Гаджето на бившата ми ме заплашва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гаджето на бившата ми ме заплашва!
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2559 пъти
То всичко изглежда смехотворно, ама де да го знам този психопат дали наистина няма да направи нещо. Той е малък и жалък, обаче доста се е филмирал. И тримата сме от Димитровград, но учим в София. Слава Богу в различни университети и в София никога не сме се засичали. Но нещата почнаха по много тъп начин. С това момиче сме ходили преди и се разделихме 2017 година. Аз съм на 23. Останахме си добри познати, искахме да сме приятели. Затова в социалните мрежи продължихме да се имаме. Един ден тя ме махна (без да ме е блокирала). Стана ми странно и пак я добавих, не за да се бутам или нещо такова, просто се зачудих и я питах защо ме е махнала, дали има проблем. Точно на следващия ден ми звъни някакъв и ме търси с името ми, като потвърдих, че съм аз се почна с едни смешни заплахи и обиди и беше нещо като - “ей копеле, виждам, че преследваш приятелката ми и искам да ти кажа, че на нея не й пука за теб, на никого не му пука за теб, а ако те видя около нея, ще те оставя на място”. Боже, боже. Казах му да го кара по-спокойно и че няма да навредя на връзката им, че не ме интересуват. И уж се успокои. Тя ми обясни пък на съобщение, че не тя ме е махала, но приятелят й имал паролите и ревнувал. Аз казах, че по-добре така, да не общуваме, че да не го дразним. Обаче й казах, че ми е звънял и я предупредих повече да не ме притеснява. Този явно ме е проучил, открил е номера ми в телефона й, изобщо пълно психо ви казвам. Звънка пак след седмица някъде, не му вдигнах. После ми написа във Вайбър (там се пробвах да го блокирам, ама нещо не става), че съм грозен, тъп, педал, травестит, толкова жалък, че тичам по бившата си като помияр. Много ме разсмя и с обръщения като “помийо”, “нерезо”, “кочино”. Аз мълчах, мълчах и накрая му го върнах. От там се почна, че знаел къде живея и щял да ми счупи прозорците на къщата, щял да ме сгази с колата си, да ме залее с киселина, подчертавам да ме изнасили с бухалка, че никоя жена да не ме погледне, да прати за Коледа на майка ми мойта отрязана глава в кутия. Не се стряскам, чисто физически това момче не е някаква мутра, не е трениращ, среден на височина и слабичък, има вид на нещо между зубър и антисоциален, ама от къде да го знам, че не е психар. Аз тренирам, професионален сноубордист съм, висок и няма шанс, ако ме нападне без предпазни средства. Ама такива типове де ги знам шегуват ли се, не се ли. Или много говори и се прави на опасен, или наистина му хлопа дъската. Историята е 100% истинска. Пазя чатовете, в случай, че се стигне до полиция. Какво бихте направили на мое място? Колкото до момичето, тя малко си обича вниманието, затова й скъсахме и нищо не може да направи, за да го озапти, даже смятам, че вътрешно я кефи тая простотия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3188d5ca0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами носи си в теб предпазни средста в случай, че нещо те нападне и предупреди приятелите си да са в готовност. Дано не става нищо, но попринцип с тези чатове можеш да подадеш жалба в полицията и да го озъптяват те този налоумник. Вземи си спрей, бокс, бухалка хаха но най-добре подай сигнал-ако стане нещо и те нападне глоба или затвор може би а ако ти го пребиеш в случай на нападение да се знае защо се е стигнало до там да не е накрая да пострадаш ти. Никога не знаеш кой какъв е и може да е напълно способен. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 97519abdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятел с бивша звучи като научна фантастика. Затова и ревнува,защото го знае. Хора, които са се таковали, приятели трудно ще останат. Може и този да преувеличава, но все пак.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5029e8b210
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Игнор. Само ако не му отвръщаш по никакъв начин няма да ти направи нищо. Отговаряш ли му, само ще стане по-зле. Пиша ти го като човек с психика сходна на този, само дето съм момиче. И аз съм ги писала такива. А ако подадеш в полицията жалба със скрийншотове, единственото което могат да направят е да повдигнат обвинение в случай че си изпълни някоя от заканите. Не можеш да осъдиш никого за кибер тормоз, не можеш да докажеш никога, че го е писал той, винаги може да се измъкне с: Хакнаха ми профила, писал го е някой друг и т. н. Стой далеч от това момиче и от него и нещата ще се разсеят след време, той и да е психо дори да лае, няма да те ухапе. Казвам ти го като човек, срещу когото са писани жалби в полиция, писаха писма на "Господари на ефира" и какво ли не. Знам как работи психиката на такъв човек.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 09a49a94b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жалба в полицията и готово. Това е отговорът на агресията. Използвай правата си за да работи системата в твоя полза. Не се притеснявай и толкова. Тоя ще се осере като му звъннат от районното.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0c2352a883
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Колега, влизам ти в положение. Ясно е, че момчето не е ок. Ясно е също, че мацката се кефи, че е обект на цялата история. Съвет от някой, който е бил в подобна ситуация. Отиваш в полицията, подаваш жалба, че те притеснява и т. н, естествено не от страх от този келеш, а защото така в редно и такива хора са смели само по телефона. Все пак на полицията това им влиза в задължението и ти имаш право на спокойствие. Не сме 1994 година хахах. Успех и сподели какво се случва след това.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 74bce5725f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Пусни жалба в полицията, да го викнат и да му ебат мамицата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a6cfdc0147
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Куче, което лае - не хапе" са казали много по-мъдри хора от мен.

Такива типчета, които зад клавиатури и екрани са страшните барети са ми ясни.

Някой ако искаше да те сплаши, нямаше да ти пише романи по социалните мрежи, при все, че знае къде живееш, щеше да те посети още преди да ти напише и буква.

Според мен няма какво да се притесняваш.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 87a7a704c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз бих отишла в полицията, тоя за какъв се мисли? Ти си имаш права, не се саморазправяй. После ще го видим като тръгне да си търси работа и не може едно свидетелство за съдимост да си извади.
Аз зарязах един такъв психопат, една година му търпях лудостите и накрая отидох в полицията. Обаче триех гнусните смс-и, което се оказа грешка. Казаха ми, че без кореспонденцията и без медицинско, няма да мога да получа ограничителна заповед, но ще го извикат за разговор и ще го предупредят да не ме занимава повече. Оказа се, че имал и условна присъда за хулиганство (сигурно и твоя психар има досие). Повече нито го видях, нито го чух, но от общи приятели знам, че направо се е на*рал. Казали му, че с тази условна, ако повдигна обвинение в прокуратурата директно го пращам в затвора.
А твоята бивша, трябва да е много проста да се кефи на агресия- е, намерила си е майстора. Много скоро това отношение ще се прехвърли върху нея- слушай ми думата. И когато това стане стой настрана, не се прави на герой, има си полиция за тая работа.
Най-добре отиди в Димитровград, обясни, че живееш в София и се притесняваш за родителите си. Ако нещо не те вземат насериозно им кажи, че все пак ще пуснеш жалба в прокуратурата. Полицаите може да ги домързи да регистрират сигнала ти, но по закон са длъжни и като чуят, че ще ходиш в прокуратура веднага ще се разработят, защото иначе прокурорът ще ги хване, че се скатават.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6e9cb17e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Почти съм сигурен, че всичко е тръгнало от тая пача. Кой знае как му го е представила. Като си я добавил наново може да го е изкарала, че едва ли я предследваш и искаш да се съберете - хем да си вдигне самочувствието, хем да се изкара пред него, че му е вярна и смирено докладва и не крие нищо.

Направил си грешка, че си му отвърнал, трябваше да го убедиш, че нямаш никакви намерения да я търсиш и не те интересуват. Като си муотвърнал един вид сега в неговите очи ти потвърждаваш версията му, че искаш да ги разделиш.

Но това, дето щял да прати главата ти на майка ти, това си е тежко рпестъпление и те съветвам да подадеш сигнал в полицията. Дори и нищо да не направят, поне ще има черно на бяло сигнал и ако не дай, Боже, реши да претрепе, ще има улики срещу него. Принципно можеш да го съдиш и да издействаш ограничителна заповед. А и за него би било по-добре да се осъзнае малко и да се замисли, че както казваш, знаеш ли колко му е акъла и какво наистина може да му хрумне. Дето се казва, само д го предупреди един полицай, ще си има едно на ум и ще се замисли. А и ще знае, че ако ти се случи нещо, първо него ще търсят и заподозрат.

И не е лошо за всеки случай да си носиш едно спрейче. Хем е относително безопасно, хем може да ти спести доста главоболия. Аз лично се съмнявам, че ще направи нещо, защото такива хора обикновено не заплашват много, а направо действат. Но пък знае ли човек колко му е акъла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 96c9c555af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да се занимавам с глупостите им, но имай предвид че момичето явно се е правило на интересно и не е невинно, независимо как се представя пред теб. Недей да игнорираш заплахите, иди директно с чатовете в полицията, подаваш жалба, за да му отправят предупреждение, защото явно се чувства безнаказан и ако трябва действаш и за ограничителна заповед. Оттам, ако наруши условията и се приближи или влезе в контакт с теб, вече има сериозни последствия.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 54a73dd4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Хора, защо поддържате връзки с бившите си? Приятели? ! Може евентуално, ако се засечете някъде, едно здравей и дотам. Такива писаници по социалните мрежи, че имане в профилите -не са ОК. Няма как да убедиш новият партньор, че не си приключил с миналото, ако ти гледа бившите в профила. Или ако си пишете с тях. Другият ревнува, защото се чуди именно защо я търсиш след като всичко е приключило. Приятели? ! Казвала съм тази фраза, но никога не съм я мислила. Изтривам, блокирвам и край. Така и аз съм спокойна, и евентуален нов партнъор също. Може преди време да е била добра идея, но няма как да сте приятели в истинския смисъл на думата. Няма смисъл да си пишете, защото няма как да убедите половинките, че не се искате. Оправданието със само приятели не важи. Този може наистина да не е в ред, да преувеличава, но си брани своето. Всеки би побеснял. Мъж само приятел с жена не може да е особено, ако са били заедно. Най-логичното нещо след край на връзка е блокаж и триене, а не да се имате в мрежите с години. Може ти да нямаш чувства, или пък тя, но не е здравословно и е крачка назад. Пък и както виждаш, създава напрежение с другият човек. Онзи просто реагира по-остро, но като се замислиш, брани своето.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 44bd287c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Затова е най-добре - нищо общо с бившите. Нямате ли си толкова други приятели? Бившите са в миналото и нека си останат там. Пачата се е направила на интересна, настоящият ѝ явно не е съвсем в ред, но ситуацията е тъпа и неприятна. Игнорирай ги и не се занимавай с тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 71f723d140
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Чакай ся малко, пиленце. Ти откъде толкова много си сигурен, че тоя пишкотънковец няма шанс, като си бил висок и си тренирал сноуборд? По всякакъв начин може да ти види сметката като изключа ножове, пистолети, боксове. Един път в гръкляна с тупалка и си до там, или със юмрук в слепоочието. Няма нужда от мускули, фитнеси и тем подобни. Направо отивай в полицията поне да го стреснеш малко. Ако си путка викай някой да ти помага да го биеш, хаххаха. Днешните путьовци така правят. Корави корави зад телефона, клавиатурата, а на живо изпразнени топки.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5029e8b210
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   "Жалба в полицията и готово" Абе хора, вие в коя държава се намирате?!? Има истории на жени залети с киселина, подавали дедетки жалби в полициятабпреди това и нищо не се прави, докато човека най-накрая не си изпълни заканата. Камо ли пък за кибер тормоз. Щели да го привикат и да му видят в сметката, някой друг път не и в реалността (нашата тукашна). Не искам да плаша автора с това, както вече го посъветвах - игнор, стой далеч от тях и нещата ще утихнат в един момент.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2792ab7c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Какво кротуваш - обиждай го и ти. Кажи му, че бившата ти пак те търси и явно й липсваш, защото явно той не може да я чука така добре. Не се оставяй някакъв мухльо да се репчи. Проучи го кой е, пиши му от женски профили и ако клъвне препрати на бившата. Започне ли и тя да го тормози, оня ще подивее. Лайньовците трябва да си знаят мястото.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 87a7a704c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Номер 14, адски ме дразнят хора, които тръбят като тв зомбита, че няма смисъл човек да си търси правата. Кой по дяволите, има полза от такива изказвания?! Ти един път замисли ли се, ние гражданите, или престъпната система? Кой ще спечели, ако българинът спре да си търси правата? Ние гражданите, или престъпната ни система? Айде включи я малко тая глава и недей да повтаряш като зомби, каквото чуеш по телевизията. Размишлявай, задавай си въпроси: това защо се набива масово на населението, кой би спечелил от тази идея и т.н.

П.П. Както казах в моя случай полицията си свърши работата.
Номер 8

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f73c2786d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Заплахите с убийство са престъпление. Жалба в полицията и после дело може да му заведеш, ако не спре. Можеше да заведеш и дело за обида, ако не му беше отговорил. В случая аз бих го игнорирала, защото вероятно скоро ще се откаже и ще си намери нова жертва.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 621bd559f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Бокс и лютив спрей можеш да намериш за 10 кинта. Гаменчето лае, толкова. Нападне ли те, пречукваш. Ако продължава да се прави на мъж, причакваш го. Наживо няма да е толкова надъхан, гарантирано.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 693ca8d890
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Никакви връзки с него и с бившата ти, не вдигай телефона и не отговорай. Тя ще си пати тепърва и може да се опита да ти реве на рамото, за нищо на света не се връзвай. На улицата игнор.
За всеки случай може да опиташ с жалба в полицията, за да не може онзи да отиде и той да излъже някакви неща. Имах един колега той помогнал на една бивша приятелка, че мъжът и я биел и после тя и побойника отишли в полицията и натопили моя колега. После го съдъха двамката и им плати пари за напесена телесна повреда.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 65d4f585df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Брато, просто не се занимавай с тия хора. Тая па бившата ти е мега тъпа, щом е с такъв палячо. Отървал си се. Имаш 2 варианта. Единият е пълен игнор и блокаж във фейсбук. Другият е подаваш жалба срещу тоя клоун за заплахи. Както по-горе са писали, той може да каже, че са му хакнали профила и някой друг е писал, но щом ти е звънял лесно можеш да го докажеш. Да, той ще отрече, че те заплашвал, но ще го привикат и ще го предупредят да не се занимава с теб. А ти спри да се занимаваш с тая пача!!!

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 54a73dd4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   15,
И какво ще постигне? Ще се намеси в чужда връзка. Тяхната с мадамата е минало вече, че и да развали и другата. Основният проблем е ,че изобщо са подържали връзка с години след раздяла. Никое гадже няма да му стане приятно като види и разбере за бивши, сега уж приятели.Чиято и да е била идеята, е меко казано глупава. Защо ти е да подържаш връзка с човек, с когото си преценил,че не искаш да си,или не ти харесва с поведението си? Заради доброто старо време ли? Просто пожелаваш всичко най-добро и кой от където е.
Авторе, тя те е махнала, защото или той е разбрал, или е преценила,че не иска да подържа връзка с теб повече. Трябвало е да уважиш решението и, каквато и да е причината. Като те е махнала, махнала. Ако беше грешка, щеше да те добави пак. Като не го е направила, просто забравяш. Не си и гадже. И аз съм махала хора без обяснения, и не са нахалствали. Няма смисъл да казваш на някого защо го махаш, ако не сте си близки, а вие отдавна сте спрели да сте близки. Това е нейно решение. Като си се бутал пак, си досадил, не си схванал намека. Явно си предизвикал същата реакция,която имат повечето хора,когато бившите досаждат. Какво си очаквал да ти каже- Махам те,защото не искам да си пишем, моят ревнува, какво по-точно? Никой не трие без причина и по грешка. Не ти е казала защо, голяма работа, махай с ръка и си живееш живота. Така е решила, така направила.
Може нейният е да е по-избухлив, но ако ти в момента си без гадже, тя не е. Ако имаш приятелка, дали ще и е приятно да си пишеш с бившата в социалната мрежа с години? Не,нали, най-вероятно ще реагира по същият начин, но не с толкова заплахи. Не оправдавам момчето, в никакъв случай. Но до това води подържането на контакти с бивши. Може този само да си говори, да е въздух под налягане, но заслужавало ли си е да си приятел след раздяла с това момиче? Ако не беше, нямаше да се стигне до тук.Всеки се нахвърля върху гаджето, момичето, но основният проблем е друг. Просто бившите са минало и мястото им е там.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 545e7ec583
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Подкрепям номер 16, защото в моя случай полицията също си свърши работата. Един разговор с кварталния и предупреждение и проблемът се реши. Сега верно може и да иде реч за някакъв абсолютен дебил като това което 3 описва, дето да не се впечатлява от нищо, но не ми се вярва - в повечето случаи си е достатъчно стряскащо да те привикат и да получиш предупреждение от полицай.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4122b111c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторе, гледай не се занимаваш с глупости заради жени. Не си струва и ти го казвам от опит. Днеска ще без теб, утре ще бъде с друг. И мен веднъж ме изкараха черната овца. А въпросният ревнивец и в болница влезе от нерви. Няма защо да имате отношения, нали е бивша? Без да се карате си прекратявате връзката и така.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fcf3dcd5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Пишете глупости много от коментиращите. Заплаха за убийство е сериозно престъпление с до 3 години затвор. Цар Киро лежа в затвора точно за такава след вълненията в Катуница през 2011-та. А това, че малоумника ти ги е писал в месенджъра е повече от добре за теб, много лесно ще го осъдиш и за обезщетение. Обаче не вярвам да се стигне до там, такива герои зад клавиатура обикновено се насират като ги привикат в районното. Лично аз на твое място още при първите заплахи ще му кажа да заповяда след половин час пред нас, да доведе и бившата ти, като ще копирам и пратя разговора и на нея. Едва ли ще му стиска да дойде, а ако дойде все пак бих си приготвил някакво средство за самозащита. Самия факт, че не те е страх от него и го предизвикваш би имал силен възпиращ ефект.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f6eb93d7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Автор: Сега съм ги блокирал и двамата и вече нямам никакво намерение да общувам с нея. Но преди наистина бяхме като приятели, пишехме си какво става, споделяхме понякога. Гадно е при положение, че сте били заедно, да се подминавате и правите на непознати. Но вие сте прави. С бившите има някаква граница. Особено точно с тази. Докато бяхме заедно ми е правила интриги между мен и родителите й, между мен и други момчета и такива. Със сигурност тя е наляла масло в огъня, а и този не е добре и е станало това. Не ме е притеснявал от седмица, но разправя наляво-надясно в Димитровград, че ще ми види сметката.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 22f2f7c0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Явно си се притеснил от асоциалния зубър. Значи по действията си личи колко е изтървал въжете а не по думите. Пример мой познат също като тебе се намеси в чужда връзка, и те също са били бивши, в послествие се разделиха, до колко беше виновен не знам. И нейния бивш вече превъртя, заплахи, преследвания, катерене по прозорците, бележки. Така въпросния пич и до ден днешен си ги тормози а те вече са година и повече заедно кхмм..чакат и дете. Така кой е виновния в случея ? Първо не е мъжкарско да се месиш във връзка, казвам го от опит, не е приятно да ти откраднат жената, когато сте в тежък период. (Макар че се радвам че стана така), второ не е срамно да си спестиш боя, трето за тази ти ситуация има угромна вина и твоята бивша възлюбена, това мога ти гарантирам на 100%. За съжаление и аз съм изпадал в подобна ситуация, един такъв индивид тормозеше мой близак, преследвания, изнудване за пари, полиции кво ли нямаше и нямаше ефект, докато един ден не ми писна, пред тях и му обърнах хастара. Последствия ? Нямаше вече този тормоз. Та или бягай и си спести главоболия в твоя случей имаш избор или отиди и се разбери с него право куме в очи.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fb93192088
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Куче, което лае не хапе. Човек, който реално би направил такова нещо няма да го напише, това е писмено доказателство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8066033dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторе, стой далеч от тази бивша!!! Новото и гадже определено не е наред с главата, ама тя е още по-зле от него! Що за човек ще стои във връзка с такъв дебил, който отправя подобни заплахи?На патката изобщо дали и идва на ум, че същите заплахи може да я сполетят един ден, ако остане с този помияр. И двамата не струват и пет пари, пази се и стой далеч от тях.
Всички по-горе, които казаха, че няма приятелство между бивши, са абсолютно прави. Моя близка постъпи много глупаво да поддържа приятелски отношения с двама свои бивши любовници, което се изразяваше в поздравления за рожденни дни, празници и т.н.Съвсем безобидно, но съпругът и разбра и взе да се сърди. Тя пък му се сопнала,че и отнема свободата и се разведоха. Така че никакви бивши!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 621bd559f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   #14, пасивни загубеняци като тебе винаги ще седят като путки на задната скамейка, молещи се някакъв нещастник да не ги нарани. Жалбата е превантивна мярка, даваща на полицията знак, че авторът е тормозен. Дали ще отреагират или не, това не е важно за него. По този начин другият тъпак няма как да се прави после на жертвичка и да лъже, че той е бил измъчваният. Ако го нападне, полицията вече знае, че срещу дебилчето е пусната жалба, демек при ситуация със самозащита авторът ще има цялото предимство в съда: доказателство под формата на съобщения, а и предварително подаден сигнал, сочещ как момчето не си измисля. Това е обикновен гамен, няма мозък, камо ли връзките на политик, че да цака системата.

Авторе, не слушай тъпаци, отстоявай си правата. Мижитурката нищо не прави, после мрънка като нищо не стане. Дефиницията на жалък роб.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d571186d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Това, че си по-силен от него не значи нищо. Това което прави не е нормално, не знаеш какво му е в главата и защо като някой те маха ти пак се буташ. Ако не го беше направил сега нямаие да имаш проблем. Пусни по законов път това, което са те посъветвали и в София и в родният ти град. Той се самонавива и филмира, утре не знаеш какво може да му щукне.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5029e8b210
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   29, аз съм от тея които тормозят и мачкат и срещу които са пускали жалби и писали писма на телевизионни предавания, и знам, че каквото и да правиш, с жалбата ти в тази държавка мога да си избърша г*за. :))
От #14

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 26f2ec9d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Подай жалба в полицията. Полицаите ще отидат при него и това може да му подейства отрезвително. Говоря от личен опит, защото в блока ми има един тип, който се заяждаше с мен, обиждаше ме и ме заплаши с побой. Подадох сигнал в полицията, ходиха при него. Доколкото разбрах са го предупредили, вероятно и с протокол. Отогава омекна и не ме занимава повече. Най-малкото, ако твоя човек наистина реши да направи нещо, официалният сигнал в полицията ще е улика срещу него.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0f29dc2fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Автор: Весела нова година на всички! Влизам за пръв път след 2 месеца и имам няколко новости. За всеки случай отнесох чатовете в полицията и те в последствие го привикаха. Доста се е уплашил явно. В центъра на Димитровград го видях само тези дни и не смееше в лицето да ме погледне, буквално мина покрай мен подобно на мишка. Като гледам по Коледа майка ми не получи подаръци, а мойта глава си е на място.
Това момиче нито съм го преследвал, нито съм досаждал. Даже тя пишеше в повечето от случаите и съм сигурна, че тя е започнала интригата. Блокирана е отвсякъде и не желая никакъв контакт с нея. И двамата си имат ненормални страни - тя нарцистична комплексарка, а той - ревнив социопат очевидно, така че са се намерили. Самият факт, че всичките ни общи приятели заеха моята страна, без да съм ги карал да избират след раздялата ни, говори много за нея. А той впрочем е и по-малък (19-20 май), така че ясно защо се е филмирал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6e9cb17e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   "и съм сигурнА, че тя е започнала интригата"

И тук се издаде, че темата е измислена и че ти си момиче. Спри се малко, че оспами сайта - стилът ти си личи.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b29b0118bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Смях! ))).. Ама така си е - страх лозе пази... - трябва да го разбереш)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker