Приемам съвети какво да направя как да ме забележи и мен някое момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приемам съвети какво да направя как да ме забележи и мен някое момиче
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2367 пъти
Преди седмица имах рожден ден, станах на 25г.
Цели 25г, ... да те първа предстоят много неща, но има нещо което винаги ми е липсвало сигурно от ученическите години и това съм искал най-много Едно момиче до мен.

Никога не съм имал интимен контакт с момиче. Случвало ми се е да се натискам с някоя( два пъти) да излизам с момиче ( веднъж ) и до там.

Аз съм буквално двете крайности с приятели познати близки се държа адски отпуснато, шегувам се, общувам с различен вид хора, излизам винаги когато се отвори възможност.. като цяло съм доста общителен.. но дойде ли момиче в компания или просто видя момиче все едно не съм аз.

Започвам да се притеснявам, да се потя, да се изнерявам, да няма какво да кажа, да си глътвам езика, да се изнервям и всичко това отминава след това, до следващия път докато не срещна някое момиче.

На живо трудно да заговоря някоя, мн трудно, не знам дори как да действам. Опитвам през интернет, пробвах да пиша, винаги ударям на камък.

Пробвах да променя доста неща. работя, завърших, изкарвам прилични пари, наблегнал съм от 3г на фитнеса, диети, хранения, добавки, всеки който ме види ми казва че съм се променил.. уви пак нямам смелост да заговоря някоя..

Бях твърдо против да си качвам снимки, постове глупости, до преди 3г, започнах да споделям и аз да качвам, сторита, снимки, публикации и курец пак не ми спомогна.

В последния път когато имах чувството че от осрещната страна може да има някакви симпатии не знаех как да постъпя.

само здравей/здрасти си казвахме и тя беше срамежлива, но уви нямах смелостта да я поканя за нещо повече.

каквото и да постигна в живота си досега никога не съм се чувствал пълноценно.. винаги знам че ми липсва нещо и то много важно нещо "човек до себе си" и след това пак се сдухвам..

Приемам съвети какво да направя как да ме забележи и мен някое момиче.

Благодаря ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: c03336b29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си 301-я, който пуска подобна тема. Вземи прочети коментарите към предишните и си търси отговор. Лично на мен вече ми омръзна да коментирам подобни теми и да давам съвети.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 298dadce67
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Каквото и да правиш чишита си остава чишит, фитнес, пари нямат никакво значение. И аз съм като тебе пари има, фитнес а у но до там, то хубаво визия ама не съм от големите красавци освен ако не си търси дойна крава какво друго можеш да й дадеш? Безброй пъти съм се убеждавал че външния вид може да се компенсира с комуникация. Пример имам едно приятелче, запознава се с някой мъж или жена и му трябват точно 10 секунди да го заговори. С разликата че както се държи с мъжете така се държи с жените, чисто приятелски не и подмята намеци, не я охажва, просто непринудено поведение с голяма доза хумор. Зариби се да ходи на фитнес още първата седмица вече му беше пълен фейса с нови попълнения от фитнеса, просто е комуникативен и не му е проблем на напълно непознат да отиде да му каже здрасти аз съм еди кой си и да го заговори с рандом неща. Виждам съм го как кара мацка да се подмокри за 5 минути само с думи и то напълно непозната, но това е само когато реши, сиреч не му е фикс идея да зарибява всяка срещната. Не е да кажеш че е аполон или красавец, корема му надига блузата висок 1. 60, с несъразмерна глава. Обаче пича си има приятелка която прави всичко за него. Но седнеш ли да говориш с него можеш да прекараш часове в различни теми и така до безкрай. Не знам какво да те посъветвам. С две думи или си го можеш ли не. Обикновенно хора като мен и теб ги е страх първо да поемат риск, второ лесно им се пречупва настроенитео, лесно се засягат, болна тема са жените, няма особоено желание за живот, крият сериозни комплекси заради жените, а отблъснат ли те мамоууу доло ниско в земята започваш да копаеш дъното. Опитвал съм каквото се сетиш, промяна на визия, дрехи, спорт, книги, промяна в начина на комуникация, обаче просто си е fake. След като те обнадеждих ще ти кажа че всичко е до желание. Явно ни липсва желание.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 190ace453d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Погрижи се за външния си вид. Направи го, колкото можеш, по-добър. Ухай винаги приятно, имай свеж дъх. Обличай се хубаво. (Хубаво, не скъпо.) Бъди възпитан, мил и добър събеседник.
Направи си регистрация в сайт за запознанства. (Аз лично съм много доволна от Badoo). Не е нито срамно, нито лошо.

Ж,22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 876c2ee862
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като цяло доста добре ме описа в последната част на коментара.

Наистина не поемам риск изпитвам страх.. настроението е от едната в другата крайност.. понякога ставам от леглото сутрин и нз за какво ставам освен да изкарам някой лев и да тренирам и да ям като луд друго не виждам смисъл.

Излизам често винаги когато има шанс.. но винаги е с уговорки с оправдания.. и на мен ми писва и им кажа на всичките си уж приятели че така не се прави и винаги си казвам какво ми е на душата..

С момиче рядко ми се е случвало да ме отблъснат защото съм и нямал мн контакти с тях.. но дори в интернет като гледам че грам не обръщат внимание а нито съм някъв паляк нито някакъв неграмотен или простак или пък идиот започвам да се изнервям до такава степен че да не е някой до мен защото той ще отнесе боя.

Със фитнеса се промених жестоко. Не бях слаб ами спортна натура бивш футболист, но сега всявам респект където и да отида. Не се поддавам на провокации не давам някой да ме тъпчи. А някой пробва ли се да се подиграе с мен му го връщам тройно.

Мисля по различно и винаги имам своя гледна точка и си държа на думата и я спазвам дори да трябва да е за моя сметка.
Кажа ли нещо го върша.

За съжаление с тези соц. Мрежи всички започнаха да се мислят за голямата работа и вижте ме кой съм.. за

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9186d79c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Започваш от най-лесното - да си отпуснат и да общуваш адекватно в компанията на жени. Независимо дали са приятелки, потенциални приятелки, гаджета, потенциални гаджета и тн. За целта - намираш социална среда с жени. Дали ще ходиш на бордови игри, танци, клуб по някакви други интереси, купони с твоите приятели където има и жени, барове или каквото и да е. Отиваш там и гледаш да завързваш разговори, няма значение на каква тема, с момичетата там. Дали ще ползваш алкохол или не като помощ няма значение, поне отначало. Много хора ползват.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f115ac9084
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да имаш премиум немско возило, било то и старичко. БМВ или Ауди. Аз лично никога не съм заглеждала мъж с френска или от тия измислените Хюндай, сузукита и прочие скапани коли. Так а ще те забележат мацките, и фитнеса е важен да, но не да си баш много нацепен. И д а не си стиснат, да можеш да платиш някоя разходка, вечеря и прочие. Успех

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c065ed41d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   до 7

в случай че си търси кифла, даваш добри съвети.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2a0be57842
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здрасти. За пореден път ще пиша, сигурно за 15-ти. На 21 съм, преди 3 години завърших гимназия. Доста интровертен съм, имам само двама приятели, но приятели - истински и верни. Висок съм 1,97. В 9-ти клас бях 1,92, слагаха ме вратар винаги, бил съм и тежко крило под коша заради височината си, не заради теглото. Просто успявах да "пробия" без да губя често топката. Метаболизмът ми е мега бърз, буквално по цял ден съм ядял в годините и на следващия ден съм с по 1-2 кг. по-лек. Имал съм дни, в които уринирането ми е само едно - без значение кога съм станал, какво съм ял, какво съм правил и кога съм легнал. Едно уриниране минута и половина - две. За пръв път осъзнах, че на височината ми се обръща внимание на първото изпитване по физическо в гимназията - в началото на 8-ми клас. Изпитваха ни на успоредка и нищо не направих, защото беше относително малка и не успях с моите размери да си изпълня упражненията правилно и съответно да покрия норматива за "добра" оценка. След това правихме набирания - 20 бр. без почивка, като с качването на бройката можеш да достигнеш дори две шестици за часа. Аз правих набиранията на баскетболния кош, на футболната врата нямаше как да увисна, краката ми опираха. Да ти кажа ли нещо - по душа съм поет, дори наскоро една невъзможна любов ме вдъхнови и написах две стихотворения. Та така, не знам дали се дразнеха от размерите ми, дали завиждаха, дали от двете по малко, но така минаха годините ми в гимназията - встрани от "стадото", с романтиката на поезията, с книги в ръка и доза непукизъм. Гледах отвисоко на нещата, не в негативния смисъл, просто не го мислех и не си го "слагах". В един момент си казах "Вдигам главата, нисък-висок, красив или грозен, ще вървя с високо вдигната глава и ще се старая никога да не се срамувам от себе си". Отраснах без баща, не поддържам контакти с него. Макар и доста по-нисък от мен, той е добре ръстово и явно от него съм взел гена, за метаболизма обаче нямам обяснение, и сестра ми, и майка ми имат проблеми с килограмите. Всеки втори разговор ми започва със "Здрасти, колко си висок"? или "Здравей, играл ли си волейбол/баскетбол"? И в метро се возя, и в автобуси се возя. Когато имам възможност, винаги отстъпвам мястото си - дали ще е на възрастен господин, немощна дама или младо момиче за мен няма значение. Правя го с най-добри чувства. Да, предпочитам да съм седнал, не за да не се набивам на очи, просто така съм свикнал, но не ми е проблем да се повозя 20 минути прав. Жената трябва да се уважава. Хубавото е, че никой не смее да се заяжда с теб, когато си с такива размери. Но не бива да го навираш в хорските очи и да смяташ, че ти дава преимущества винаги и навсякъде. Генетика, храна, среда - всеки взима различно от всичко, на всеки нещо му влияе повече, а друго по-малко. Приел съм се. Когато се приемеш, нещата от самосебе си ще се подредят.

Кацна и на мойто рамо славей,
счупи се завеса от мъгла -
усетих аз горещия ти повей
и поисках да те следвам и в смъртта.

Винаги и на всеки съм казвал "Не се усещам висок, защото това е най-относителното нещо на света. Сантиметрите нямат значение, ако в душата си си дребно човече. И обратно - можеш и да си "много голям" в хорските очи, но това хората ще кажат. Мълчаливо, полека и категорично - идва моментът, в който просто го усещаш. И от тази гилотина нищо не ще те спаси, защото тогава сантиметрите са вън от уравнението". Бъди СЕБЕ СИ! Поздрави!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 47c576dd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно нормално за нашето общество ! Повечето хора са сами и такива ще си останат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7831a40bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Трябва да привлечеш женското внимание. Като си в компания на приятели познати и момичета бъди различен и говори смешки или кажи нещо умно за да очароваш жените. Другото което можеш да направиш е да си купиш куче което да разхождаш в парка или даскалото. Може да му се радват да го погалят и това ти дава предпоставка за разговор. После ще се въртиш на едни и същи места и ще те забележат хората.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 129dc41cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

13.   Пич, всичко се свежда до това как сам възприемаш себе си, имаш ли самочувствие, уверен ли си в себе си, предприемаш ли рискове или предпочиташ да бъдеш това, което си. Докато не излезеш от зоната си на комфорт и робуваш на страховете си, няма да има развитие.
Спри да гледаш на жените като на някакви страшни чудовища, които ще ти се изсмеят, ще те отрежат, ще те унизят! Спри да ги издигаш на пиедестал! И най-красивата жена също е човек, който също като теб яде, спи, пикае, сере, боледува и т.н. Страхът ти от жени вероятно е породен от детството, но спокойно можеш да го преодолееш с повече воля. Започни да се харесваш, но да се харесваш такъв какъвто искаш да бъдеш (смел, решителен, отговорен, самочувствен, уверен....), а не такъв какъвто си сега (неуверен, страхлив, нерешителен, колебаещ се, постоянно търсещ извинения за неуспехите си и т.н.). Работи в тази посока, стани мъж с мъжките качества, които привличат жените! Развивай потенциала си, надграждай капацитета си, не бъди инертен, а дръж здраво в ръце живота си (поне това, което зависи от теб де)!
За да преодолееш страха си от жени, който преди всичко е страх от отхвърляне, трябва да спре да ти пука от женските откази! Запомни много добре, че и най-големите свалячи са многократно рязани от жени! Ако приемаш твърде лично женските откази, просто започваш да се затваряш още повече в черупката си. Според мен, твърде много надценяваш жените. Добре правиш, че не ги подценяваш, но лошо правиш, че ги надценяваш, че пред тях стоиш сякаш са някакви страшни екзекутори, които ей сега ще ти видят сметката. Гледай на жената като на твоите приятели, с които казваш, си отпуснат. Следващият път като видиш някое маце си представи, че говориш с твой приятел и се дръж точно така с шеги, усмивка и небрежност. Жените усещат страха у мъжа, за това не бива да се страхуваш! А това се получава с практика. Просто колкото повече ги заговаряш и колкото повече те режат, толкова повече ще спира да ти пука и в един момент ще ти е забавно. Съответно ще придобиеш самоувереност, страха ще се изпари, ще видиш как жените ще започнат да променят постепенно отношението си към теб. Един велик психиатър дал такава задача на младеж като теб, който много се притеснявал от момичета. Накарал го като домашно да отиде в мола и да събира откази от момичета. Да ги заговаря и да ги кани на кафене. През целия ден младежа заговарял момичета, повечето му се изсмивали, някои го режели други дори не го поглеждали, но постепенно той забелязъл, че му пука все по-малко и, че дори му става забавно, че няма нищо страшно да те отреже жена и, че това не е края на света, защото винаги, ама винаги има следваща. В края на деня едно момиче се навило и приела поканата да пият кафе. Не е нужно да правиш това упражнение на 100%, но е важен принципа, че няма как да преодолееш даден страх, ако не се изправиш срещу него. Няма как да се научиш да плуваш, ако не влезеш във водата.
Впрочем, това, че си стеснителен, че не си изебал много жени, ще ти помогне да си намериш качествена жена, ако успееш да го използваш правилно, защото може и да попаднеш на някоя актриса, в която да се влюбиш и да ти разкаже играта. Направи следното: повтаряй си всеки ден, че си готин пич, дори можеш в огледалото да си го повтаряш! Оправиш ли си самочувствието и спреш ли да гледаш на жените като по-висши от теб, ще има положителна промяна.

Принципно нашето общество е копи-пейст на западните обществени отношения. В постхристиянската епоха, жените са еманципирани и човечеството е феминизирано. В западните общества мъжете са подтиснати от женската еманципация, защото още от ранна детска възраст женските модели на поведение се насърчават. Учителската професия днес е с около 90% жени учители. В семейството масово командорят жените, а в детските градини, в училищата за пример се дават момичетата. От ранна детска възраст (освен вкъщи от собствените майки) започва един вид скопяване на мъжа, защото всички мъжки качества и занимания се подтискат. На момченцата много не им се дава да се държат естествено, тяхната буйност се подтиска, за пример им се дават винаги прилежността, изпълнителността, кротостта, вежливостта, отзивчивостта, послушанието и все женски качества. В общи линии семейството и образователната система моделира просто "добри момчета" , които обаче от толкова подтискане на мъжките черти стават мекушави, нерешителни и непривлекателни за жените. Обратното, при жените се наблюдава придобиване на мъжките качества като лидерство, агресия, склонност към риск. Психолозите са категорични, че днес в училищата момичетата не отстъпват по агресия на момчетата и това е видно. Този проблем умишлено не се дискутира, в защото западните общества (в соцстраните беше още по-явно) са впрегнали жените и ги залъгват с глупотевини за равноправие само и само за да работят наравно с мъжете. Днешните икономики са организирани така, че жените да работят наравно с мъжете и то нетипични за жените неща. Няма да се впускам в анализ на този проблем, но през 80-те и в СССР, заради индустриализацията е било ясно, че жените губят от женствеността, а мъжете от мъжествеността си. За това тогава там в някои московски училища е направен експеримент, при който паралелките са разделени по полов признак. След време е направена съпоставка на поведението в тези паралелки с класовете от класическия смесен тип. Момчетата от паралелки без момичета започнали да се държат различно. Да, някои били груби, но като цяло промяната била положителна. Те били по-мотивирани, по-находчиви, по-енергични, по-целеустремени, по-самочувствени, по-смели и склонни да защитават момичетата и като цяло по-слабите. Започнали да се съревновават, но спазвали правила, взаимно си пазели честта, помагали си, приятелствата им били по-искрени. При момичетата от изцяло момичешки класове също се забелязала значителна разлика с момичетата в смесени класове. Те станали по-кротки, по-нежни, по-отзивчиви, по-прилежни, по-срамежливи, говорещи по-тихо и спокойно, изчезнала агресията и били доста по- женствени. Тези момичета по-късно имали много по-здрави връзки и семейства, защото не бъркали мачовщината с мъжество, не се прехласвали от надувки, не се прелъстявали от престъпници, а разпознавали много по-лесно истинските мъже. Не бъркали гнева с мъжественост, агресията с решителност. Просто те станали жени, а не кифли, нито курвентии.

За разлика от загубилия идентичност западен човек, сред мюсюлманите рядко има момчета, които да са комплексирани и боящи се от жените. Замислете се, виждали ли сте араби, които да се срамуват и стесняват от жени?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 984132caf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   'виждали ли сте араби, които да се срамуват и стесняват от жени?' - ами арабите половината са точно такива, а другите са изнасилвачи. Като цяло масата мъже араби са много чалнати и глуповати - диваци и обитаци...

Иначе правилно съветваш автора да започне да приема жените просто като човешки същества.
Но всичко по-надолу в коментара ти е логорея и баластра.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 876c2ee862
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   до 13, За самочувствие какво да ви кажа ако питаш мен лично единственото ми самочувствие е,че завърших бакалавър/магистър наскоро, през това време развих бизнес покрай моите родители и в момента изкарвам пари и за себе си и за тях. Честен човек съм, не съм лицемер, казвам директно в очите какво мисля, държа си на мнението и винаги търся справедливостта, мразя някой да ме тъпчи и не позволявам, а случи ли се им го връщам тъпкано.

Според мои близки отстрани изглеждам като надменен, но въобще не е така общителен съм, разговарям и контактувам и с възрастни и с деца и с бедни и с богати винаги намирам тема за какво да си говорим, понякого дори много говоря, но не се държа надменно да унижавам да се подигравам, да мамя и прочие.

За поставянето на жената като на пиадестал, може би да има такова нещо, според мен пповечето момичета са леко глупави, защото не осъзнават какво вършат и че ако сега им окей, след време не се знае в коя канавка ще са..

Винаги съм си казвал,че ще се отпусна пред момиче ще я приема като приятел, но още от малък съм си такъв видя ли някое момиче и започвам да си глътвам езика. иначе реално в главата го мисля, но немога да го направя наистина.

Пробвал съм като задачата с психятъра само,че в онлайн пространството, да не е същото но както и да е. Тук нямаме молове,няма чак такива места където всеки ден да виждаш различни хора всекидневно и да не ти пука чак толкова.

Опитал съм и това, да си казвам ти можеш ти си готини ти така... но уви е временно явление и пак се сдухвам..

Пробвал съм и с момичета които са скромни,ученилюбиви, започвам с здравей, здрасти.. как си какво правиш... не съм почвал с някакви тъпни или прочие.. пак не ми отговарят.. Имаше едно момиче в последния месец, харесва ми снимки, викам чакай да видя коя е каквко що.. не беше изобщо лошо момичето, а днес а утре да и пиша.. и писах.. уви дори не сийна, иначе на сторита и прочие веднага показва видяно..

Не знам външния ли ми вид ми дава такива предпоставки за откази?
Не съм Брат пит, но не съм и някой грозник.
Предприех промяна да стана малко по-така физически здрав, по мъжествен.. малко по-малко постигнах резултати..
доста се промених от нормално момиче среден ръст покачих сигурно 20кг за 5г мускулна маса, оформено тяло/пропорции и накрая пак к*р...

САмо суперлативи от познати и приятели ...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 38197737c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   #13, много интересен коментар. Има много верни и полезни неща в него и бих го препоръчала не само на автора, но и на доста от пишещите тук мъже да го прочетат.

Единственото, което бих изкоментирала е примерът с арабския свят. Там жената е едновременно сведена до предмет и демонизирана, а агресията към нея е на патологично ниво и съответно лесно предизвикана от най-малкият признак, че тя всъщност има качества. Мъжете там всъщност са доста уязвими и се комплексират много лесно, веднъж окажат ли се в ситуация, където предимството им не предварително гарантирано.

Всяко самочувствие без реално покритие е изключително крехко. Такова болно общество не може да е пример за здравословна среда за развитие на мъжество. Напротив, това е примамлива клопка за комплексирани мъже. Обещава им това, което искат без да се налага да го заслужат. Но те всъщност не са развити мъже и не могат да бъдат такива извън тази контролирана среда.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 67c55b6d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Пхяхахяхя, доживях да прочета да дават арабите за пример. Пич, там живеят в някакъв техен измислен свят, в който мъжът е Бог, а жената е нищо. За феминизма също не ти се получи. Като ще посочвате примери и ще ползвате термини - научете преди това кое, как и какво значи. Добронамерена забележка.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c03336b29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторе, има една приказка- жената е като сянката, когато я гониш, бяга, когато бягаш, тя те гони. Просто на неуверените мъже, които отчаяно се стремите да си намерите жена изобщо, не някоя конкретна, страшно ви личи. Много ви се иска, а сте неуверени, несигурни, притеснени. От такива жените бягат, независимо от коли, фитнеси, магистратури... Проблемът не е в жените, в теб е. Живей като човек, който има цел (извън жените), самодостатъчен си е, не им обръщай толкова внимание, бъди любезен, но дистанциран и ненатрапчив, ходи не по чалготеки и кафенета, а по културни събития, чети, за да се впишеш в такава среда, запознай се с интелигентни, стойностни хора, тогава самият ти ще бъдеш по-интересен.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 178c0244b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Това дето помага със сигурност е спорт. Да развиеш мускулатура, ама не плашеща за окололните, а просто атлетичност. За жените е комплексарско да се напомпаш. Ходи на лостове и пробвай набирания, кофички, лицеви и задължително тичане. Намери си някое хоби и си бъди самодостатъчен. Ако си постоянен за една година ще се преобразиш. Ще те заглеждат, но ти не обръщай внимание! Започнат ли мъжете да те гледат намусено, а жените да ти се усмихват, вървиш в успешната посока. Гледай да си около 80 90 кг мускулна маса. Жените полудяват по натурални мускули. Аз така постигнат най-големите си успехи в контактите с хората Изобщо. .

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3ed4ef82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Прочети отново коментар 13....после го прочети още 50-100 пъти.
В него се съдържа всичко, което имаш нужда да получиш като отговор на въпроса ти.
Този коментар трябва да се запази като фундаментален и да се пуска като единствен отговор на всички мъже с твоите проблеми, които в този форум са все повече.

Мъж на 42

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c4f272314d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Първо по отношение на коментар 13, му правя евала. Много е вярно. Аз самият съм отлгедан само от жена, в класа бях от малкото момчета, по-късно в работата ми пак заобиколен предимно от колежки. На моменти без да искам се усещам, че това поттиска мъжкат ами същност. Дори като дете майка ми ме записа на борба, мъжки спорт, за да толерира мъжкото в мен. Знаете ли какво казал веднъж треньора на майка ми, без никой да е повдигал темата?

Казал е: личи си, че го възпитава само жена. Той се страхува да не нарани противника си и предпочита да действа прекалено предпазливо, ако случайно го нарани.

Треньорът ми беше умен човек и добър психолог. До ден днешен той е единствената мъжка фигура в моето развитие. Но това не е достатъчно. Баща си трябва и то на място. Мъжко обкръжение си трябва също.

Колкото до номер 21, тъкмо се бях притеснил, че все още не се е появил някой, който да изнася лекция как спорта е универсален цяр и помага за всичко. Той лекува депресия, научава как да сваляш мацки, здравето оправя, психиката, възпитава. Изобщо спортуваш, ставаш 5 левела нагоре и започваш да докосваш Господа по мъдята.

Самоч е има подробност - спорта е хубаво нещо, но трябва сам да усетиш, че искаш. Ако започнеш да спортуваш, само защото някой, който повтаря спорт като мантра в анонимен форум, ти е казал, еми не - няма да станеш супермен. Даже ще се отвратиш от спорта, защото ще го правиш по задължение, защото някой анонимник така казал, или защото си мислиш, едва ли не си путка, ако не блъскаш във фитнеса. Че чак и си позволил точно тегло да гони този наивник от коментар 21. Той въобще не познава човешката психология, а е типичния фитнесджия блъскащ без всякаква мозъчна дейност.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c03336b29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   № 21 - много си елементарен. Аман от такива „мистър мускуло“ с погледи и интелект на телета, дето си мислят, че жените припадат по-тях. Най-големия успех с жените сред познатите ми има човек, който не е влизал във фитнес, но е чел и пътувал много, интелигентен и щедър, изискан, облечен стилно, кавалер с жените, с добро положение, представител на немска фирма за България, на него те сами му се лепят. Освен всичко и много симпатичен и общителен. Но неговото ниво не се придобива като блъскаш разни железа.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f1ff9ce13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Номер 21, не те знам на колко години си и с какви моми се занимавал, но с много грешно мнение. Наистина много. Единственото вярно, което спомена е, че харесваме атлетични. 80-90 кг, обаче, в много случаи могат да са много. Когато мускулите са в повечко, стават също толкова противни за гледане, колкото и мазнините.

От друга страна, само с тяло не става. Красотата е лице също е важна и дори повече. Тялото се изменя лесно, но лицето не толкова. Също са важни и интелектуалните ресурси, добротата, моралът, честността и т.н. Ако, евентуално, ти се лепят само заради физиката, не ти се лепят правилните.

Съгласна съм на 100% с мнението на 23.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 129dc41cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Номер 13 съм. Виж пичага, много е важно да бъдеш мъж, но това не значи да ставаш агресивен и да гледаш на жените като на нисши същества. Те си имат своите функции, дадени им от Бога, мъжете си имаме наши функции и роли в обществото. Освен гореописаните качества е добре да бъдеш и подкрепящ, разбиращ, да можеш да изслушаш една жена. Жените се разтоварват, когато споделят. Обикновено мъжете, които слушат оплакванията на жените, започват да дават съвети кое, как, защо и всячески се опитват да решат женските проблеми. Това обаче, не работи. Жените се успокояват и разтоварват от самото споделяне и за това ако следващият път, когато мацката, която ти споделя за драмите си в работата, университета и т. н., просто я изслушай и давай съвети само ако ти поиска! Кимай, слушай внимателно, проявявай разбиране или поне се прави, че я разбираш! Жените се привързват към мъже, пред които могат да се "изповядат". Разбира се, не е нужно да ставаш кошче за душевни отпадъци и да те ползва като психотерапевт, защото рискуваш да се превърнеш в нейн душеприказчик и "просто приятел". За да избегнеш този често срещан вариант, трябва да заявиш интерес към нея като към жена от самото начало без да криеш, че я харесваш визуално. Впрочем имай предвид, че за жените привлекателно е да действаш с намеци, а не с директни думи. Ако кажеш на някоя: „Искам да спя с теб, да мми бъдеш гадже“ е малко вероятно това да се случи наистина. Добре е, когато се запознаеш с жена да не се разкриваш изцяло. Жените са любопитни и ще ти задават въпроси, често ще те провокират за да видят реакциите ти по теми като приятелства, връзки, секс. Не бива да се срамуваш, че си мъж и имаш сексуални желания! Разбира се, това не означава, че трябва да бъдеш разюздан и вулгарен, поне ако искаш стойностна жена де. При курвентиите става и с цинизъм и вулгарност, но такива жени не ти трябват! Много е важно да не падаш в очите на жената с лигаво и мазно поведение. Важно е думата ти да бъде закон за самият теб. Спазвай обещанията си и не давай обещания, които не смяташ да изпълниш! Дръж се с жените една идея по-самочувствено! Кой каквото иска да ти разправя, но помни, че жените искат мъж, който да ги доминира, но без да подтиска и без да ги мачка! Всяка жена иска да бъде с мъж, който да счита за по-силен от нея! Това е естествено, защото жените са слабия пол и търсят опора и закрила у мъжа. Ако покажеш истински мъжки качества, жената ще ти се отдаде цялата и няма и да се опитва (поне не много) да те командори. Днес масово мъжете са в някаква степен смачкани. Някои повече, някои по-малко. Ти ми се струваш нормален млад мъж, просто трябва да преодолееш притеснението си! Има мъже с много повече проблеми и комплекси от теб. Продължавай и не се отказвай да се промениш към по-добра версия на самия себе си! Не бъди някой друг, а бъди по-добрата версия на самия себе си!

И още нещо. Не си мисли, че щастието на един мъж е в това да има гадже. Гадже може да има всеки, ама абсолютно всеки, който го иска достатъчно силно и не се колебае. За да си щастлив трябва да имаш удовлетворителни отношения и да бъдеш мъж на място, защото иначе ще бъдеш заменен след време от друг с обяснението: „ми нямам чувства вече“, „нещо между нас изстина“, „между нас вече я няма магията“. Ако гаджето ти каже, че вече няма магия между вас няма магия, значи или и правят фокуси с друга пръчка или иска да и правят фокуси с друга пръчка. Връзките и браковете днес се развиват по една и съща схема, в която ако мъжът се покаже слабохарактерен, накрая следва раздяла……. Ти не искаш това, нали? За това се научи как да отстояваш самия себе си, да имаш самоуважение, да не се обезличаваш заради жена! Много мъже като се обвържат стават тотални п... и. Обикновено, такива мъже спират контакти с приятели, започват дори да не звънят на приятелите си, спират да правят нещата, които обичат по принцип и все гледат да угодят на любимата, която се катери все повече по него, докато накрая не му затанцува на главата. Резултатът накрая най-често е раздяла по нейна инициатива. Тя спира да го уважава, защото той самият е спрял да се уважава и се загубил в нея, обезличил се е. Да, една връзка изисква компромиси и ако искаш стабилни отношения ще се наложи понякога да се лишиш от нещо и ти, но ако го правиш постоянно, защото тя така иска или във връзката ви само ти правиш отстъпки, просто ставаш мухльо, който тя няма да уважава. Защо ти казвам всичко това ли? Защото драпащи мъже като теб все някога им връзва някоя, но ако не си готов за истинска връзка с жена, накрая ще бъдеш смачкан и зарязан! За да не се случи това, стани мъж! Не, нямам предвид да ставаш егоист, защото егоистите не могат да имат истинска любовна връзка с жена и не са щастливи. Те могат да привличат жените, но егоизма им разваля всичко в крайна сметка. Не слушай глупостите на разни комплексари, че само ако си гадняр, ще имаш гадже. Да, лошите момчета привличат жените, но и те си намират майстора или просто си живеят безсмисления егоистичен живот. Егоистът не може да обича. Ти ми се струваш добро момче. Въпросът е да не бъдеш мекотело! Между това да си добър и да си слабохарактерен разликата е от небето до земята. Качественият човек следва да е добър, но не следва да се превръща в подлога!

Започни да закачаш жените! Без да си нахален, започни да се шегуваш с тях с техни особености и т. н., но никога с физически недостатъци! Бъди дързък, не нахален! Преди да започнеш играта на флирта, започни да флиртуваш с очи. Зрителният контакт е много важен. Много неуверени младежи заглеждат жените и когато жената усети, че я гледат, поглежда мъжа в очите. 8 от 10 младежи веднага отместват погледа си. Това дава индикацията на жената, че мъжа е неуверен, че крие погледа си от нея и съответно още на пръв поглед такъв мъж е аут и на теория. Следващият път, когато загледаш някое хубаво маце и тя те стрелне с поглед, не поглеждай другаде, продължавай да я гледаш. Тя ще те гледа 1, 2 или максимум 3 секунди и накрая ще отмести погледа си. Тук си пишеш нещо като точка. Поне още не те е отсвирила на пръв поглед. Можеш дори да се усмихнеш. Недей обаче да гледаш втренчено и взиращо се в жените задълго, защото това е малко психопатско и ги плаши или им показва, че може да си маниак. Очният контакт е важен за да спре да те е страх от жени. Не заглеждай жени, които са с други мъже, ако не искаш неприятности!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 301453d1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От номер 21 в отговор на 25. Не съм пояснил подробности, но ако момчето си вдигне самочувствието, ще е именно заради енергията от тренировките. И съвсем автоматично ще започне да придобива увереност, чувство за хумор според компанията и обстановката, просто защото ще бъде желан и това ще го накара да вярва в способностите си. Повярвай, който се е слушал в това не е загубил, напротив, дали един се е сгодил сериозно или друг само е бройкал мацки, получава се. Мога да ти заявя най-убедено и житейски изпитано, че има определен тип мъже, за които разбирам с какви типажи жени ще им се получат нещата, както и такива дето няма да имат успех с жените. И с този коментар ще бъде полезен и на други като автора. Момчета, ако искате да бъдете атрактивни и жените да ви харесват, не се забивайте във фитнес залите и да приемате разни витамини и не знам си какви препоръчани от инструкторите глупости, ако изглеждате като Скалата ще сте готини само за малка част от женското съсловие. Ако сте някакви кротки интелектуалци, които си изкарват добри пари чрез чужди езици или ай ти познания, вероятно ще си намерите жена, която ще ви гледа парите, няма да гледа на вас както вие искате. Ходил съм с момиче, което си беше с програмист 4 годишна връзка. Това момиче не беше щастливо с този човек и не е за такива човеци. Не само тя, а и много други не са щастливи. Мога да напиша ужасно много неща от личен опит и наблюдения, но комплексарщината в сайта е покъртителна. Ии аз не съм от тези комплексари. Не съм нисък или прекалено висок, не съм кльощав или бабаит. Не съм и Ален Делон, но съм достатъчно добър за да си избирам жена. Моето излъчване не е на балкански субект.. Тези излишни неща ги пиша просто за да дам представа на автора, че имам база и почва да преценявам жените в България. Не си струва да търсите внимание, просто спортувайте деца. Другото само идва - разбирателството и добрите чувства идват с привличането. Това дето го обяснява номер 25, че визията не е най-големият критерии, ок, ама аз съм виждал Как се ослушвате и вратите погледи Като видите някой тип Рамбо мъж. Ако не си съгласен

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 301453d1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Дори и да бъдеш с излъчване, характер, добър глас, симпатяга и тялото на гладиатор, пак няма да си намериш жена у нас.. Тогава пък ще бъдеш прекалено идеален и никоя няма да ти върже за сериозна дъкга връзка, спичат се нещо. Най-много ти гледат финансовото положение, но ако си от умните ще те избягват. Иначе всяко средно статистическо и хубаво момиче се заглежда по хубавец с релефно тяло или просто стабиляга и го желае за секс, ама това е само еднократно и после му излиза с номера, че не знаела какво прави или как нямало да се получи между тях. Направо им се чудя имаш възможност да си с хубав мъж и да имаш красиво поколение, а ти обръщаш гръб на това. Научи някакъв език и отиди да бачкаш и създаваш връзки в чужбина. Давай с рускини и украински. От тях по-хубави няма.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 876c2ee862
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Може би точно за това, че не желая да съм подлога, а да имам ясно изразена и подкрепена с доводи позиция.

Също така явно съм прекалено добър понякога. Пробвал съм да пиша на доста момичета ама грам да не ме огрява???

Добре ето някой ще каже че търся миски и за това.. добре писах и на момичета които се вижда че не са поредните кифли от дискотеките не качват по 100 фълшиви сторита и не се тагват от нз си кой мол.. е хууу пиша им нормално здравей как си? Здрасти какво правиш.. ехо как сме.. емотиконки.. и накрая кор....

Викам си явно не става и св чудя толкова ли изродски изглеждам бе мамка му??

Щом на нормален въпрос не иска да отговори не иска дори да сийне.. нз кво да правя...

Правил съм си експерименти ще пиша на всякакви квито ми паднат... пак от голямото добро утро.. сигурно в мен е вината няма спор, но поне някаква мъничка искра да имаше за да ме подхранва..то ужас.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 129dc41cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Пак съм 13. Пич, спри да търсиш внимание от мацките! Просто се развивай! Развий чувството си за хумор и почни да се шегуваш яко с жените, всичко да обръщаш на майтап! Може би изглеждаш отчаян, не знам. Нямам идея как се обличаш, какви са снимките ти във фейсбук и т. н.. Ако трябва си направи малко по тарикатски снимки, на които си усмихнат и весел!

Забелязвам, че постоянно се фокусираш върху това, че никоя не ти връзва, тоест фокусираш се върху това, че си сам. Докато не започнеш да се чувстваш добре в собствената си кожа без да ти пука, че си сам, няма да можеш да привличаш мацетата! Прави неща, които харесваш и се наслаждавай на живота, повече се радвай на дребните неща, усмихвай се повече! Отиди сам на кино и се наслади на филма! Разходи се сам без да се отдаваш на мрачни мисли! Излез с приятели, изобщо зарежи тая фиксация да имаш гадже, защото колкото повече драпаш, толквоа повече ще се сдухваш!

Не знам как се обличаш, какъв е твоя стил, но ако трябва промени го! Намери си някъв стил! Аз например се обличам различно, според случая. В ежедневието си съм с дънки, блуза или дънково яке. Имам страхотно кожено яке, много тарикатско за сегашния сезон, с него и тъмни очила тва, че имам брада постоянно съм забелязван от жените. Не те познавам, не знам как изглеждаш, но запомни, че жените си умират за мъже, които имат силно мъжко излъчване, леко грубо и мачовско. В съчетание с интелект, начетеност, комуникативност, чувство за хумор и джентълменско отношение, ставаш магнит за жените!

Направи си сметка къде се намираш в момента, какво е твоето ниво и дай всичко от себе си да надградиш във всяко едно отношение! Успехите ти неминуемо ще дойдат. Може би в момента изглеждаш като дечко, може би прическата ти е странна, може би стилът ти на обличане е скучен или дори леко смотан, това аз не зная, ти си знаеш най-добре. Експериментирай със себе си! Промени нещо във външния си вид, но най-вече в поведението си!


"Добре ето някой ще каже че търся миски и за това.. добре писах и на момичета които се вижда че не са поредните кифли от дискотеките не качват по 100 фълшиви сторита и не се тагват от нз си кой мол.. е хууу пиша им нормално здравей как си? Здрасти какво правиш.. ехо как сме.. емотиконки.. и накрая кор.... " Пич, не прави генерални изводи кой какъв е от снимки във фейсбука! Профила може да издава много, но може и да подвежда. И запомни, че всяко начало е трудно! В началото ще те режат и няма да те отразяват почти всички, киото задяваш. Обаче с постоянство и никакво отчаяние, ще придобиеш опит и самочувствие. Ще започнеш да се учиш от собствените си грешки. Наблюдавай успешните с жените мъже и взаимствай от тях! И накрая айде на бас, че спреш ли да се фиксираш и измъчваш, че си сам, ще се появи някоя, която ще си падне яко по теб!!!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 10eb51d68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Номер 24, никъде не говорим за телета и мистър мускули. Чети и мисли. Ако си мислиш, че да си с мускули на ръст над средния за мъже и тегло 90 кг е мистър мускул, ок. Жените просто му викат добра форма, а и някои наистина си умират от щастие. Аз поне съм изживявал с жена емоцията й, знам и защо и какво й харесваше. Просто му давам един съвет за ефективност с жените. Как да ги привлича! Поведението и отношението му си зависят вече от него. Гроздето е кисело, Но не всички жени могат да са с такива мъже, съжалявам. В негов ущърб е да пренебрегне съветите ми. Аз за себе си знам какво са ми дали постиженията ми. Не си мисли че съм трол в сайта и си измислям историики. Не всички тук са самотни.. Сега ще изляза в парка и поне 10 ще извъртят глава към мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1f65aede92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Приятел, пробвай да се запишеш на плуване! Тук и друг колега е дал съвет за спорт, евала му правя. Щом си се отчаял на 25 години, едва ли си атлетичен симпатяга в добра форма. Времето си лети и ти ще ставаш все по-стар, приведи се във вид за година, две и лека-полека ще се нагласиш в живота. Без излъчване ще е тегаво всеки ден, вярвай ми. Тъпо е да не те фиксира никоя жена на купон, на улицата, на екскурзия, в ресторант или където и да било. И аз съм бил дълги години тая ситуация да се държат така все едно ме няма. Бях кльощав и с проблеми в щитовидната жлеза . До 21 бях 60 кила и никоя, ама никоя жена не ме е гледала като мъж, когато се излекувах на 23 бях с 25 кг отгоре и веднага ми казаха, че съм възмъжал. Като се записах на плуване след три години си бях супер. На 26 години влязох в най-добрият етап! Напиши "плувец" и виж какви тела имат. Всяка жена с комплекси ще ти каже, че това не е достатъчно да я впечатли и не става само с тяло. Ти като видиш някоя мацка с всичко по нея перфектно, дали няма да искаш да я чукнеш, и хич няма да те интересува какъв характер има, повярвай. При тях е същото и това нещо е доказано. Ти знаеш ли, на мен ми се зарибяват семейни жени! Всеки път се изкушавам и се опитвам да не откликвам на чувствата им. Един мой приятел от 4 години насам прави между 150 до 250 брой клякане! Има супер стегнати крака и седалище и жените го наблюдават, като гълъби на покрив. Хвърлиш трохите и накацват. Същото ще стане и като намигне на някоя. Не ги слушай тия тука в сайта дето ти пишат че тялото е до време. Има мъже на 60 в перфектна форма!!! Не ме слушай, но не очаквай да имаш успехи. Ако си дебел или кльощав ще ти трябват много връзки и пари, да чукаш безчувствени жени. Но, щом си на 25 и не ти връзват, значи не си готин и няма да ти вържат и на 35. Най-добре се стягай, за да си супер пича на 35, тогава сравнен с повечето на 35 ще си изпъкващ, защото те са застояли, с кореми, гърчави, мързеливи и озлобени. Като тях ли искаш да си. Мисли разумно, нямаш много време. Теб те интересуват мацките, не дървените жени философи с малки, увиснали гърди или целулит. Те ще ти кажат " недей да тренираш и правиш мускули, жените мускули не обичат" хахахаха, а мъжете не обичат секс с жени, нали? Хаха, стига глупости, пич! Не е сериозно да пишеш тук и да им четеш глупостите. Уроци по свалки няма, всичко е първично. Най-представителните и хубави мъжки се котират по най-силният и успешен начин, ако искаш вярвай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker