Невероятно физическо привличане - дали е взаимно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невероятно физическо привличане - дали е взаимно?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2557 пъти
Здравейте! Преди няколко дни се запознах с нов колега на работа. Чувството, което изпитах още първите секунди след като го видях, беше просто неописуемо. Все едно ме удари ток, гърлото ми пресъхна, краката ми се подкосиха, корема ми се сви, бях като неадекватна. Досега не ми се е случвало към никого да бъда толкова привлечена чисто физически. Наложи ми се да разговарям за кратко с него и от вълнение дори не помня какво точно съм казала... Направо се парализирам, когато той е наоколо. Супер странно и ново е за мен, въпреки че съм голям човек.
Нямам почти никаква информация за него, тъй като няма профил в социалните мрежи, а ми е неудобно да разпитвам. Може да се окаже, че е женен с деца например или че не съм негов тип. И се питам, по принцип, когато усещаме химия с някого, дали в повечето случаи тя е взаимна? Дори като ученичка, при първите любовни трепети, не съм се чувствала толкова глупаво и същевременно развълнувано. Възможно ли е аз да усещам нещо толкова силно, а човекът отсреща не? В моя случай тепърва ще разбера, но ми е интересно какво мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: a049314cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Временна тръпка е това от пръв поглед, но нищо общо няма с любов!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a04a0f9a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тва като и се приебе на една жена, земята се разтърсва, братче...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 79230774ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Питаш ни дали като харесаш някой, той дали задължително ще те хареса, само защото ти си го харесала? Не.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 360fe7efb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, моме, защо ако ти си хлътнала по някого и той трябва да примре за теб? Щом е толкова готин сигурно не е останал сам и вече е зает. Красивите мъже си знаят как тръпнете за тях и колко лесно им пускате. С нищо няма да го изненадаш, това театро той го е играл. Най-много да те чукне ей така, за разнообразие, а ти сама да се вкараш в някакъв сериал и да страдаш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7d00ba4c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Случва се това между колеги. По цял ден сте заедно и нищо чудно да прдизвика интерес у теб. Какво ти пука и да е женен, и да не си негов тип щом толкова го харесваш, той ще го разбере. Тогава обстоятелствата няма да му попречат да ти удари една па*ка. Нищо не му коства да се възползва от теб, като се прехрасваш толкова. После ти му мисли. Винаги последиците са за жената.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: be44bac66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Повече от познато...
Преди няколко години и аз така се запознах с един мъж на работното място. Оказа се женен с деца, следователно стопирах всякакви чувства, трепети, желания и емоции към него. Очевидно обаче, когато химията е взаимна и се усеща дори и от околните, обстановката се нажежава допълнително и сексуалния контакт е неизбежен! Трябва да си от желязо за да устоиш на подобно нещо! Помня, че първия път когато се поддадох само се целунахме... все пак не исках да развалям ничие семейство, и просто като цяло да имам афера с женен мъж бе поввче от грешно и нередно за мен. И точно заради тази целувка след няколко дена изгорях! За година и половина нашите отношения преминаха сума ти фази... първо беше “ грешка”, после премина в “ само секс”. Някъде там се влюбих в него, и когато му признах той каза “ и аз имам чувства но това, от което имаш нужда не мога да ти го дам”. Тогава излязох от филма и се осъзнах, реших да прекратя контакт, но всеки негов поглед, докосване, усмивка, дори присъствието му само ме караше да се чувствам слаба, и отново се поддадох. Тези мои опити се повтаряха многократно и неуспешно още десетки пъти. После пък дойде “ревността от негова страна”, един вид не си моя, ама и на друг няма да си. Подивяваше когато някой друг се опитваше да флиртува с мен, все гледаше да прекъсне всичко в зародиш без да показва, че му пука. И всеки път след това ме разпитваше, искаше да чуе че гой е единствения за мен, че ми е липсвал и така нататък. Осъзнах, че това всъщност бе нараненото му мъжко его! Явно след като му признах за чувствата си, той се е възгордял, и ето тук обръщаме внимание на разликата между чувства и животинско привличане между хората! Ако знаех само, че всичко ще ескалира така от моя страна... Малко след това прекъснахме контакт за месец по мое желание. След това продължихме да се виждаме заради работата, но той ме игнорираше тотално. Ах, това его! Явно обаче сексуалното привличане продължаваше да си го има и той дойде сам при мен. Естествено не го приех обратно веднага, знаех вече как стоят нещата между нас в неговите очи. Оставих го да се поизнерви, правихме за последно секс, и затворих прозореца. Нито молитвите, нито обясненията му, нито обещанията му след това помогнаха. Не мога да кажа, че съм горда от постъпката си или, че съм излязла като победител след тези отношения, но мога смело да кажа, че вече знам каква е разликата между “привличане “ и “чувства” и кои са червените флагове, за които трябва да внимавам. Какво да ти кажа, може би при теб нещата ще са различни, споделям моят опит просто. Въпреки всичко, този мъж остави следа в мен и ми отвори очите за много неща! Какво нещо е животът? Наниз от избори...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5ba2a2c5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мъж съм.. и аз съм си го мислил. Ние хората по някакъв начин комуникираме невербално, чрез езика на тялото. И когато в погледа ни има желание и в отсрещният поглет това желание е същото- се получава това избухване на хормони, за което говориш, поне аз така мисля.
Иначе съм забелязал, че много често, когато човекът е незаинтересован си личи веднага и някак си не може да се получи тази химия.
Аз съм така в момента с една жена, с която сме колеги, но знам, че си има мъж и деца и това е, което ме спира. Аз може да си казвам "не трябва защото е омъжена", тя може да си мисли същото, но когато има привличане между двама души, всякакви бариери остават само в мислите ни. Езика на тялото говори друго.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8bcc84c8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възможно е той въобще да не изпитва такова привличане към теб. Това се надявам да отговаря на въпроса ти. Например при мен това се е случвало два пъти. Първият път и аз като тебе се запознах с едно момче дето направо ми се подсосиха краката и всичко. Започнах да му се свалям, да седя все около него и той усети това и един ден в работата бях пред огледалото и си слагах червило и той влезе нарочно и застана плътно зад мен и ми каза на ухото, че знае, че го искам и си тръгнахме от работа и отидох у тях, правихме секс, той заспа и повече никога не го видях. Секса доста му хареса, но той просто изчезна незнайно къде, как и защо. Вторият случай беше с друго момче, общ приятел ни запозна и излизахме и аз му споделих, че направо съм си загубила ума като съм го видяла и енергията му ме е пленила и той ми благодари, че съм директна и после ми каза, че съм сладка и би имал отношения с мен, но той не е почувствал същото като ме е видял, а с друго момиче преди години го е почувствал. Това ме обиди и може би 2-3 месеца страдах по него и се отказах накрая. Моят съвет към теб е да обърнеш внимание на външния си вид, да ходиш на работа с токчета, с рокли, поли, да си секси, но не прекалено разголена. Говори повече с него, опитай се да го разсмееш, да видиш усмивката му, да го спечелиш един вид. После кажи, че като е нов колега искаш да го опознаеш, за да може да работите по-лесно заедно, попитай го какво е работил до сега, какво е учил и после подхвани темата дали има жена и деца. Ако ти каже, че е свободен се усмихни и му кажи... емии ставаме двама значи.. и ако се усмихне значи има привличане. Опитай се да се въртиш около него, да го докосваш уж случайно, някакви такива женски номерца. Поискай му номера уж защото имаш на всички колеги и да го питаш ако нещо трябва за работа. Някоя вечер го покани на бар или нещо такова, като отидете там и пийне едно две и стане по-освободен ще видиш дали ще почне да ти пуска ръце или няма. Вече даже си представих цялата ситуация. Действай!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7d3f1bb741
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По принцип е напълно възможно да не е взаимно, но според това което съм чувала като разкази и съм преживявала лично в повечето случаи е двустранно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 360fe7efb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   # 10 - Ти така ли се натискаш на мъжете? Че той трябва да е малоумен да не ги разгадае тези плоски банални номера. И да си направи извода колко лесна и дашна жена има насреща си. И съответно да се отнесе като с такава, да ѝ тегли пилата и да я разкара.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 025926c31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   8, аз мога да си кажа, че си една долна, позорна жена. Толкова ли сте смотани, че не можете да си намерите необвързани партньори! Идиоти...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: aeb57474fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Какви са тези женомразци тук. "Като й се приебе на една жена и земята се разтърсва" Защо, защото жените нямат право да си харесат някого от пръв поглед, тъй ли? На вас да ви се приебе е нормално, да си паднете по някоя от пръв поглед е нормално, но за жените, видиш ли, не е нормално.
Авторке, Ами пробвай. Ако обаче има сериозна връзка или е женен по-добре не прави нищо с него! Все пак пробвай да се сближите. И не слушай тези тук, които се опитват веднага да те "приземят" казвайки , че все едно никога когато си паднеш силно по някого от пръв поглед нямало шанс да е взаимно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 88090f630c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Моля, без обидени, ама заради отровни, мъжки индивиди като тукашните коментиращи, българските жени спряха да се занимават с български мъже. И как да се занимаваме с вас след като сте пропити от курвалък, злоба, цинизъм, егоизъм и прочие помии? Само се вижте... Лошо ми става всеки път като ви прочета коментарите. Вие самите сте фабрики за мъжемразки и се справяте повече от чудесно. Още по-добре пък се справяте с окончателното мигриране на българките в чужбина и създаването на семейства с чужденци. И, не, не става въпрос за пари, а за ОТНОШЕНИЕ! Коя жена е толкова малоумна, че да се обвърже с такива псевдо-мъже, пълни със злоба и идиотско "мислещи"? После да не се чудите защо сте сами и никоя не ви иска? Вината си е ваша. Като са толкова лоши жените, намерете си мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a28cce96d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 15, има много добри момчета, които не могат да си намерят приятелки, защото жените се хващат с такива като коментиращите...почти всичките ми познати и приятели са така. И вие не сте цвете и ти го показваш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4719c8bd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 15 пак се обади да ни каже колко са зле българските мъже. Аз не разбирам - като толкова не струваме, защо постоянно спамиш тук, вместо да си намериш някой негър и да мирясаш, както всички други българки, мечтаещи за чужденец …?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker