не мърдаш никъде. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 025f251d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ми става ясно защо ти трябва да предлагаш как и къде да прекарвате времето с приятеля ти? Той няма ли инициатива някаква като мъж или е някой путьо, съгласен на всичко, което му кажеш? Ами напънете си малко ума и въображението и двамата, има толкова много възможности, защо търсиш готови отговори от хора, които имат съвсем различен живот и интереси? Ние с мъжа ми никога не сме питали никого къде да ходим и как да се забавляваме.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2fe297966a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами то всяка двойка си има своя формула. При нас с мъжа ми всичко се върти около служебните ни ангажименти. И двамата сме доста ангажирани и планирането на почивки и развлечения е проблемно - вечно нещо изниква. Затова се опитваме да си създаваме малки радости и да използваме всяка свободна минута, за да правим нещо приятно. Имаме си и ритуали. Например, кой където и да е бил, каквото и да е правил, колкото и да е уморен, дори да е за половин час - всяка вечер се сяда с напитка на масата и всеки разказва как му е минал денят. Ако ни съвпаднат повичните дни, почистваме дома заедно и после си правим разходка, пикник, приготвяме си специална вечеря, гледаме филми, разговаряме. Обичаме да сме домакини и да посрещаме гости и лятото през уикендите вилата ни обикновено е пълна с хора. През зимата пък излизаме с приятели веднъж седмично - обикновено на театър, концерт, изложба и т. н., а после всички заедно отиваме на ресторант. Като се замисля, рядко само двамата посещаваме някое културно събитие, винаги сме с компания. Имаме си обаче и "наши си" домашни вечери и много си ги ценим - слушаме музика, разговаряме, смеем се, пием вино. Общи деца нямаме, но съпругът ми има дъщеря от първия брак, която често е у нас. Картината с нищо не се променя: ако ще излизаме, просто я вземаме с нас. Никога не се е налагало да променяме планове заради нея, защото е вече голяма и са й интересни нещата, които и за нас са интересни.
Няма "правилен" и "неправилен" начин на съжителство, авторке. Моя приятелка е с дете на възраст колкото твоето. Също е самотна майка. Факт е, че приятелят й се оплаква, че вечно е пренебрегван заради момченцето и никъде не могат да отидат само двамата. Проблемът е, че хлапето нито може да го вземат с тях в ресторант вечерта, нито на дълго пътуване, да не говорим за бар, планински преход или дори на кино, ако филмът не е детски. Но приятелката ми се договори с една позната пенсионерка да оставя детето при нея в такива случаи срещу заплащане. Така че ето - намери начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker