Всичко се промени между нас! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичко се промени между нас!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1744 пъти
Здравейте!
Всичко започна 2016г., когато се записах да уча бакалавър. Бях в общежитие и веднага свикнах с обстановката, харесваше ми. Сприятелих се с много хора, с които всяка вечер се забавлявахме, говорихме си и т. н. След два месеца се запознах с едно момче с 5 години по-голямо от мен. Започнахме да излизаме навън, на кино обикаляхме с колата му насам на там. Станахме гаджета и веднага си допаднахме. Всеки ден с него отминаваше толкова бързо, беше толкова мил с мен, грижовен, всеотдаен и не само с мен, а и с останалите всички го харесваха. И така мина 1 година, обичахме се, как да ви го обясня... както по филмите. Карахме се, сдобрявахме се не можехме един без друг. И така стана 2-та година, нещата станаха по-сериозни. Аз напуснах общежитието и се приместих да живея при него, първият месец беше добре, но след това... Започнахме да се караме всеки ден за щяло и нещяло. Започнах да се чувствям като прислужница- да сготвя, изчистя... Чувствата започнаха да угасват, след като се прибере (все още е така) отива в другата стая и гледа телевизия няколко пъти съм му казвала да е с мен все пак цяла ден не сме се виждали, но той отговаря- на мен ми се гледа тв. И така започнахме да си говорим рядко, когато е на работа не ме търси да пита как съм, а преди на всяка почивка ме търсише :( сега тайно му взимам телефона да видя кого е търсил на почивките и виждам че говори с родителите си по 40 мин. Вече не е същото скоро ще направим 3 години, обичам го въпреки всичко, но ми омръзна не мога да си представя живота си така. Излиза без да ми казва, прави неща без да ми казва..
Моля ви за съвет! Дали не избързах да заживея с него?? Искам да се разделим, но и не искам. Объркана съм!!! Кажете ми какво да направя!! Чувстам се нещастна...
Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 745e630280
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сериозно говори с него. Кажете си взаимно нещата които са и не са ОК във вашите отношения. Сама каза, не си представяш живота така. Предприеми стъпка, ако ще е такъв, по-добре е да се разделите!
Животът се живее веднъж. Сега живеем.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 271f524af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем боли, хем сърби. Изконсумирали сте си връзката, вече с нищо не можете/и не искате да изненадате другия, скучно му е с теб, щом предпочита тв, ти пък не можеш да си намериш някакво хоби и твое занимание докато той гледа. Колко го обичаш на знам, за мен е навик, зависимост, не любов. За три години с такова развитие, на знам как виждаш бъдещето? С дете, недоволна от домакинския труд, липсата на внимание от мъжа ти и изневяра , може би и от двамата с всичките и последствия. По-добре се разделете сега.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b6a896d82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ще започна да си записвам наколко жени им е скучен живота и спират да обичат. Ама всъщност не спират да обичат... или пък спират... ох, обърках се.

Първо, страшно проблемно е когато един човек не си е самодостатъчен. Не казвам, че това е главният ви проблем и не омаловажавам това, че приятеля ти се държи като кретен, но наистина е проблем.

Второ, често хората се губят в битовизма и ежедневието.

Обаче ти какво правиш, за да се извадиш от това? Ставаш и си тръгваш? Опита ли се да инициираш нещо, да говориш?


Проблемите се обсъждат, после се опитват решенията и ако не стане - тогава хората се разделят. Простично е.




Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ad15b9d32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   * Вашата връзка няма проблем, единствено ти искаш да ти се обръща повече внимание.

- Не ти ли е достатъчно че живеете от 3 години заедно?

* Момчето иска да прави нормални неща сам, без половинката му да е залепена до него.

- Кое е ненормалното да се обажда на родителите си?

- Твоя милост не се ли обажда на маминка?

* Само по филмите има "заживели щастливо до краят на дните си"!






- Maryjane

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1a8ea85bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   №1 ти го е казал, вместо да пишеш във форуми, вземи и му обясни какво искаш! Лошото е, че не знаеш какво искаш. Доколкото се разбра, още не работиш, а ти тежи и една гозба да сготвиш. Не стига, че те е подслонил, а искаш и да се прави на шут, да те развлича и да ти стои до задника. Цял ден е работил, и той иска да отпусне, а после в спалнята може да се поглезите подобаващо!

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8abfdfe25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 5. Не, не ми е проблем да сготвя аз го правя! Искам само малко уважение!! Аз работя и уча едновременно. И не искам да ми се прави на " шут" или да ми е "залепен" за гъза, а да прекара 10 15 минути с мен, разбра ли??

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4dda8024af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мога да си тръгна, но ме спира нещо, нещо което видях в първите месеци!!! Всеки ден се опитвам да проведа нормален разговор с него, но винаги завършва с викове дори и до шамари се е стигало!!! Държи ме нещо не само обичта ми към него, но и надеждата, че ще се оправи всичко, но се питам до кога??? Трябва ли да търпя нещастиено, караниците и по точно ние трябва ли да го търпим да се нараняваме един друг или просто да не насилваме нещата??

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dcc8552a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз също се запознах със сегашния ми приятел в общежитие още първия ден като се нанесох.
Заживяхме заедно на квартира 3 месеца след запознанството ни. Сега , 3г по-късно още живеем заедно. И почти не се караме. Аз не работя, той работи изключително много. И като се прибере почти всяка вечер или съм сготвила нещо или съм поръчала, изчистила и свършила всички домакински задължения. И не се оплаквам. Напротив, харесва ми. Тъй като аз все още уча и мога да си позволя да не работя не го правя, но пък да се оплаквам и че трябва да сготвя нещо за вечеря ...
като се прибере винаги си разказваме кк е минал денят ни. Комуникацията е най важното нещо.
Гледаме телевизия .. заедно. Понякога гледаме нещо което на мен не ми допада, но той е щастлив . Понякога обратното. Трябва да правим компромиси.
Понякога той има нужда от почивка и тъй като живеем в едностаен апартамент ни е малко трудно , но никога нито един от нас не се е оплакал. Дори понякога му е гадно , че толкова време отсъства от вкъщи.
Бъди по мила с него. Особено ако той работи , а ти не.
Помагайте си.
Подкрепяйте се.
Комуникирайте, споделяйте!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d6eca9068b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Говори с него, сподели му всичко, което те мъчи и ако не вземе мерки - оставяй го. Щом не ти обръща внимание, за какво ти е? Обичаш го, разбирам, но ако той не си промени, ти си обречена на нещастие. Дай му още един шанс и ако не се промени, дай шанс на друг да те направи щастлива. Трудно се намират свестни, но не и невъзможно.

Между другото, не искам да сея съмнения, но щом имаш достъп до телефона му, провери дали номерът на родителите му наистина е техен. Някои "тарикати" пишат номерата на странични жени с имената на приятели, родители и т.н. Схвана ми мисълта. Доста странно, че говори всеки ден по 40 минути с техните. Не, че е невъзможно де, но все пак виж.
Дано греша и си оправите отношенията и даже нека станат по-хубави от преди. Успех!

Ж,22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7e3002447e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма смисъл да си губиш времето с човек, който нищо не прави за теб и не обръща внимание на връзката ви. Най-доброто нещо, което можеш да направиш за себе си е просто да си тръгнеш. Не заслужаваш да си с такъв човек.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 36ac9a545c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Няма смисъл и според мен, ми ах през същото в последната си връзка живяхме гофина и половина, всеки ден плачех, исках да говорим, но не се получи и накрая взех решението, че за мен е по-добре да съм далеч, колкото и да го обичам. Избери дали любовта или е личното удовлетворение ще намериш щастието. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker