Чувствам се неоценена. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се неоценена.
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1905 пъти
Искам да чуя различни мнения на тази тема, защото не знам дали в мен е проблема, тъй като много хора не осъзнават тези неща и е възможно аз да не разбирам нещата. В последно време се отвращавам от мъжете, защото цитирам техни думи "Ако не стане с тази, ще опитам с друга". Всякаш им е все тая коя ще е, важното е да има вагина, това си има дума наречена "разврат". Защо хората не се борят за това, което искат? Аз съм инвестирала в своят интелект, личностно развитие, изглеждам страхотно на външен вид и имам какво да предложа. Но какво значение има всичко това, след като на мъжа му е все едно дали ще съм аз или която и да е. Искам за човекът отсреща аз да бъда единствената, а не да смята, че не се отличавам от другите с нищо и съм лесно заменима. Това за мен е крайно обидно. Идва даден мъж при мен, предлага ми и в същото време има още 20 за резерва в случай, че с мен не се получи. Или друг пример-обяснява ти как иска само теб, как за него си единствена и ти му вярваш, а в същото време това го казва на още 10 други момичета. Съжалявам, но за мен това не е мъжко. Толкова ли много искам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: d6567007e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е много, съвсем нормално е да искаш това. Проблемът, е че повечето гледат на отношенията като търговия на пазара , и знаят,че ако на тази сергия не стане, има и други. Затова не се задълбочават.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 992ff7e6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Донякъде си права, но замисли се дали и ти не правиш същото подсъзнателно. Ако някой ти откаже, няма цял живот да стоиш и да го чакаш, нали? Като не е той, ще е друг. Няма единствени и незаменими хора, дори в любовта. Винаги може да има следващ. Друг е въпросът, че в един момент идва време човек да се кротне, ако е намерил подходяща половинка и иска да има сериозна връзка. Но докато си в процес на търсене е нормално да имаш различни варианти.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b8035ccff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тука само красиви жени пишат теми, дееба.

Стойностни хора има. Имало е и винаги ще има. Това че нямаш идея къде да търсиш и как да разпознаеш такива хора според поведението им си е твой проблем.


"Идва даден мъж при мен, предлага ми"... какво ти предлага? Ти на 12 ли си? Или ти предлага дирекно да прилапаш?


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: df7fa63946
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Братане, много си циничен. Умен мъж си, ни може ли малко по-възпитано? Авторке права си, но днес в БГ е така.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fc6e5a3687
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   "Ако не стане с тази, ще опитам с друга"- нормално е, ти правиш същото

„ Защо хората не се борят за това, което искат?“- защото с борби не става, чудно е, че още не си го разбрала

„Аз съм инвестирала в своят интелект, личностно развитие, изглеждам страхотно на външен вид и имам какво да предложа“- чудесно, те, мъжете, също ти предлагат сделка

„Искам за човекът отсреща аз да бъда единствената, а не да смята, че не се отличавам от другите с нищо и съм лесно заменима“- грешка!, заменима си и още как!, пък и това не може да бъде искане към мъжете


Да, много искаш, много очакваш, затова си разочарована. Въпросът е защо има такива мъже в обкъжението ти? Нали си уж интелигентна, намери си правилната среда за теб и спри с исканията. Истинските неща се случват без усилия, условия и очаквания. Никой не се е родил да те оценява.
Успех!

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 546511c5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ти ли минава през ума, че самооценката ти може и да не съвпада с мнението на другите за теб? И че светът не се върти около теб? Че незаменими няма? Явно това, което предлагаш не е чак толкова уникално, колкото си мислиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3f94587fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз пък съм жена и не мисля, че авторката е права.
Иска да й доказват във времето че тя е единствена без тя да направи каквито и да е усилия за бъдеща връзка с дадения "предлагащ й".
То хубаво е красива, ама онзи предлагащ как да продължи да се бори дълго време като не знае и няма да узнае какво точно "има да му предложи" авторката, докато тя не се съгласи да е с него?
Разбира се всяка уважаваща себе си жена не е редно да се хвърля на връта на първия направил й комплимент и трябва да се дърпа, обаче и дърпането си има граници.
Темата на авторката ми напомня за онзи виц за кокошката
Петел гони кокошка.
Тя си мисли: Ако спра, ще реши, че съм к. рва!
Ако бягам много бързо - ще се откаже!
Що не взема да се спъна..

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2bc1217c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И как искаш да си единствената? Ти в приказките ли живееш?
Идва принца да вземе кралицата в знатни одежди (тя е инвестирала в коса, нокти и е чела книги, за да разговаря на много, много теми) и се заклева тя да е единствена!
Ти като инвестира в себе си явно си стока за размяна. Аз ти давам инвестирания си задник, а ти ми върни в дребни монети...
Не си незаменима. Не си one of a kind.. Свикни. Щом не си ти ще е друга, много ясно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b9240fc69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Зрелите емоционално мъже предлагат срещи. Под зрели емоционално мъже разбираме всички, които не са тийнейджъри.

Те не предлагат вечната любов, нито предлагат ти да си единствената жена в живота им.

Това може и да се случи, а може и да не се случи - зависи как ще се развият нещата. И от теб зависи, не само от тях.

И - да - нормално е да се срещат с повече жени. С теб нямат нищо в момента на предложението, за да станеш единствена се иска време и развитие. Няма как нормален мъж да си спре живота и да ти го поднесе на тепсия, та да чака твоето благоволение

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9decce1eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз харесвах разни момичета които уж имаха какво да предложат, месеци наред ходих след тях и накрая нищо. Все се дърпаха, въртяха номера и тн. И не е като да няма какво да предложа и аз - образован съм, работя, спортувам, имам артистични хобита. Та започнах да чета какво са написали другите, които са били в моето положение и излезна че една жена ако знае, че я харесваш и преследваш само нея, губи интерес към тебе, защото си й сигурен. Та започнах и аз да излизам с по няколко, да не им обръщам толкова внимание и да не ми дреме особено за тях. Изведнъж им станах по интересен и започнаха и те да ме преследват. Тъжна работа... И не е като да ходя след разни кифли или топ модели, всички са момичета средна хубост.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6b3825a42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не си права, ти гледаш от гледната точка на нарцисиста - Аз съм специална, искам да капризнича а някой да ми търпи капризите, да тича след мен и да ме гледа в очите. Общо взето позицията на разлигавено малко дете, което се тръшка за внимание. Гледай обективно, за другия човек ти не си от значение и за него няма файда от това, че се смяташ за нещо, че "си инвестирала в себе си" и очакваш невероятно отношение "защото си струваш". За мъжа е важно дали му вършиш работа, тоест дали удовлетворяваш неговите нужди и колко добре го правиш. Ако удовлетворяваш неговите нужди и е доволен от теб той ще иска да бъде с теб. Ако не удовлетворяваш неговите нужди, разиграваш го, затормозяваш го с очакванията си към него да се насилва да те третира като принцеса и изобщо цялата работа с общуването с теб е едно терсене, тогава логично той дига гълъбите и си тръгва, защото никога в тази връзка целта му не е била да ти слугува и да те кара да се чувстваш специална и единствена. Целта му като на един разумен човек е да намери в теб задоволяване на собствените си нужди и желания и твоята стойност в тази връзка се определя от това доколко удовлетворяваш тези негови желания. Не го ли правиш за него няма стимул да се занимава с теб и естествено ще се насочи към друга. Ако искаш да си "специална" и "единствена" се постарай той да се чувства с теб така сякаш е "специален" и "единствен" вместо да чакаш наготово невероятно отношение от човек, който не ти дължи нищо. Научи се, че мъжете не ти дължат нищо и не ти дължат отношение като на принцеса, те могат да ти дадат такова отношение, но само ако си го заслужиш с действията си към даден мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 18275d6030
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Разбраха ли най после жените, че мъжете са тези които печелят при всяка връзка, а жените са винаги прецаканите. В много постове, жени се правят на много печени и са се чукали уж за кеф, но идва момента когато изтрезняват и проумяват, че само са били използвани за кефа на мъжете, това е разбрала и авторката, точно така е, прекалената еманципация обезцени жените, третират ги вече за еднодневки, душата липсва във връзката!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2bbdea6b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ами да - вагина, и най-вече УТРОБА. Защото ако ги нямаше тези две неща, то по-добре да беше мъж, отколкото жена.
От жена акъл не чакам, пари - още по-малко. Остава и домакинството да въртя, и децата да гледам (ако въобще роди), а тя да си вее гащите по моловете с другите кляфки като нея, и да обяснява колко е еманципирана и феминизирана, така ли? И за какво ми е подобно чудо вкъщи?
Рицарите изчезнаха заедно с изчезването на дамите, моето момиче! Искахте еманципация - ето ви я.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2b50844ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ние, простосмъртните мъже не смеем и да помислим за такова съваршенство като теб! Харесваме по-обикновени, семпли жени без куп изисквания. Жени, които умеят да извадят най-доброто от нас деликотно и мило. Това ни е по-скъпо от неземната ти хубост и интелект. Сори!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2da95ab918
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Хъъм, някой ако ти каже, че си единствена за него, веднага ще ти стане безинтересен.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 689ea26825
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Просто повечето мъже са курви. Това е горчивата истина. Търси си мъж в чужбина. У нас едва ли ще ти се получи с някого просто защото мъжете тук не стават за нищо. Изключенията пък са или заети или неставащи в друго направление.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4483b9b61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Свестните момчета са навсякъде около вас, но вие ги използвате, за да им се подигравате какви смотаняци са. И да се изкарвате силни на техен гръб. Това ви се пада. Такива като теб много. Само дето не каза с какво си толкова по-различна от друга страхотно изглеждаща. Не каза и какво толкова предлагаш.

Повярвай ми. Има милиони мъже и момчета, които биха те оценили, но не са ти интересни. Време е жените да си седнат на гъза и да спрат да се занимават с филмари и отрепки. Само такива си ги избирате и после ревете колко сте велики и как не сте оценени от конкретната отрепка.

А и женския лаф е, че след мъж и рейс не се бягало, защото следващия бил след 10 мин. Нали? Айде у лево!

Понякога влизам тук, за да се смея на такива жалки като вас, които са силни в ежедневието си, правят се на интересни пред хората, а в душата си са празни, прогнили и нямат нищо у себе си. И всичко това е породено от собствения ви характер на използвачи. Така и не ни каза обаче какво толкова очакваш от един мъж и какво точно предлагаш освен, че си "страхотна на външен вид".

Узунов

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e083f77d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Я кажи сега как си инвестирала в своя интелект. Човек се ражда с интелектуални способности и ги проявява от ранна възраст. Ако ти не си родена с такава дарба каквито инвестиции да правиш ще си останеш обикновена жена, но с много претенции. Ти сигурно бъркаш интелигентност с някакви зубрачески знания по време на твоето обучение и мислиш, че това е интелигентност. Знания и интелигентност са две различни неща, но явно за теб разлика няма. Дали изглеждаш страхотно нека другите да кажат, а не ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 18c2ac7366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Само №8 ми допада, ако наистина е жена и така мисли - евала й правя. Само при това мислене може една жена да бъде оценявана правилно. Какво очаква една надута пуйка, да не дава нищо, а да очаква всичко!? Не, няма да получи нищо, света стана вече камерсиален, за да получиш, трябва и да дадеш! Мина времето, когато заради една дупка мъжете се превръщаха в роби. Нали жените искат еманципация, значи всичко е фифти фифти. Щом се правят на силни, всичко 1/1, не се мислете за принцеси, защото няма принцовете, джендърите ги обезличиха!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4b8f00e80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Истината е, че няма жена която да предложи нещо на един мъж, освен дете. И ако мъжа е млад и не иска да се обвързва се превръщате просто в бройка. 70% от мъжете вече мислят така. Другите са плужеци от които и вие, жените се гнусите.

Това за интелекта и хубостта ти е много субективно и само ти май си мислиш така, изхождайки от разни клишарски социални норми. Шанса ти с външност е да привлечеш само някой дето се прехласва и превъзнася по вас. За интелекта... той никога не е достатъчен, защото вашия женски интелект е лишен от рационалност и остроумие. Много са малко жените с истинско чувство за хумор, ти като те гледам едва ли си от тях.
Така че какво предлагаш, че се чувстваш недооценена, незнам. Познавам едни такива като теб дето ми се пишеха "приятелки"... те дори не знаеха какво е приятелството. Ей, толкова вече сте отчуждени от обществото, което някога градихме и от което сте резултат вие младите. Следвате сляпо интереса си, като куче инстинкта си. Връзките ги превърнахте в " дай ми куклоте на ти парцалките".. Понятие нямате какво е любовта , поне от '83та купона секна....

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 41a8e1b341
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Преди време имаше подобна тема тук, за една жена, която искаше мъжете да се борят за нея и т. н. Изтъкваше това, че искала да бъде единствена и била супер интелигентна а мъжете я искали само за секс. Чудно ми стана да не си ти авторката на темата? Май се казваше "къде сте стойностни мъже".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 284128b0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 24 беше доволно изчерпателен и що се касае жените в малко по "зряла възраст" (това в кавички щото много често се оказва, че само изизкванията и самооценката им е назряла) са моите наблюдения.

Конкретно имам наблюдения над такъв тип жени като авторката. Уж готини, самостоятелни, интелигентни, много добрички, разбира се. Всичкото това най вече според тях самите. Но преди всичко - "знаят какво искат". Или "знаят цената си". Което означава, че имат хубавичка дългичка листа от точки с изисквания към Мъжа си. Неща от съвсем практически характер които да осигурят солидна доза комфорт на "уникалната принцеска". И не на последно място - да ги карат да се чувстват "специални" или "единствени". Което е много смешно и наивно защото просто не е вярно. И една жена да мисли по този начин, означава че въпреки така прехваления си интелект, все още не е осъзнала простичката истина, че чак толкова "уникални" и "незаменими" хора няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker