Как са печели от хазарт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как са печели от хазарт
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2561 пъти
Сега сериозно питам как се печели от хазарт, най-вече от покер и от залагане на мачове. Повече губя отколкото печеля, но това е защото не ме бива много най-голямата ми печалба в покера беше към 400 лева но ги проиграх два три пъти съм печелил към 200, но като тегля чертата за няколко месеца съм спечелил може би към 1000 но съм загубил двойно. И от началото на тоя месец само губя, като националния ни отбор съм. Пробвах в покера холдем, омаха, раз, стъд абе всичко и нямам силна игра. Повечето от вас ще кажат да спра, обаче аз съм инато животно и няма да се откажа и без това в живота не ми върви много и не ме бива в нищо, това ми е шанса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6c0b085b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Единствения вариант за печалба от покер е с много много четене и учене и изучаване на човешката психология също така си сложи задължително hold'em manager или друг такъв софтуер. За мачовете за да печелиш почваш да следиш отборите статистиките и ползваш специализирани приложения с прогнози, но ги проучвай много добре преди да се довериш защото има много фейк и слаби прогнози.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e7434be0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Печели се основно, като не играeш хазартни игри.
Другия вариант е ако виждаш че си на печалба за деня да спреш ад играеш и чак на следващия ден или направо да си вземеш парите докато си на печалба.
При хазарта всеки които е загубил иска да си възвърне парите и това води до харченето на още и още пари докато не си загуби всичките пари.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a9ef355a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се печели..

Естествено, че винаги те ще са на печалба в края на краищата, освен в някои малки проценти от случаите да ти върже. Така ли иначе ако си зарибен после пак ще инвестираш в тях и ще загубиш..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f755b7cfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Имам познат, който изкарва милиони от покер.

Ама е добър. И е чел. То не е само правилата на играта и мятане на карти.
Има математика, аутове, проценти, шансове, зависимости и pattern-и на залозите. Различни тактики и имплементирането им.

Не е "Абе имам AK, значи съм силен, са ще залагам много, за да го уплаша"...

Знаеш ли какво е 3 бет например?

Плюс цялата математика и разбирането на картите, трябва да имаш и психологически умения в някаква степен, за да можеш да разшифроваш поведението на отсрещните играчи, било то онлайн.


Та.. проблемът на хората е, че не разбират колко трябва да си отдаден на нещо и колко трябва да вложиш, за да станеш добър. И пак не е гаранция, че ще станеш добър покер играч.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cbfcef9cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Печели се само и единствено ако не играеш или ако ти си организатора. Сега чувал съм истории за някакви тарикатчета, дето направили милионите с покер, не казвам, че е невъзможно, но шансът да си загубиш парите е доста по-голям.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: dbc36e1961
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Тези игри са създадени, за да печелят казината, а не техните клиенти. Ако спреш, ще спечелиш от това, че няма да губиш. Но ти явно, като много българи, се надяваш да ти падне нещо от небето без да се потрудиш за него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: eb611e0324
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   тези игри са изчислени така, че да не можеш да спечелиш, поне дългосрочно. Ако лесно се забогатяваше с хазарт, Лас Вегас и Монако да са фалирали :-) Т.е. забогатява се ако си собственик на казино, иначе забрави.
А този с милионите трябва да е наистина феноменален играч и психолог, сигурно като него се броят на пръсти в света

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cc663c62db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като забогатееш, пусни една тема как става, да последваме примера ти.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7bb4284aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   За букмейкъртие - рално погледнато, шансовете са ти като на рулетката. Не са в твоя полза, но са достътъчно близки до 50/50, за да си повярвап.
Букмейкарите имат цели отдели с брилянти хора, в чийто глави са само математика, психология и изследвания. Минаха се времената, в които ти попадаха малоумни коефиценти, плачещи за експлоатация. Сега всичко е толкова балансирано, чеосвен ако нямаш диплома от MIT и квантов компютър, както и цялото си време, в което си буден, абсурд е да си мислиш, че ще хванеш нещо, което те не са хванали и че имаш шансове за редовни печалби.

За покера - най-просто ще го кажа - Мина му модата. Покер бума приключи някъде 2011-2012-а. Все още е намират разни, които твърдят друго, но не мисля, че останаха и 1/20 от играчите, като бройка, който имаше през 2008-а, примерно. Преди беше лесно - влизаш, търсиш шарана, а на маса имаше по 4-има. Днес са много по-малко и се изисква много повече време и търспение, за да отмъкнеш едни 50 кинта. Ако мислиш, че имаш по 12 часа на ден, за подготовка и игра, по-добре се хвани с компютърни науки, финанси или прочие - може, да не санеш милионер, ама ако вложиш и 1/3 от усилието, което някой хора влагаха в покера, ще имаш много по-добър и спокоен живот, с доходи дота над средното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b9416b9f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Аз съм човек, който посвети около 10 г. от живота си на това да мога да се издържам от хазарт, покер, форекс. И то като имаш предвид, че съм доста силен в статистиката и математиката (дори имам награди от състезания), отделно владея добре и ексела и съм правил всевъзможни сметки как да излъжа букмейкъра. Чел съм всякакви книги, стратегии, клипове съм гледал, на семинари на живо съм ходил и каквото се сетиш. Няма да изпадам в подробности, но букмейкърите много добре са си написали домашното. ДОри и да намериш начин, в момента, в който започнеш да печелиш по-често, те имат правото да ти ограничават залозите, дане ти ги приемат и т.н. Т.е. винаги последната дума е тяхна и дори и да се върнеш от бъдещето с всички резултати от мачовете, пак не е лесно да печелиш.

Гарантирам ти, че е почти невъзможно да се печели дългосрочно от тези неща. Може и да има такива хора, но са един на милион и са може би някакви вродени гении. И няма как да е иначе, защото замисли се. Ако има дори и един, който изкарва милиони, както казва Братан, представи си срещу него колко души трябва да губят. Повечето играят с някакви суми от порядъка на 50-100-200 лв. Е, колко души трябва да загубят по 100 лв, за да спечели само 1 човек 1 млн? То е близко до акъла, че трябва да си в топ 0,01% на най-добрите. Ако дори и 1% печелят такива суми, то букмейкърите ще фалират, защото останалите 99% няма да могат да изплащат печалбите.

Дори и да станеш такъв, което е малко вероятно, ще ти отнеме поне 10-20 г., ако въобще знаеш какво да учиш и на къде да вървиш, защото това не е като в училище някой да ти каже "ето ти тези материали, научи ги и ела еди кога си на изпит". Тук с оправяш сам слепешком и нямаш гаранция, че вървиш в правилната посока въобще, камо ли дали го научаваш достатъчно добре.

Ще ти кажа аз какво направих. Зарязах всичко и започнах да влагам всичките тези усилия в изучаването на програмиране. Значи ако си добър, само за 2-3 г. можеш да научиш толкова, че да си изкарваш един приличен доход и то без да рискуваш да се разориш. Много по-добро решение от това да гониш 10 г. вятърни мелници, без всякаква гаранция. Да, може и да не станеш милионер с програмиране, но ще живееш добре. Пък де да знаеш, ако ти хрумне добра идея за сайт или приложение защо да не станеш и милионер?

Разбира се, не е казанао да е точно програмиане, но мисълта ми е, че ако вложиш тези усилия в нещо смислено е много по-добре от това да гониш Михаля години наред и да се надяваш да си от малцината щастливци някой ден, което вероятно никога няма да се случи.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 53fedb8c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се печели от хазарт. Играя по около 100 лева на месец на мачове и то само за удоволствие! Целта ми никога не е да печеля пари от хазарт. Но като че ли, когато най-много съм вадил от хазарт съм слагал по 200-300 лева на 2 мача.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 15aa41ea35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Затова собствениците на такъв бизнес са богати, от такива като теб. Просто не играй! Никой не е забогатял от това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 788d7f9678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Брат ми се издържа от покер. Пет години чете книги, учеше и влагаше цялата си енергия и време в това. Започна с 200лв, вкарани веднъж, и от тогава само изкарва. Това беше преди поне две години.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ebe43ffdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Покера умря той. Изненадан съм колко мнения и все адекватни са написани за толкова малко време. Не е ясно, защо темата е в раздел за любов и изневяра, но това не е релевантно.
Това с познаването на мачове, продаване на прогнози си е чисто пържене на шарани, обяснили са ти горе защо. Това за тези две възможности.
Вариантите са криптовалути и трейдинг. Доста хора от покера натам се преориетираха поради написаното в началото на поста, при това хора, играли четирицифрени лимити, разбирай много добри.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4ada1082f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Така си е, авторе! Не се хващай с хазарта! А по-добре се хвани някъде на работа! Имаш ли висше? Ако имаш, търси си работа по специалността! Хазарта хляб няма да ти даде! Аз никога не съм играл хазарт, а съм на 37 вече! Не ми е интересно, рискът да станеш бездомен е висок! Днес 100, утре 200, ще искаш да залагаш още повече пари, ще задлъжнееш, а и не забравяй, че всички казина се държат от мутри-като нищо могат да те убият, ако не им върнеш парите, а има и лихви! Поне това би трябвало да те спре! Хвани техни работа, все ще вземаш едни 600-700 лева, но поне никой няма да ти тропа на вратата, че дължиш пари! Бягай от тези неща, те не водят до нищо добро! Само собствениците на казина са богати, но не и играчите! Това е от мен!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7bb4284aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От 9 до 10

Уау ... Моите мисли, ама ме домързя да пиша толкова ... Респект, батка!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: eff19dedeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Много проблеми ми се струпаха ужасно много и когато влизам в някой магазин се сещам и си взимам някой билет да видим дали съдбата няма да се избъзика и тя по свой начин Така просто от едно любопитство а иначе пари хвърлени на вятъра А ако спечеля ще построят тоалетна всички да ми .. на късмета

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 63728b2d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Е, щом си инат като магаре и искаш да станеш бездомен, какво право имаме да те разубеждаваме? Живей както щеш.

Пробвай да научиш бакара, поне шансовете за загуба не са толкова драстични, колкото при 21 или покер. Пак ще си пропилееш парите, но поне не толкова бързо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7bb4284aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "Не е ясно, защо темата е в раздел за любов и изневяра, но това не е релевантно."

Също не е ..."релевантно", че това е първата пция, за да избереш раздел и повечето хора просот не и обръщат внимание.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3a5e17c0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравей, авторе. Ще ти разкажа как аз изкарвам допълнителни доходи и какви трудности съм срещал. Моето занимание са спортните залози. Веднага пояснявам, че не гледам мачове, не ме интересуват статистики и не съм емоционално привързан към парите, т. е. дали ще спечеля или ще изгубя не променя начина ми на живот по никакъв начин. Имам добре платена основна работа и това е нещо, което третирам като инвестиция. Основно залагам на състезания с коне и кучета в Англия. Понеже нищо не разбирам от това, плащам абонаменти на няколко типстъра с цел разпределяне на риска. За всеки един от тях имам точно определена банка и стратегия за залагане. Всеки един от тях съм тествал за дълъг период от време, преди да започна да използвам прогнозите му. Сега да те светна какви са трудностите:

1. Поради това, че живееш в България, изборът ти на булмейкъри е силно ограничен(дори май само бет365). Аз живеех в Англия и имам сметки във всички английски букита.
2. За да имаш добра възвръщаемост на инвестицията, имаш нужда и от капитал. За пример, моят капитал е 6000 валутни единици, разпределени в няколко сметки. Месечната възвръщаемост е между 10-30% от капитала.
3. Най-големият проблем е лимитирането на сметки. Букитата не обичат системните залози и дисциплината. За една година изгубих 4 от общо 8 сметки заради лимити. Ти нямаш никакъв шанс със само една.
4. Трябва ти добра компютърна грамотност. Аз използвам сложни таблици за следене на състоянието на всяка сметка и всеки типстър, както и различен IP адрес за всяка сметка.
5. Трябва ти изключителна дисциплина. Това е жизнено важно. Ако усетиш, че това занимание влияе на живота и настроението ти, това не е за теб. Освен това трябва да имаш стабилни доходи от нормална работа. Ако разчиташ на тези пари за издръжка, отиде коня в реката. Аз залагам точно определени суми и не преследвам загубите. Дали днес ще спечеля или изгубя 200, пак ще ям 3 пъти, ще тренирам, ще изляза с приятели или ще си пусна филм.
6. Трябва да мислиш в перспектива. Аз постоянно търся нови начини за допълнителни доходи. Когато лимитират и другите ми сметки, ще се прехвърля към американските спортове в Pinnacle. За целта от няколко месеца проучвам типстъри за тези спортове. Pinnacle поне засега нямат лимитиране на сметки.

Общо взето това е моят начин за допълнителни доходи. Отне ми около година проучване и планиране, преди да инвестирам средства в това. И един последен съвет. Ако успееш да намериш начин за допълнителни доходи, особено от залози, не разказвай на никой. Хората имат предразсъдъци към подобен тип дейност и е възможно да ти лепнат етикета "пристрастен". Аз отдавна се отказах да обяснявам, че за мен всичко това е само една инвестиция, която отнема 10 минути на ден и има добра възвръщаемост. В края на краищата, всичко се свежда до проучване, планиране и дисциплина.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ebe43ffdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   "19. "Не е ясно, защо темата е в раздел за любов и изневяра, но това не е релевантно. "

Също не е... "релевантно", че това е първата пция, за да избереш раздел и повечето хора просот не и обръщат внимание. "

Релевантно е също, че кьорав карти не играе.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6fa75795c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   На последния ти въпрос - защо изведнъж си почнал да губиш онлайн на покер след като преди това си побеждавал. През 2012 г. започнаха да се появяват софтуери и сайтове, които източват датабейз от Покерстарс примерно. И вече като си изиграл едни 10 000 ръце както се казва НЯМА ПРАЗНО. Датабейза дава информация точно как играеш различните ръце и ситуации и например като почнеш да се набираш на търна при някаква потенциална стрейт ситуация или флъш, софтуера шпионин казва на оня - аааа, блъфира тоя, тоя на готов стрейт и флъш пасува и затова и плащат ол ини даже с хай карта Асо! тези софтуери и сайтове са забранени от Покерстарс и ако се установи, че играч ги ползва то го банват завинаги и му вземат парите.... НО... имам 2 приятелчета, които играят по цял ден така, единия играе, а до него е другия с друг лап топ пуснал 6 прозореца на такъв сайт с 6-те никнейма на хората на масата дето са. Използва VPN и няма как да го сгащиш, IP-то е различно, даже страната, а и технически го прави от друг компютър. Като се умори единия се завъртат.... за 1 година и нещо издраха поне 100 000 $ от старса и то по принцип и двамата са напълно посредствени играчи, но това е една от схемите. Но искам дебело да подчертая - това НЕ Е хазарт. Моите хора НЕ играят хазарт, те имат предимство над 90% и САМО късмета може да ги накара да загубят някоя ръка на последна карта, но това ще е в 1 от 10 случая. Освен това те НЕ СА алчни до безумие, защото с тяхната сметка могат да атакуват високи лимити да искат милиони да взимат, но са наясно, че ще ги усетят ако седнат на маси с професионалисти и големи играчи и изведнъж почнат да ги газят. Нещо повече. Имат си график всеки месец - този ден печелим толкова, следващия връщаме толкова, после 3-4 победни сесии, после правим масирана загуба (примерно 1/2 от взетото), после ден почива уж сме в тилт.... Организират си даже и губещите сесии и размера на загубеното, за да няма подозрения, дотам им се е спаружим мозъкът хаха

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ebe43ffdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   22, стана ми интересно на какъв лимит играят и то само на 1 маса ли? Съмнява ме да е нещо над нл50, щото там само с несигурно инфо за противниците едва ли може да постигнеш много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker