Омръзна ми от номерата му! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омръзна ми от номерата му!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1949 пъти
Здравейте, исках да споделя...

Аз съм на 27 а той на 24.
От 2 месеца излизаме. Нищо не се е случвало повече от това.

Аз имам стабилна професия, жилище, което сама успях да изплатя и съм финансово независима.

Той работи нещо, което не е по специалността му, защото както казва, всяко нещо в България е шуробаджанащина и трябвало някой да му подаде ръка. Както и да е....

Най-големия проблем по между ни е това, че дори на този етап, в който се намираме, той е изключително ревнив и иска аз и всичко случващо се покрай мен да е под негов контрол.

Той самия е доста депресиран през повечето време.
Няма си хоби, смята за глупаво това, да се мъчиш да успяваш в дадена професия. Не вярва, че това, което работиш допринася за това, човек да се чувства малко или много по-добре.

Не вярва много и във вътрешното развитие на човек, освен ако не става въпрос за нещата, които него го интересуват. Не го вълнува да работи над собствените си проблеми на характера(само говори за тях, как всичко щяло да се промени, как всичко щяло да бъде по-осъзнато във времето и прехвърля разни книги из ръцете си)


Той иска само и единствено да намери жена, която няма да има приятели, няма да работи нещо, което е свързано със срещи на нови хора и подобни. Той иска пълна отдаденост.
Веднъж ми каза "Мечтая да намеря някоя, която да ми е в краката и да ме уважава"

Постоянно ми дава пример с арабските страни, как е трябвало там да се роди или да живее, защото жените там били напълно отдадени на мъжете до тях и нямало грам разврат.
Положението с жените в България било трагично.

Аз исках да бъда с него, но той, като ми говори тези неща започвам да си мисля, че той ме "подготвя" за това, какво ще бъде и каква аз трябва да бъда във връзката ни(ако има такава)


На няколко пъти се опитах да говоря с него за тези неща, но е доста избухлив и се дразни. Не приема особено добре чуждото мнение. И не само... Трудно даже изслушва. Кара се, вика и обижда, всеки път щом изкажа мнение и обоснова себе си.

Ако пожелая да се отдръпна той ми казва, че лесно съм се "предавала" и явно лесно съм оставяла взаимоотношенията си с хората. Това значело, че не само с него нямало да ми се получи, ами с никой друг.
Или ако му кажа, че не желая повече да комуникираме той ми заявява "ооо, значи си срещнала някой, ама не искаш да си кажеш"

Постоянно върти номера когато нещо не му изнася.
Дразни се от факта, че аз не съм ревнива, като него и номерата които се опитва да ми върти не минават.

И всичко това преди още да се е случило нещо повече по между ни....

Според него, той е изключително рядка порода мъж, от малкото останали свестни и принципни и е било добре да си помисля дали току-така искам да захвърля нещата по между ни, с лека ръка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3e3cd4154e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е само ревнив , а и безперспективен. Не е постигнал нищо, и затова търси някоя по-долу от него , за да изпъкне. Ако е повече, няма да седи до него, а ще търси също борбен човек.
А това ,че се изтъква сам, бие на чист нарцисист. Познавах такъв, и още се лута като муха без глава в живота в търсене на тази,която ще го боготвори. За такива е същински удар ,ако ги поставиш на мястото им. Нищо хубаво не те чака с този.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 44fc8f32cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, наистина положението в България е трагично, но заради тези комплексари. "Свестен" мъж? Всички такива опитват да оправдават безумията си с това, че са много свестни и друг като тях няма да намериш. Ако беше свестен, щеше да има нормално мислене, а той иска робиня. Изобщо не започвай връзка с него. Това, което ти говори са чисти манипулации, за да си с него. Бягай!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2edc55b57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Манипулатор с психопатски наклонности от класа.

Бягай надалеч и се спасявай. Ако така се държи още в този етап, представи си какъв отвратителен кошмар ще е на един по-късен такъв.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cce28d7feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж? Тоя пикоч...

То ти си за бой, че се занимаваш с такъв вълвоч.

Какво ти има, че не можеш да се занимаваш с някой човек на място?



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9e1ad0d0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Малееее, тоя самохвалко, ти добре ли си, кака си му, как ще се хванеш с това лапе, няма ли за теб "мъже"

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6b3d49586c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Умно момиче си, знаеш какво трябва да направиш... слушай вътрешния си глас и изритай боклука с 200.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2e5f50e090
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти даваш повод за това доста си разюздена и човека е в правото си да не ти вярва. На 27 изплатила сама апартамент звучи много съмнително. Както жените така и мъжете имаме интуиция.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ee45ad5328
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   С една дума смотаняк. А готин не можеш да задържиш явно. Пълно е с пичове, които се и обвързват, ти не успяваш с тях.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ae60957f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ок, разбрах какво представлява въпросният. Не разбрах обаче защо още не си му била шута?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 05de25b69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Махай се от този, не се надънвай.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 78a4445a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами как да ти каза... (съвсем образно казано) - по-добре дай малко повече пари и си купи нова кола, с която поне 10-15 години да нямаш никакви проблеми, отколкото тази трошка, която си взела сега и да се опитваш постоянно да я кърпиш и поправяш. Последното е безнадеждна работа... постоянно и все повече ще се раздрънква!

Дано да разбираш какво искам да ти кажа... Не съм объркал темата! :)

И защо го взе тоя пишлигар с 3 години по-млад от тебе? Очакваш, че ще е по-зрял и че ще има повече житейски опит от тебе ли? Боцка ли те хубаво поне, или напоследък и това ти отказва? Или се уплаши, че вече си "стара" и ще изпуснеш последния влак?
Емоционалните решения никога не са били добър съветник...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 82cae79f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тук виждам само - Той, той, той...

Всеки ще ти каже - "зарежи го", "бягай от такива" и т. н.

Фактът, че споделяш тук неговите виждания за живот и т. н., ясно показва, че ти не вярваш в тях. Видно е, че се разминавате по всеки параграф и ти го знаеш много добре.

Защо просто не се разделите, вместо да си хабиш буквите тук за него, него, него и него?

Направи го сега, докато сте от 2 месеца, преди той да те е заобичал и да го нараниш.

Той не е изключително ревнив на този етап, той по принцип е ревнив и ти много добре го знаеш. И това няма да се промени, докато той сам не реши да го промени. И няма нужда да споделяш колко си успяла и колко апартамента имаш, а видиш ли ти, той дори не работи по специалността си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 405780aa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не си губи времето, бягай

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4c01deb9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Лелее, бягай далече, за какво ти е този ненормалник? Още не сте заедно, а той ще ти казва какво да не правиш, искал жена му да си седи вкъщи и да му е в краката, и да няма приятели?! За мен този е чисто луд!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dcbdb669bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ох, не.. Поредния ненормалник. Както каза номер 2 - нарцис, на база самоизтъкването, което прави(не, не е нормално да говори така за себе си, ти би ли говорила по този начин за себе си? ). Ако направиш грешката да останеш с него и ви се роди дете, очаквай да ти обяснява редовно колко лоша майка си, да настройва детето срещу теб, да те обижда пред него и да те заплашва как ще ти го вземе. Междувремвнно ще те завлече с пари, понеже е безперспективен и няма да може да изкарва достатъчно сам. Ще се охарчиш и покрай делата за родителски права, а накрая ще ти заяви как всичко, което имате е благодарение на него, понеже е нарцис, той е най-велик, а ти не струваш, защото не го разбираш и не му се кланяш. Също така очаквай да си съчини брутални истории за това ти каква си и да разкаже на всичките ти познати, а ако си една от онези късметлийки - и на работодателя ти. После ще ти обясни как ето, на никой не му пика за теб, а само на него и ти нямаш избор, освен да останеш с него, щото нали никой друг няма да те иска. Накрая, когато най-после решиш да го зарежеш, ще започнр и със заплахите. Яко закъснееш с изнасянеъо, може и с нещо по-лошо. Това е прогнозата ти за близкото бъдеще в следващите няколко години. Не съм врачка, но тоя филм съм го гледала няколко пъти със себе си и с близки. Това ли искаш? Бий му шута овреме!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f5a6fbed34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хвърляй и късай!
Рядка порода мухльо е той - нищо не може, нищо не знае, нищо не го интересува, ама изисква подчинение, уважение и да си му в краката.
Не бъди тъпа, бягай не с 200, а с 300!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0101d68fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не познавам гаджето ти, но от начина, по който се изказваш за него стигам до заключението, че има доста негови черти и възгледи, които не харесваш и не споделяш, и по принцип бих казала, че разликите в една връзка са нещо нормално и трябва да се направят някои компромиси, но във вашия случай говорим за някои наистина сериозни разлики...та се питам... защо си с него?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d70247e3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От хлапак на 24 години какво очакваш... махай го. Сама си си го избрала. Не сме ти го сложили ние в леглото.

Узунов

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1dc87e0acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Манипулатор в най-чист вид! Бий му шута.
Жена 45

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1e442badac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Бягай далеч! 18 години живея с такъв идиот ще ти скапе живота не виждаш ли , че няма амбиции и не говори стойностни неща, иска д аму се подчиняваш и да те контролира. Такива и посягат когато те вържат с дете, пълен комплексар. Търси любовта другаде ама не с тоя, търси човек като себе си с амбиции и умно да се изказва като теб. Аз страдам 18 години с такъв безмозъчен нарцис и егоист.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2ca4b90497
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   И на мен както в другите коментари ми срн странно как е само той той той... А ти видиш ли сама си платила апартамент на 27.. Евала ама ми е малко съмнително да е баш сама

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9274e39b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   "Омръзна ми от номерата му! " - какъв е смисъла от темата? Какво тук може да намериш, подкрепа ли? Като ти е омръзнало, слагаш край и си намираш подходящият, това е толкова просто и логично.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 85b5692117
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Никога не съм го казвала или писала някъде БЯГАЙ И НЕ СЕ ОБРЪЩАЙ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker