Спах прекалено дълго - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спах прекалено дълго
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1862 пъти
Здравейте всички. Темата ми вероятно по-добре би стояла с раздела здраве, тъй като проблемът е психически, но неговият корен е свързан с любов или по-точно с любовта на живота ми.
Преди няколко часа бях ударен не от мокър парцал, а от цял товарен влак, даже 100 такива. Научих, че момичето, е което за първи път се влюбих, и което винаги съм желал си има приятел.
4 години бяхме нераздели, но аз нямх куража да призная чувствата си. Още като я зънах се влюбих до уши в нея и не си представях да има по-подходящ човек за мен. Последваха 4 години, в които бяхме в един клас в всеки ден бях близо до нея чувствата ме разкъсваха, но не смеех да предприме нищо. Като завършихме всеки пое по своят път и така леко по лека загубихме контакт, но аз никога не съм спирал да я обичам. Просто бях сигурен, че ще дойде моментът, в който ще я порърся и нещата ще се случат от само себе си. 5 години си мислих непрастранно за нея, като през това време нямахме нито един контакт и среща. Аз само си мислих и мечтах за нея. Преди 2-3 месеца я видях на една снимка с друг, естествено стана ми крайно гадно, но есе пак имах надежда, че може нещата да не са такива каквито изгелждат. Няколко дни не бях на себе си, и се оправих.
Така докато се стигне до днес. Мои приятел, категорично ми заяви ми каза, че момичето на мечтите ми си има приятел...
Просто цялата земя рухна под краката ми. Имам ужасна топка в гърдите и не мога да си намеря място. Чувствам се ужасно, не заради друго, а заради това, че бездействах толкова дълго... Толкова години просто чаках да дойде момента и не поех инициативата, Такъв идиот и глупак бях. Толкова съм жалък и глупав. Направо не мога да си го предсавя. През това време не съм поглеждал друго момиче, и макар че вече съм преполовил 20-те съм нямал гадже, само защото не си представям да бъда с друго момиче. Виновният съм само аз, но знам дали ще приема тази мисъл някога. Обвинявам се непрекъснато и не спирам да си повтярям колко съм глупав наивен и жалък. Направо се самоунишожавам и започнах да мисля за глупости. Приех факта, че явно няма да е тя и трабва отново да си отворя сърцето, но ме боли и страдам ужасно.
Някой изпадал ли е в подона ситуация и какъв е най-добрият лек. Чуствам се ужасно и се надявам да ми просветлите, как най-удачно да приема факта, че всичко е свършило да изкореня чувствата си към нея.
Благодаря на всички ви, отделили време да прочетете историята ми и решили да съдействат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: fb62684567
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти ми напомняш 1 приятелка, която в ученическите и студентските си години беше 7 години нещастно влюбена в едно момче, което знаеше, но явно не изпитваше същото към нея. Тя обаче не се отказваше, самонавиваше се, че това е човекът за нея, бил единственият и бла-бла. В крайна сметка пътищата им се разделиха, тя се омъжи и животът й тръгна с друг човек.
При такива "любови" човек е много млад, съответно много склонен да се самонавива и да си изгражда идеализирани представи за другия човек. Аз съм сигурна, че ако имахте връзка, в 1 момент щеше да я видиш и в друга светлина. Всеки е човек с недостатъци и положителни черти. Дори и да имахте връзка, няма никаква гаранция, че е щяла да бъде успешна.
Да, трябвало е да действаш, но щом не си го направил, вече нищо не може да се направи по въпроса. Тя може и да се раздели с приятеля си, но след 5 години, в които не сте се виждали, това не е същото момиче от училище, много неща са се променили. Приеми я като хубав спомен от тийн годините и я остави в миналото. Отвори си очите и за другите момичета и ще забележиш, че не е единствена

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3038b45587
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иди на чалготека, напий се, хвани една мастия, опраскай я здраво и продължи да пиеш. После на сутринта така ще те цепи главата, че няма да мислиш ни за любов, ни за жена. Погледни снимката на любимата с тъпкача и ще повърнеш. Напсувай ги и пий две бири. Ако не мине от първия път, повтори на другата вечер.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d4e8960b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   4 години сте били в един клас, после 5 години не сте виждали, общо 9 години, през които ти не си направил нищо, но си продължил да фантазираш. Решението е да продължиш да чакаш, докато и приятелят и, и тя, и ти станете на по 70 години. Тогава вече нищо няма да има значение и няма да ти липсва някаква бабичка. То все едно вече е станало, това е микросекунда за Вселената, просто за теб времето тече по-бавно, но нищо, резултатът е същият.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 536a5b37d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами такъв е живота.. хората които обичаме не винаги отговарят на чувствата ни, но пък и да съжаляваш за миналото е грешно. Съжаляват за миналото тези, които не са внимателни в настоящето. Carpe Diem на латински означава грабни момента. Докато в момента страдаш за миналото, отново пропускаш настоящето. В крайна сметка един ден ще сме само прах и пепел и само подвизите, които сме направили ще имат значение. Затова като искаш нещо трябва да действаш. Ако все още можеш да го направиш- направи го! Ако не.. то продължи от тук нататък да си по-внимателен в настоящето. Живей всеки ден като последен, атакувай нещата, които искаш и печели.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fed9394db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, била съм в твоята ситуация макар и не чак 7 години...
Един извод си направих-харесваш ли някого, не отлагаш, а полагащ усилия да се опознаете. Първо като приятели, без очаквания, да видиш що за човек е, не само илюзията ти.
Ако се харесате-супер. Ако не ти отвърне на чувствата-веднага продължаваш напред към запознанства с нови хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker